Sada je: ned jul 13, 2025 10:51 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 617 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 31  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Znakovi u žitu - Crop circles
PostPostano: sri jul 15, 2009 10:24 pm 
Moderator

:mrgreen: jeste, hehehe, ma sve su to nijanse... :wink: :mrgreen:
evo idemo on d' fesj of d' plejs što bi rekle kolege s BBC-a :mrgreen:

slika
slika

Vrh

PostPostano: sri jul 15, 2009 10:37 pm 
Moderator

11.07.
slika
13.07.
slika
14.07
slika
14.07
slika

Vrh

PostPostano: sri jul 15, 2009 11:16 pm 
Član foruma

Posto vidim da je ovo sve prisutna tema ajde da ja malo idem na zivce i ovde.
Znaci te kompozicije su lako izvodljive ako vi razmatrate ideju da neko moze da ima po prilicno napredniju tehnologiju od one konvencionalne vama poznate. Taj manjak precisnosti se kupi. I sve izgleda perfektno.
Gde izgleda perfektno?
Pa u vasim mislima. Odredjena precisnost crteza je cista psiha kao sto su granice izmedju drzava. Samo u vasoj glavi.
Kome je to sve usmereno?
Pa vama ... onima koji traze nesto drugo!!
Zar stvarno mislite da medijska manipulacija se zavrsava sa glavnim vestima u 19:30?
Experti su za vas pripremili mnogo toga vise. Ideja je genijalna.
Znaci od koju decenija na ovu stranu ubacila se buva pod imenom vanzemaljci. Naravno to je propusteno samo kroz stroge filterske prepreke... Preko medija se da ideja... preko filmova se ideja stvara i razvija a realnost se dostize tako sto ce se sporednim putevima, tragacima ponudi neka logika.
U razne multilateralne ponude spada i ova tema, koja za sobom vodi neku svoju filizofiju.
Sada ... Znakovi u zitu koristeci odredjenu vrstu tehnologije kao experiment a i kao svrha, naprave se recimo "Znakovi u Zitu". Sada
:mrgreen: Vansemaljci bi verovatno koristili sa nama neke znakove u zitu da komuniciraju sa nama pogotovo sto mi nemamo krila da ih vidimo odozgo a avion imamo samo zadnjih 100 godina te se vrlo malo ljudi moze popeti gore da uopste vidi taj crtez. To bi bilo kao da hoces da komuniciras sa kucetom tako sto ces mu pisati na neku tablu matematicke formule koje bi on trebao tumaciti te razumeti i interpretirati. Svi Znamo da od toga nema nista kao sto ni covek nebi imao nista od "Znakovi u zitu" komunikacije". Taj vanzemaljac bi trebao biti bas glup da posle sto ima svu tehnologiju da dodje do nas i iscrta nesto komunicira sa nama na takav nacin da ga niko ne moze razumeti. Al to je i poenta svega.... Za ljudski um.
Treba te razumeti da ljudi veruju u sve sto je nelogicno, ali dobro posoljeno. Jeste tako je.
naime covek ce pre verovati da sunce kruzi oko zemlje nego obrnuto zato sto jednostavno njemu to trenutno izgleda logicno jer on je u principu takav da gleda svet samo iz sebe pa na dalje.
Crtezi koje vidite su polulazni? Dali ste videi uzivo jedan te da li ste bar jedan vi merili da potvrdite da je toliko precizan i verodostojan necemu sto nasa "danasnja" tehnologija nemoze?
Oni mogu i realno da postoje .. odredjeni deo podataka se "malo prepravi" (sada ako mislis da to nemoze e pa jebiga dzabe pricam) i eto vam servirano nesto za vas tragace gde ce te gubiti vreme i energiju jer filter funkcionise na vise nivoa .. tako sto izdvoji glupe od pametnih kao prvo, dalje izdvaja pametne od razumnih itd... ostaje mesta samo za ....

