Sada je: pon jul 14, 2025 11:51 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 735 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 37  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub mar 03, 2007 6:52 pm 
Administrator

16.08.1997. Frank, Laura, A.

P: Pozdrav.
O: Pozdrav.
P: Koga imamo večaras sa nama?
O: Kiloaea.
P: I kroz kuda prenosite?
O: Kasiopeja.
P: Primjetila sam u genesisu, odlomak 33, strofa 11, kaže da je Jakob, koji se borio s anđelom prethodne noći i koji je bio na svojem putu da bi vidio svog brata Esau-a, koji je bio prevaren jer se odrekao svoje sreće prije, da je dao Esau blagoslov. Što je to bilo? Pravo rođenja od svog oca ili blagoslov Jakoba primljen od strane anđela?
O: Zgaženi listovi gnjeva.
P: To je ono što je Jakob dao Esau?
O: Da, i što je "jezgra" značenja kod ovoga?
P: Neznam. Što je jezgrovito značenje?
O: Listovi su sa Drveta Jabuke, odkud smo dobili širokopoznato "grožđe gnjeva", inkarnaciju Plavih Jabuka! ( Blue Apples, prim. prev. )
P: Zašto je to lišće "gnjevno"?
O: Odstranjen klorofil.
P: Što je značaj klorofila?
O: Kad klorofil umre, jesenji ekvinocij je nastupio. ( 23.09. )
P: Da li to znači nešto u vezi jesenjeg ekvinocija?
O: Otkrij što značenje jest, draga moja!
P: Zašto je Jakob onda prevario svog brata ponovo? Putovao je i sreo ga u Edom-u, ali onda je brzo pošao u drugom smjeru kad je saznao da je Esau bio na njegovom putu.
O: Pogledaj ponovo zadnji odgovor i usporedi veze.
P: Poslije borbe s "anđelom", Jakob je bio preimenovan u "Israel", što znači "on koji će vladati kao Bog". To me vodi na razmišljanje da je taj anđel s kojim je Jakob izgleda imao borbu, da je nešto učinio. Koje je to bilo biće, s kojem se Jakob borio?
O: Elohim daje konvencionalne odgovore.
P: I rekli ste nam u vezi Elohima. Dobro. Pogledat ću. Što je to značilo kad se kaže "anđeo ga je dotaknuo u šupljinu butine", što mu je nešto učinilo. Što je značilo "šupljina butine"?
O: Grananje.
P: Mislite genetsko? Njegovi gonadi?
O: Ne.
P: Što ste mislili?
O: Razmislite. Ako o ovome razmislite, žarulje će vam zasvjetliti.
P: Pa, mislim da neću dobiti ništa više nego ovo. Sad, iduće pitanje: kod igranja s mojim zodijakom od 11 kuća, postaje očito da, ako hoćemo da to radi propisno, krug mora biti konvertiran iz 360 u 330 stupnjeva. Sad, razmišljam o stupnjevima u krugu. Sa krugom od 360 stupnjeva, ukupno, kao i osnovnih točki, imamo brojeve čiji zbroj daje 9. Frank i ja smo ispitali tu ideju da brojevi imaju neku vrstu "frekvencije" i imaju efekta na sve stvari i izgleda da je to istina na vrlo DUBOKOM nivou i smislu. Dakle, sva naša mjerenja na našem globusu su bazirana na broju 9, i to NIJE ugodan broj! Drevni bogovi su znani kao "oni koji mjere" i taj namet od 360 stupnjeva u krugu u našem svijetu i 12 znakova zodijaka, dio je sistema koji nameće frekvenciju ili vibraciju u našem realitetu koji je dosta destruktivan. On ovjekovječuje negativnu egzistenciju. Da li sam blizu propisnog razumijevanja toga?
O: Propisno razumijevanje je važnije nego kako se došlo do njega.
P: Dakle, to je zaključak. Ali, što dublje idem, sve više vidim kako je svijet ZBILJA kontroliran od tih negativnih bića! Oni nas zbilja imaju pod svojim pritiskom.
O: Ma da?? Ako je tako, onda kako vi možete komunicirati sa nama?
P: Pa, očito, ne potpuno. Oni vole MISLITI da imaju. Ali, radeći na svom zodijaku, nemogu odlučiti gdje bi trebala početi godina. Navodno su Egipćani počinjali godinu u ljetu, sredinom ljeta. Ali izgleda mi da bi ona trebala početi u zimi, u zimskom solsticiju. Ali onda, to je suprotno na Južnoj hemisferi. Dakle, koji bi od solsticija ili ekvinocija bio ispravan za početak godine?
O: Počni kako ti izgleda da paše, sve ostalo će pasati.
P: To je istina! Dobro, imamo ovu knjgu Orion Misterije. Izgleda da ima dosta diskusije o polovima koji se se promijenili jako davno. Rekli su da su momci koji su originalno mjerili polove, da su pogriješili i da su sada njihova mjerenja točna. Ali, spomenuli ste da su polovi promjenili pozicije, dakle prethodna, kao i sadašnja mjerenja mogu OBA biti točna. Da li je tako?
O: Ultrazvučna očitavanja pokazuju da su unutrašnje komore zamjenile poziciju.
P: Što su bile funkcije takozvanih zračnih polova tih komora? Izgleda da je južni pol Kraljičine komore orijentiran prema Siriusu, a južni pol Kraljeve komore orijentiran prema Orionu, ali samo u izvjesna vremena. Kakva je bila funkcija orijentacije prema tim zvijezdama ( sazvježđima )?
O: Stani unutar zračnog pola kraljičine komore i nećeš ostariti.
P: Nemože se to učiniti... oni su samo 22 cm široki. I zračni pol kraljičine komore čak nije otvoren prema van. I iznad tog pola, otkrili su mala vrata koja još, prema mom saznanju, nisu bila otvorena. Tako da netko nemože stajati u tim polovima.
O: Zašto ne?
P: Jer su veliki samo 22 x 22 cm!
O: Dozvoljavate da pretpostavljanje 3. denziteta ugmiže.
P: Zašto su oni orijentirani prema Orionu i Siriusu?
O: Što vi mislite?
P: Neznam! Ne mislim da bi radijacija zvijezda mogla imati nešto s time. I autori te knjige misle da je to oznaka vremena. Ona pokazuje točnu orijentaciju oko 2400 godina p.n.e. i onda oko 10400 g. p.n.e... Što je značaj toga?
O: Otkrijte.
P: Ouspensky je mislio da Grand Gallery ( Velika Galerija ) drži ključ čitave piramide...
P: Što JEST ključ piramide?
O: Koristite matematiku za to.
P: Dobro, što je svrha Grand Gallery?
O: Sakupljač energije.
P: Za što su služili usjeci u podu?
O: Primjetite redoslijed.
P: Kraljičina komora je obučena kamenom vapnencom, Kraljevska komora je obučena u crni granit. Zašto ta razlika?
O: Savršenost kod metoda konstrukcije zvučnim valovima.
P: Što pod tim mislite?
O: Što pretpostavljate, od kuda je crni granit iskopavan?
P: Neznam. Ne od tamo, sigurno.
O: Dobro, dakle što to znači?
P: Neznam. Mislila sam da bi tu moglo biti razlike kod svrha tih komora jer su različite konstrukcije. Ali, izgleda da je ono što vi govorite bilo radi poboljšanja tehnika konstrukcije. Dakle, Kraljičina komora morala je biti izgrađena prva. Da li su oni koristili Kraljičinu komoru da bi usavršili metode kako bi mogli onda sagraditi Kraljevsku komoru?
O: Važne stvari kod ovog su metode, a ne svrha.
P: Što je donijelo savršenstvu kod metode konstruiranja zvučnim valovima?
O: Povećano znanje.
P: Kako dugo, od početka do kraja, je trebalo da se izgradi ta piramida?
O: 6 mjeseci.
P: I njihovo znanje je toliko značajno naraslo od izgradnje Kraljičine komore, unutar tog perioda, da se mogla drugačije napraviti Kraljevska komora?
O: Da.
P: Da li je Kraljičina komora napravljena prva?
P: I onda je korištena za podizanje znanja?
O: Blizu.
P: Što je iza malenih vrata u južnom polu?
O: Tajne Parthenona.
P: Što su tajne Parthenona?
O: Vidjet ćete.
P: Kako ću vidjeti?
O: Sa svojim okom uma.
P: Govoreći o viđenju, prakticirala sam malo više s ogledalom. Da li bi trebala vidjeti nešto U ogledalu ili U mojem umu?
O: Oboje.
P: Dakle, u izvjesnoj točki, za mene ogledalo postaje kao televizor?
O: Sa propisnim osvjetljenjem.
P: Stavila sam svijeću na pod tako da je u stvari ne vidim. Zasad, ništa.
O: Samo nastavi.
P: Kad ću ipak vidjeti nešto, da li će me to izluditi potpuno?
O: Na tebi je.
P: Tamo je također navodno tajna komora Thoth-a u Heliopolisu, koju samo mogu otvoriti tri - zasad još nerođenih - kraljeva... kako je Keops ( Cheops ) rekao. Da li je tamo, ili je bila, tajna komora Thotha u Heliopolisu?
O: Može biti.
P: Tko su bili, ili jesu, tri nerođena kralja?
