E pa to, po majanskom kalendaru. Kapiram o čemu govoriš, i mislim da imamo slično iskustvo samo bi smo koristili drugačiji rečnik/opise, sa tim da ne stojim baš najbolje ni sa svojim - a ni sa tuđim ahahah. Pod time mislim na to da često neko drugi bolje objasni ono što pokušavam da prenesem.
Sada bi ispred svake od narednih rečenica trebalo dodati AKO, jer je sve bazirano na predpostavkama.
Ta rastavljenost je nešto što je i mene sašilo, ali opet, nevezano za 28mi, jer sam se nekoliko dana pre i posle 28mog super osećao. Ali pre toga, nisam mogao da ostanem pri sebi dovoljno ni kafu da skuvam, malte ne, a kamoli da uradim nešto korisno. To se može objasniti time da su se oni koji su prevodili Majanski kalendar na naški malo zafrkli u datumima, ili alternativno - time da je u pitanju faza, kroz koju se prolazi kad je za to vreme - pa tako, oni od nas koji izlaze u susret predstojećim promenama - će ranije imati neke "simptome" Ipak smo svi ljudi, i ako uopšte postoje bilo kakve promene unutar fizičkog tela, generalni simptomi bi trebali biti isti kod svakoga. No, nekoga, nešto kroz šta je već taj prošao - normalno, preskače. Ne mislim tu na sebe, daleko od toga, hrčem sve u 16 haha, nego generalno - čime bi se nepoklapanja mogla objasniti.
Opet, to što si napisao o velikom kristalnom polju - sad kada si ga tako opisao, leglo mi je, jer osetim nešto slično, mentalnim/emotivnim/energetskim putem. Dakle, ti napadi jasnoće i neke "čistoće", lakoće unutar fizičkog/mentalnog/emotivnog tela, tip energije koji me sve češće zaskače u poslednje vreme - zaista, nosi atribut "kristalna", hvala što si mi skrenuo pažnju. Možda govorimo o istom? Nemam ni ja pojma šta je to - u glavnom, prija mi. No opet, to je kod mene nevezano za taj slavni 28mi, već se "zaukava" nekih godinu dana.
promatrač je napisao/la:
Ne bih rekao da nam okolnosti idu na ruku, jer sve moguće zviri koje su bile sakrivene da bi sve izgledalo pristojno sad će morati van, a to ne može biti lijepo, to znači da će biti za stepenicu teže, manje predvidivo, možda teže nego je ikad bilo.
Ahahaha ...pa ne znam baš
Pretpostavljam da su zviri - zveri.
Čisto logikom stvari, zar to što tera zveri napolje ne bi trebalo i nama da pomaže da izađemo na kraj sa njima? Inače pomaže samo zverima da nas "progutaju." Šokantno i strašno za neke, možda - ali je meni bar jasno gde želim da budem, i sav rad sprovodim u tom kontekstu - aka, pozitivnom polarizacijom, ka svetlu. Tako da je za mene upravo to pomoć.
promatrač je napisao/la:
Neke zviri za koje znam odprije u sebi, a ne znam im imena su se primirile, recimo da su prešle na miroljubivu stranu i čekaju.
Možda je to ovo, mojim rečnikom rečeno, naravno:
Valjda? je napisao/la:
No ipak slavim to što sve češće uspevam
da suzbijem sopstveni kretenizam Za mene je to bitna stvar.
Da sve navire iz mene, svo smeće koje je bilo zakopano unutra - navire, sve u 16. No, istovremeno - nikada nisam imao više snage i rešenosti, nego sada - da ga rasčistim. Pa sad, do ascenzije, prosvetljenja, buđenja, ili krajnjih kapaciteta običnog smrtnika - ili pak, krajnjeg sprata obližnje psihijatrijske ustanove, ostaje da se vidi
U to ime - Živeli!!!
Da su kontrolori sve aljkaviji - nema šta.
Međutim - to se odnosi na moju percepciju, lično i peeeersonalno. Koliko vidim, ljudima okolo je sasvim svejedno. Tako da opet - to može biti plod rada na sebi, radije nego kosmoloških dešavanja.
Ako je postojala tamna strana, svesni mračni uticaji kojima smo bili izloženi (da ne ulazimo u relativnost, koju će se verovatno naći neko da potegne) - zar ne postoji i ono suprotno?Ako ga čak i nije bilo ovde - pa čitav new age pokret/a i ne new age pokret/ govori o dolasku malo svetlije bratije(pa makar to bili i mi sami), zar ne? Da smo totalno sami na svome(njihovome!), bez ikakve šanse, i pomoći - to bi bila jedna kompletna negacija postojanja svetla.
A onda je
Citat:
To sve su možda i moje fantazije.
jedina istina.
Što je, po meni, mnogo crnje čak i od onakve tame.