Zadnja izmjena: Danmagorez; pet jul 17, 2009 10:39 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

PostPostano: sri jul 15, 2009 11:21 pm 
Član foruma

Ah da evo Java nesto spominje BBC Channel ...
To je jedan od glavnih delova manipunativne masinerije... Njegov stil je da vas zajebe na finjaka al ono bas fino fino :mrgreen:

Vrh

PostPostano: čet jul 16, 2009 1:04 am 
Član foruma

Nisam citao sve postove u ovoj temi iz razumljivih razloga (dial-up) ali opcenito....mislim da se svodilo na potvrdjivanje odnosno negiranje autenticnosti tih krugova.Licno smatram da se radi o s....nju u koloru jer ako nas ti "vanzemaljci" zele kontaktirati mislim da zadnje sto bi uradili je da prave kojekakve krugove.Cak prvi krugovi koji su nastali bili su totalno neprecizni.Neko slika,neko radi limoreze,drvoreze a neko se zabav;ja praveci kojekakve krugove po zitu.Ako su ti vanzemaljci uspjeli da nas "otkriju" mislim da bi napravili nesto puno jace sto bi nas fasciniralo a ne da prave nekom farmeru stetu......
Krugovi u zitu....Fake,totalni fake [-X

Vrh

PostPostano: čet jul 16, 2009 1:31 am 
Član foruma

Buhaha je napisao/la:
Nisam citao sve postove u ovoj temi iz razumljivih razloga (dial-up) ali opcenito....mislim da se svodilo na potvrdjivanje odnosno negiranje autenticnosti tih krugova.

Posto si to tako lepo primetio, resio si malo i ti da se prikljucis tom ritmu, jel? :mrgreen:

Salim se naravno, ali i mislim da si se stvarno prikljucio sablonu koji si uocio, s obzirom na neinventivni razlog tvoje procene da je to totalni fejk. Ipak bi trebalo procitati celu temu, ima tu i zanimljivih stvari koje ukazuju da se tu "nesto desava" i da ima vise vrsta krugova u zitu i nekih stvari koje su "opipljive" a ne mogu se lako objasniti.

Pozdrav

Vrh

PostPostano: pet jul 17, 2009 1:14 am 
Moderator

Citat:
ajde da ja malo idem na zivce i ovde

meni ne ideš, samo piši... :mrgreen:
Danmagorez je napisao/la:
Ah da evo Java nesto spominje BBC Channel ...
To je jedan od glavnih delova manipunativne masinerije... Njegov stil je da vas zajebe na finjaka al ono bas fino fino :mrgreen:

to što sam spomenuo BBC je zajebancija iz Top Liste Nadrealista a ne mogu da nađem dotični skeč, na žalost :(
Pozdrav
:love3:

Vrh

PostPostano: ned jul 19, 2009 2:35 pm 
Moderator

19.07..... :-k
slika

Vrh

PostPostano: uto jul 21, 2009 12:41 am 
Početnik

Jedan prijatelj mi je poslao 2 zanimljiva videa o krugovima u zitu pa ih zelim podjeliti sa vama.Ne znam da li je to vec neko postao negdje na ovom sajtu, ali mislim da ih vrjedi pogledati.

Vrh

PostPostano: čet jul 23, 2009 1:37 am 
Moderator

19.07.
slika

Vrh

PostPostano: čet jul 23, 2009 4:57 pm 
Član foruma

Daj, Java, molin te, kakav komentar ovog CC! Šta ti on govori?!!
Baš jako volim pročitat ta tumačenja "iznutra"! :D

Hvala unaprijed!

:love3: :love3: :love3:

Vrh

PostPostano: čet jul 23, 2009 5:07 pm 
Član foruma

Vansemaljci bi verovatno koristili sa nama neke znakove u zitu da komuniciraju sa nama pogotovo sto mi nemamo krila da ih vidimo odozgo a avion imamo samo zadnjih 100 godina te se vrlo malo ljudi moze popeti gore da uopste vidi taj crtez. itd...

Ma, kume moj, svaka ti je na mistu!!!

Ali mi danas imamo Youtube, pa tamo nekog npr. Greedkeepera koji nam pokažu te simbole iz ptičje perspektive, pa onda i malo dite more vidit "cjelinu"! :D

ma daj, što si toliko skeptičan!!!???

ili bi ti radije ostao u uvjerenju da smo sami u tom Bezgraničnom Univerzumu!!??

poštujem te kao prijatelja, ali nemoj, pliz, pliz, pliz, biti "omeđen ko bazen"!!! \:D/

(jebga, nisam mogao ostat cool na tvoj post! sorry stari moj!)

PIS! :love3:

Vrh

PostPostano: pet jul 24, 2009 6:32 pm 
Moderator

aamon je napisao/la:
Daj, Java, molin te, kakav komentar ovog CC! Šta ti on govori?!!
Baš jako volim pročitat ta tumačenja "iznutra"! :D

Hvala unaprijed!

