Sada je: pet nov 01, 2024 1:14 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1537 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 77  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Corona virus (COVID-19) epidemija/plandemija?!
PostPostano: pon mar 07, 2022 1:54 pm 
Početnik

Dakle ljudi ovo je stvarno svojevrsni fenomen. U istoriji čovečanstva nije bilo tako inteligentnog virusa kao što je ovaj CoV-19. Malo zapucalo tamo u ukrajini i virus čim je to osetio odmah se sakrio. Pa sad recite da su ljudi najinteligentnija bića na planeti!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Vrh

PostPostano: sub mar 26, 2022 11:32 am 
Član foruma

U kakvoj vezi je rat u Ukrajini sa plandemijom Kovid-19?
To je sve deo istog plana.
Već par godina se najavljuju "igre gladi". Rusija i Ukrajina su najveći proizvođači hrane. I energenata takođe. Već duže vreme na silu ukidaju upotrebu uglja i nameću gas. Sada ni gasa ni hrane nema jer su nametnute sankcije Rusiji a Ukrajina je rasturena.
(Ovde je potrebna napomena: i energenata i hrane ima dovoljno ali EU i SAD neće da ih kupe i daju narodu uz obrazloženje da tako podržavaju legitimnu, genocidnu, nacističku vlast u Kijevu.)
U osnovi svega je promena ekonomskog poretka. Stari, zasnovan na eksploataciji i zaduživanju, je pukao i ne može više veštački da se održava. Da bi se razvoj nastavio kroz Četvrtu industrijsku revoluciju potrebne su temeljne promene.
One su nepopularne i ne bi bile prihvaćene. Zato je započet manevar zvani "akcija - reakcija - rešenje". Da bi postigli cilj prvo su izazvali problem, krizu svetskih razmera, pa sada predlažu logično rešenje (cilj koji su od početka želeli da postignu) koje će narod oberučke da prihvati samo da ne bude gladi.

Vrh

PostPostano: sub mar 26, 2022 4:07 pm 
Član foruma

Mislim da sa COVID 19 pLandemijom nije još sasvim gotovo. Proglasit će novi val COVID 19 (ili pustiti smrtonosniji virus ili varijantu COVIDa). Mislim da će se to događati između 10. ili 11. mjeseca ove godine, pa sve do negdje 5. mjeseca iduće godine.

Međutim, ljudi će najviše stradavati od cjepiva protiv COVID 19. Ustvari, već i stradaju.

Svojedobno sam na forumu.hr prognozirao da će se Internet raspasti na tri dijela. Eurazijski, obuhvaćat će Rusiju, Bjelorusiju; zemlje srednje i istočne Europe i ""stanove"". Za Pakistan nisam siguran hoće li potpastii tu ili pod Orjentazijski intrAnet.

Orjentazijski intrAnet, obuhvaćat će Kinu, Indiju, države koje govore jezicima sličnim kineskome; Iran, Avganistan, možda Pakistan, Indoneziju, Polineziju, Maleziju i ostale otoke na južnoj hemisferi.

Oceanijski - obuhvatit će obje Amerike, , Veliku Britaniju Irsku i Australiju.

Odlaskom Rusije s Interneta (doduše, nije baš sasvim otišla) izgleda da se počinje obistinjavati to moje proročanstvo.

Mislim da je najbolje tako razlomljeni internet nazivati intrAnet. Internet po defaultu može biti samo jedan jedini, globalni.

Zadnja izmjena: piskavac; ned mar 27, 2022 7:15 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sub mar 26, 2022 5:44 pm 
Član foruma

