Sada je: pon jun 16, 2025 1:19 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1917 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 96  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Članovi
PostPostano: čet jul 28, 2011 8:47 am 
Član foruma

Lokacija: black hawk down-black hawk up...all the same,just like grain of sand in sand-glass
često posjetim i pratim ovaj sajt unazad 2 do 3 godine , zanimljive orjentire i dopune svojih iskustava po ovoj tematici sam našao ovdje. godina 28 , pozdrav svima

:hello2:

Vrh

PostPostano: ned jul 31, 2011 2:30 pm 
Početnik

Veliki pozdrav svima, čast mi je biti među ovakvom grupom visoko-svjesnih bića, bar po mojemu mišljenju. Moram priznati da sam već duže vrijeme u fazama opservacija članaka na ovome site-u i tema na njegovome forumu i da sam već pročitao mnogo literature koja se na njima preporuča, za dio od koje sam upravo doznao ovdje ili na val.hr-u ali me je nešto/netko blokiralo da se tu i registriram, uspostavim kontakt i započnem konverzaciju, vrlo moguće i ja sam sebe. Iskreno, već sam primjetio mnogo određenih stvari, nad kojima sam naknadno još i dodatno kontemplirao, koje bih volio sa vama podijeliti isto kao i testirao neke druge i uvjerio se da su istinite, bar sa moga subjektivnoga trenutnoga stajališta, ali već i sami znate da je mnogo znanja i točka gledišta tj. percepcije van većine današnjih ljudi (iako mi se čini da se kod određenih individua u mome životu to ipak počinje transformirati u sve otvoreniji i svjesniji pristup životu i znanju) i pošto imam 24 godine ne bih ipak volio biti zatvoren u ludnicu ili pak ''ušutkan'' samo zato jer nisam znao kako sa kime (iako sam upravo taj dio naučio kroz život češće na teži način, srećom, ne i kritičan)... da vas sada ne davim naknadno sa svojim iskustvima i ''spoznajama'', jer će za to biti vremena diljem ostatka foruma, ukratko ću vam samo reći da se zovem Filip, prezivam Šikić, živim u Rijeci, imam 24 godine kao što sam već rekao i u životu sam se mnogo dao u učenje matematike, informatike (posebice software i hardware programiranja i samih mehaničkih odnosa hardware-a), kemije, fizike ali moram priznati više tradicionalne od kvantne (nju tek od nedavno proučavam), psihologije, neurologije, i zadnjih 6 mjeseci sam počeo intenzivnije proučavati elektricitet i magnetizam... čitao sam i mnogo literature o drevnim civilizacijama i pretpostavkama o njihovim tehnologijama, mističnim i okultnim školama, gnostici, kristalima, bioenergiji ali nikada to nisam prakticirao za razliku od gornjih ''verificiranih znanosti'' iako to ni najmanje ne znači da prema njima imam manji insteres... pročitao sam ''Bringers of the Dawn'' prije dosta vremena, Ra materijal prije par mjeseci i trenutno sam se uhvatio Kasiopejskih transkripata te mogu reći da su to literature koje su do sada potencijalno i najviše izazvale interesa kod mene, inače sam veliki skeptik, ali stvari o kojima se tamo priča su, bar u mojoj glavi, vrlo teoretski moguće, čak i ako gledam sa isključivo matematičke strane, tj. apstraktne točke gledišta i bila bi mi čast sa nekime na ovome forumu raspravljati o njima isto kao i o nebrojenim drugim literaturama i temama u svrhu međusobne razmjene informacija i učenja jednih iz drugih... sve vas jako volim, ili se bar trudim što više da to tako bude :D radujem se našim zajedničkim iskustvima i do čitanja!

Vrh

PostPostano: pon aug 01, 2011 6:23 pm 
Administrator

Dobrodošli svi novopristigli članovi!!!

:occasion5: :thumbup:

Vrh

PostPostano: sub aug 06, 2011 1:50 pm 
Početnik

Evo da se i ja pridružim ovom PREKRASNOM forumu.

Puno puta sam čula za ovaj forum,pa rekoh da se pridružim dragim ljudima :).
Oduvijek još odmalena vjerujem u sve navedene stvari o kojima se piše ovdje,tako da smatram da ovdje i pripadam. Imam 25 godina,iz Zagreba sam,proučavala sve i svašta, po struci veterinarski tehničar,wicca sam,ali svemir mi je najveća ljubav, da ne pričam o extraterrestrial :D.

Pa eto,želja mi je naučiti štošta od Vas dragih ljudi! :)

Nadam se da ćemo naći zajednički jezik! ;)

Cheers! :oops:

P.S- Molila bih Administratore da izbrišu moj post pozdrav svima,budući da sam nova,pa sam se malo zabunila i postala krivo kao novi topic :| . Moje isprike! Hvala :oops:

Vrh

PostPostano: sub aug 06, 2011 2:34 pm 
Moderator

Dobrodošla na forum!

Vrh

PostPostano: sub aug 06, 2011 4:38 pm 
Početnik

Hvala! :)

i veliko hvala administratorima! \:D/

Vrh

PostPostano: uto aug 09, 2011 9:24 pm 
Početnik

Bok, novi sam na forumu, pa eto malo da se predstavim. :)

Imam 16 godina što će zvucati pomalo čudno, ali sam prilicno zreo.

