Sada je: pon jun 16, 2025 2:33 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 98  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon aug 21, 2006 10:34 pm 
Član foruma

Pantagruel je napisao/la:
kada sam legao osjetio sam doslovce kako mi metal struji u žilama :mrgreen:... U vrhovima prstiju i još nekim djelovima sam osjetio, baš bomba osjećaj.

Sad definitivno odlučujem probati :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 21, 2006 10:50 pm 
Administrator

Citat:
Samo mi je bed, ne može se predozirati valjda od toga, pogotovo od tako relativno malih količina?

Pa mislim da ipak ne možeš popiti toliko vode dnevno koliko je potrebno za predoziranje... :mrgreen:

Stotine litara dnevno... ovakve koncentracije koju mi možemo napraviti...

Probati za test: napiti se i u pijanom stanju popiti 1-2 dl koloidnog... brzo se razbistri glava...

:mrgreen:

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 23, 2006 11:39 am 
Početnik

Isprobano! :) \:D/

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 23, 2006 11:43 am 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Probati za test: napiti se i u pijanom stanju popiti 1-2 dl koloidnog... brzo se razbistri glava...

:mrgreen:

Probao sam jer znam da si to već spominjao. Moram priznati da mi nije puno pomoglo baš... Tj. mogu se ja sabrati i sve i prilično trezveno razmisljati (ali mogao sam i prije nego sam isao piti, zato sam i isao na kraju krajeva :)), ali ostaje onaj "šamućenluk" :). U čemu je caka? Čak sam i zadržavao dugo u ustima i mućkao i kroz nepce upijao da brže uđe u krv. Fakat, kažem ti, osjetim doslovce metal da mi struji kroz tijelo, jedan fora osjećaj, ali ošamućen sam i dalje. :)

Da li ti govoriš o pijenju deci i po na eks? Pitam, uvijek me zanimaju finese hehe, vrag je u detaljima...

Opet, ovisi što ti smatraš pod pijano stanje, ja tu smatram recimo 6-7 pivi... Možda i 9 :mrgreen:...

Ne kažem da ne radi, ali kažem da meni nije baš nešto radilo... :) I bilo je riječ o srebru iste domaće radinosti, tako da ni to ne može biti u pitanju ;).

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 23, 2006 8:40 pm 
Administrator

Citat:
Da li ti govoriš o pijenju deci i po na eks?

Pa da. Isto kak si pio i pivo... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 24, 2006 2:06 am 
Član foruma

Hehe ok ;).

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 28, 2006 2:45 pm 
Član foruma

Meni je fora recimo ujutro kad se probudim i ako me peče grlo, popijem jednu žličicu za kavu i to prestaje istog trenutka, srebro je mrak stvar, nista se nebojte ja sam popipo par litara u roku par mjeseci jel, ziv sam, nisam siv, osjecam se zdravo full !!!
Jednom prilikom kcer mi je imala temperaturu, opaku, kao neki virus je vladao, dao sam joj zlicicu, te masirao sa alkoholom (domaća komovica ili loza).
Sutradan vise nije imala temperaturu, malo je kasljucala, a nakon par dana i to je nestalo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 15, 2006 8:07 pm 
Početnik

Zdravo!

Procitala sam sve sto se do sad zapisali. Imam prijateljicu koja ima genitalni herpes. Pokusavala je sve i svasta, ali nije pomoglo. Predlozila sam joj da proba koloidno srebro. Problem je nastao sto ne zna koju kolicinu da uzima dnevno, i kako uopste da uzima. Pa bih molila ako ima ko kakav predlog.