O: Nije toliko ljudi, već trendova.
P: Dobro, kao zvijeri Danijela i Otkrivljenju ( Revelation, prim. prev. ). Zašto su piramide izgrađene u tri različite veličine?
O: Pročišćavanje konstrukcije.
P: Zašto su postavljene u osi prema jugozapadu i poravnate?
O: Magnetske točke krivulje.
P: Ima li to što sa simboliziranjem pojasa Oriona?
P: Što je bio "Benben" kamen?
O: Laboratorij.
P: Pa, nitko zapravo nezna, ali oni misle da je bio poput piramidalnog objekta i da je predstavljao biće na vrhu obeliska. Zašto?
O: Energija.
P: Što mislite?
O: On stvara energiju.
P: Koju vrstu?
O: Elektromagnetsku.
P: Tko trenutno ima Benben stone?
O: Zakopan je.
P: Gdje?
O: U Sinai-ju.
P: Tko ga je zakopao?
O: Saphorus.
P: Tko je to bio?
O: Izvršni direktor Ahragh vjere.
P: Što je to?
O: Postoje priče koje je najbolje ostaviti njihovom otkrivatelju, ne onom tko zahtjeva.
P: Zašto tamo na piramidama nema natpisa?
O: Jer to nije bilo potrebno.
P: Kad je piramida bila zatvorena?
O: Nije zatvorena, ako imate ključ.
P: Tko je bio prvi koji je provalio u nju?
O: Arapi.
P: Što me podsjeća: tko je ZAOZBILJNO spalio Aleksandrijsku biblioteku, budući da sam čula dvije priče, jednu da su Kršćani, a drugu da su Arapi. Tko je?
O: Niti jedni.
P: Tko ju JE spalio?
O: Čuvari mača "brave".
P: Tko su Čuvari Mača Brave?
O: Imaju nešto s Iluminatima.
P: Koja je bila svrha njihovog spaljivanja te biblioteke?
O: Koja je svrha spaljivanja BILO KOJE biblioteke?
P: Da bi se uništilo znanje. Da se spriječi ostale ljude da imaju pristup tom znanju. Zašto su visokog svećenika Egipatskih rita zvali "Šef Promatrača"? ( Chief of the Observers, prim. prev. )
O: Samo-objašnjivo.
P: Pa, nije baš. Što, konkretno, je on trebao promatrati?
O: Sve koji promatraju učenje.
P: Zašto je mjesto u Gizi izabrano za izgradnju piramida?
O: Imamo sumnje da ste odlučili staviti svoj zahtjev na "panj" i da "vas vodimo za ruke", pa zato, mi ćemo obuzdati tu "prečicu" kod procesa učenja, jer vam to nebi krajnje pomoglo. Vi imate osvajačku, nekontroliranu znatiželju, ali strpljenje se isplati, draga moja, i "žurba radi štetu".
P: Dobro. Ali, prošla sam kroz sav taj materijal i sastavila sva ta pitanja. Mislila sam da je to u redu jer uvijek mislim da dosta toga ne radim radi toga što još dosta toga neznam. Samo sam mislila da bi mogla učiti brže.
O: Ne možeš očekivati odgovore da prestignu pitanja!
P: Dobro. Samo da kažem: primjetila sam da su Giza, Kanarski Otoci, Mt. Everest i upravo ovo mjesto gdje sad sjedimo, da su svi na istoj paraleli - zapravo vrlo blizu. Ista linija geografske širine.
O: Dobro opažanje.
P: Još nešti u vezi toga?
O: Ima li nekih piramida na istoj širini kao i Wroclaw?
P: Pa, neznam! Ima li? Nema veze, reći ćete "Otkrij"!
P: Koja je bila funkcija Kraljevske komore?
O: Balanser Kraljičine komore.
P: Što je bila udubina u Kraljičinoj komori, koja liči na pukotinu u kamenu na slici Arcadian Shepherd-a, kao i prozor kod slike St. Anthony-ja? Zašto je to služilo?
O: Ubrzivač uma.
P: Da li je to poput stolca gdje vi možete sjesti i gdje energija ističe?
P: Jedna stvar me izluđivala, a to je ponavljanje prikazivanja koljena. Mislim, ona su svuda. U zodijaku Dendare je čak noga s koljenom sjedinjenim kao konstelacija. I na Bacchus i Ariadne slici, netko se razmahivao nogom. Što ima u tom koljenu? Znam da je riječ vezana za gene i da je riječ "patella" vezana u korijenu za pladanj ( platter, prim. prev. ), i zato i "gral", sve od tih smješnih ideja su vezane uz koljeno. Čak i moje ime!
O: Da, dakle ostavi to dok ne sakupiš još dijelova.
P: Mislite, naći ću još dijelova i onda će to imati smisla?
P: Pa, izgubljena sam u moru dijelova slagalice i nisam ih čak niti počela sastavljati zajedno!
O: Korak po korak.
P: Imamo fenikse, vrane, čaplje, golube, gavrane i svi su vezani nekako za govor ili pisanje. Zašto su sve te ptice vezane na ovaj način?
O: Položili test.
P: Što mislite pod "položili test"?
O: Otkrij.
P: Pa, pisanje je vezano za riječi za rezanje i opisivanje, a čak i sječenje i varanje. Nazvali ste Etruščane "Pokajnički Avijski Lordovi", koji su bili također "Nosioci Templara". Da li je to vezano uz te slike ptica? Onda vezano uz govor, pisanje i sječu?
O: Položili test.
P: Dakle, ako vi pišete, prošli ste ispit i onda možete biti feniks, golubovi ili štogod?
O: Otkrij.
P: Ark je predložio da su Etruščani mogli imati svoju abecedu kao sliku u ogledalu. Može li biti to da su oni živjeli na "drugoj strani" ogledala?
O: Ovo drugo je bliže.
P: Ceremonija "Otvaranja Usta", koja je, izgleda, fokus tekstova o piramidi, ritual, za koji su autori ove knjige rekli da su piramide bile sagrađene da bi se u njima održavali ti rituali, što je on bio? Oni kažu da izvjesnog dana, kad su zvijezde u skladu, da će mrtav kralj biti odnešen u piramidu, zamotan kao mumija, podignut u stojeći stav, i da će njegov sin i nasljednik otvoriti njegova usta s nekom vrstom oruđa da bi "oslobodio njegovu dušu" tako da bi mogla odletjeti kroz okna ( prolaze ) i postati zvijezda u Orionu. Očito se na to nemože odgovoriti.
P: Što je bilo Otvaranje Usta izvedeno nad mrtvim Osirisom, koje je izveo njegov sin, kako je rečeno, pomoću komada tesanog željeza...
O: Spajanje duša, ili bar u najmanju ruku, tako su se nadali.
P: Zašto je to izvedeno s tim specifičnim spomenutim tesanim željezom i "željeznim prstima" četvorice "sinova Horusovih"?
O: Što željezo čini, ako ono ne vodi?
P: Ono također može biti magnet, a magneti imaju polove. Što je predstavljao Lotusov cvijet ili četiri sina?
O: Neodređeno.
P: Sad, navodno, to područje, Giza, originalno se zvalo Rostau. Trebalo mi je malo vremena dok nisam shvatila da je to, doslovce, Ros-Tau, ili Rose-Cross ( Crveni Križ ).
O: Pa ipak, još jedna povezanost, ali zašto?
P: Pa, neznam! Rostau! To je bilo prije nego što su ga nazvali Giza. To je DREVNI!
P: Dobro, postoji oruđe koje je pronađeno u piramidi kad su je otvorili. Bilo je to metalno oruđe i koje je izgledalo kao simbol Ariesa ( ovna ). Čemu je služio taj instrument?
O: Žezlo.
P: Zašto tog oblika? Što je bila osnovna namjena za arhetip takvog žezla?
O: Dualitet balansa energetskog toka.
P: Da li je ta ideja otvaranja usta, ta ideja o sjedinjavanju duša, vezana za simbolički "poljubac Templara"?
O: Ne, ali to je hrana za vas za večeras.
P: Hmmmm... Dobro. Dobro, hrana za večeras. Tamo su također našli granitnu kuglu u piramidi...
O: Sferni oblik služi kao vlastita gravitacija da bi balansirala hvatanje ( energije ).
P: Sad, autori te knjige povezuju pojas u Orionu sa oblikom penisa, što povezuje Benben kamen, što onda oni povezuju to "prenošenje kraljevstva" sa Osirisa na Horusa u simboličkom otvaranju usta. Bilo kako bilo, to ima genetsku akonotaciju u mojim razmišljanjima. Pa, jedno vodi drugome i povezala sam tri zvijezde pojasa u Orionu sa tri gonada Nefila. Da li to znači da nam piramida može reći kako su često ovamo dolazili Nefili?
P: Ima li tu kakve povezanosti između 3 zvijezde u pojasu Oriona i 3 gonade Nefila?
P: Dobro, da li nam piramida također govori cikluse "povratka"?
O: Možda, ali trebali bi to više proučiti.
P: Naravno, hoću. Ark će pokušati dobaviti nam tekstove o piramidama. Što me podsjeća na ovo: što je bio čest izraz za "polja slame" u tim tekstovima?
O: Slama okupira plitke vode.
P: Zašto plitke vode? Što to znači?
O: Klima je tada bila drugačija, i na to, laku noć!
P: Ali imam još pitanja!!! Dobro, laku noć!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 11, 2007 6:23 pm 
Administrator

