aamon je napisao/la:
aamon je napisao/la:
Alcy1 je napisao/la:
Meni bi odgovaralo da svaki covjek ima svoj ID prilikom spajanja na internet!
I Iluminatima bi to odgovaralo!
Meni ko zadrtom Vodenjaku, ljubitelju Slobode, ježi se koža pri svakom zadiranju u ljudske slobode, pa mi gornja ideja zvuči sasvim besmisleno!
Sorry, Alcy1!

Šuti, dobro je dok nemamo čipove ispod kože!!!

Tako je aamon! Vec sama tematika kojom se bavimo dovoljna je da nas proglase ludima i opasnima! Jos i da znaju tko smo!
O temama koje su zastupljene na forumu, nemam sa kime diskutirat, s obzirom da sam iz male sredine. Mislim bilo je pokusaja da diskutiram medju prijateljima, ali su me odmah poceli cudno gledat, tako da sad svoja razmisljanja drzim za sebe, a ponekad neku ociglednu stvar, dogadjaj, ili situaciju spomenem onako usput,ali samo kad je tema razgovora doticnih!
Znaci Alcy1, najbolje bi bilo da nam ugrade cip za identifikaciju koji bi imao i kontrolu ponasanja i kontrolu misljenja, znaci nebi mogli ucinit nista sto bi bilo zabranjeno, i svi bi isto razmisljali! A usput kada bi doslo do kvara cipa (tj ako bi kojim slucajem imali vlastito misljenje) mogli bi ugasit ili unistit cip!
Nije problem u mom tvom ili bilo cijem razmisljanju, problem je u tome tko bi imao kontrolu nad svim tim, i tko bi odlucivao (umjesto mene ili tebe) sta je za "nas" ( pod nas mislim na tog doticnog kontrolora) dobro ili lose.
I ovako spavamo, i nismo u stanju sagledat vlastitu realnost, a sa takvim spravama za kontrolu i ponasanje, pretvorili bi se u robote, koji nebi trebali za nista drugo osim za rad (kao da je i sada nesto drukcije, ali bar pokusavamo razmisljat, a sad dali su nase misli nase ili su nam nametnute ????) i za hranu, tj bili bi perfektno stado ovaca.
Ovako barem blejimo, preko ovog foruma i pokusavamo da izadjemo iz ovoga ogradjenoga pasnjaka (sto je najgori prekrsaj, u ocima nasih kontrolora).
I kad vec nemogu u javnosti, barem cu ovdije jasno i glasno da kazem sta mislim:
"BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!