Inace, pratim ovaj forum vec jako dugo i mogu reci da ste svi divni, jer toliko informacija pruzate ljudima da je to prosto neverovatno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 16, 2006 12:22 am 
Član foruma

Ja imam problem sa grlic maternice imala sam Cancer i ovako doziram srebro...

onu malu cashicu za rakiju, 2 puta na dan ujutro i uvejece.Ujutro na prazan stomak i oko pola saata preveceru... To smatram da je logicno, zato shto organizam dok spavamo iskljuci sve funkcije na minimum i regenerira tkivo ali i virusi ili bakterije isto toliko bujao i razvijaju se zato shto dobiju vishe hranu koja se ne koristi zato shto organizam miruje, a uvece pijem jer smatram da je srebro odlicna potpora organizma...

isto tako radim i nadvoreshne promivke, i to sa recimo pola litro jer je nadoreshna uporeba....

ja mislim da bi to bilo sasvim dovoljno, cak shto vishe ona moze raditi i 2 ili 3 puta promivke jer kod nje je problem nadvoreshan....

Inace samo da ve informiram da sam se uravo vratila od kontrolu od Ljubljane, i rezultati su josh bolji. @ stadiuma na bolje, Samo na korak od potpuno izlecenje.

Neznam dal je od srebro, vitamin B17, Zelenu Magmu, sve semjenke koje konzumiram, ili biljne cajeve po ruskoj shkoli, ili mozda rezim zdrave ishrane, ali sam sigurna u jedno..

DA POZITIVNI STAV, NESEBICNOST PREMA DRUGIMA, DAJENJE LJUBAV, POMAGANJE LJUDIMA, POZITIVNA MISLA I PUNO SMEHA SU BILI MOJ LEK NA OVAJ DUGACAK PUT KOJI ME PUNO NAUCIO, A PRE SVEGA PROBUDIO...

jos jedan put hvala na sve humane ljude koji tu dolaze, drago mi je da postojite, jer sigurna sam da ste pomogli u bugenje na puno ljudi so sada.

POzdrav
Maja

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 16, 2006 9:07 am 
Član foruma

mila27 je napisao/la:
Zdravo!

Procitala sam sve sto se do sad zapisali. Imam prijateljicu koja ima genitalni herpes. Pokusavala je sve i svasta, ali nije pomoglo. Predlozila sam joj da proba koloidno srebro. Problem je nastao sto ne zna koju kolicinu da uzima dnevno, i kako uopste da uzima. Pa bih molila ako ima ko kakav predlog.

Inace, pratim ovaj forum vec jako dugo i mogu reci da ste svi divni, jer toliko informacija pruzate ljudima da je to prosto neverovatno.

Kod vanjskih rana tesko da ce oralno uzimanje previse pomoci. Kod rana srebro se uglavnom nanosi direktno. Postoje i drugi nacini na koji je to izuzetno lako rjesivo (cca 2 tretmana po 5 minuta) ali to za sad jos nije komercijalno dostupno na ovim podrucjima. Zapravo jest ali samo za mali broj ljudi i dosta je skupo. Ako o tome zelis koju informaciju salji PM.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 24, 2006 11:28 pm 
Član foruma

Ovo bi definitivno trebali uvesti u ZET-u. :twisted:

Citat:
Colloidal silver antibacterial liquid sprayed on Hong Kong subways as public health measure
Monday, October 23, 2006 by: Jessica Fraser

Subway and train stations in London and other parts of the UK are considering using a powerful, non-toxic colloidal silver disinfectant spray to help fend off the spread of the flu virus this winter after Hong Kong subways recently announced its use of the spray.

The MTR company revealed this morning its plan to use nano silver-titanium dioxide coating (NSTDC) spray on most surfaces on the Hong Kong metro rail system. Roughly 2.5 million commuters ride the Hong Kong rail system every day, and can easily spread colds and the flu through common surfaces.

The NSTDC disinfectant spray has been certified as effective at killing wide ranges of bacteria, mold and viruses, including the H1N1 virus. MTR announced it would be sprayed on all escalator handrails, Add Value machines, the buttons on ticket issuing machines and all handrails and buttons in elevators in the company's Hong Kong stations. The colloidal silver spray would also be applied to all grab poles and straps within the trains.

"Germs and diseases are most commonly transmitted through the hands," said MTS safety and quality manager George Lee. "They pick up bacteria from public surfaces, which may then be passed into our bodies if we rub our eyes, nose or mouth before washing our hands."