22.08.1997. Frank, Laura, AK

P: Koga imamo večeras sa nama?
O: Gorrora.
P: Imam nekoliko osobnih pitanja, i ispričavam se zato, ali izgleda da trebam mali savjet. Da li bi uzrokovalo bilo koje štetne prepreke da prenesem slučaj s A. na tu advokatkinju s kojom sam razgovarala jedan dan?
O: Ne ako to dosljedno sljediš i znaš svaki detalj "svake minute".
P: Ta djevojka je zvučala kao da je za suradnju. Objasnila sam da sam se držala podalje od A-ovog načina jer sam mu vjerovala da on to može rješiti. Ali, ne želim da A. počne urlati na mene, također!
O: Drži svojeg novog advokata pri vrhu situacije... Ne odmaraj dok to nebude savjetovano.
P: Što to znači?
O: Budnost je tvoj štit, ugoda je tvoja ranjivost.
P: Pa, da li bi to trebala pustiti A.-u?
O: To bi te koštalo!
P: Dobro. Sad, budući da se on neće nagoditi kako je istaknuo, a ja nemam sredstva da pripremim klince za školu, razmišljala sam o refinanciranju računa u kući, a također i dobivanju nešto iz ulaganja kao kad je S. bila ovdje i kad je dobila savjete...
O: Nije mudro u ovom slučaju.
P: Zašto? Rekli ste S. da posudi novac i investira i da će onda postati bogata.
O: Svaka situacija je drugačija. Osim toga, suma o kojoj ti govoriš je malo neadekvatna. Kad smo savjetovali SV kako smo savjetovali, tržište je vrijedilo malo preko polovice od sadašnje trenutne vrijednosti. Individualne stvari su porasle i do 10000% za vrijeme ovog perioda. Da li ste bili toga svjesni?
P: Pa, ne. Nije mudro da se to učini zajedno s hipotekom?
O: Samo ako ste ekstremno oprezni.
P: U kojem smislu? Ima li tu nešto specifično na što bi trebala paziti?
O: Besmisleno trošenje posuđene sume.
P: Pa, samo vam želim reći da nema šanse da moj sin ide u školu s ovim hlačama, koje imaju rupe na sebi!!!
O: Hlače su u redu. A i odjeća, ali mamilica je mnogo i znaš što oni kažu za "isplatu".
P: Pa možda bi trebala zaboraviti na hipoteku i zadržati klince doma.
O: Zašto bi oni trebali ići u školu?
P: Pa Ark misli da bi oni to trebali.
O: Da li Ark ima potpuno razumijevanje američkog javnog obrazovnog sistema od 1997.?
P: Ne mislim da ima. Pokušavala sam mu objasniti ali ne postoji baš način na koji bi se to moglo prenijeti.
O: Tvoj instinkt te vodio do ove točke u vezi toga, i da li je vrijeme da se "pritisne gumb"? Ha?
P: Pa, dobro. Ali njegov instinkt je također dobar kod ovih stvari! Ali da on zbilja zna... mislim, čak i John K., koji je dio sistema, u neku ruku...
O: Koju je američku visoku školu Arkadiusz pohađao?
P: Pa... niti jednu, naravno. On ZBILJA nema ideje o umno kontroliranim zombijima koji pokreću taj sistem...
O: Što je banda koja je orijentirana na drogu naspram plemićkog pritiska poput onog u Poljskoj 1950-tih?!?
P: Dobro. Dobili smo zgodno pismo od UCF-a. Da li su oni zainteresirani kao što mislim da jesu?
P: Dobro smo obavili zadaću u vezi toga...
O: Na dobrom putu!
P: Čak su mu pisali prije nego što je istekao rok za prijeve. F: Vjerojatno su mu htjeli dati dodatne mogućnosti...
P: Dobro, C. je vjerojatno u Koloradu dosad. Možete li nam dati neku naznaku kako je reagirala na aerodrom u Denveru?
O: Glavobolja, na primjer.
P: Pa kako će se osjećati od tih slika na zidovima?
O: Nelagodno. Čudni ljudi ukočeno gledaju njene fotografske napore...
P: Da li će ona poluditi?
O: Možda.
P: Još nešto u vezi putovanja C.?
O: Čekajte i vidite... ostanite na kanalu...
P: Dobro. Sad smo na temi našeg prijateljsko raspoloženog vulkana u Montserrat-u. Što mu je?
O: Seizmičke aktivnosti nahrupljuju... Mnogo straha i brige kod službenih osoba; ništa se ne govori o tome...
P: Možete li nam dati ideju u vezi tog vulkana, što će se desiti? Kakvi su postoci slučaja kataklizmičke erupcije u bližoj budućnosti?
O: Pogledajte uzorke geoloških mapa radi odgovora.
P: Što bi posebno trebali tražiti?
O: Redoslijede, lokacije, povijesne priče, tragove i znakove. Znakovi uvijek prikazuju put za one koji mare za to i čitaju ih.
P: Ima li nešto u tome u vezi redoslijeda lokacija? Da li je to poput kretanja u serijama u generalnom smjeru ili uzorku?
P: U kojem se smjeru redoslijed generalno kreće? Sa istoka prema zapadu? Kako?
O: Reverberacijski ( prema odjeku, reverberatory, prim. prev. ).
P: Dakle, ako se nešto desi na jednom mjestu...
O: Kao valovi u malom bazenu vode.
P: Pa gdje je bačen kamen?
O: Pogledajte 18 stupnjeva južno i sjeverno.
P: Što je, specifično, na tih 18 stupnjeva što bi mi trebali vidjeti?
O: Magnetski sudari koji balansiraju.
P: Što oni balansiraju? Magnetska polja Zemlje?
P: Da li postoje specifične točke uzduž tih 18 stupnjeva, i ako da, koliko linija geografske dužine bi one trebale biti razmaknute?
O: Zamislite paralelogram.
P: Što će nam taj paralelogram reći?
O: Kozmičke "točke otvora".
P: Mislite poput kosmičkih prozora?
O: Bliže.
P: I ti paralelogrami su locirani uzduž linija 18 stupnjeva geografske širine?
P: I ti paralelogramski prozori... da li su oni u tim linijama, ili su ispod ili iznad njih?
O: Blizu, ako mjerimo u odnosu na površinu.
P: Od kuda oni proističu? Unutar globusa ili izvan njega?
O: Oboje, kao pozitivan/negativan naboj.
P: Što je unutar globusa, pozitivan ili negativan?
O: Zamislite to kao statički elektricitet da bi "uzemljili" vaš odgovor.
P: Koliko tih paralelograma postoji uzduž tih linija na 18 stupnjeva širine?
O: Četiri izbačene energetske trake.
P: Gdje one izbacuju energiju, u svemir?
O: I natrag.
P: Dobro...
O: Poput dvije dvostruke spirale, čiji su centri u jezgri planete.
P: Mislite dvostruke zavojnice koje zavijaju iz jezgre i dodiruju površinu na vanjskim zavojima, i onda zavijaju opet natrag?
O: Ne trebaju "zavijati". "Ljestve" mogu biti savršeno ravne u orijentaciji.
P: Pa, mislila sam da spirala podrazumijeva spiralni oblik... Da li su njeni krajevi u centru i idu k površini, i ne zavijaju oko površine...
O: Blizu. Zar ne vidiš, Laura? Ako to korektno nacrtaš, ujedinit ćeš jezgru bilo koje sfere sa svom kreacijom?
P: Pa, teško sad to zamišljam u svojoj glavi!
O: Pokazat ćemo vam to. ( planceta crta četiri linije iz centra ploče prema svakom kutu i natrag ). Sad, geometrijski proširite i procjenite vrijednosti, interpolirajte.
P: Dakle imamo četiri linije koje vode iz centra. I svaka linija predstavlja "dvostruku spiralu".
P: Dakle, ova linija je zapravo dvostruka linija...? Kako da umetnemo vodikove veze?
O: Veze nisu neophodne, jer ne govorimo o DNA.
P: Dakle to mora imati i pozitivne i negativne linije.
P: Da li su to samo lonije ili tokovi energije, ili je to nekako podijeljeno?
O: Tok koji zrači kozmički princip balansa.
P: Dobro, i svaka točka gdje ti tokovi dosežu površinu, izražavaju paralelogramski oblikovano područje na površini?
P: I sve od tih dvostrukih linija, ili tokova, izlaze generalno, na područjima 18 stupnjeva širine?
P: Dakle, to su točke koje tražimo da bi pronašli aktivnosti i onda vezali uz ostale točke na globusu?
O: U kružnim redoslijedima. Vaš "El Nino" je vezan uz to također! Zašto mislite da se voda u oceanu toliko zagrije, tamo gdje se zagrije u cikličkim i regularnim intervalima?
P: Izgleda mi to da su hurikani uzduž te linije na granici obale Afrike... hoćemo li imati neke ozbiljne hurikane u ostatku ove godine?
O: El Nino će uzeti svoj danak.
P: Pa, El Nino ih potiskuje ( vulkanske erupcije ).
P: F: Pa, također, kad je El Nino aktivan, zimske oluje u Južnoj Americi su također divlje. L: Dakle, imat ćemo divlju zimu? F: Vjerojatno. L: Da li će ova zima biti zbilja hladna i divlja?
P: Pa, sad kad smo iskusili MNOGO učenja na temu tih vulkana...
O: Može se desiti!! Gledajte pobliže!
P: Da li je Cayce pogrešno objasnio taj vulkan, Pele?
O: Možda, a možda i ne.
P: Sveca! Ako eksplodira, hoće li biti blizu?
O: Čekajte i vidite.
P: Da li kad se jedan aktivira u jednom od tih paralelograma, da se i ostali također aktiviraju?
O: Odjek... 1... 2... 3...
P: Pa, želim znati zašto se osjećam toliko smušeno i zašto imam laganu glavobolju upravo sada? Osjećam se kao da mi vrh glave pritišće tijelo i da hoće iskočiti iz njega!
O: Vulkansko magnetsko uzbuđenje.
P: Dobro je da nisam bliže tome! Čak osjećam mučninu u želucu! A: Možda to znači da si blizu erupcije.
P: L: Čula sam da miruje zadnjih 4 dana. To NIJE dobar znak! Samo zato što se smirio ne znači da neće prestati! F: Mislim da bi ti ljudi trebali otplivati dalje, ako je to jedini način da odu od tamo! Ako će čekati da Britansku vladu, preplavit će pepeo, trebaju PODUZETI sami nešto! L: Dobro, sad, razmišljala sam o zadnjim serijama uništavanja, koje su u procesu stabiliziranja, da možda tu ima drugih iznenađenja i neočekivanih događaja iza ćoška...
O: Možda za Arkadiusz-a.
P: Koja vrsta iznenađenja bi to mogla biti?
O: Brdo "A." može eruptirati.
P: Jako lijepo! I ako će biti tako, kakve će vrste biti erupcija?
O: Kataklizmička.
P: Pa sveca mu! Još neki znak?
O: Samo budite oprezni!
P: Samo to?
O: Biti upozoren znači biti unaprijed naoružan.
P: Dobro, pa... još nešto što bi trebali saznati večeras? Još neki savjet... financijski ili bilo što?
O: Dali smo. Laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 12, 2007 7:53 pm 
Administrator

