Sada je: pon jul 14, 2025 2:38 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 946 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: "Svinjska gripa" (Virus A/H1N1)
PostPostano: pon nov 30, 2009 9:59 pm 
Član foruma

villy je napisao/la:
Ipak posredstvom drzavne televizije tesko da se moze bas o svemu pricati!
Filtrirano je sve prije emitiranja!

Nije stvar virusa i cjepiva. Nalmanje sto nam treba je ulazak u zajednicu.
Stupanjem pocinje prva epizoda V horor edition.

I ja se slažem, teško da bi HTV objavio nešto novo! Priča o Jane je "stara" priča - toliko je raširena da je već gotovo svi znaju! A bio je i prikazan dokumentarac o njoj i o zavjeri! A ono malo onih starijih koji za nju nisu čuli ionako neće u nju povjerovati. Time ne mislim da nije dobro što je objavljena.

Slažem se i da se "iza" ove priče događa politička. Naime sigurna sam da nismo još uvijek bez obzira što mi mislili niti "ogrebali" o pravu priču. To što i HTV posvećuje toliku pažnju propagandi "Ne-cijepljenja" u najmanju je ruku čudno.

Kao što je čudno da neki ljudi tvrde da im je ustanovljeno uz svinjsku gripu i salmonela - ne nagađanja - već dokazano!

Kao što je čudno da ono malo onih koji se cijepe moraju potpisati izjave, kao što je čudno da će bacati doze cjepiva koje otvore jer ih ima deset, a traju jedan dan, a nitko se ne želi cijepiti.....

Sve je čudno, čudno je kad kažu da su ispitali i znaju da je mnogo ljudi imalo s.gripu bez ikakvih simptoma, sve je čudno, pa postoji li uopće svinjska gripa?

Radi li se ovdje zaista o gripi ili o nečemu što svaki čovjek drugačije odradi? Mi smo svi različiti, tako i reagiramo na otrove! Drugačije!

Blaga kako je zovu, izaziva upalu pluća kakvu obična ne izaziva - naravno ako ćemo vjerovati onome što se daje medijima!

http://www.net.hr/zdravlje/page/2009/11/24/0026006.html[google][/google]

Mislim da više ništa ne znamo! I ničemu ne možemo vjerovati osim onome što se sakriva duboko u svakome od nas!

I da se vratim na politiku, čudno je da je ovo vrijeme u kojem se u mnogo zemalja događaju izbori!!!!

Sve što čujemo, pročitamo, sve treba staviti na vagu. I Ickea i izjave liječnika, sve ono što kao nova vijest koja nam tako dobro sjedne jer priča o nečemu u što vjerujemo - nebitno da li smo pobornici cjepiva ili njegovi protivnici.

Ono što živimo upravo nas određuje - budimo samo promatrači!

Jer sve što sada dozvoljavaju da se objavljuje ne ide više u onom smjeru da nas koji smo u to vjerovali diskreditiraju, već znači nešto sasvim deseto. Napominjem, radi se samo o mojoj slutnji!

Mislim da se radi o nečem vrlo sličnom New Ageu - dobro zapakirano, s primjesama istine i naputkom kojim putem ići. I možeš samo tim, nema drugoga. A uvijek postoji drugi! Dakle, zaista mislim da se radi o nečemu desetom, nečemu što do sada jednostavno još nismo osvijestili.

Mislim da to deseto ne treba podcijeniti, niti ignorirati, već otvoriti "oči" i vidjeti. Ionako nam ništa drugo niti ne preostaje, ako odaberemo ne izabrati stranu!

Pozdrav, Alf :blob:

Vrh

PostPostano: pon nov 30, 2009 10:52 pm 
Član foruma

Evo jednostavnog recepta za podizanje imuniteta:

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fo ... irusa.html

Saveti travara Nenada Gavrilovića čitaocima Pressa
Recept za prevenciju svinjskog gripa:
Najvažnije je podići imuni sistem, a to se radi pomoću ribljeg ulja. Odrasli treba da piju po jednu supenu kašiku dnevno, a deca dve kašike ribljeg ulja dnevno. Zatim, treba uzimati i veoma jednostavan lek, koji se pravi od sastojaka koji se mogu naći na svakoj pijaci i u apotekama.
POTREBNI SASTOJCI:
- 500 grama meda
- 100 grama svežeg korena rena
- 20 grama samlevene žalfije
NAČIN PRIPREME:
Ren se izrenda i pomeša sa medom. Tome se doda 20 grama samlevene žalfije.
UPOTREBA:
Mešavina se uzima 20 dana ujutru i uveče. Odrasli treba da uzimaju po jednu supenu kašiku, a deci je dovoljna po jedna kafena kašika ujutru i uveče. Ako u tih 20 dana čovek dođe u dodir sa virusom, neće oboleti, a steći će imunitet na svinjski grip.
Ako neko već boluje od gripa treba u toku 24 sata da popije četiri grama vitamina C, po jedan gram na šest sati. Najbolje ga je istucati pa popiti s vodom.

