DjVu ( iliti dežavu po vuku... ) izgleda da se približavanjem vala matrica raspada i sve više ljudi doživljava stvari koje su im se ili dogodile ili će se tek dogoditi. Kako vrijeme kao linearno i ne postoji, mi se istovremeno povezujemo sa svojim drugim "Ja" u drugom vremenu/prostoru i doživljavamo takva iskustva. I kako smo svjesniji, lakše se povezujemo sami sa sobom u drugim vremensko/prostornim dimenzijama i doživljavamo takve stvari. Izgleda da će to uskoro postati sasvim normalno.
Ne uzbiđujte se zbog takvih stvari, bit će toga jako puno i puno "čudnijih" stvari će vam se dešavati. Bez panike. Nemojte poludjeti, već prihvatite mogućnosti dešavanja apsolutno SVIH događaja, onih koje se bojite, one koje bi željeli, one koje ste već doživjeli... itd. Bit će materijalizacija raznih entiteta, pa ako vidite realnu crnu mačku kako jede sama sebe - nije to ništa strašno. Preklapanje drugih realiteta s našim. ionako se sve paralelno dešava u ovom prostoru - izgleda da ima 144 paralelnih "svjetova" i beskonačno mnogo realnosti.
Ludilo, ha? U trenutku prolaska vala- svi se preklapaju i bit će zanimljivo. Pa platili smo "karte u prvim redovima" nekada u 5. denzitetu ( ne svi - ima i warriorsa i ostalih...), odnosno izabrali smo da to doživimo. Svi zajedno. Jupiiiiiii.... Jedva čekam... iako sam svjesan da tada mogu napustiti svoje tijelo ( smrt ), ali mi neće biti žao jer se to ne doživljava svaki dan... hehehee !!! Ako "preživim" čeka me sasvim novo područje - nepoznati zakoni - super avantura u 4. denzitetu !!!
Hehehe!