06.09.1997. TR, JR, AK, F., Laura, A, H.

P: I koga imamo s nama večeras?
O: Plianni.
P: Da li je u redu da za početak postavimo par privatnih pitanja?
O: Naravno!
P: JR bi htjela znati o putovanju na kojem su ona i TR posjetili New York...
O: Kriv mentalni pristup putovanju u fazi priprema.
P: (J) Koju fazu mislite? Mi smo otišli prerano?
O: I "krivih" ideja. Zašto ste gledali na to kao na poslovno putovanje? Bili ste tako napeti i u svađalačkom raspoloženju!! Hoćete uništiti ovaj brak?!? Onda pokušajte još jednom ovako nešto.
P: Kako JR može prestati biti tako napeta?
O: Radi se o njima oboje, ne samo JR.
P: Mi ne želimo tu ulaziti u bračne stvari...
O: Zašto onda postavljate pitanja?
P: (J) To nije bio odgovor kojeg sam očekivala. Mi smo pokušali otkriti zašto se TR-ina teta ponašala na način na koji se ponašala...
O: Vibracije utječu na sve kojih se tiče. Mi vam predlažemo da sljedeći put bude put samo za uživanje. Jeste li primjetiil kako su sva vaša putovanja samo za posao? Oslobodite na novčaniku uzde za zabavu i prestanite se brinuti o novcu.
P: (T) Da li bi JR trebala nazvati T*****?
P: (L) Ok, razvod: sudac je odbio zahtjev za promjenu termina za saslušanje, tako da je to prije nego što Ark napusti državu... on misli da bi mi trebali pričekati ovo saslušanje, budući da je još samo 9 dana do tada i nešto bi mogli postići.
O: Očekuju vas blokovi prepreka.
P: Drugim rječima, blokovi prepreka, ako on sačeka saslušanje?
O: Vaš najbolji ulog jest da se koncentrirate na Arkadijusovu karijeru i ne trošite toliko puno energije na situacije koje su dizajnirane da unište vaš rad.
P: Imate li bilo što drugo što mu želite reći u vezi razvoda, suđenja ili bilo čega?
O: Oooh, da!!
P: Recite!
O: Ti znaš, draga moja, da postoje legalne i druge moći u ovoj zemlji koje mogu zamijeniti "korupciju i gluposti" koje se dešavaju u Poljskoj u vezi sa ovim slučajem. Sve što netko treba jest da kopa i peca za istim i onda da pravilno primjeni. Jedna greška koju Arkadijus još uvijek radi jest, da on još uvijek previše vjeruje sistemu koji mu je prilično poznat.
P: Ima li tu još nešto - ako ostane na saslušanju, da li će se nešto desiti što će uzrokovati njegov dulji ostanak?
O: Pa, nije baš da će "se nešto desiti", ali će se na primjer vrtnja-u-krug nastaviti dalje i dalje.
P: (T) Možda bi on trebao predložiti da nadzire program studentske razmjene i koristi to kao polugu da ih pridobije za suradnju s njim...
O: Samo kopajte i pecajte!!!
P: Pa, mi imamo F*****...
O: Gurni ga.
P: F*****?
O: Da. I svijeće koje će gorijeti tako da mogu otkriti priliku gdje je bude bilo!
P: Zašto aluzija na svijeće? Postoji li tu neko dublje značenje?
O: Što svijeće rade kad gore? U zamračenoj prostoriji?
P: Pa, one ju osvjetljavaju. Bilo što drugo u vezi s tim?
O: Izgradi sferu utjecaja.
P: Što?! (T) Kontaktiraj svog kongresmena!
P: Pa, što mislite?
O: Tko ima koristi od uzrečice "pero u šeširu"?
P: Pa, UCF...
O: I... Tko profitira? Tko izvlači korist od publiciteta?
P: Vi mislite na univerzitet gdje je on sada? Ne razumijem...
O: Ne!!!
P: Država Florida?
O: I...
P: Poduzeće Florida?
O: I... Bilo tko ili bilo što, tko se penje po stepenicama jedan korak više...
P: (T) Bilo tko, tko ima bilo kakvu korist zato što je on tu.
O: Bingo!
P: (T) B****... Bill Y.....
O: Budite oprezni sa političarima!!! Oni će vas prije ugristi nego pogladiti.
P: [AH pita u vezi prodaje njene kuće.]
O: Sjeti se A, brojevi mogu izazvati čarobne odgovore kada su poslagani ispravno. [Pitanje o shemi mrežnog marketinga je izostavljeno.]
P: Mi bi zeljeli znati da li postojao bilo kakav značaj u tome da su Majka Tereza i Princeza Dijana obje umrle u roku tjedan dana jedna od druge?
P: Zašto nam niste rekli da će princeza Dijana biti ubijena u automobilskoj nesreći? To je stvarno velika novost!
O: To nebi bilo povoljno za vas, i osim toga, to nije bilo predodređeno. Samo jedna moguća budućnost.
P: Zašto je ova bila upravo ta koja se manifestirala?
O: Jer je bilo izabrano.
P: Zašto?
O: Nije bilo bijega/izlaza na drugi način.
P: Za koga?
O: Dijanu.
P: Bijega od koga ili čega?
O: Osuđivanja.
P: Osuđivanja od strane koga?
O: Vi izaberite. Bila je prokleta bilo da je napravila ili ne.
P: (T) Da li je ona mrtva?
P: Da li je postojao bilo koji faktor koji je umješan u njenu smrt koji bi mogao biti povezan sa nekom tajnom grupom na planeti koja bi htjela srušiti monarhiju?
P: To znač, ovo nije bio dio urote da se sruši monarhija?
O: Srodne duše.
P: Ona i Dodi su bile srodne duše?
P: I oni su odlucili otići zajedno...
O: Da, na drugom nivou.
P: Postoji li tu neko dublje specijalno značenje u činjenici da su bili srodne duše?
O: Ne, samo izlaz i vrijedna lekcija koja je naučena od svih drugih.
P: To znači, ovo je bio poklon?
O: I OPD. I isto sa Majkom Terezom koja je pričekala odgovarajuće vrijeme, tako da bi drugi primjetili to što ste napravili.
P: (T) Pa, stvari se obično dešavaju u trojkama.... tko je sljedeći?
O: Obično su trojke priče starih žena.
P: To znači, iz jedne perspektive, smrt princeze Dijane nije ništa nego jedan tragični slučaj?
O: Mi to nismo rekli.
P: Znači, ona je izabrala jer je to bio jedini način izlaza... (T) Da li joj je netko pomogao? Da li tu bilo jos nečeg osim izbora vremena i načina?
O: Uvijek ima.
P: Možete li nam nabrojati druge faktore koji su umješani?
O: Lekcije, to je sve što je bitno!!
P: Da li je bila ubijena?
O: Da li bi se ubojica složio s time da bude smrskan do smrti? Kakvu budućnost ima taj stav?
P: Pa, postoje neki Blisko-Istočnjaci koji smatraju da u tom stavu ima jako PUNO budućnosti...bombaši samoubojice i tako dalje, kao i osobe koje su programirane da rade takve stvari... Da li je netko drugi ili nešto drugo iza ovih stvari?
P: Da li je vozač bio pijan?
P: (AH) Da li bi ona htjela reći nam nešto?
O: Izjava kao takva nebi pogodovala ovom poslu.
P: Da li je Dodi dao Dijani prsten, o kojem se govori, kao zaručnički prsten?
O: Da, ali to je slučajno u odnosu na "veću sliku".
P: Što je veća slika?
O: OPD.
P: Vi hoćete reći da je to bio jedan OPD čin? (T) To je ono što su rekli...
P: To nije ono što su rekli. Oni su rekli da bi ovakav čin postigao da ljudi shvate što smo mi napravili i da bi počeli razmišljati o OPD.
P: Vi hoćete reći da je to Dijana učinila kao služenje/orijentiranost prema drugima?
O: Djelomično.
P: Imam osjećaj da mi tu nešto ne razumijemo...
O: Možda mi čekamo da vi to sami za sebe otkrijete!
P: Kada sam čitala članak od Ruperta Cornella, tu je bio odlomak koji je bio identičan onome što sam bila napisala na izvornoj webstranici, a on je napomenuo krug bodeža, koji okružuje princa Charlesa, da on je bio u centru kruga oštrih bodeža... to me je iznenadilo, to je prilično bizarna stvar za reći. Sa svim tim teorijama koje kruže unaokolo oko različitih obitelji i i krvnih linija i međusobnim ubijanjem s vremena na vrijeme... i to je spojeno sa svim tim drugim podzemnim poslovima, CIA, KGB, Bog zna što inače... Da li je način na koji se štampa igra sa ovim događajem ta da daje važnost drugim konspirativnim grupama?
O: Ako bi bilo tako, to nebi bilo ništa novo.
P: Da li je ovaj Cornwell htio reći da su "ljudi sa bodežima" skupljeni oko Charlesa i da će oni iskorisiti ovaj događaj, da ga sruše?
P: (T) Da li su ove smrti, zajedno sa generiranim OPD osjećaja, također potakle cijeli ovaj proces promjene sistema, ulaska u novo područje...
P: Tu je nešto što mi ne razumijemo. I, oni čekaju da ja to otkrijem - u redu. Ali, dajte mi neku naznaku!
O: Otkrit ćeš kad bude pogodno.
P: U redu, postoji znači nešto, samo sada nije pravo vrijeme da raspravljamo o tome. JR je pitala o značenju kruga bodeža....
O: Krugovi imaju uvijek neko značenje.
P: (T) Pa, jedini način da se izađe van iz kruga bodeža je kroz centar... (L) Ili prema gore (T) Bodeži možda nisu upućeni prema njemu da ga izvade van, nego da ga ograniče, ili da ga pokrenu prema centru.... (L) Jednom ste rekli...
O: Sedam.
P: Što sedam?
O: Pitaj svoje pitanje.
P: Pa, htjela sam pitati... jednom prije ste rekli da će monarhija u Engleskoj doći do kraja i da Charles neće nikada biti kralj, koja je vjerovatnost da će jedan od sinova biti kralj?
O: Da li vi pokušavate iznuditi odgovor?
P: Ne, samo se pokušavam privući!
O: Pa, zaboravi!!!
P: (T) Da li to ima nekave veze sa Charlesom.... da li je ova cijela stvar dizajnirana da Charles preuzme odgovornost, na način na koji bi trebao, da dobije natrag svoj centar...
O: Vi radite od muhe slona. Pravite planinu tamo gdje svemir vidi samo krtičin rov.
P: Ok, promjena brzina: čitala sam neki dan da riječ "Iscariot" znači "sa Sikariosa" i to povezuje Isusovu priču direktno sa mojim Paran Sikarios... Percy-jima, probadanju, itd. Možete li komentirati činjenicu da je Judas Iscariot bio "sa Sikariosa". Da li je on bio član od Paran Sikarios, plaćenih ubojica, čovjek sa bodežom?
O: Mi vam nemožemo reći te stvari sada, jer vi nastojite dijeliti te stvari, prije nego što shvatite koje bi to poteškoće moglo dovesti na vaš kućni prag.
P: Bilo što drugo za večeras?
O: Ne, doviđenja.