Šta treba izbaciti iz ishrane dok traje epidemija:
Travar Nenad Gavrilović kaže za Press da dok traje epidemija svinjskog gripa ne bi trebalo jesti sve vrste šećera niti piti veštačke sokove.
- Slatkiše treba izbaciti iz ishrane. Šećer izbacuje kalcijum iz organizma i tako uništava imunitet. Najveću opasnost predstavlja upotreba sirćeta, bilo da se radi o vinskom ili jabukovom. Ne treba koristiti ni pasterizovano povrće. Sirće izbacuje vitamin C i umesto njega treba koristiti isključivo limun - navodi Gavrilović.

Čaj koji pomaže onima koji već imaju grip:
POTREBNI SASTOJCI:
- limun, med, cimet, muškatni oraščić, karanfilić, crno vino
NAČIN PRIPREME:
U dva litra hladne vode stave se četiri oguljena limuna, koja se prethodno sitno iseckaju. Tome se dodaju četiri supene kašike meda. Ovo se poklopi i pusti da ključa oko 20 minuta. U tu vodu se potom dodaju jedna kašika mlevenog cimeta, jedna kašika mlevenog muškatnog oraščića, pola kafene kašike karanfilića i dva decilitra crnog vina. Ostaviti da ključa još pet minuta.
UPOTREBA:
Ova količina čaja treba da se popije u toku 24 sata. Čaj treba piti četiri dana.

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 12:43 am 
Član foruma

http://www.youtube.com/watch?v=Yepxg_MG_08
http://www.youtube.com/watch?v=f8JV5_OPDYg
http://www.youtube.com/watch?v=uJX6sajaIVI
http://www.youtube.com/watch?v=qoJJtQ8lIMk
http://www.youtube.com/watch?v=ZsHlqWgh3eI

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 1:30 pm 
Član foruma

odlicno villly ja sam stavio i pod novosti linkove jer smatram da definitivno treba sto vise siriti ove vijesti.

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 2:07 pm 
Član foruma

Na našem kanalu http://www.youtube.com/user/GalaksijaForum
Na Rubu Znanosti - 30-11-2009 - Jane Burgermeister - Tragom svinjske gripe HQ
i druga videa, uskoro i više.

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 3:42 pm 
Član foruma

Galaksija kanal na YT. Odlično! =D>

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 4:06 pm 
Član foruma

Da se nadovezem na one avione u Ukrajini, ja sam inace iz Osijek i prije nekih recimo dva mjeseca(nisam siguran tocno ali mislim da je tako nesto) jedno 4-5 veceri zaredom smo djevojka i ja culi avione kako nadlijecu grad. To je bilo negdje oko 3 sata ujutro pa do nekih 4-5 sati, u tom vremenu neprestano se cuo zvuk aviona na nebu, mislim da je tip aviona cesna ili neki takve velicine(znam po zvuku posto zivim u blizini aerodroma pa ih gotovo svakodnevno cujem).

Bilo mi je jako cudno da ti tipovi aviona lete iznad grada u te sitne sate, mozda nema veze sa nekim zaprasivanjem ali stvarno je cudno.

Jos se nije nista desilo u Osijeku, nikakva cudna bolestina ili nesto slicno(nadam se da i nece)

Jel ima neko iz Osijeka mozda da je cuo te avione?

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 4:35 pm 
Početnik

Slučajno sam iz Osijeka i slučajno mi žena padobranac...ništa alarmantno.
NATO imao vojne vježbe,to što si čuo je bio Hercules..malo iskakali i to je to.

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 4:53 pm 
Član foruma

machar je napisao/la:
Slučajno sam iz Osijeka i slučajno mi žena padobranac...ništa alarmantno.
NATO imao vojne vježbe,to što si čuo je bio Hercules..malo iskakali i to je to.

Iskakali u 3 ujutro iznad grada?!?!?!?!???
Sta su vrsili desant?