A spokesman for Transport for London (TfL) said London Underground is in the process of developing anti-flu measures with the UK government and other agencies, including the possibility of using NSTDC spray in tube stations.

"We are in regular contact with other metro networks from cities around the world, including MTS in Hong Kong, and we share the best practices and technological innovations. We would, of course, be interested in any measures which could be shown to be effective," the TfL spokesman said.

Consumer health advocate Mike Adams, author of "How to Beat the Bird Flu," said colloidal silver has well-documented antibacterial properties.

"It works so well against bacterial strains -- even antibiotic-resistant strains -- that it has been under constant attack in the United States by the FDA, which sees it as a threat to the profits of drug companies that manufacture prescription antibiotics," Adams said.

http://www.newstarget.com/020851.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 06, 2006 1:53 pm 
Administrator

Stavio sam dobar priručnik - knjigu o koloidnom srebru na download u literaturi i linkovima... ( thanx to Neven )

Gibbs - Silver Colloids

Dobar studij djelovanja koloidnih čestica, mikroskopski prikazi, tabele efikasnosti... uglavnom, cool.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 09, 2006 1:52 pm 
Član foruma

Da li netko zna kolika bi bila neka optimalna doza za djecu kod zapaljenja grla/krajnika.
Ranije sam davala pola supene kasike mom djecaku kad je imao zapaljenje grla i proslo ga je za 2 dana , medjutim zadnji put mu nije nesto pomoglo sa istom dozom , pa sam ga na kraju odvela kod doktora.
Ja sam pila isto nekih 10 dana svakiodnevno , poslije neke nezgodne prehlade, i primjetila sam da mi je lice postalo potpuno cisto i glatko.
Na poslu me koleginica pitala jesam li to isla kod kozmeticara, kod koga nisam nikad bila, pa sam tako i primjetila taj efekat.
Ako netko zna ovo za djecu malo detaljnije, ako moze da napise.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 10, 2006 2:44 am 
Član foruma

Dosla sam do 9 stranice , pa na 15 tako da nisam sve procitala i mozda je vec netko pisao o ovome , pa ako se ponavljam, nema veze, bice dobro za one koji citaju sa kraja.

U ovoj knjizi koju je Jack postirao u dijelu "Yellow color of Products"
kaze da najkvaliteniji testirani produkti koloidnog srebra su bili bez boje.
Za zutu boju kaze da neke druge nezeljene supstance su prisutne koje daju boju ili su vece cestice srebra prisutne i to nije bas pozeljno.
Danas sam na Internetu nasla potpuno suprotnu informaciju koja kaze :

Determining True Silver Colloids

Because of the high concentration of silver particles, true silver colloids are never clear like water. True colloidal silver with a sufficient concentration of particles does not look like water because silver particles -- even very small particles -- block light from passing through, making the liquid appear darker.

a bilo je vezano i za objasnjenje da ima produkata na trzistu koji su Ionic silver a ne colloidal gdje pise:

How To Tell If A Product Is Mostly Ionic Silver

Silver solutions are typically clear like water or have a slight yellow tint. These products are clear because silver that is dissolved in water looks just like sugar or salt that is dissolved in water; it has no visible appearance. The producers of ionic silver solutions will suggest that colloidal silver should look like clear water, but this is incorrect.

Companies that sell ionic silver claim that their product is "true colloidal silver" in an attempt to confuse the buyer. Do not be fooled. If the product is clear, then it is ionic silver, not a true silver colloid. Colloidal particles, when present in sufficient concentration, absorb visible light causing the colloid to exhibit an "apparent color". The apparent color is the complement of the absorbed wavelength. Silver ions do not absorb visible light and therefore appear as clear colorless liquids.

Many producers of ionic silver recommend that the product be stored only in glass containers. Some specify only amber or cobalt glass bottles because their products are photosensitive and deteriorate when exposed to light. True colloids do not have these issues. "

Sve sa ove stranice http://www.silver-colloids.com/Reports/reports.html.

