HO_OPONOPONO je napisao/la:
- mene bi zanimalo tombola33 ako bi htio da odgovoris, da li si citao Diagnostika karme od Lazarev-a ? - i ako jesi kakav je tvoj stav prema takvom shvacanju, jer vidim da se puno bakces sa karcinomom (tj. sa prisilnim ciscenjem duse - po Lazarevu). Mislim, bio je donedavno i kod mene, ali je nestao, kako neznam tocno ni sama, meni izgleda najvjerojatnije citanjem njegovih knjiga i promjenom mojih shvacanja prema svemu, iako naravno jos uvijek citam i ucim i imam jos dosta posla na sebi i svemu.
Ich wünsche dir gute besserung
---------------------------------------------------------
- mene bi zanimalo tombola33 ako bi htio da odgovoris, da li si citao Diagnostika karme od Lazarev-a ?
Ne, nisam čitao.
Naime ja sam već objavljivao da meni jednostavno nije dozvoljeno da čitam knjige od drugih autora koji pišu teme koje i ja obrađujem, jer ako bih prije nego sam ja to napisao - tad bih mislio da sam to jednostavno prepisao.
Dakle kad ja napišem nove informacije a kasnije “naletim” na iste ili slične informacije od drugih autora tad sam siguran da sam dobro preveo one informacije koje su do moje svijesti stigle iz Onostranog područja, kao što su došle i do svijesti tih drugih autora.
A sad da ti odgovorim na ovo tvoje:
…Mislim, bio je donedavno i kod mene, ali je nestao, kako neznam tocno ni sama, meni izgleda najvjerojatnije citanjem njegovih knjiga i promjenom mojih shvacanja prema svemu…
Ti misliš - a ja sam u to siguran.
Mogu ti reći da ovo još nisam nikad objavio - koje se tiče tumora, ali i mnogih drugih sličnih bolesti.
Poznato nam je da postoji više vrsti tumora – zloćudni (maligni) i dobroćudni (benigni).
No prema OSNOVOJ podjeli postoje Samo DVIJE vrste, koji se razlikuju u svojoj suštinskoj postavci.
Tako od mnoguh vrsta tumora, isti nose u svojoj Suštini otisak materijanog obilježja, a od drugih vrsta tumora u svojoj Suštini nose otisak strogo spiritualnog obilježja.
Tako tumor kojeg su ljekari našli kod mene na glasnicama prije 21 godinu je imao materijalno obilježje.
Njega sam se riješio zračenjem.
Tumor koji je nađen kod mene ispod jezika imao je materijalno obilježje – kojeg je najbolje i nabrže bilo izliječiti operacijom, a relativno teško alternativnim putem.
Tumori koji su nađeni u linfnim žlijezdama su imali spiritualno obilježje.
Tih tumora ima u mom tijelu još – no ti tumori nisu aktivni (kao i u tvom slučaju).
Znači njih sam se mogao riješiti bez operacije ili drugih medicinskih zahvata.
Jednostavno kako se pojave tako i otiđu.
No da se razumijemo, spirit tih osoba treba da ima bude mnogo puta Ponavljan (reinkarniran) i jer ta osoba ima da tokom života uradi nešto po Zapisu
Ludo – zar ne?
U stvari ludo je za mnoge ljude koji će biti “uklonjeni” tokom i ubrzo nakon promijene položaja Solarnog sistema prema simetrali Gakaksije.
Dakle tvrdim da ti imaš neki zadatak koji ćeš morati da uradiš u ovom životu.
Da bih bio siguran u to što tvrdim, pošalji mi putem posta ili putem poruke datum rođenja.