Sada je: ned jul 13, 2025 12:36 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2269 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 110, 111, 112, 113, 114
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vicevi, šale, zabava...
PostPostano: ned sep 01, 2024 8:50 pm 
Član foruma

slika

Vrh

PostPostano: ned sep 01, 2024 8:52 pm 
Član foruma

slika

Vrh

PostPostano: ned sep 01, 2024 8:54 pm 
Član foruma

slika

Vrh

PostPostano: sri nov 06, 2024 11:49 am 
Član foruma

Vrh

PostPostano: uto nov 12, 2024 8:24 pm 
Član foruma

WARNING:
:twisted:

Vrh

PostPostano: ned nov 24, 2024 6:19 pm 
Član foruma

:rofl :rofl

https://youtube.com/shorts/Il1qYgwNg_o? ... _It7ShCWp6

Vrh

PostPostano: sub jan 25, 2025 10:04 pm 
Član foruma

:rofl :rofl

Vrh

PostPostano: ned jun 22, 2025 7:06 pm 
Član foruma

Vrh

PostPostano: ned jul 06, 2025 8:22 pm 
Član foruma

Nisu vicevi, nego stvarno :

Leto je , u moje selo pod Rtnjem dolaze turisti .. pa ja imam posla oko apartmana za izdavanje ... i to mi daje uvid u to kolko su ljudi NENORMALNI .. Svašta ima da se vidi i doživi ... ako misliš da si sve video .. ipak nisi ..

U jednu novoizgrađenu zgradu doselio se neki deda iz Bora i na četvrti sprat zgrade bez lifta, izneo neku starudiju od nameštaja .. Stanari imaju viber grupe gde se svađaju oko parking mesta i zakeraju oko gluposti u zgradi . Smetale su im te prastare prljave stvari ko iz Kusturičinih filmova , pa su mu jednu preostalu fotelju koja je kisnula nekoliko dana prošlog leta, zavrljačili u šiblje iznad zgrade, samo da oslobode svoj Sveti parking ... gde moraš da se parkiraš isključovo na svoj broj koji pripada stanu ili sledi grmljavina na viber grupi, bušenje guma, betoniranje automobila i slično ..
Deda ih izuzetno iritira i pošto specijalno obraća pažnju na uređenje enterijera - promenio je vrata na svom stanu i stavio bela - a sva ostala vrata u zgradi su boje drveta ... To je izazvalo buru negodovanja na viber grupi i čak su razmišljali da ga tuže jer im narušava estetiku... posebno je enigma odakle mu pare da kupi (precenjen) stan na toj lokaciji a doneo stvari iz Doma za vešanje da ga opremi.

S njim komunicira upravnica zgrade koja je upravnica u milijardu stambenih objekata i ne mogu da zamilsim kolku platu ima i kako stigne da sasluša sve pizdarije milijardu stanara a kamoli da nešto uradi po nekom pitanju...

Elem , pre neki dan sam išla tamo da ispratim goste i spremim stan za nove turiste . Uđem u zgradu a stepenište smrdi na ribu koju je pecaroš zaboravio u kolima na četres stepeni. Užas jedan. Prođe neki momak pored mene , ni dobar dan .. nit komentariše smrad... Pomislila sam da su tutnuli neko đubre ispod stepeništa jer su kontejneri daleko od ulaza... i uđem u stan na tećem spratu ... unutra se ništa ne oseća .. ali su gošče tražile da odu ranije .. Tada sam pomislila da su otišle možda zbog tog smrada ...

Završila sam brzo i na stepeništu , čini mi se još više smrdi .. Tek odozdo idu dva policajca ..
- Od kad se ovo oseća ? - pitaju me
- Ne znam , danas sam došla. rekoh .. i mislim se - da je đavo odneo šalu kad su oni došli ..
- Pa šta mislite ? Da je neko nastradao ? - pitam ih ..
Jedan od policajaca klimne glavom, stisnutih usana ... verovatno se pripremajući za prizor koji ga očekuje iza provaljenih vrata...
Odem ja kući , ali me ceo dan proganja ta priča i onaj smrad mi je u nosu ... To je specifična vrsta smrada od koga čovek bukvalno može da se razboli ... prođe ti nos i ščepa te čvrsto .. i kad napustiš izvor ... još dugo je s tobom ..

Tek uveče na viber grupi vidim rasplet događaja ... Istraumirani stanari su pozvali policiju jer su mislili da je deda umro .. i onda su nabrajali sve moguće njegove nepodobnosti , nudili da mu otkupe stan, samo radi mira .. itd ..

Epilog je bio da je deda zaboravio komad mesa u sudoperi i otišo u svoj Bor na nekoliko dana.
Na veliku žalost ostalih stanara - "problemi" sa deda Tomom se nisu završili - ovo je bila samo jedna mirisna epizoda - izvedena namerno samo da njih nervira.

Posle je bilo smešno - ali uopšte nije bilo smešno - dok je trajalo i dok se nije znalo šta smrdi ... Stanari su ostali da ga mrze na viberu ...

2 . epizoda koju ne mogu da zaboravim , isto iz apartmana .. samo ovog puta kod mog rođaka .. Bila sam tamo da ispratim njegove goste i u dvorište uđe glavom i bradom direktor katastra da traži šrafciger . Ja mu dobacim preko ramena svog rođaka - da mora da podnese molbu i da dođe za deset dana.
Ne mogu da opišem njegovo ZAPREPAŠĆENJE !!! I taj pogled ... da sam morala da pojasnim da se šalim . Osmehnuo se veoma kiselo dok je čekao da moj pedantni rođak pronađe traženu alatku i da mu je .. Kad je otišo , rođak me je takođe zaprepašćeno pogledao i reko mi da on nema s njim takve šale.

- Pa jel kod njega nije tako ? Podneseš molbu i čekaš do besvesti da se smiluju da ti urade to što tražiš ? Meni je pojeo tri meseca za nešto što je zahtevalo deset minuta da se unese u kompjuter ... - ali sam odustala da mu objašnjavam . Mislim da nikad neću da zaboravim taj izraz lica arogantne mastiljare kojoj se može ..( pusti te da čekaš , pa ti urgenciju naplati sto evra , onda može da ti završi , ubrzano)

Sad i zvanično ne rade sa strankama i čudi me što ne zaključavaju svoje kancelarije kad je već takva stvar i s njima komuniciraš preko (tarifiranog) advokata i geometra...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2269 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 110, 111, 112, 113, 114

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.