Pa, vise ne znam ko jos vjeruje u novi talas ](*,)
Ovi koji su vjerovali, odlaze u velikom broju. Ostali su njihova rodbina i prijatelji suoceni sa stvarnoscu. Do sada su cenzurisali medije da se istina ne prosiri o fajzerovim dokumentima. Treba se zacepiti sa svih strana da istina ne procuri. Kolicina istine je kao nadosla voda. Negdje ce pronaci prolaz i iscuriti. Ovdje se usutkuju svi koji su dobili stetne posljedice pelca. Koliko je zena rodilo mrtve bebe. Koliko je ozlijedjenih...A, umiru svaki dan...i djeca takodjer pocinju odlaziti... Tako da po tom prije djeluje da ce doci do talasanja, nego do novog vala, a mogu nas iznenaditi tako da pripreme neku zamjenu u slucaju da se val ne primi kako treba... U svakom slucaju, jos je prerano nadati se dobrom. Ima govorkanja da ce svugdje pogasiti novac krajem ove godine i uvesti digitalni. Kad god da se to bude desilo, tek od tada ce nastati neredi. U Izraelu su navodno vakcinisali 80% populacije. Kasnije su izasle brojke takve da se radi o samo 50% populacije. Lazne brojke ce stajati glave ili duboku drzavu ili narod. Sad je sve previse uskovitlano da se ne moze ista sa sigurnocu znati. A, sta se desava u drzavama gdje je i manje od 50% populacije cijepljeno? Ja samo vidim da im je izlaz u ratu.

Vrh

PostPostano: ned mar 27, 2022 7:12 pm 
Član foruma

levia je napisao/la:
Pa, vise ne znam ko jos vjeruje u novi talas ](*,)

Ma ne vjerujem ni ja, nego sam postavio hipotezu što bi se moglo događati za nekoliko mjeseci. Nikad nisam ni vjerovao u nove valove.

Ja sam iz HR. Par dana prije Zatvaranja (kod nas je nastupio 18. 3. 2020.) vozio sam se iz svog sela u obližnji provincijski gradić obaviti neki posao. Šofer nam je rekao da bi moglo doći do zatvaranja, da se neće smjeti ići iz jedne općine u drugu. Živ o se sjećam kako je na tom putovanju jedan mudri starac govorio kako su za vrijeme ptičje gripe vlasti bezveze digle paniku, poubijali masu kokoši farmerima, te od sirotinje napravili još veću sirotinju.

Vrativši se s puta rekao sam svojima da će biti Zatvaranje (lock down) . Mama mi je rekla - ""ne smiješ tako pričat! Otkud će bit zatvaranje!"". A o Zatvaranju se šuškalo tjedan dana prije nego što se dogodilo.

