noxten je napisao/la:
Aloha.
Nigdje nisam vidio ili sam corav no nigdje ne vidim temu o tome sta bi bilo tko od nas napravio da se desi to 2012.
Recimo da se desi neka kataklizma. Nastavi li zemlja ovako itekako ce lol no ajmo rec da se recimo desi. Bi ste li radje odlucili ostat ili otic.
Ja stvarno, naj iskrenije nisam siguran da bi podnjeo 3 svjetski rat.
Otici? Kuda?
Svaki dan je nekome kataklizma, neki ovdje su vec dozivjeli kataklizme, a vjerojatnost je vrlo velika da ce bilo koji covjek za vrijeme svog zivota dozivjeti jednu.
Rat ( bilo konvencionalni ili nuklearni/bioloski/kemijski), socio-ekonomski kolaps (hiperinflacija, nedostatak hrane, potpuno gasenje javnih sluzbi - anarhija), prirodne katastrofe (potresi, poplave, tsunamiji, vulkani), globalno zagrijavanje/ledeno doba, mega solarna oluja i kolaps ionosfere ( sprzena elektronika, mogucnost mutacija i raznoraznih oboljenja, amnezije -> socio-ekonomski kolaps), udar kometa/asteroida/meteora, invazija izvanzemaljaca, obrtanje magnetskih polova...
Zaista mnogo je scenarija, a najbolje je znati svasta pa onda to najbolje iskoristiti.
I nije uopce pitanje kako bi to netko podnio, ako do toga dodje, instinkt prezivljavanja se sam aktivira i vjeruj mi da ces uciniti sve sto je u tvojoj moci da prezivis
I da nije pitanje "AKO" nego "KADA"
Lijep pozdrav!