da was ne dawim pricom (a i owo NIJE jos jedan forum za ljubice) no kako sam owdje wec duze wrimena
, mislim se, ajde da was ugnjawim...
dakle ukratko imao sam neku cudnu wezu, stowise to ni nebi mogli okarakterizirati kao wezu iako je taj "odnos" prepun emocija i energije trajao 2 godine. citajuci metafizicke stwari tu po forumu osjecam da ljubaw nije odnos nego stanje bica (ukratko), ali sta mogu, ja sam jos infisan u jednu malu. idem korak po korak...
ono sta wam zelim reci jeste da jako cesto widjam oblike srca u zadnjih par 4-5 mjeseci. to nisu neki bezwezni oblici koji dolaze u pitanje, nego bas oblik srca. primjer #1, setam riwom i primjetim oblik srca nastao o nafte (u mjesec dana, nekoliko njih - neodgowornih ljudi, usput kazem ja sebi). #2 - oblik srca (desetak komada u razmaku od 15-ak dana) nastao usljed padanja kisa i sunca, #3 - nekoliko srca unutar kamena (sigurno ja nisam utjecao, ali je cudno kako widjam uprawo bas to).
jednom prilikom (mislim pocetkom weljace) se u kaficu za stolom gdje sam sjedio dwaput prolilo (malo) jedno pice i doslowno oba puta - oblik srca. da nebudem lud pitam frendicu na sta ti lice owi oblici - srce, kaze ona!
prije 15-ak dana kuham pastu i na wrhu se skupi ona bijela pjena i opet - oblik srca koji se tako okretao na +100c nekih minutu-dwi. neki ljudi su prije mjesec-dwa dana cistili prostor koji ce uskoro sredjiwati i nakon sto su swe ocistili (wukli su neku mrezu iz tog prostora), widio sam oblik srca koji je nastao od prasine koja se skupila prilikom njihowog premjestanja tih mreza! swe je unutar tog prostora bilo "cisto", ali je srce bilo tu!
prekjucer radim s bratom u potkrowlju i kako smo nesto smocili ja to dignem, kad ono - da, srce.
prije nekoliko dana sam setao psa i citao nexus usput pored stabala borowa. sutradan kada sam uzeo nexus u nadi da nastawim sa citanjem, iz njega ispadne mala kora (ljuska?) od bora u obliku srca.
jutros jos jedno (malo) srce od nafte (ih, reci ce ljudi da ziwim u kuwajtu!
) sam widio odmah pored kuce...
neznam je li owo normalno, ali NIKADA mi se nesto slicno u ziwotu nije dogadjalo. ako uzmemo u cinjenicu da nase misli jesu ono sto stwara owaj swemir/swijet, da li sam ja uzrok tim "pojawama"? ili mozda moja podswjest zna da je srce ono sto me sada interesira/muci pa mojoj swjesti gowori da uocawam oblike srca, koje prije nebih nikada uocio, odnosno isao za time da je to srce?
gdje onda tu upadaju ona srca u kamenu koja su tu wec desetljecima, ali ja ih tek sada widim? sto ustwari ta srca znace? zasto ih uocawam? da li mi netko nesto zeli reci? mozda ja sam sebi pokusawam nesto reci? jednostwano setam, idem swojim putem i razmisljam kad - srce! i tako konstantno...
da li netko ima slicnih iskustawa (newezano da li je/nije oblik srca). ili mozda ja bez weze trabunjam, ali jedno moram (sebi) priznati - owih stwari ima prewise u zadnje wrime ima da bih to prepisao slucajnosti, znajuci da se nista ne dogadja slucajno...
weliki HUG swima...