Vrh

PostPostano: pon mar 28, 2022 9:41 am 
Član foruma

Interesantno je to koliko ljudi je uspavano.
Radim u privatnoj firmi, poslodavac je elektro-inzinjer. Sjecam se u pocetku kad je sve tek pocelo, pitam ja njega boji li se virusa i on kaze da se ne boji. Ja njemu kazem da ja uopce ne vjerujem da ista ima i on kaze da i on tako misli. Nikada od mene nije trazio da stavim masku na poslu.
Kada se priblizilo vrijeme za pelc, bila sam uvjerena da ga nece uzeti dobrovoljno. Upitam ga, hoce li se pelcovati, kaze da... nemam ja nikakav problem sa tim. :shock:
Primio je prvi, drugi i treci pelc. Vec je polazio kuci i pitam ga je li se pelcovao 3X, veli da jeste (tako sam i doznala da je sve 3 primio). Pitao me je jesam li se ja pelcovala, velim da nisam niti jednom. Ja njemu kazem da mi je cudno, sve sto je doslo od Natanyahua (tadasnji predsjednik korporacije Izrael) ne vjerujem mu. Vec je posao ka vratima i dobacim mu:" Stvarno ne razumjem zasto si se pelcovao, a ne bojis se virusa i smatras da ne treba nositi masku??? Nije mi nista odgovorio, jer mu je zazvonio telefon. Nisam ga nakon toga vise htjela pitati, za 4-tu dozu. Stvarno je suvisno ista pitati, ali i dalje ne razumijem taj sklop razmisljanja. :?: Veoma interesantna pojava! Zbog cega je uzeo pelc, ako ne vjeruje da ima zaraze? Jedini neki moguci odgovor je da vjeruje ministarstvu zdravlja i njihovim preporukama.
Prije par dana citam da su na nekom univerzitetu, ako se ne varam u Tel Avivu zavrsili sa anketom i pri upitu koliko osoba vjeruje Ministarstvu zdravlja i njihovim preporukama, odgovor je bio tek malo iznad 16%. ](*,)
:-k Veoma zanimljiva pojava. da li je moguce da su sve odradile reklame? Koliki je stvaran broj osoba koji se pelcovao, jer znam da sa svakom novom preporukom za 2-gu, 3-cu i 4-tu dozu, odaziv na pelc je opadao svaki put i to u Izraelu. Negdje je cak bila i tabela u procentime, ali ne znam gdje sam to gledala. Sve u svemu, nema velike buke (zahvaljujuci potkupljenim medijima). E, sada onaj veliki procenat cijepljenih koji imaju stetne posljedice cijepljenja, tek kada su se osobno uvjerili kako Ministarstvo zdravlja otresa ruke od njih i da su zapravo sami sebi prepusteni da se lijece, a u isto vrijeme se usutkuju da ista dodje do MSM. Obzirom da niko u zdravstvu ne azurira nus pojave (zvanicno ne postoje) pojavile su se mnoge grupe cijepljenih koji su dobili stetne nus pojave. Grupe su rasprsene i znam da imaju najmanje 2 zasebne zene koje pokusavaju sve to objediniti, ne bi li se stekao pravi uvid u brojke. Za sada, ljudi se dobrovoljno prijavljuju ako imaju stetne posljedice i dalje se povezuju sa citavom mrezom specijalista za lijecenje (naturopati i ostale alternatine mogucnosti lijecenja), ali i obicnih drugih ljudi koji traze pomoc da se lijece od posljedica. Jedni sa drugima razmjenjuju osobne price i sto se tice uspjesnog lijecenja ili kojima je donekle pomoglo, ali i onih koji jos uvijek imaju zdravstveni problem. Koja konfuzija... Jos jedna potvrdjena informacija je da su se nudili novci clanovima obitelji umrlih osoba u bolnicama (gdje nisu pruzili odgovarajuci tretman i osoba je umrla) - za sutnju, a ima ih i koji su pristali da sute.

Vrh

PostPostano: pon mar 28, 2022 12:03 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
U kakvoj vezi je rat u Ukrajini sa plandemijom Kovid-19?
To je sve deo istog plana.
Već par godina se najavljuju "igre gladi". Rusija i Ukrajina su najveći proizvođači hrane. I energenata takođe. Već duže vreme na silu ukidaju upotrebu uglja i nameću gas. Sada ni gasa ni hrane nema jer su nametnute sankcije Rusiji a Ukrajina je rasturena.
(Ovde je potrebna napomena: i energenata i hrane ima dovoljno ali EU i SAD neće da ih kupe i daju narodu uz obrazloženje da tako podržavaju legitimnu, genocidnu, nacističku vlast u Kijevu.)
U osnovi svega je promena ekonomskog poretka. Stari, zasnovan na eksploataciji i zaduživanju, je pukao i ne može više veštački da se održava. Da bi se razvoj nastavio kroz Četvrtu industrijsku revoluciju potrebne su temeljne promene.
One su nepopularne i ne bi bile prihvaćene. Zato je započet manevar zvani "akcija - reakcija - rešenje". Da bi postigli cilj prvo su izazvali problem, krizu svetskih razmera, pa sada predlažu logično rešenje (cilj koji su od početka želeli da postignu) koje će narod oberučke da prihvati samo da ne bude gladi.

slika

Kao što se da vidjeti - Ukr. područje pripada njihovom isplaniranom smeđem dijelu i ne crvenom. Zato rat. Na nekim vrlo sličnim kartama, jedino NOVIJEG datuma, granica bi trebala biti... pogađate... na Balkanu.

Vrh

PostPostano: pon mar 28, 2022 3:02 pm 
Administrator

.

Millions Will Get AIDS From Vax by Fall – Dr Elizabeth Eads

..

Vrh

PostPostano: uto mar 29, 2022 11:33 am 
Član foruma

U zadnjih nekoliko dana kada slušam Vijesti Prvog Programa Hrvatsog Radija koje počinju u 15h, opažam da govore kao ima 2 milijuna cjepiva ali da je interes za cijepljenje jako nizak. Ne znam... možda sam preoptimističan, ali to meni zvuči kao da neki mediji ili barem neki novinari i urednici u medijima polako odustaju od Corona narativa. Da žele poslati poruku da se moramo cijepiti rekli bi uz tu obavijest - ""Misli na druge, cijepi se"".