( Thanx to Tina )

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 19, 2007 10:41 am 
Administrator

13.09.1997. F., Laura, V., AK.

P: I koga imamo večeras sa nama?
O: Marrh.
P: Pa, morate biti svjesni da sam napisala pismo Poljskoj Ambasadi prošli tjedan, objašnjavajući im Arkovu situaciju i kako je to štetno bilo, bazirano na vašem savjetu prošlog tjedna, "kreirajući sferu utjecaja" takoreći. Možete li naslutiti da li će to kreirati lančanu reakciju u neku ruku, i ako hoće, koje će vrste biti?
O: Ti pretpostavljaš...
P: Pretpostavljam - što? Samo sam pitala hoće li to kreirati lančanu reakciju, i ako hoće, koje će biti vrste.
O: Možda bi trebala i dalje kopati i kotrljati se po redu.
P: Dakle, napravila sam pretpostavku da je to u skladu s vašim savjetom?
O: Bilo je, samo trebalo je više izvora.
P: Hmmm... možete li mi dati trag kod toga? Poslala sam pismo F. i nisam ništa dobila od njega kao odgovor...
O: Drži se toga, ali budi sigurna da šalješ na prava mjesta, kako nebi gatala na grah.
P: Da pitam ovo: da li će pismo koje sam napisala ambasadi prouzrokovati neku štetu Arku?
O: Nadamo se da neće!
P: Postoji mogućnost da bi moglo?
O: Što ti misliš? Da li misliš da je dobra ideja zvati "911" da bi prijavila da je netko pokušao pokrasti tvoje skladište kokaina?
P: Uh! Dakle, drugim rječima, kažete da sam zabrljala stvar!?
O: Ne, kad netko uči važne lekcije, to nemožeš "zabrljati".
P: Zabrljala sam ako se nešto ozbiljno štetno desi Arku radi onog što sam napravila. Sad sam zabrinuta. Moj vrat me počinje stezati i boljeti ponovo!
O: Pa, draga moja, bolje je da učiš sa manjim problemima, da gledaš prije nego što skočiš, nego da su ti na putu oni veliki i eksplozivni.
P: Dobro, pomozite mi kod toga. Dajte mi neki trag kako da izađem iz ovog meteža!
O: To je više kao ugriz kukca... Ponekad svrbi, a ponekad ne. I ako neki svrbi, na sreću, to je rijetkost, jer obično se inficira...
P: To je poput ugriza kukca, ne grebi to?
O: Ne. Poljacima, to je poput ugriza kukca. Ali savjetujemo da ne grizeš Poljake ponovo.
P: Pa, čitava stvar oko ponovnog određivanja datuma suđenja je samo oštro "uplitanje u to". Ark je odredio da će stići ovamo 12-tog, a sud to zna i promjenio je rok na 20-ti. On neće ostati zbog toga! Vidite što vam ovdje govorim? Zato sam to napisala, da se žalim na taj očiti manevar legalnog sistema i da vidim može li se nešto tu učiniti!
O: Promašila si očito.
P: Što je očito? Očita stvar je da on nema karijeru...
O: "Odljev mozgova" nije perjanica onog tko odlazi. "Dobitak" mozgova je perjanica onog koji ga dobiva!!!
P: Znam! Mislim da vi momci, ponekad, kažete stvari koje su poput draži malenim ugrizima, i skačem na neki način prema tim ugrizima, skačem po plafonu da napravim tu prokletu stvar da bi napravila taj psihomantium, što mi je prouzrokovalo ozbiljne ozljede, a sad prouzrokuje problem jer sam pisala toj ambasadi - ne mogu samo napisati nekoj stranoj osobi... što vi tu govorite?
O: Pogledaj prije nego skočiš.
P: Pa da! Prestat ću vas slušati, momci. Sve što ste napravili je to da ste me doveli u nevolje!
O: To je smješno, i ti to znaš! Nismo ti rekli da pišeš Poljskoj Ambasadi!
P: Pa oni su bili jedini koji bi mogli rješiti ono što mi je izgledalo kao očiti problem, što bi mu pomoglo da dobije svoj razvod. Oni bi se trebali s tim suočiti i pristupiti i rješiti to...
O: Ne, ne, ne. Koristite unutrašnje veze unutar pobjedničke stranke.
P: Ne mislite li da bi to bila ljaga, gledajući to da ga smatraju kao dobrog radnika, i znaju situaciju u vezi razvoda i tih problema?
O: Američka ambasada je locirana u Warsaw-i.
P: Da li bi on trebao ići u Američku ambasadu ili bi trebao pisati joj?
O: I/ili. Država Florida ima mnoge urede ekonomskog razvoja locirane u evropskim gradovima.
P: Da li bi Ark trebao ići u Američku Ambasadu u Warsaw-i?
O: Nije loša ideja, mogla bi ga kontaktirati.
P: Dobro. Pođimo na drugu temu...
O: Izgradi svoju sferu s onima koji je neće željeti razoriti.
P: Ima li kakvog načina kontrole štete zasad?
O: S malo sreće, neće vam trebati. Obično u slučajevima poput ovog, stranka koja se brani će vjerovati da je njihova najefikasnije obrana da ignoriraju istragu.
P: Ima li još nešto u vezi ove teme, toliko sam potresena da me moj vrat kompletno steže sada. Dobro, ti ljudi, taj R. i S. u Kanadi - tvrde da kanaliziraju neka bizarna bića... da bi dokumentirala vjerodostojnost onog što sam upravo rekla, priložila sam ovo pismo i izvode iz knjige "Budite svjesni vuka u grmlju uživanja..." ( Beware of the wolf in the bushes of delight, prim. prev. ). F: Ne mogu zamisliti kakva je zapravo osoba koja ima te misli... podsjeća me na Bob R. L: "Nesumljivo, većina se bori za režim kod kojeg su manje prisile, sa zaleđem svojih znanstvenika pomoću isključivih angažmana da im se pomogne... neutralni izvor, naravno, za prividno međuzvjezdano sjeme, jest unutar tih izdajica da bi uzrokovao one bez poznavatelja dozvole od višeg koncila i prikazan je kao misija Sivih s vremena na vrijeme. Onda su informacije dovedene pod ovakve okolnosti kao što je ova i to će uzrokovati da znanstvenici budu, manje-više, u debalansu misli, da nebi postigli cjelokupan domet memoranduma koji je njihovo pravo da izađe pred njih i njihova želja za učenjem i dizajniranjem bi bila komplicirana, te bi ih opisali unutar iskušenja mogućnosti i tako ih vodila u mnogo potrebnije i potpunije sadržaje i činjenice unutar toga". F: To zvuči kao da netko misli da ako povežete skupa niz zvučnih i važnih riječi, da će to imati smisla... L: Pa, postaje još bolje! "Mi bi ponudili slijepu privrženost u svijetlo proširenja vašeg najvećeg potencijala ludorija u formama teorije doktrine. Mi ćemo uvijek savjetovati, bilo da želimo ili ne, i raditi na njihovoj planetarnoj akciji za odluke dobrobiti čovječanstva. I to su neke od akcija koje smo voljni napraviti da bi dokazali pomaganje, također". F: Što znači bilo što od toga, dovraga? To jednostavno ne znači ništa! L: "Sa sigurnošću da će svatko pokazati ovaj dokument napisan za njih, također. Hvala vam svima za vašu pažnju za ove osvrte i informirajuće podatke. Hatonn se isključuje na frekvencijskoj tabeli 9.3 farapleks snimljenog vremena. V: Ovo je moj favorit! "Farapleks!" F: Neznam zašto si toliko opčinjena tim izrazom "farapleks". To je sestrinjski izraz za "božju iskru"! L: "Trebali bi vam dati na znanje da imamo razloge vjerovati da je naša web stranica bila neovlašteno mijenjana od strane drugih koji imaju naš program za prijenos podataka i lozinku... očito bi Blinkingsop materijal trebao biti najočajnije držanje tajne elite i opasan za gornji svjetski ešalon..." Oh, bože moj! F: Ovo je previše loše da se čak kvalificira kao dezinformacija i u isto vrijeme, ako bilo koji gornji svjetski ešalon gubi svoje vrijeme da bi ovo provjerio, onda o ničemu ne trebamo brinuti! L: Pa, recite mi, što se dešava s tim ljudima?
O: Smetnje.
P: Od kuda proističu te smetnje?
O: Uma onog tko komunicira.
P: Hoćete reći iz umova ljudi koji su to napisali?
O: Samo je jedan.
P: Samo je jedan i ta jedna osoba uzima dvije uloge i pravi se da su to dvije osobe?
O: Dovoljno blizu.
P: V: Da li je ta osoba psihotična?
O: Ne, to je bezopasna skitnica.
P: Dakle, ne postoji takva stvar kao što je "farapleks"? Tako sam razočarana!
O: Smjeh! "Farapleks" je trgovački centar koji je sagradio Farrakhan. Pokušaj topli limunov melem za svoj vrat.
P: Pa, znala sam da sam čula tu riječ nekad prije! L: Nikad nisam čula za limunov melem. Kako da dođem do njega ili kako da ga napravim?
O: Obloži žlicu platnom koje je umočeno u topli limunov sok.
P: Jučer je Ark rekao da je pronašao oglas za otvoreni neki laboratorij u južnoj Karolini koji istražuje kvantne kompjutere. On želi znati ima li kakve budućnosti u tom razvoju tih stvari.
O: Na vama je, da, ali zapamtite, takva iznenađenja mogu biti u najviše slučajeva, privremena odluka!
P: V: Želim znati što to jest - tajni napitak limuna i žlice - i kako će to pomoći kod olakšanja tog problema sa vratom? A: Pitaj hoće li to pomoći i za moj vrat?
O: Askorbinska kiselina prodire i čisti i izglađuje.
P: Želim se vratiti natrag na R. i S. Rekli ste da je to jedna osoba. Muško ili žensko?
O: Muško.
P: I taj momak ima podvojenu ličnost koja je žensko?
O: Taj muškarac je "kompjuteraš" s potrebom da bude voljen/obožavan.
P: Da pitam brzo, da li davanje Reikija osobi koja ima bakterijsku ili viralnu infekciju povisuje potencijal za infekciju? Kakav je efekt?
O: Široki upit, ali Reiki je najbolje prikladan za stanja koja nisu uzrokovana mikrobima.
P: Da li je to, u stvari, slučaj kad vi mikrobe hranite s energijom?
O: Možete, ili efekti mogu jedno drugo poništavati.
P: Kako je stanje kad se nosite s rakom... ne, rakovi nisu neophodno nastali radi mikroba... ali neki su se pokazali kao mikrobiološki...
O: Pokrenuti mikrobima.
P: Dakle, neke vrste raka se mogu potaknuti mikrobima?
O: Neki.
P: V: kako prakticiramo Reiki, kako znamo da li osobi radimo više štete nego koristi? Kako ćemo odlučiti hoćemo li ih učiniti bolesnijima ili zdravijima?
O: Pitaj da li pate od infekcije.
P: Što ako oni to neznaju? Ima mnogo slučajeva kad osoba nezna.
O: Istina, ali nejednakosti vam pogoduju.
P: Dakle, virusi se ne mogu tretirati eteričkim lječenjima? Postoji li bilo koja metodaosim Reikija, koja će djelovati?
O: Molitva.
P: Znam da ova sesija nije bila produktivna, ali bi još uvijek htjela pitati postoji li nešto što vi vidite i što bi mi trebali znati, a mi nismo pitali, a trebali smo... što ćete nam reći svejedno?
O: Nema lo contendre.
P: Da li je to odgovor ili se samo šalite samnom?
O: Ovo drugo.
P: Bez konteksta. Dobro, ako nema ničeg drugog, onda ćemo reći laku noć... Toliko sam očajna! Što ću s ovim bolom?
O: Možda neki DNA razvoj koji je u toku.
P: Što DNA ima s mojim bolom u ramenu i vratu, pogotovo kad je to rezultat vaše gluposti kad skačete po jastucima na krevetu kao luđak...
O: Laku noć!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 20, 2007 2:00 am 
Član foruma