Ovo je malo u suprotnosti sto pise u onoj knjizi gore.
Na toj stranici se moze naci i lista proizvoda koji se mogu kupiti na zapadu i kako su deklarisani.
Tu se propagira da je neki mesosilver pravi a ostali nisu bas..itd...
Ima i dosta foruma sa iskustvima ljudi , mahom pozitivnim i tamo sam nasla da isticu da ovaj produkt mesosilver im je najbolje pomogao.
Nije lose ovo malo prouciti za one koji kupuju , cisto da se informiraju sto je sto, dobra je i ova knjiga.
E sad ako sam pravis , to je druga prica kako testirati i znati sto pijemo.
Uglavnom taj sto sam jednom kupila prije pola godine se pokazao kao dobar u eliminisanju bakterija a drugi put sam kupila od neke druge kompanije pa sad sumnjam da taj i nije bas "efikasan".
U biti, tek sam se dala u proucavanja ovoga malo ozbiljnije , pa vama koji se bavite ovim duze je vjerojatno ovo vec poznato.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 10, 2006 8:29 am 
Član foruma

U vezi s ovom temom, želim vas informirati da je sinoć na kanalu "Discovery" bio prilog o ženi koja sada ima 60 godina,a u dobi od 11. do 14. godine, kao djevojčica, koristila je po preporuci ljekara koloidno/koloidalno srebro i ima strahotne posljedice. Oboljela je od bolesti argirije (koliko sam već dobro zapamtila naziv bolesti) i od 14. godine života koža joj ima bolesnu sivu boju. Činila je sve tokom 50.-tak narednih godina života da se riješi užasnog izgleda, (prikazali su je uživo) čak je i strugala (doslovce) kod doktora kožu s lica da skine tu sivu,mrtvačku boju, ali je samo dobila fleke - na licu joj se i dalje vidi ta siva boja i žena zaista vrlo loše izgleda.
Čitav život joj je uništen, jer joj nisu htjeli dati posao, niti je imala baš nekog privatnog života, kako sama priča, jer je naprosto - izgledala sablasno sa tom sivom bojom kože. Napominjem, gledala sam ženu i stvarno izgleda kao iz filmova o zombijima, ono kad ustanu mrtvi i sasvim su sivi...
Naposljetku, u zadnjih par godina, osnovala je svoju web-stranicu na kojoj izvještava o štetnosti liječenja koloidnim srebrom, tvrdeći da joj ova supstanca ne samo da nije izliječila bolest koju je kao djevočica imala, već je imala i brojne sporedne efekte od koloidnog srebra, štetne po njeno zdravlje. Nakon što je počela ljude upozoravati na štetnost liječenja ovom supstancom, krenule su prijetnje telefonom i na druge načine od strane prodavača koloidnog srebra, koju su joj prijetili (to čine i danas) smrću ako nastavi govoriti o tome. Napomenula je da je danas u svijetu zarada od prodaje koloidnog srebra dosegla ogromne razmjere i da stoga niko ne želi govoriti o njegovoj štetnosti, a svaki pokušaj surovo se sprječava već u startu.

Toliko o prilogu sa Discovery-ja.

pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 10, 2006 1:25 pm 
Član foruma

Vezano za :

Citat:
Napomenula je da je danas u svijetu zarada od prodaje koloidnog srebra dosegla ogromne razmjere i da stoga niko ne želi govoriti o njegovoj štetnosti, a svaki pokušaj surovo se sprjeèava veæ u startu.