Vrh

PostPostano: uto mar 29, 2022 5:52 pm 
Član foruma

Novinar RTL-a u Hrvatskoj Boris Mišević kaže da su sada uvjerljiva većina hospitaliziranih zbog COVID 19 u Hrvatskoj cijepljene osobe

Moj ispravak - za sada nisu još uvjerljiva većina, ali jesu natpolovična većina. Isto je i u drugim državama.

Vrh

PostPostano: sri mar 30, 2022 12:01 pm 
Član foruma

Shangaj ide u najveći lock down od početka pandemije COVID 19

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/s ... zatvorene/

Citat:
Vlasti traže podršku u javnosti
Šangaj ide u najveći lockdown od počeka pandemije koronavirusa: Javni prijevoz bit će obustavljen, a tvrtke zatvorene

Zabrana kretanja odvijat će se u dvije faze, pri čemu će istočna strana grada biti pod restrikcijama od ponedjeljka do 1. travnja, a zapadna od 1. do 5. travnja

Kina je objavila svoju najveću karantenu u Šangaju otkako je počela epidemija koronavirusa prije više od dvije godine, javlja BBC.

Šangaj će biti zatvoren u dvije faze tijekom devet dana dok vlasti budu provodile testiranja na COVID-19.

ažno financijsko središte Kine bori se s novim valom zaraza gotovo mjesec dana, iako broj slučajeva nije velik prema nekim međunarodnim standardima. Vlasti su se dosad odupirale zatvaranju grada s oko 25 milijuna stanovnika kako bi izbjegle destabilizaciju gospodarstva.

No, nakon što je Šangaj zabilježio najveći dnevni broj slučajeva u subotu od prvih dana pandemije, čini se da su vlasti promijenile smjer.

Zabrana kretanja odvijat će se u dvije faze, pri čemu će istočna strana grada biti pod restrikcijama od ponedjeljka do 1. travnja, a zapadna od 1. do 5. travnja.

Javni prijevoz bit će obustavljen, a tvrtke i tvornice moraju obustaviti rad ili raditi na daljinu, priopćile su vlasti. Gradsko poglavarstvo objavilo je upute na svom WeChat računu, tražeći od javnosti "da podrži, razumije i surađuje u radu grada na prevenciji i kontroli epidemije".

Ne znam kako im se samo dade dizati toliku paniku radi ""smrtonosne"" bolesti čija je smrtnost 0,2-0,5 posto uvrh glave.

I onda mi ljudi ne vjeruju da će se Corona preklapati sa idučom krizom, tj. s (hiper)inflacijom.

(hvala davids na obavijesti)

Vrh

PostPostano: čet mar 31, 2022 1:22 am 
Administrator

Zločin protiv čovječnosti (democid) uz pomoć kovid-obmane, pravno dokazan kroz šest zasjedanja Velike porote:

Grand Jury, Day 1

Grand Jury, Day 2

Grand Jury, Day 3

Grand Jury, Day 4

Grand Jury, Day 5

Grand Jury, Day 6

Intervju sa Dr Fulmihom (srpski prijevod)

Vrh

PostPostano: čet mar 31, 2022 11:23 am 
Član foruma

galaksija je napisao/la:
Zločin protiv čovječnosti (democid) uz pomoć kovid-obmane, pravno dokazan kroz šest zasjedanja Velike porote:

Grand Jury, Day 1

Grand Jury, Day 2

Grand Jury, Day 3

Grand Jury, Day 4

Grand Jury, Day 5

Grand Jury, Day 6

Intervju sa Dr Fulmihom (srpski prijevod)