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 5:19 pm 
Početnik

:D A šta da ti kažem....pa da,vojna vježba.
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=21553

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 5:32 pm 
Član foruma

"Građani odbijaju cijepljenje"

Cijepljenje protiv svinjske gripe, odnosno pandemijskog virusa H1N1, doživjelo je jučer u ambulantama pravi fijasko. Tijekom prijepodnevne smjene, po ambulanti se u prosjeku cijepilo od jedno do troje ljudi, a u mnogim ordinacijama nije se cijepio – nitko.... =D> =D>

http://www.monitor.hr/clanci/gradani-od ... nje/26867/

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 9:08 pm 
isključen/a

Sad kazu da i nema tako puno obolelih

A 24. jula Kon je rekao da ce biti preko 2 miliona zarazenih u Srbiji.

Vrh

PostPostano: sri dec 02, 2009 1:15 pm 
Član foruma

Svježe informacije:

za razliku euforije na početku, 8 ljudi je u ovom tjednu umrlo, a nisu spomenuti, samo zabilježeni kao broj. Ne zna se gdje su umrli, niti koliko su stari.

http://www.jutarnji.hr/u-hrvatskoj-od-s ... di/383534/[google][google]

Naravno, iz jedne krajnosti u drugu - stari recept!
Što se tiče cijepljenja protiv svinjske - interes i dalje ne postoji, ali kao što sam već navela - planulo je ono za običnu! I eto posla, genijalan bi um upravo i dozvolio dizanje panike oko jednog, pa spakirao ništa u te doze koje olako bacaju, šta ih briga - upravo se tako svi i ponašaju. Zato ovog običnog i nije bilo, poslali malo, sve potrošili, onda se čekalo i čekalo i čekalo! Malo su ga doradili i plan ide dalje.
Dozvoljen izlazak informacija o cjepivu za svinju mogla bi postati marketinška promocija stoljeća!
I zato ih nije briga što ono "loše" bacaju, trajanje 24 sata, doze za 10 pacijenata, ma eto kako poslati "cjepivo" koje to nije u što manjoj ambalaži! Pazi se na sve! Ne treba se razbacivati!

Da, baš ih briga: zato što je fora upravo u običnom cjepivu! I sve je super! Sve šljaka! Vuk sit i ovce na broju! Ili koja fali, ma šta ima veze.

http://www.jutarnji.hr/stiglo-jos-195-t ... pu/382989/[google][/google]

Što se tiče Jane B. rekla je neke interesantne stvari, ali postoji to nešto....Nešto što ne klapa....ne drži vodu.....
Ispričavam se ako će ovo mišljenje nekoga povrijediti, ali što ako su i ona, Icke i ostali samo dio Igre?

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: sri dec 02, 2009 1:40 pm 
Član foruma

alf je napisao/la:
Ispričavam se ako će ovo mišljenje nekoga povrijediti, ali što ako su i ona, Icke i ostali samo dio Igre?

kada owo SWE shwati kao Igru, cowjeku bude puuuuno lakse...
:love3:

Vrh

PostPostano: sri dec 02, 2009 2:09 pm 
Administrator

alf je napisao/la:

Alf :blob:

Problem je u tome što smo SVI mi dio te igre. Naravno, ako pobjedimo i njena slika će nam visiti na zidu. A kao čovječanstvo, popušićemo ga opet, uredno i zajednički. Ako otkrivaš pozadinu manipulacije čovječanstva preko vakcina i svega ostalog, ložiš "bijele" figure (koje uopšte nisu bijele, s obzirom na generalno stanje svijesti) protiv crnih (patokratija/sile novog svjetskog poretka). S druge strane, ne možeš ni da ćutiš jer neki normalan tok buđenja čovjeka bi vjerovatno podrazumijevao i svjesnost o toj problematici. Međutim, čini se da neće biti dovoljno vremena da ljudi dobiju cijelu sliku. Dakle, konfrontacija i razvijanje barjaka će se vjerovatno desiti mnogo prije. Nakon toga, kad se barjaci razviju, sva pamet će biti u trubi... (Ostalo bi trebalo biti jasno.)

U stvari, samo "treća strana" je ta koja igra šah. Mi im u toj partiji dođemo samo kao pijuni koje oni "miču" (doduše, oni napredniji mogu dobiti uloge laufera, konja itd.) na šahovskoj tabli.

Kako izaći iz te partije, prestati igrati u njoj ili igrati po neki novim pravilima, to za sada ostaje - pitanje?!