oce mi netko rec jel ima ovih trasnkripata novijeg datuma ovo sve staro po deset godina... :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 20, 2007 10:44 am 
Član foruma

_Dario_ je napisao/la:
oce mi netko rec jel ima ovih trasnkripata novijeg datuma ovo sve staro po deset godina... :roll:

Ne znam zbog cega je to bitno, jedino ako si procitao sve te starijeg datuma pa cekas da dodju prevodi novijih... :roll:
U sustini nije bitno od kojeg su datuma vec znanje koje je sadrzano u njima, isto tako, nije lose s vremena na vrijeme, naravno za one koje to interesuje, vratiti se ponovo skriptama starijeg datuma i ponovo ih iscitavati, jer uvijek se nesto novo otkrije i sazna, bez obzira koliko ste ih puta procitali.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 20, 2007 12:10 pm 
Administrator

Citat:
oce mi netko rec jel ima ovih trasnkripata novijeg datuma ovo sve staro po deset godina..

Ima. Sve u svoje vrijeme, ili potraži sam... preko interneta do svačeg možeš doći...

Snalažljivost, razumijevanje... ( pogotovo engleskog )... volja za učenjem...

Datumi i nisu bitni, to ti je kao knjiga iz matematike. Svejedno jel napisana jučer ili prije 10-tak godina... bitan je sadržaj.

To ti je jedino bitno kod sapunica na tv-u, jer one idu skoro svaki dan po 14 puta... i onda je repriza kompleta svake subote i nedjelje, naravno... hehe!

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 24, 2007 11:08 pm 
Administrator

