Deckard,
Kada iz nečega izvučeš skoro pa samo ono loše, ne dobiješ baš dobar rezultat. Dakle, tko su ti teoretičari zavjere da budu pokretači našeg novog i glavnog smjera u životu? Zar se to ne događa, jedna iluzija koja se poziciono stavlja (ili može staviti) iznad svih drugih do tada stvorenih u životu.
Pa dobro, kako je ta predodžba onda nastala? Možda je potrebno sagledati elemente koji su dali uzrok toj misli, predodžbi, (vektoru,) kako god to hoćeš nazvati?
Ajmo vidjet... Po mojoj tvrdnji uzroka mora bit. I gledam na način "kemijskih sastojaka smjese". Jer smatram da se tu nalaze uzroci... Redom:
1. Strah od smrti.....Općenito strah.....Patnja također dolazi u okvir
2. Prikaz "točnih" i "neosporivih" podataka, tvrdnji....
3. Izricanje "neizbježne" budućnosti osim - ukoliko -
----To ukoliko je zapravo vrlo čudno, ali svodi se na to da si upoznat sa teorijama zavjere i djeluješ po receptu koji je u knjizi i opće-percepcijskom pogledu prisutan i nađeš njihov presjek
4. Da bi se ta budućnost izbjegla potrebno je nešto ogromnih granica......U ovom stadiju se više ne gleda na koji način se posmatra lokacija tih granica
5. Paranoja
Dakle, može li netko ovo osporiti?
Očito je da neke varijable moraju faliti, jer ovo graniči sa zdravim razumom.
Bilo bi dobro upoznati se sa sobom, iskustvom, materijalima koji postoje i slično, samo pazi se, ja tvrdim da je ovaj forum manipulacijski.....
Ovo je dosta težak korak i moraš znat što radiš... Ali u konačnici, opet i ipak, nema ništa ljepše od života i Života!
Jack,
Ajd baš bi te volio vidjet u groovy underground 2x stilu, ako znaš što imam na umu?
Hehe