je malo cudna izjava kad na netu mozes naci koliko hoces stranica koje govore o negativnom uticaju koloidnog srebra. Pa cak nije priznat ni od FDA zvanicno...itd.....i jos bilo na discovery , kanalu koji je na vrhu liste gledanosti.
Ta bolest koju ona pominje se dobije ako se unosi enormna kolicina koloidnog srebra a posto je njoj 60 godina , znaci to je pila 1946 ...pitam se tko je tada pravio to koloidno srebro i kako.
Interesantno da nisu nasli neki sadasnji primjer , nego nju kad je bila djevojcica.
Zanimljivo i da su tolike pare zaradili od koloidnog srebra kad ga ima samo u ponekim radnjama zdrave ishrane.
Mozda bi trebali prikazati na discovery kako imaju veliki problem da lijece antibioticima bakterije posto su antibiotici svuda i jos malo normalna supstanca organizma pa ce to jednog dana biti ogroman problem.
Sto radi farmaceutska industrija po tom pitanju?
Meni je vise tko to proizvodi i kako i da nisu neke bocice samo obicna voda ili da li nema nekih dodatnih komponenti koje su stetne , pa cu dobro da proucim cijelu tehnologiju i ako pravis sam sto dobijes u stvari.
U svemu se nadju i oni koji manipuliraju, slicno kao sa onim aparatima za detox preko stopala.
Ne bi me cudilo da se i sama farmaceutska industrija da u proizvodnju tako necega samo sa smanjenim efektima lijecenjima sto ce se vjerojatno i desiti ili ce ugusiti ove koji sada to proizvode na sve moguce nacine.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 10, 2006 1:39 pm 
Član foruma

Sophia,

Don't kill the messenger! Ne galami na mene, samo sam prenijela ono što sam vidjela i čula svojim očima i ušima. Dakle, lično, ne zalažem se ni za upotrebu niti za zabranu upotrebe koloidnog srebra, ne bavim se time, niti ga upotrebljavam. Samo sam dostavila informaciju.
Sve ostalo o čemu govoriš - o dijelu farmaceutske industrije koja zarađuje profite kosmičkih razmjera na antibioticima i drugim hemijskim lijekovima, slažem se. Već sam spomenula negdje da je to treća po redu "proizvodna grana" po visini profita, nakon droge i oružja.
No, prilog o štetnosti srebra, također govori sličnu stvar. Na nama je da sami razlučimo šta je dobro za nas, a šta ne.

Pusa tebi, Vilo Sophie!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 10, 2006 1:53 pm 
Član foruma

Andjela, hvala sto se ti brines da mi ne posivimo.....cijenim ja to, treba sve strane uzeti u obzir.
Moj odgovor je bio na tu pricu sa discovery a nikako tebi licno.
I ja u biti volim provjeriti pa sam zato i dosla u sumnju da svi proizvodjaci nisu pravi e sad kad bih ja to uzela sama praviti kako da bez neke detaljnije laboratorijske analize dokazem sto sam u stvari dobila.
Niko tocno nezna i sto mu dijete popije zajedno sa dobro posecerenim antibiotikom nego uzimas ono sto imas na raspolaganju.
Pusa i tebi.....

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 10, 2006 2:12 pm 
Član foruma

Sophia je napisao/la:
Niko tocno nezna i sto mu dijete popije zajedno sa dobro posecerenim antibiotikom nego uzimas ono sto imas na raspolaganju.
Pusa i tebi.....

He,he,he, zato ja svom djetetu nikad i ne dajem antibiotike, i za svojih 9 godina nije popila nijedan. Čime je liječim? Svime što NEMA natpis: "izdaje se na ljekarski recept", ili "za upotrebu konsultirajte ljekara". I, dosad funkcioniše!

Pusica.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 10, 2006 8:33 pm 
Administrator

Najbolje je sam raditi, onda znaš što si napravio i što piješ. Ako "zaribaš" sam si si kriv, hehe... Hej, pa tako nastaju "Sivi"... piju na tone koloidnog srebra!!! A ova žena sa Discovery-ja je u stvari hibrid! Iako to ona nezna!

Jao, jao... ma ljudi... ako ja nisam siv već od ovog srebra - onda ni neću... Eto, još sam "noramalan"... bar što se bolje tiče. Al nisam "normalan" jer već 5-6 godina nisam bio bolestan...

Eto moje iskustvo... a i nema neke veza sa nekom zaradom para... tako da - nek svatko sam zaključi.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 98  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.