Pridrzavam se Lazareva, a vi se dalje zajebavajte.
"Gospode Boze poklanjam/saljem ti moju ljubav i zadovoljstvo"
znaci:da se ne vezujem za materijalno, tj. zelje da budem zdrava, da mi se sudbina popravi, jer onda crpim energiju iz moje duse ili dusa moje djece to je onda cisti sotonizam, a kada se koncentriram da svu svoju ljubav i zadovoljstvo/uzitke predajem informativnom polju/drugim rijecima Bogu, onda dobivam nazad puno vise energiju, znaci manjak energije tj. rupe u mojoj auri se regeneriraju, i onda je moguce i poboljsanje u svim vidovima.
Ja sam samo gledala u Bracu bez ikakvih misli i molbi da mi bude bolje.
Imam vec duze vrijeme nemoguce bolove u krizima, zadnji put sam bila kod ortopeda 1997 na CT.
Onda sam imala male probleme sa donjom kicmom i ponekad trnjenjem nogu, i naravno nisu nista nasli odakle to dolazi, rekli su da su misici valjda prenapregnuti i bla bla bla.
Posto mi se unazad 2 godine situacija sa kicmom rapidno pogorsala, isla sam u maju 2012 kod ortopeda. Snimka lumbalne kraljeznice pokazala je da izmedju 4. i 5. prsljena nema diska, jednostavno istrosen. Dalje me je poslao na MRT - Kernspintomograf. Tu se pokazalo da imam i suzenje spinalnog kanala.
Lijecenje skolske medicine:
nula, tako sto ne mogu da izlijece jer diska vise nema, za smanjenje bolova 2x dnevno Ibobrufen 800mg u 1 tjednu nije nimalo smanjio bolove, tako da mi je jos taj dodani otrov za djabe-ne uzimam nista.
Eventualno olaksavanja simptoma: gimnastika na spravama
Dosadasnji ucinak: vjezbanje na spravama uslovilo je do sada pobolsanje misica nogu i ruku. Bolovi u donjem djelu kraljeznice nisu se nimalo smanjili.
Moje stanje danas:
Ustajem se kao i obicno oko 8, 9 sati, zatim svakodnevna ceremonija sa 2 salice kave i 2 cigarete, zatim tusiranje. Tu sam vec kod tusiranja primjetila da se nesto lakse saginjem, dalje stajanje pred ogledalom, feniranje i sminkanje, obicno poludim od bolova vec nakon 5 minuta stajanja i stalno moram da mjenjam polozaj. Medjutim jutros primjetih samo vrlo vrlo malecke bolove u krizima. Prava muka za mene je navlacenje carapa, jutros se bez problema saginjem i navlacim carape i posto sam imala termin za fizikalnu terapiju u 11 i 30 h letim niz stepenice bez problema i na bicikl. Odjednom me noge nose, osjecam kao da ne dodirujem tlo. OK ja sada na vjezbama, na spravama pricam ovo sve mojo terapeutki. Ona se zainteresirala i postavlja mi daljnja pitanja.
Danas je Braco zadnji dan u Cikagu na svojoj turi po Americi, pa cu onda veceras opet.A vi sada.
E pa sada drustvo, po vasim gornjim komentarima
, bilo bi vjerojatno bolje da kljukam ibobrufen za bolove (koji uopste ne pomaze)
Da me operisu, iako tu nema sto da operisu, jedino ako dodje do paralize.
ili jednostavno da si kupim invalidska kolica