Pozdrav

Vrh

PostPostano: sri dec 02, 2009 3:08 pm 
Član foruma

postoje pravila, pa tako vjerojatno postoje pravila i ove igre...ako uzmemo da Jane, Icke i ekipa vjeruju u to sto pricaju i da imaju ulogu "jacih" figura, njih moze "igrac" voditi po svojoj volji, tj. malo lijevo, malo desno, malo gore i malo dolje tj. udaljavati ih od istine, no pijuni mogu samo napredovati...e sad je moje pitanje, dali u ovoj igri postoji samo jedan igrac sa podvojenom licnoscu, pa malo igra ne jednoj strani za sebe, pa malo na toj istoj strani za "drugog sebe"...no cinjenica je da mora igrati po pravilima... 8)

Ovaj citat "insidera" mi se mota po sivim stanicama:
Ne obračajte pažnju na "svjetske dogañaje", oni svi su dirigirani da vi obračate pažnjuna njih.
Borba na koju trebate usmjeriti pažnju je na osobnoj razini.

Vrh

PostPostano: sri dec 02, 2009 3:19 pm 
Član foruma

Impresivno,

2 gordan & galaxy

Vecu duze vrijeme radjaju se, vrzmaju ova misaona pitanja.

Da prositim.

Mislim da nasm se od najranije mladosti tovare nepotrebne obaveze i ponasanja. Postanemo opsjednuti time sto radimo. Postajemo radnici uradnici (robot).

Ovisnost o spoznaji ne smatram ovisnoscu.

Nitko nije stvorio u skorije vrijeme da bude poznat ako nije u nekim tajnim drustvima - krugovima.
Cemu tolika predansot poslu kada naprdak koji zelite prakticki je neostvariv.

Cijeli zivot prodje u natjacanju s kolegama na poslu itd... a najmaje se natjecamo sami sa sobom u potrazi samosvjesnosti - spoznaja kao rezuiltatt shavcanja razumjevanja kako stvari fukcioniraju. tko je pokretec mehanizma it itd.

Zadnja izmjena: villy; sri dec 02, 2009 3:24 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sri dec 02, 2009 3:22 pm 
Član foruma

Po mom skromnom misljenju jedini moguci izlaz iz krize je nasilnim putem, naravno da ja to ne zelim ali mislim da je to jedini nacin posto su nam sve druge mogucnisti nemoguce.
Po defaultu ni jedan sistem upravljanja nije los, losi su oni koji upravljaju s njim.
E sad, posto je zadnji sistem upravljanja poznat kao kapitalizam iliti demokracija sam po sebi kao sustav poprilicno dobar, lose je jedino sto kad losi ljudi dodju na neke bitnije pozicije oni mjenjaju preko noci svoju cud u nesto vrlo iskvareno. Netko ce reci da postoje zakoni za takve ljude, u tome i je stvar, ti ljudi donose zakone bas onako kako njima odgovara. Sve zakone koji se donose, ti ljudi ih donose onako kako njima odgovara(i samo tako).
Bezveze je svaki zakon po mom misljenju, zato sto se sa zakonima nista ne popravlja, isto kao i sa lijekovima, samo se ublazavaju posljedice. Sami zakoni pokazuju koliko smo mi ljudi u banani. Kad smo pogledam oko sebe i vidim koliki ljudi krse zakone i iskoristavaju rupe u njima samo zato sto mogu. To znaci da ljudi jos nisu spremni za neki bolji zivot.

Takav sustav jednom mora dozivjeti slom zato sto je sam po sebi napravljan da se urusava.
Ljudi ce kadtad(vec jesu) poceti primjecivati te stvari, a kad dodje vrhunac onda ce biti gadno.
Pri tome mislim da ce biti gadno za sve ljude, ne samo za one koji su na vlasti nego i za one male kao sto smo mi. i mislim da nas pritom nitko nece pokusati spasiti.
A kad opet malo bolje razmislim to je sve i kreirano da se srusi. samo je stvar u nasem izboru(kao i uvijek) koji cemo kraj izabrati. Ne mislim da ce biti nekih velikih katastrofa koje ce unistit cijeli planet, nego mislim na nas ljude.

Omajgad sta sam ja tu svast nasro ](*,)

Vrh

PostPostano: sri dec 02, 2009 3:36 pm 
Član foruma

Moje skromno misljenje na osnovu tvoje izjave mister H bas i nije fino.

Kada pogledas i pokusas sebbi dozvoliti shvatiti sto stoji u njoj vidjeces da rijec demokracija kao i kapitalizam - komunizam ne donosi nista doborga.
Poznato je da je postojale brojem masonske loze na teritoriju ex juge do kraja WWII ali to ej prekinuto 45...
Svi na vlasti imaju tajne konekcije i obrazovanja s odredjenim krugoivima... u prosto recemo koji vedre i oblace.