20.09.1997. F. A., H., AK., Laura

P: I koga večeras imamo sa nama?
O: Vialli.
P: Želim početi večeras s pitanjem koje me muči čitav tjedan. Želim znati zašto kitovi pjevaju.
O: Komunikacija.
P: Oni pjevaju da bi komunicirali. Shvatila sam to. Da li je to dotjeran i kompliciran način komunikacije?
P: Da li je kompliciran kao jezik kojim se mi izražavamo i kojeg znamo?
O: Još kompliciraniji.
P: Postoji li neki ključ kojeg bi nam mogli dati da interpretiramo taj jezik?
O: Vi bi trebali razmišljati na potpuno drugačiji način.
P: Zašto bi to trebali? Da li je to jezik baziran na slikama, ili je baziran na tonovima? Da li tonovi dozivaju slike ili koncepte ideja?
O: To je psihološko/praktična valna modulacija kroz prijenos spojenog polja djelovanja.
P: Možete li mi definirati vaše značenje psihičkog?
O: Viđenje, slušanje, osjećanje, apsorpcija i odgovor na simultani misaoni valni profil.
P: Dobro. O čemu kitovi razgovaraju?
O: Nije korektan koncept.
P: Što je korektan koncept?
O: Potpuni prijenos misli.
P: Koje teme dovoljno interesiraju kitove da se oni naprežu emitiranju energije da bi prenijeli te misli?
O: Nema potrebe za "temama" kad netko ima potpuno simultano razumijevanje.
P: Što kitovi osjećaju o ljudskim bićima?
O: Kriva ideja opet!! Ne shvaćate to!!!
P: Znam to! Pokušavam... kako se oni osjećaju u vezi ljudi?!
O: Svaki kit je sposoban upiti sve istine koje postoje u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti cijelo "vrijeme".
P: Onda, oni su prilično genijalna bića i ljudi ih nebi trebali loviti i ubijati!
O: Ubačeni doživljaj profila lekcije.
P: Tko doživljava ubačeni doživljaj, mi ili oni? Mora da smo mi koji dobijaju lekciju kod toga...
O: Sve što postoji su samo - lekcije.
P: Ima li još nešto što bi nam rekli u vezi kitova, jer očito, ja to ne razumijem. Da li su delfini slični konstrukcijski i imaju li te mogućnosti?
O: Ne "još".
P: Oni su ispod kitova na ljestvici. Mislim da su kitovi apsolutno brilijantni. Da li su duše kitova poput mješavine duša - poput hrpe duša delfina koje zajedno čine dušu kita?
P: Da li je duša kita uvijek bila duša kitova, od početka?
O: Kit je ujedinjena duša.
P: Ujedinjena od čega u što?
O: Svi kitovi dijele istu dušu!
P: Da li su ljudi poput toga ili idu u tom pravcu, tako da postanu ujedinjena duša?
O: Rascjepkani.
P: Ljudska bića su rascjepkana duša. Da li smo nekad bili ujedinjena duša?
O: Jednom i u budućnosti.
P: Kad je netko ujedinjena duša, onda očito, svi doživljaji prethodnih dijelova postanu svačiji doživljaj, takoreći. Da li je to točno?
P: A. želi pitati pitanje. Ona osjeća vrlo jaku privlačnost za Južnu Karolinu...
O: A. bi trebala biti ona koja nas pita.
P: A: Osjećam toliku privlačnost za to područje i pitam se da li sam imala prošli život u Južnoj Karolini?
P: Da li sam imala koji sa Luther-om, mojim mužem?
O: Prije nego dođemo na to, trebali bi biti svjesni ovog: sile mogu biti angažirane bilo da usmjere ili skrenu bića 3. denziteta...
P: Što ste mislili pod time? Ne razumijem...
O: Kad negog "privlači", tko ili što radi "privlačenje" i zašto?
P: Da li sad govorite o Južnoj Karolini? Samo sam pitala u vezi mog muža... koju vrstu prošlog života sam imala s njime...
O: Rekli smo ti, "prije nego što dođemo na to".
P: Dakle, to je bila stvar u vezi s Južnom Karolinom, a ne u vezi tvog muža...
O: Samo za vašu informaciju: Južna Karolina je posebno sezmički nestabilna!
P: A: Dakle to znači da se nebi trebala seliti... L: Oh, neće ti to reći, da to napraviš! A: Dakle, to mjesto gdje je imanje, nije sigurno?
O: Ako se stvari uistinu "zagriju" na vašoj planeti, kao jedna izvjesna budućnost i scenarij, gledano iz vaše perspektive, nebi bila loša ideja da stojite direktno na "grijačima".
P: Dakle, kažete da je Južna Karolina jedno od žarišta koje bi se moglo upaliti ako se stvari zagriju?
O: Gdje netko pronađe mane, netko će naći i izlaz.
P: F: Čuo sam da nedavne ideje koje govore da je greška u sistemu koji je pokrenut ispod Kariba, uključujući Montserrat, na primjer, koji strši prema sjeverozapadu prema Charlestonu i onda se prelama ispod Appalachian-a, spajajući New Madrid u Missouri-ju i koji je nekako ravna linija iz Charlestona prema tamo. A: Koju godinu oni predviđaju? F: Pa, oni ne predviđaju ništa, ali govore godinama da postoje brojna mjesta na istoku SAD-a koja su bila zaboravljena jer se sva pažnja usmjerila na Kaliforniju. Ali, povijesno govoreći, bilo je zemljotresa u nekoliko mjesta u Centralnoj istočnoj Americi, neki od njih su bili gori od BILO kojeg zabilježenog na Zapadnoj Obali. L: Dobro, dakle oni donose temu kad je netko "privučen" tom mjestu i pitanje je bilo tko ili što čini to privlačenje i naravno, zašto. Rekla bih da...
O: A. pitaj, molimo.
P: A: Mjesto gdje je to imanje, nije sigurno?
O: "Sigurnost" je relativan pojam.
P: L: Nema mjesta kompletno sigurnog, ali neka mjesta su sigurnija od drugih. Rekla si da te nešto privlači tamo... Mislim, išla bih u tom pravcu...
O: A. pitaj, molimo.
P: A: Dobro, ne razumijem...
O: Ako je netko "privučen", zašto je tako???
P: Privlači me jer imamo tamo imanje.
O: Što da imate imanje u Bangladešu? Da li bi te onda on privlačio umjesto ovog?
P: L: Pokušavaju te potaknuti da razmisliš. Zašto te nešto privlači tamo?
O: Da li je to zaista zato što tamo posjeduješ imanje?
P: A: Nije samo to. Volim to tamo. Zašto i moj muž toliko to voli?
O: Upitaj sebe to.
P: Tamo su 4 godišnja doba i lijepo vrijeme.
O: Da li je Južna Karolina jedino mjesto sa "ljepim vremenom"?
P: Ne, ali svuda smo gledali. Grad je toliko lijep. Lijepo je tamo. Volim to. Tražili smo u čitavoj Kaliforniji, Arizoni - jednostavno je tako trebalo biti. Mi smo privučeni tamo, bez obzira na sve. Što me vuče u Južnu Karolinu?
O: Nevidljive sile.
P: Nevidljive sile me vuku prema tamo? Koje vrste sila?
O: 4. denzitet.
P: Pa svejedno, neću sad razmišljati o tome. Da li je moguće prodati kuću ovaj mjesec?
O: Naravno.
P: L: Možeš sve prodati ako dovoljno spustiš cijenu. A: Firma s kojom radim, da li ću biti sretna s njima?
P: RJ M. posao. Dugoročno?
O: Ako "odigraš svojim kartama ispravno".
P: Pa, to je istina. L: Dobro, pođimo na pitanje u vezi vojnih padova aviona. Bilo je 4 pada vojnih aviona prošli tjedan. Da li je bilo koji od njih vezan uz aktivnosti negativnih sila?
O: Da. Ali onda opet, čitav koncept i radni realitet "vojske" je direktno vezan za "negativne snage".
P: Da li je bilo koji od tih padova aviona, specifično, više neobičan nego ostali s obzirom na razloge pada?
O: Stealth lovac sadrži nešto tehnologije koja je nadahnuta vanzemaljskom.
P: Da li je ta vanzemaljska tehnologija doprinjela padu tog aviona?
O: Na indirektan način.
P: F. je opisao pad Stealth bombardera. Što je uzrokovalo pad?
O: Žiro-magnetski ( gyro magnetic, prim. prev. ) debalans induciran materijalom kostura koji je procurio kroz transdenzitet.
P: Hoćete reći da je materijal kostura Stealth bombardera od transdenzitetskog materijala?
P: I tamo se desilo isticanje, prolaz ( bleedthrough, prim. prev. ) utjecaja kontrole iz drugog denziteta što je poremetilo žiroskop...
P: Da li je to bilo namjerno da su na tom dijelu bića 4. denziteta uzrokovala pad?
P: Da li je to bila noramalna reakcija jer je to prošlo u viši denzitet i ušlo u njihov zračni prostor? Da li je bilo prolaza iz 4. denziteta u tom području?
O: Blizu. I umješanost blizu vas prekida ovu komunikaciju.
P: Tko se miješa?
O: Djeca.
P: ( Djecu smo poslali na spavanje ) Zašto se prisutnost djece miješa u komunikaciju? Šum ili njihov profil aure?
P: Što bi pomoglo da se moja ruka osjeća bolje? Bol zbilja prelazi izvan kontrole.
O: Kako je oblog djelovao?
P: Pomogao je. Da li bi jednostavno trebala nastaviti ga koristiti? Puno mi je pomogao, ali onda, danas me opet pritisnulo ponovo. Da li je primarni izvor vrat, rame ili ruka?
O: Vrat.
P: U vezi tih padova aviona, da li je bilo još drugih kod kojih se desilo curenje ( prolaz ) iz 4. denziteta?
P: Dobro, dobila sam e-mail od Val Valeriana. On je zainteresiran za temu Dijane i kako je to povezano za Pandorinu kutiju i Denverski aerodrom, pa je nešto napisao, ali pronašla sam da je to jednostavno nešto što je netko drugi stavio na internet. Svejedno, tvrdi da je potomak Anne Boleyn. da li je to točno?
P: Pa, recimo to ovako: jedini potomak Anne Boleyn za kojeg se zna je kraljica Elizabeta I, koja je navodno umrla bez razloga. Dakle, ne razumijem kako bi netko mogao biti potomak Anne Boleyn bez da je potekao od Elizabete. Da li je Anne Boleyn imala druge djece osim Elizabet?
P: Koga?
O: Pogledaj i naći ćeš zaključak.
P: Da li je imala to drugo dijete prije ili poslije Elizabet?
O: Prije.
P: I tko je bio otac tog drugog djeteta?
O: henry VIII.
P: Pa zašto mi nismo nikad čuli za to drugo dijete?
O: Zašto vi nikad ne čujete za mnoge stvari?
P: Da li je to dijete bilo rođeno prije njihovog braka, i zato nelegitimno?
P: Da li je bilo muško ili žensko?
O: Žensko.
P: Pa, to je bizarno! Da li je Sir Francis Bacon, Elizabetin sin, bio proglašen sinom?
P: Ali postojala je još jedna kćer Anne i Henry-ja?
P: Ona nije bila Jane Grey?
P: Ali ako ću čitati povijest, shvatit ću tko je bila?
O: Da. I na to... laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 24, 2007 11:09 pm 
Administrator

04.10.1997.

