zbunjena je napisao/la:
Jack, zaključao si mi temu a nisam dobila odgovor šta bi nam 12 lanaca radilo kad i ovako možemo raditi čuda.
Bilo je pitanje kao se sa 12 lanaca moglo doc na dva.
Kojom tehnologijom.
Buduci nisam bio tamo kad se to radilo (rezanje lanaca jelte) ili bolje receno ne sjecam se mogu samo rec da svaki helix s obzirom na broj lanaca ima svoju karakteristicnu frekvenciju prouzaslu iz geometrije istog.
Dakle ima unutarnju vibraciju helixa.
Bombardiranje ljudske DNA sa 12 lanaca frekvencijom DNA helixa sa dva lanca automatski ce se pomicati "ravnoteza" prema stanju gdje su dva lanca dominantna.
Iz tog razloga je mislim Jack i rekao ono sta Kasipojeci tvrde da se to izvelo uz pomoc nekog svjetla dakle nekog zracenja.
Credo Mutwa je recimo rekao da prije dolaska lizarda ili koga vec Zemlja je bila u konstantoj magli i da je sloj oblaka prekrivao atmosferu. Dakle nije bilo jednog dijela spektra Suncevog zracenja.
To stanje se najedanput promijenilo njihovim dolaskom i covjek je najedanput pao na 2 lanca.
NAvodno....
E sad mozda bi mogli pomisliti da upravo zracenje Sunca kao takvog podrzava dva lanca???
Ili mozda se svi ovi chemtrailsi bacaju bas da bi u atmosferi presreli i apsorbirali novi spektar zracenja iz svemira koji podrzava vise lanaca DNA.
Zbunjena je napisao/la:
Je li možda netko pobio moju teoriju da je i ovaj jedan lanac dovoljan? Jer je drugi ionako samo kopija i služi kao zaštitni nehanizam.
Jedan lanac nije dovoljan jer je jedan kodirajuci a DNA polimeraza cita informacije sa njegovom negativa dakle kalupa. Dakle taj kojeg si rekla da ne trebeamo je zapravo onaj koji radi sav posao (na njemu se radi posao).
Ako si mislila cisto informacijski onda tu ima nesto al to je 3D gledanje.
Nije samo ono sta on kodira preko svojih purinskih i pirimidinskih baza sta je vazno vec i njegova frekvencija.
Nije ni slucajno sta je DNa right handed u helixu dakle ima formu vrtloga.
O hiperdimenzionalnim utjecajima vrtloga je govorio i Nikola Tesla (izmedu ostalog).
Dakle DNA je antena za nasu svijest i svaka promjena konformacije bi uzrokovala promjenu svijesti bas kao sta se to vec i desilo jedanput (minimalno).