:love3: :love3: :love3:

Što se tiče tvoje molbe amone rado bih ti odgovorio ali ne ide to tumačenje ''iznutra'' kao pritisak na dugmence, nemam energije dovoljno a ni koncentracije, volje i još štošta... bićeš ovaj put uskraćen za odgovor, izvini :( Ukolio ti ovaj dotični cc nešto znači probaj da napišeš što u tebi pobuđuje, ko zna lipi, možda ispadne iz toga nešto pa naučiš još više o sebi. Ja jesam. :wink:

:hello2:
:love3:

Vrh

PostPostano: sub jul 25, 2009 8:27 am 
Član foruma

24.7.2009.

slika

slika

Vrh

PostPostano: sub jul 25, 2009 11:07 pm 
Moderator

Cs od 04.07.2009.
Citat:
...(J) želim pitati u vezi kruga u žitu u obliku kolibrića. (A**) Izgleda kao Nazca linije u obliku kolibrija. (L) Dobro, Joe želi znati da li je ta kolibri-stvar lažan krug u žitu?

O: On je „stvaran", ali pravo pitanje je „Tko ga je napravio"?

P: (J) Da li je to misao iz 6. denziteta?

O: Ne.

P: (Allen) To su OPS-i iz 4. denziteta?

O: Da, i njihovi ljudski "agenti".

P: (A**) Što je sa originalnim Nazca crtežom, da li je on nastao isto tako? Mislim, tkogod to učinio, da li je to vezano uz ljude koji su to učinili i ranije?

O: Ne.

P: (Allen) Dakle kad su ti momci rekli da su kanalizirali neke od tih krugova kad su nastajali, oni u neku ruku govore istinu: oni su kanalizirali 4D OPS?

O: Da, svakako!

izgleda da nisam bio u toku :mrgreen: ali je dobro da imamo ovako konkretan odgovor.
hvala na prevodu
:love5:

Vrh

PostPostano: ned jul 26, 2009 9:03 am 
Član foruma

u svezi Cs od 04.07.2009., mislio sam da je nemoguće ali evo moram citirat Bibliju (ali samo kao povijesni zapis );Mt 24,11.24 i isti tekst u Mk 13,22
"Ustat će, doista, lažni kristi i lažni proroci i iznijeti znamenja velika i čudesa da, bude li moguće, zavedu i izabrane"

Vrh

PostPostano: sri jul 29, 2009 2:48 pm 
Moderator

metuzalem je napisao/la:
"Ustat će, doista, lažni kristi i lažni proroci i iznijeti znamenja velika i čudesa da, bude li moguće, zavedu i izabrane"

Ja'...istina... zato je potrebna jedna kalibracija percepcije :wink: s toga idemo dalje...dok ne nalete inspirišući cc-i...

22.07.
slika
slika

više slika na :
http://www.cropcircleconnector.com/2009 ... h2009.html

Dodaću još da vjetrove maslačke (ključ?) valja spojiti sa textom o Gralu koju je preveo kolos, odnosno da tu vidim neku povezanost.

Vrh

PostPostano: sri jul 29, 2009 8:26 pm 
Član foruma

Zar vam nije nikada palo na pamet da ovi crtezi proilaze od nase tehnologije. Ovi nasi "šefovi" su poslali toliko satelita u orbitu sa tokiko interesantnih spravica da bi nam dali verovatno samo tacniju vremensku prognozu.... :shock:
Sad ne kazem da znam (Ovo sam napisao da bi se odbranio u napred od fatalnog pitanja "A kako znas?".. :mrgreen: )
nego samo predpostavljam i mislim da bi se trebala i ta mogucnost uzeti u obzit.
U stvari ne.. (Uh.. sto sve ovo postaje tesko...) ne predpostavljam i ne mislim ...
nego preporucujem da se i ova ideja uzm... ovaj hocu reci ova ... ovaaaa ..
ova stvar!... sto sam napisao uzme u obzir.
Inace sutra je predvidjeno suncano i toplo sa povremenim suncem i jugozapadnom toplotom.

Vrh

PostPostano: sri jul 29, 2009 8:52 pm 
Član foruma

Zar vam nije nikada palo na pamet da ovi crtezi proilaze od nase tehnologije. Ovi nasi "šefovi" su poslali toliko satelita u orbitu sa tokiko interesantnih spravica da bi nam dali verovatno samo tacniju vremensku prognozu....

slika
a prognoza za ljeto gospodnje 1678 je toplo i sunčano s ponekim vragom u polju :twisted: ....

Vrh

PostPostano: sri jul 29, 2009 9:34 pm 
Član foruma

ups... =D> ,gdje si samo to našao?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 617 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 31  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.