Dosla sam do 9 stranice , pa na 15 tako da nisam sve procitala i mozda je vec netko pisao o ovome , pa ako se ponavljam, nema veze, bice dobro za one koji citaju sa kraja.
U ovoj knjizi koju je Jack postirao u dijelu "Yellow color of Products"
kaze da najkvaliteniji testirani produkti koloidnog srebra su bili bez boje.
Za zutu boju kaze da neke druge nezeljene supstance su prisutne koje daju boju ili su vece cestice srebra prisutne i to nije bas pozeljno.
Danas sam na Internetu nasla potpuno suprotnu informaciju koja kaze :
Determining True Silver Colloids
Because of the high concentration of silver particles, true silver colloids are never clear like water. True colloidal silver with a sufficient concentration of particles does not look like water because silver particles -- even very small particles -- block light from passing through, making the liquid appear darker.
a bilo je vezano i za objasnjenje da ima produkata na trzistu koji su Ionic silver a ne colloidal gdje pise:
How To Tell If A Product Is Mostly Ionic Silver
Silver solutions are typically clear like water or have a slight yellow tint. These products are clear because silver that is dissolved in water looks just like sugar or salt that is dissolved in water; it has no visible appearance. The producers of ionic silver solutions will suggest that colloidal silver should look like clear water, but this is incorrect.
Companies that sell ionic silver claim that their product is "true colloidal silver" in an attempt to confuse the buyer. Do not be fooled. If the product is clear, then it is ionic silver, not a true silver colloid. Colloidal particles, when present in sufficient concentration, absorb visible light causing the colloid to exhibit an "apparent color". The apparent color is the complement of the absorbed wavelength. Silver ions do not absorb visible light and therefore appear as clear colorless liquids.
Many producers of ionic silver recommend that the product be stored only in glass containers. Some specify only amber or cobalt glass bottles because their products are photosensitive and deteriorate when exposed to light. True colloids do not have these issues. "
Sve sa ove stranice
http://www.silver-colloids.com/Reports/reports.html.
Ovo je malo u suprotnosti sto pise u onoj knjizi gore.
Na toj stranici se moze naci i lista proizvoda koji se mogu kupiti na zapadu i kako su deklarisani.
Tu se propagira da je neki mesosilver pravi a ostali nisu bas..itd...
Ima i dosta foruma sa iskustvima ljudi , mahom pozitivnim i tamo sam nasla da isticu da ovaj produkt mesosilver im je najbolje pomogao.
Nije lose ovo malo prouciti za one koji kupuju , cisto da se informiraju sto je sto, dobra je i ova knjiga.
E sad ako sam pravis , to je druga prica kako testirati i znati sto pijemo.
Uglavnom taj sto sam jednom kupila prije pola godine se pokazao kao dobar u eliminisanju bakterija a drugi put sam kupila od neke druge kompanije pa sad sumnjam da taj i nije bas "efikasan".
U biti, tek sam se dala u proucavanja ovoga malo ozbiljnije , pa vama koji se bavite ovim duze je vjerojatno ovo vec poznato.