Obzirom da u ovom slučaju nije riječ o "pravom", legitimnom sudskom procesu (što je nažalost bilo i očekivano), ne vidim nekog naročitog smisla u davanju pozornosti ovoj materiji. Niti će ijedan veliki, mainstream medij to popratiti, niti će od strane ovakvog "suda" itko bit osuđen, niti će od ovakog "suda" itko izdržavat ikakvu kaznu, tako da ne vidim smisla u gledanju 24-satnih materijala o nečemu što neće rezultirat ničim. I dalje će sve "informacije i spoznaje" ostat u krugu alternativnih medija i "teoretičara zavjera", i dalje će od strane mainstreama biti sve ovo predmet poruge i ismijavanja, tako da, najpametnije što za sebe možemo učiniti je, umjesto svakodnevnog "trpanja" svoje svijesti ovim informacijama, pronaći u sebi duhovni mir, kako god znamo i umijemo, da na kraju ove šarade ostanemo normalni. Uostalom, kladim se u što god da i "pro-covid" i "anti-covid" strana su u svojoj suštini jedno te isto (ista medalja s 2 strane) i da će nam to postat u potpunosti jasno na kraju.

Vrh

PostPostano: čet mar 31, 2022 5:00 pm 
Član foruma

Citat:
Obzirom da u ovom slučaju nije riječ o "pravom", legitimnom sudskom procesu (što je nažalost bilo i očekivano), ne vidim nekog naročitog smisla u davanju pozornosti ovoj materiji. Niti će ijedan veliki, mainstream medij to popratiti, niti će od strane ovakvog "suda" itko bit osuđen, niti će od ovakog "suda" itko izdržavat ikakvu kaznu, tako da ne vidim smisla u gledanju 24-satnih materijala o nečemu što neće rezultirat ničim. I dalje će sve "informacije i spoznaje" ostat u krugu alternativnih medija i "teoretičara zavjera", i dalje će od strane mainstreama biti sve ovo predmet poruge i ismijavanja, tako da, najpametnije što za sebe možemo učiniti je, umjesto svakodnevnog "trpanja" svoje svijesti ovim informacijama, pronaći u sebi duhovni mir, kako god znamo i umijemo, da na kraju ove šarade ostanemo normalni. Uostalom, kladim se u što god da i "pro-covid" i "anti-covid" strana su u svojoj suštini jedno te isto (ista medalja s 2 strane) i da će nam to postat u potpunosti jasno na kraju.

Ja se na neki nacin isto osjecam izigrana, jer sam pomislila da ce ovo podici prasinu i da ce razvoj nametnute nam igre poprimiti skretanje sa kolosijeka kuda nas vode, da ce neko u ime nas malih ljudi imati vazno sta reci, da ce nas imati ko zastititi i sprijeciti dalje nanosenje stete.
Svi mi koji pratimo alternativne medije, je zbog toga sto vise ne vjerujemo MSM, svi koji se nismo pelcovali je zato sto ne vjerujemo ni vladi ni zdravstvu... Mozemo li ocekivati da cemo na sudu dobiti odbranu dostojnu jednog gradjanina i da cemo zaista biti pravedno zasticeni ili recimo smijes li vjerovati policiji i vojsci, ako znas koje se skrivene igre igraju, jedna predstava je za male ljude, a druga za one koji su u njihovom krugu i povlace konce, a preko njih oni sa viseg nivoa povlace njih kao marionete i tako dalje prema vrhu.
I sam gore si napisao da oni nisu o "pravi", legitimni sudski proces. No ako te upitam da li se sadasnji zakoni odnose i na njih kao na ljude, slozices se da nije tako. Oni u vecini slucajeva mogu smisliti neko izuzece (recimo kao diplomati), to bar njima nije problem. Ovaj citav raspad drustva u odnosu na ono koje smo poznavali, desava se veoma brzo, ne ostavljajuci mjesta da se mase snadju. Oni ni ne cekaju da se mase mogu snaci, oni koriste efekt iznenadjenja, nespremnosti, ljudske naivnosti ...u krajnjem slucaju efekt neznanja i dalje nas drze u igri, dok se velikom brzinom na pozornici mijenja mjesto scene. Sa korone smo prebaceni u rat, a iz rata Putin se odvaja iz njihovog bankovnog sistema, vezuje rublju za zlato i vjerovatno pravi eksperiment prelaska na svoj osobni sistem (uz pomoc Kine). Da li ce dobiti rat ili ne, nije vise ni vazno, on se odvojio od njih. Gradjani Rusije mogu samo kupiti i prodati rubljom, kreditne kartice vise ne vrijede. Vjerovatno da prave eksperiment kako to ljudi prihvataju "odozgo", a u Ukrajini su ljudi prepusteni sami sebi u svakom slucaju su totalno izolovani i zele vidjeti kako ce se oni sada snaci kada to ide "odozdo" iz naroda.
Znaci, u cijelom ovom dogadjaju, desice se da ljudi vise nece zeljeti da tonu, poduzimace nesto. Ovdje u Izraelu pisu novi zakon i to sami gradjani. Bice interesantno sta ce dalje sa tim uraditi, ali, mnogi su svjesni da nista nece ici glatko. No, ljudi ne odustaju. Uvjerena sam da ce se u ovakvoj nesreci ljudi svugdje u svijetu povezati, ujediniti i mozda ne sada ovaj momenat, ali u bliskoj buducnosti ce doci i do obracuna ako ne bude kako narod zeli. Svi razumijemo da vise nemamo sta izgubiti kada nam se oduzme sloboda. Sta vrijedi ista na svijetu ako se nema sloboda? To je ona vatra koja ce nas tjerati da se iz petnih zila borimo i sigurna sam da ce se nakon te bitke polako podici nova drustva (prezivjelih), koja vise nece htjeti zivjeti prema starom uzorku. E, tada ce ovaj sud imati smisla i bit ce legitiman.