Metafizika je moja velika ljubav, pomalo sam ekscentrik od rodenja ali sam uvijek znao dobro komunicirati sa ljudima.

Pohvaljujem ovakve projekte okupljanja otvorenih umova, samo naprijed!

Jack987, hvala ti neizmjerno jer da nisam naletio na tvoju stranicu kad sam poceo istazivati ko zna u kakve lazi bi se sada upleo. Uvijek si sa paznjom i oštroumnošću birao sadrzaj za stranicu. Jer kao što svi dobro znamo - krivo znanje je opasnije od neznanja (o tome govori i laura u svojoj knizi ancient history of the world gdje opisuje krivo znanje kao drogu za duh koja se ponasa zapravo vlro slicno onoj fizičkoj).

Budite svi blagoslovljeni svjetlom beskonacnog kreatora - svjetlom vas samih!

Zadnja izmjena: wanderer; sri aug 10, 2011 1:26 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sri aug 10, 2011 7:27 am 
Član foruma

Dobrodošlica svima, meni je posebno drago kad vidim ovako mlade da ih zanimaju takve životno važne stvari, a za 15 god wanderer zaista si zreo i napredan.... iznimno mi je drago vidjeti takav napredak, prava nada i ohrabrenje za sve!
Uživajte svi u vožnji jer je zaista lijepo i zanimljivo!

Vrh

PostPostano: sub aug 13, 2011 11:40 pm 
Početnik

Pozdrav svima :)

Imam 26 godina, i iz Hrvatske sam. Zainteresiran za filozofiju, psihologiju, film i još mnogo toga :glasses7:

Vrh

PostPostano: uto aug 16, 2011 7:11 pm 
Član foruma

Veliki pozdrav!!!

Već nekoliko godina redovno posjećujem ovaj forum i konačno sam odlučio da se registrujem kao član.Imam 33 godine i živim u Banja luci,sa porodicom (supruga i kćerka) Što se interesovanja tiče najviše pažnje poklanjam umjetnosti,naročito ovim mlađim,art stripu i filmu,a od djetinjstva gajim veliku ljubav prema naučnoj fantastici u bilo kojoj formi.Dugo sam se bavio i autorskim radom u domenu književnosti i imam nekoliko kratkih priča objavljenih u časopisu Galaksija,kao i nekoliko u časopisu INFO,sarajevskog izdavača.Zadnjih nekoliko godina,otkako nas trese ova groznica samosvijesti,upravo zahvaljujući pored ostalih i ovom forumu,moj život dobija novi,drugačiji i pomalo neočekivan smisao.Ovom prilikom želim da vam se zahvalim zbog toga i zaželim sve najbolje u budućem radu.Nastavite tako,jer vi ste jedna od rijetkih oaza u ovoj pustinji besmisla koja nas okružuje.

P.S.Veliki pozdrav i svim registrovanim članovima bez kojih ovaj forum nebi bio to što jeste

http://putnikova-pjesma.webnode.com/
http://balada-o-bezimenom.webnode.hr/
https://pleromabl.blogspot.com/

Vrh

PostPostano: sri aug 17, 2011 12:15 pm 
Član foruma

Zašto baš u 33. Pomalo i iluminati dolaze do pameti, znaju i oni šta je dobro... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ili su skužili da imamo kandidata za prelaz na viši nivo pa se petljaju kao i uvijek, Jack987 što ti misliš o tome da te spremimo ha :oops: :mrgreen: :mrgreen:

Vozdra svima.

Vrh

PostPostano: sri aug 17, 2011 1:22 pm 
Član foruma

I ja sam "upala" ovdje sa 33...

Vrh

PostPostano: sri aug 17, 2011 9:48 pm 
Administrator

Kad sad pogledam kad sam došao na forum...

Citat:

I ja sam tada imao 33 godine...

:angel4:

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: čet aug 18, 2011 11:02 am 
Član foruma

Isusove godine... opet simbolika.

Možda bi trebali otvoriti temu,da vidimo koliko ljudi se registrovalo u 33. godini života

http://putnikova-pjesma.webnode.com/
http://balada-o-bezimenom.webnode.hr/
https://pleromabl.blogspot.com/

Vrh

PostPostano: čet aug 18, 2011 11:22 am 
Član foruma

pa hajde baš i mene zanima

Vrh

PostPostano: čet aug 18, 2011 3:27 pm 
Početnik

Pozdrav svima od novog člana.

Vrh

PostPostano: čet aug 18, 2011 4:50 pm 
Član foruma

Pozdrav novima
:)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Vrh

PostPostano: pon aug 22, 2011 8:13 pm 
Član foruma

25,podno medvedgrada

Vrh

PostPostano: čet sep 01, 2011 8:16 am 
Početnik

Pola sam djevojcica pola djecak.
Volim Zemlju i radim na sebi.

Vrh

PostPostano: sub sep 03, 2011 3:06 pm 
Početnik

pozdrav svima
:hello2:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1917 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 96  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.