Veliki pozdrav svima, čast mi je biti među ovakvom grupom visoko-svjesnih bića, bar po mojemu mišljenju. Moram priznati da sam već duže vrijeme u fazama opservacija članaka na ovome site-u i tema na njegovome forumu i da sam već pročitao mnogo literature koja se na njima preporuča, za dio od koje sam upravo doznao ovdje ili na val.hr-u ali me je nešto/netko blokiralo da se tu i registriram, uspostavim kontakt i započnem konverzaciju, vrlo moguće i ja sam sebe. Iskreno, već sam primjetio mnogo određenih stvari, nad kojima sam naknadno još i dodatno kontemplirao, koje bih volio sa vama podijeliti isto kao i testirao neke druge i uvjerio se da su istinite, bar sa moga subjektivnoga trenutnoga stajališta, ali već i sami znate da je mnogo znanja i točka gledišta tj. percepcije van većine današnjih ljudi (iako mi se čini da se kod određenih individua u mome životu to ipak počinje transformirati u sve otvoreniji i svjesniji pristup životu i znanju) i pošto imam 24 godine ne bih ipak volio biti zatvoren u ludnicu ili pak ''ušutkan'' samo zato jer nisam znao kako sa kime (iako sam upravo taj dio naučio kroz život češće na teži način, srećom, ne i kritičan)... da vas sada ne davim naknadno sa svojim iskustvima i ''spoznajama'', jer će za to biti vremena diljem ostatka foruma, ukratko ću vam samo reći da se zovem Filip, prezivam Šikić, živim u Rijeci, imam 24 godine kao što sam već rekao i u životu sam se mnogo dao u učenje matematike, informatike (posebice software i hardware programiranja i samih mehaničkih odnosa hardware-a), kemije, fizike ali moram priznati više tradicionalne od kvantne (nju tek od nedavno proučavam), psihologije, neurologije, i zadnjih 6 mjeseci sam počeo intenzivnije proučavati elektricitet i magnetizam... čitao sam i mnogo literature o drevnim civilizacijama i pretpostavkama o njihovim tehnologijama, mističnim i okultnim školama, gnostici, kristalima, bioenergiji ali nikada to nisam prakticirao za razliku od gornjih ''verificiranih znanosti'' iako to ni najmanje ne znači da prema njima imam manji insteres... pročitao sam ''Bringers of the Dawn'' prije dosta vremena, Ra materijal prije par mjeseci i trenutno sam se uhvatio Kasiopejskih transkripata te mogu reći da su to literature koje su do sada potencijalno i najviše izazvale interesa kod mene, inače sam veliki skeptik, ali stvari o kojima se tamo priča su, bar u mojoj glavi, vrlo teoretski moguće, čak i ako gledam sa isključivo matematičke strane, tj. apstraktne točke gledišta i bila bi mi čast sa nekime na ovome forumu raspravljati o njima isto kao i o nebrojenim drugim literaturama i temama u svrhu međusobne razmjene informacija i učenja jednih iz drugih... sve vas jako volim, ili se bar trudim što više da to tako bude

radujem se našim zajedničkim iskustvima i do čitanja!