DA,
Nikakvo nasilje ne moze rijsiti taj problem niti izlaze.

da pogledaj ako treba vise puta.

Vrh

PostPostano: sri dec 02, 2009 4:15 pm 
Član foruma

Dragi kolega V.

Da li vi vidite neki drugi nacin izlaska iz ovog "sranja"? Ja ne.
Ne znam da li ste primjetili ali upravo ste potvrdili moju tezu. Kao sto sam rekao, ti ljudi na vlasti su medjusobno isprepleteni krvnim i ostalim vezama i oni nikako ne planiraju samo tako pustiti tu svoju vlast.
Sto se tice demokracije:
Da bi odluke bile demokratske, pored većinskog principa moraju ispuniti i daljnje kriterije:

Ravnopravnost: Svatko može glasovati na izborima i sudjelovati i ima samo jedan glas. Stoga u nedemokratskim državama žena nemaju proavo glasovanja
Sloboda: Ne smije biti vršen pritisak. Kako bi se spriječili pritisci, glasuje se tajnim glasovanjem. Također bi trebalo biti dovoljno vremena za donošenje odluke.
Sloboda informacije: Svi sudionici bi kroz slobodan pristup dostupnim informacijama trebali znati i razumjeti o čemo se odlučuje.
Sloboda izražavanja: Političkoj odluci treba predhoditi slobodna razmjena mišljenja i stavova.
Aktivno biračko pravo: Svi gradani imaju pravo kandidirati za bilo kakve kadrovske odluke .
Alternativa: Pravu odluku se može donijeti samo ako postoji nekoliko alternativa. Kao poseban slučaj moze biti glasanje sa samo jednom alternativom, ukoliko se poštuju drugi kriteriji demokracije.

Kao sto rekoh, sustav sam po sebi nije los, losi su ljudi koji upravljaju sa sustavom, a jos su losiji ljudi koji te ljude ponovno izaberu :blob:

Gledao sam ja poprilican broj raznih dok. filmova koji govore za i protiv svega.
Ali ovdje se ne radi o njima nego o nama. Mi kao ljudi smo :twisted:
Ja sam siguran da od onih 5 ili 10% ljudi koji se bave raznim teorijama zavjera, masona, illuminata, bilderberga i slicnih grupica, da jedno 70% njih bi se ponasalo isto kao i ovi koji su na vlasti. Mnostvo mojih prijatelja prica kako treba biti posten, pomoc drugima, i onda si za bozic kupe darove od 100eura.

To sam samo uzeo kao primjer ali vrlo dobro pokazuje kako je sustav napravljen da funkcionira. Kao sto rekoh ja sam protiv svakog sustava, ja sam za slobodu.
Recimo jos jednu stvar, poslije domovinskog rata na podrucju yuge, u hrvatskoj su poceli nicati invalidi domovinskog rata kao gljive poslije kise, ljudi kojima nista nije bilo su si sredjivali mirovine koje su kao tri moje place mjesecne, i kladim se vama kolega u sta god zelite da se nisu ni sekunde zapitali da li ce mozda njihova djeca imati od cega zivjeti posto ce morati raditi i za njihove mirovine. Zasto? neko ce reci da im je sustav to omogucio, zasto to onda nebih iskoristili. Ja se pitam slijedece: da donesu zakon da mozes slobodno ubijati ljude, da li bih to ucinio?

Kad sam spomenuo nasilje, nisam mislio na nasilje tipa da se svi ljudi ustanu i pocnu ubijati jedni druge, nego sam mislio da ce ljudi shvatiti da nemogu mirnim putem rijesiti neke stvari. jer im "ti" ljudi to nece dozvoliti.
Da li vi recimo mozete prestati placati poreze ili recimo prestati placati zdravstveno osiguranje? nemozete jer nemate mogucnost. E vidite kolega ja ne zelim mjesecno davati 500kn za zdravstveno i onda jos placati svaki posjet lijecniku 15 kn, svaki lijek odredjeni iznos. pa onda jos ako nemam dopunsko placam bolnicko lijecenje i smjestaj u bolnici iako mjesecno vec placam ti 500 kn. A tako ce biti cijeli zivot ili dok se svi ljudi ne pobune.
Zasto ja moram placati PDV na svaku poruku ili poziv sa svog mobitela, i onda jos placam na cijeli racun PDV?

Dajte mi recite vi kolega V, kako vi vidite izlaz iz tog "sranja"? :-k :occasion5:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 946 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.