Fingolfine,
Dobro ti ide ovaj pikado.sa poslednjim postom pogodio si U SRIDU(bull’s eye).
Informacije,razmena znanja je uvek na prvom mestu,ali ponekad,da bi bolje razumeli “sta je pisac hteo da kaze” treba pogledati tacku,stajaliste sa kojeg picac posta izlaze svoj stav,misljenje,whatever, i i intencije koje uz svoj stav manifestuje.
Posto si i ti to uvideo i postavio prava pitanja,a ovde si pogodio u sushtinu:
fingolfin je napisao/la:
I kako misliš da ćemo ikada doživjeti pravu samospoznaju ako nismo validni da postavljamo neka pitanja?
Nešto mi govori da previše potcjenjuješ ljude i njihovu ulogu koju imaju na ovom nivou postojanja.
nemam sta dodati,osim
dobrodoslice predatoru,i apel da odgovori na tvoja pitanja,a ako mu se ne da,onda bar da smanji malo sa “BUUUUUUUUUUUU i ostalim BABA ROGA efektima”,ono kao:
“POZNAVATELJ JEDNE KNJIGE –OBM(ONE BOOK MAN) - Jao,gotovo je,propast sveta!
“DUSHA KOJA TRAGA ZA ISTINOM: -jao,a sta ce s nama biti,kuku nama,jooooooj???????
OBM -Eeeee,to znaju samo oni koji su procitali “PRAVU KNJIGU” i prihvatili sve kako tamo pise i odbacili sve druge knjige kao lazne!!!!!!!!!
- DUSHA -Dobro,reci brzo sta ce biti,nema vremena???????????
OMB -EEEEEEEE,to ce se znati u KONACNICI,kad izadjes pred STRASHNI SUDDDDDD!!!!!!!!!!
- DUSHA – Brrrrrrrrrrrrrrrr….paaaaaaa,dobro,nisam mislio samo na sebe,pomagao sam i nemocnima,sirotinji…
- OBM –kad si pomagao,ono kad si pravio bazen i jakuzi pa ti ostalo viska plocica i materijala,pa kao dao lokalnoj skoli(domu,bolnici,crkvi), da smanjis poreze,hehehe,a ionako je taj materijal otisao za vikendicu direktora skole(doma,bolnice,svestenika)
- DUSHA –Aaaaaaaa,dao sam za crkvu,samo za krst sam dao 1.00000000?
- OBM - Hmmmmmmm, provericemo u “KNJIZI” dali si dao dovoljno!!!
- DUSHA – Ejjj,evo mi ga prijatelj,ej prijatelju dodji malo!!!
- DUSHA KOJA TRAGA ZA ISTINOM 2(PRIJATELJ DUSHE 1) – Ejjj,zdravo,otkad se nismo videli?!
- DUSHA – dolazi smak sveta,gotovo je ,bla,bla,bla…
- DUSHA2 – i sta s tim?
- Paaaa,strasni sud i tooo,evo sad bas racunam koliko sam cinio dobrih a koliko losih dela….
- DUSHA2- I,kako ide sa racunanjem?
- DUSHA – Paaa,tesko,ali evo,covek zna onu knjigu pa mi pomaze u racunanju,evo plocice za skolu,pa …
- DUSHA2 – Aha,a jesi li izracunao koliko bi vise pomogao,da nisi pravio onih 6 kupatila u vili i jakuzi na svakom spratu,kao da imas 6 guzica pa ako ih slucajno potera svih 6 odjednom ,da se mozes odjednom sestostruko olaksat, ili 4 auta,da odgovaraju sa kravatom ,sta li ,hehehe….
- DUSHA – Gllllbbbllllbbbbbllllll……(uzima olovku i groznicavo racuna koliko jos treba dati da kupi kartu za raj.)
- OBM – A ti se kao ne bojis kraja sveta??????(lista knjigu)aha ,evo ga , sta mislis ako si odbacio novac i posvetio se Spoznaji pre par godina,i to ti je dovoljno da se iskupish za onih 6.866.676.758.563 komada paste za zube sa flourom,znas li kolko si dece potrovao i pomogao da budu pod stalnom manipulacijom,a da ne spominjem onih 3.456.868.786.535.456.,
- DUSHA2 – Ja to tada nisam znao,kad sam tu istinu spoznao odmah sam napustio posao
- OBM – Pihh, i sta mislis da ce ti biti dovoljno iskupljenje to sto si prekinuo s tim i sto sad pises licna iskustva o Spoznaji na forumu,dajes raznorazne korisne informacije o znanju i spasen si?????
- DUSHA – ( mrmlja sebi u bradu i racuna,… plocice, …,porez, za krst ,opet za porez,aha , za bozic sam dao onu staru cebad, za njih nema poreza ,uh , bozju ti majku,bem ti digitron ,grrrr….)
- DUSHA2 – Iskupljenje?,Spasenje?
Samo ti cekaj HOLOGRAM sa SPASITELJEM,to je tvoja SLOBODNA VOLJA,
JA sam iskru u sebi koja je deo Jednog,Kreatora,Spoznao i raspalio u vecnu vatru,a ona tanka nit izmedju moje dushe ovde u 3D i onog dela mene koji je uvek(van vremena i prostora ) u 6D je sada siroka kao AUTOPUT,tako da samo ti cekaj i racunaj ja imam jos par lekcija da naucim SADA I OVDE, biii-biiiipppp,biipp-biiippp,ma daj idi u desnu traku,ova je za preticanje,majmuuuuuuuuneeee!!!!!!!(odlazi u svom pravcu)
-( DUSHA i OBM ostaju da racunaju…….) “
itd,itd,itd,mozemo ovako do strasnog suda,ovo mi je tako davno naucena lekcija da mi se ponekad cini da sam je naucio jos pre 4 zivota ,a ne pre desetak godina.
Meni i ovo dovoljno da shvatim s kim pricam:
Citat:
ti si upravo iznio svoje viđenje stvari, i dobro je imati svoj stav o spoznaji.
Ne da je DOBRO, nego je jedino moguce,
prihvatiti tudji stav o Spoznaji,bez spoznavanja toga u Sebi,
NIJE SPOZNAJA vec PRIHVATANJE DOGME,
a to nije put nekoga ko tezi ka sebespoznaji i traga za Istinom, vec nekoga ko prihvata gotov nauk iz jedne knjige kao konacnu istinu bez razmisljanja svojom glavom,sta ce mu to, kad je sve tacno zapisano,moze slobodno nastaviti spavati u Iluziji i cekati Spasitelja,hehehe….
PEACE,Natalandza
P.S.Evidentno je da zesci igraci kod masona i iluminata su obicno "najveci dobrotvori" u svojoj okolini,ktitori,daju pare,grade crkve,skole i ostalo,ali ne samo zbog pranja para i utaje poreza vec i da bi uspostavili balans za ono lose sto krisom rade,jer ne da im se vuc tu karmu kao teret,hihihi...