Surf76 je napisao/la:
jarane moj,da meni neko u kratkom vremenu učini da odjednom živim 3,5 ili 10 puta bolje,pa prvi bih izašao na ulicu da mu kličem u derilijumu...bolio bi me qrac jel on došao iz Kirgistana,Bolivije,Filipina ili pak bio i neki Eskim!? sve su to oni uspjeli izokrenuti,onom PRAVOM HIPNOZOM koja počinje od malih nogu...zato nam zauzvrat stalno pokušavaju predstaviti da je govno u stvari torta,samo što mi to još ne znamo!? a Nijemci su JAKO DOBRO ZNALI ko je zaista sproveo "boljševičku" revoluciju,za razliku od nas...zato ti pokušaji tamo nikad nisu ni uspjeli...mi smo zauzvrat imali "koordinatora i supervizora" zvanog moshe pijade (komunistička verzija meyera lanskog),da nam instalira program zvani Crveni habsburg,koji je krio kao zmija noge da je bio u španjolskom gradjanskom ratu,gdje je u stvari i zamijenjen za nesrećnog pravog Josipa Broza i gdje su se otarasili sve moguće konkurencije...
Ovo si dobro primjetio, jer bilo tko tko je gledao dokumentarac bi vidio da su njemci prije dolaska hice imali 6 milijuna nezaposlenih, pun kufer gladnih ljudi. U Berlinu je bila teska dekadencija svega od umjetnosti, seksualnosti itd... To mislim da je poznato za danas u Berlinu i sto se tamo desava.
Tako da, da i ja bi da mi je doso hico i napravio to sto je napravio uzvikivo svasta, i doceko gdje god stignem. I to sto kazes pa nisu njemu tisuce ljudi dolazili, eto zato sto je on neki madionicar.
AAli koliko vidim proslost se ponavlja barem sto se dekadencije i nekih drugih stvari ticu. Aisto tako mi ovdje na balakanu se nismo rijesili komunjara, dalje vladaju samo pod drugom maskom. Zato nam i je to sto je. Mi ljudi smo stoka za njih kao sto smo bili prije. Sve su prodali i rasprodali, pitam se kome?
Zar nije isto cudan taj rat u ukrajini ako znamo da je jedan dio te Ukrajine bio Khazaria? Dali mozda to neke ima veze sa time!?
Poslije ovih izbora, normalne ljude u njemackoj se gleda ko zaostale, posebice one sa istoka te zemlje. Dok iz izvora koje cujem a to su ljudi koji su dosli nazad u hrvatsku a koji su bili dobri sa starim njemcima kazu da su to sve posteni i normalni ljudi, I da vecina njih zna sto se tada dogadalo mislim ovdje na drugi svjetski.
Isto tako tokom svih ovih godina su njemcima, najvise mladoj generaciji nabili jako jako veliki guilt trip....
Nakon svega ovoga osjecam se ko onaj lik iz knjige "Razgovori sa vragom" od Ouspenskog, gdje na kraju lik otide u rat a prije toga je brijo na duhovno.
Samo u mom slucaju postoji kvaka a ta je.. Dodem k sebi, sjetim se samog sebe i kazem poludio si, sve je to izvanjski sto trenutno utjece na tebe. I eto vraga mozda je na kraju dobro sto sam iscitavao to sve. A sa druge mozda i nije. Neznam vise....
Dali ste mozda skuzili/uocili kada svaki put neki njihov dode na vlast prije je to bio bio Biden, sada Trump da uvijek isplivaju neke druge vrste sranja a bogami i nekih drugih videa, u smislu ko je dobar tko je los. I tako nam svaki put serviraju nesto drugo. Novi problem novo rjesenje. Prije su bili krivi ovi, sad su ovi drugi. I tako u krug. A sve radi jedni te isti..
Jedni te isti izmislili demokraciju i komunizam. Pa si vi na kraju birajte sto ti pase. Pa na kraju dode Hico napravi bum, i etogac dovidenja...