Vrh

PostPostano: čet mar 31, 2022 7:35 pm 
Član foruma

Ma, i takvo će društvo neko vrijeme biti ravnopravno dok se iz njega ne isprofiliraju vlastodršci koji će iznova graditi hijerarhijsko društvo i države.

Kad se dovoljno osile, proći će pet-šest generacija, a tada će sjećanje na Coronu izblijediti. Narod ima pamćenje zlatne ribice. A čak i oni koji pamte ne mogu ništa.

Ti koji će se isprofilirat kao vlastodršci sakrit će se u podzemne gradove i čekati da ovo sve prođe i izrodiiti potomke koje će učiti da su oni izuzetni, da su stvoreni za vodstvo, učit će psihologiju i jednostavno će se opet nametnuti kao vladari, jer će imati znanja koje preživjeli neće imati.

Vrh

PostPostano: pet apr 01, 2022 1:08 am 
Član foruma

https://www.bitchute.com/video/g4TU3sxHO4El/

EU Finally Exposing Fake Pandemic

Vrh

PostPostano: pet apr 01, 2022 6:33 pm 
Član foruma

Izgleda da se neće obistiniti moje proročanstvo o još jednom valu. Nekih desetak razvijenih država su rekli da ukidaju nošenje maski. BTW u Rusiji se od prije tjedan dana ili deset dana nošenje maski kažđjava kao potencijalni teroristički čin.

Vrh

PostPostano: sub apr 02, 2022 6:03 am 
Administrator

.

Dr Sherri Tenpenny: Every fully vaccinated person over 30, will have VAIDS by the end of 2022

(Naravno, “eksperti” će nas ubjeđivati da se tu radi o opasno zaraznom HIV virusu koji se iznenada pojavio, sam po sebi i koji nema nikakve veze sa sadržajem "vakcina". Onda slijede vakcine protiv HIV koje sadrže dodatni grafen oksid i nano-tehnologiju...)

P.S. VAIDS podrazumijeva - vakcinama induciran AIDS.

Vrh

PostPostano: uto apr 05, 2022 12:34 pm 
Administrator

.

EXCLUSIVE: Australian Whistleblower Scientists Provide Evidence of Nanotech & Graphene Oxide

..

Vrh

PostPostano: sri apr 06, 2022 3:20 pm 
Član foruma

VIDEO Cjepivo štiti od smrti i hospitalizacija sto posto

Popis 500 sportaša koji su umrli u posljednjih 14 mjeseci zbog primjene cjepiva protiv COVID 19.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1537 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 77  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.