P: I koga imamo sa nama večeras?
O: Lororra.
P: Imam nekoliko pitanja u vezi kasiopeje. U nekoliko slučajeva opisali ste Kasiopeju ili Kasiopejce, svjetlosna bića ujedinjene misaone forme, koji prenose kroz Kasiopeju, koji su na "prvoj crti balansirajućeg prirodnog sistema univerzuma". Drugom prilikom, kad je R. bila ovdje, pitala je pitanja u vezi Isis-a i rekli ste da je Isis bio "izvidnica". Sad, to mi izgleda da je nešto što je na prvoj crti također izvidnica - da su definicije nepromjenjive, ili slične. Kroz čitanje svih različitih mitova i legenda, izgleda mi da postoji sličnost između predodžbe kraljice Kasiopeje i Isis-a i ona je dosta upadljiva. Kakva je veza između kraljice kasiopeje, arhetipski govoreći, i Isis-a?
O: Podsvjesna.
P: Veza je podsvjesna? Još sam primjetila jednu stvar u vezi riječi "Isis", da se ona može lako promjeniti u "I Zeus". I Perseus može biti "per Zeus" i Perzija ( Persia ) može biti "per ziu". Jedan od najstarijih etmoloških korijena riječi "God" ( Bog ) je "ziu" iz koje dobivamo "deu". Sve to predstavlja engleski prijevod za "for God" ( za Boga ), kod Perceval je "per ziu val" ili "strong for God" ( jaki za Boga ). Možete li komentirati te veze?
O: Međusobno povezano trojezičnom linijom učenja.
P: Još neki daljnji komentari?
P: Također sam primjetila da riječ "Osiris" može također biti lako modificirana recimo u "of Sirius" ( od Siruisa ). Komentar molimo.
O: Sirius je bio visoko cijenjen u vašoj "prošlosti".
P: Na čemu se temelji ta visoka cijenjenost Siriusa?
O: "Od tamo odakle dolaziše, izgleda da znanje nemaše granica".
P: Možete li objasniti malo ovo?
O: Mogli bi, ali nećemo.
O: Jer vi to možete!
P: Čitajući transkripte prošla sam kroz dio koji govori o "paktu" koji je napravila grupa OPS individualaca, koji su se zvali "Rosteem" i da je to bio izvor Rozenkrojcera. U knjizi "Misterije Oriona" govori se o činjenici da je Giza nekad bila zvana RosTau, što je "Rose Cross" ( ružin križ ). U osnovi, željela bih razumjeti simboliku Ruže pričvršćene za Križ. Izgleda mi da je slikoviti prikaz Isusa zakucanog na križ, zapravo Ruža prikovana za Križ. Kako je Isus vezan za Ružu?
O: Ne, iz Ruže se uzdigao Križ.
P: Oh... vidim...
O: Rekoše slijepci.
P: Objasnite, molim. Da li kažete da ono što vidim nije točno?
O: Ne, ( veselje )!
P: Iz Ruže se uzdigao Križ... i zato, križ simbolizira...
O: Pitaj.
P: Što križ simbolizira?
O: Nije stvar u simbolici. Stvar je u efektu ( djelovanju na ljude? ).
P: Što je efekt križa?
O: Sve što je slijedilo iz njega.
P: Možete li nabrojiti nešto od toga da bi mi dali trag?
O: Znate ih.
P: Istovremeno primjetila sam da su tamo dvije vrste kukaca. Škorpioni i pauci. Zodijak je promijenjen tako da je Rak izvađen iz Škorpiona i kreiran je iz njih znak Vage. Ta slika je bila ona kod koje žena drži balansirajuću vagu, obično vezanih očiju. To je učinjeno bez zapisane povijesti, ali vjerojatno je formalizirano kroz okultne tradicije Kabale. Sad, kod pokušaja shvaćanja tko je imao koju boju šešira, ako postoji takva stvar, došla sam do provizornog zaključka da je pauk, ili onaj koji okreće mrežu, utaboren kod Rozenkrojcera, a da škorpion predstavlja tragača mudrosti... jer, zapravo, riječ Škorpion dolazi iz istog korijena i onog što znači probosti ili otkriti ( objelodaniti, skinuti veo ). Zato, Škorpion je također Perseus, per Ziu, ili "for God" ( za Boga ). I Rozenkrojceri su "drugi", takoreći. Možete li mi to pojasniti? Ili komentirati?
O: Kad zamršenu mrežu ispletemo, onda vas i ne smijemo pustiti unutra. ( What a tangled web we spin, when we must not let you in ) - ( rimuje se kao stih u pjesmi )
P: Dakle, Ruža je Pauk?
O: Drugačija svrha.
P: Dakle, Ruža, sa trnovima... možete li mi pomoći kod te slike Ruže... da li je Ruža Škorpion?
O: Ne. Drugačija svrha... Ruža je samostalan simbol.
P: Dakle, Ruža se može koristiti sa bilo koje strane, zar to?
P: Iduća derivacija ( izvedenica ) riječi škorpion je "skopos", ili "to see" ( vidjeti ). Rekli ste da je ljudska vrsta zasijana na planeti u konstelaciji Škorpiona i zato, kad se podesi zodijak i kad se tragovi otkriju, izgleda mi da je umetanje znaka Vage dizajnirano da bi uzelo moć i snagu ljudskim bićima, da se vežu njihove ruke, da ih se spriječi od viđenja, i da ih se učini bespomoćnima. Da li je ta slika blizu?
O: Na pravom putu.
P: I škorpion je predstavljen na 4 načina: škorpion, gušter ( lizard ), orao i golub. Dakle, imamo 4 nivoa doživljenja. također, Minerva/Atena bila je kćer jedinica zeusa. Ona je bila poznata kao "krotitelj konja" i bila je Božica Djevičanstva. Također je znana kao "Parthenos", što znači separaciju ( odvojenje ). Da li je to dio slike kreacije Eve od rebra Adamovog, takoreći, ili separacija znanja od duše, ili veo između svijeta 3. denziteta i svijeta 4. denziteta?
P: Usput, istom linijom, u astrološkoj simbolici, različitim zvijezdama su dodijeljeni različiti dijelovi tijela na neosnovani način, što nije izgledalo da je imalo ikakvog smisla sa stvarnom konfiguracijom zvijezda, samih po sebi. Kralj Cepheus je u znaku Ovna, suprug Kasiopeje, imao je zvijezdu u desnom ramenu. Ime te zvijezde na arapskom znači "redeemer" ( iskupitelj, izbavitelj, osloboditelj, nadoknađivač, spasitelj ). Na slici razapeća, Isus je opisan kao da nosi križ na svojem ramenu kao da se kaže da je on stari kralj koji mora umrijeti da bi napravio put za novog... Osim toga, mnogi od nas su osjetili i doživjeli bol u svojim ramenima, ruci i imamo pikanje u ramenu neko vrijeme. Svojevremeno, vi ste to povezali sa DNA promjenama. Da li je točno da su izvjesni individualci povezani s drugim denzitetima kroz prozore ( otvore ) zvijezda u određenim konstelacijama, vezanim za područja tijela gdje su otvori u eteričkom polju i točke aktivacije DNA, i da je to vezano uz izvjesne bolove i neugodnosti?
O: Dobro.
P: Da li je to u redu u smislu da sam na tragu nečega?
O: Možda...
P: Možete li mi malo pomoći oko toga?
O: Previše toga bi kompromititralo tvoja otkrića.
P: Da li su bolovi u tim dijelovima tijela povezani?
O: Za...?
P: Očito je ovo nešto veliko... to je povezano direktno sa prekriženim kostima goljenice, za lubanju, pikanje u ramenu, koljenima, laktovima i mnogo drugih simbolika... istaknuta dojka kod Masonske inicijacije. U Bibliji gdje kaže da je Isus bio bičevan, to je zapravo riječ koja zapravo znači pritiskanje i gnječenje da bi se uzrokovalo da se mlijeko istisne iz dojke. Na stranici br. 33 u "Bringers of th Dawn" ( Donosioci svitanja ) Barabara Marciniak je napisala: "Tamo je bilo različitih portala na Zemlji koji su dozvoljavali različitim vrstama, bogovima kreiranja iz svemira, da se ubace. Jedan od ogromnih portala za koji se trenutno bori je portal na Bliskom Istoku. Ako pogledate kroz povijest Zemlje, shvatit ćete koliko drama religija i civilizacija je bilo uvedeno kroz taj portal. To je ogroman portal sa radijusom od 1000 milja ( oko 1800 km ), ili tu negdje. zato i ima toliko aktivnosti na Bliskom Istoku. To je portal koji koriste Lizzardi". Možete li komentirati tu informaciju? Da li tamo postoje i drugi portali koji su toliko veliki i koje koriste pozitivni entiteti?
O: Portal je dvostruk ( dual, dvojni ).
P: Dakle, bilo tko ga može koristiti. Da li je točno da je tamo veliki portal, na Bliskom Istoku?
O: Tvrdnje iznesene u javnost su blizu, ali ne i apsolutne.
P: Da li je ta ideja u vezi tih portala ekstremno značajna? Da li se bore za njega?
O: Da, ali vi ne trebate istraživati te istine, sve dok ne naučite dovoljno ( više ).
P: Dobro. Marciniak je također rekla da su tamo dobronamjerni Lizzardi. Jednom ste rekli da je dobronamjernih Lizzarda indicirano jako rijedak slučaj da nije ni vrijedno spomena. Da li je istina da postoje dobronamjerni Lizzardi kao što je ona rekla?
O: Ima dobronamjernih evidentno čak i u najcrnijim krugovima.
P: Dobro, imam samo jednu kazetu, pa želim doći na Arkova pitanja. On želi znati ima li kakvih uputa koje bi mu mogli dati u vezi sortiranja i pakiranja koje trenutno sprovodi. Što je važno da donese ovaj put?
O: Papiri koji potvrđuju njegovu poziciju i status.
P: Još nešto osim onog što on hoće ponijeti?
O: Ne. ( u ovom trenutku mislila sam na prijašnja pitanja i povratila se momentalno )
P: Da li je ruža simbol Primarnog Kreatora, a križ konflikt između OPS i OPD?
P: Nešto što bi mi MOGLI reći?
O: Toliko si znatiželjna; otkrit ćeš sve što tražiš, čak i bez da ti mi to direktno kažemo.
P: Dobro. jednom prije ste govorili o Meksiku. Možete li nam dati nove podatke o tome?
O: Nejasno.
P: Dobro, pozvani smo tamo u malu posjetu i samo sam se htjela uvjeriti da će putovanje proći sigurno.
O: Dobro za neke.
P: Kad to kažete, što točno mislite?
O: Mnogo značenja.
P: Rekli ste da je u redu za neke, da li je za Arka i mene?
O: Mnoge mogućnosti...
P: Koje vrste? Iz onog što ja razumijem, oni tamo sprovode nekakva istraživanja...
O: Da. Ali da li je izazov za vozilo 3. denziteta ostane neoštećeno?
P: Dobro, to vodi do mog idućeg pitanja: prošli petak i događaj sa A. Da li je to bilo ono što ste mislili kad ste rekli da "Mt. A." može eruptirati kataklizmički? Da li je to bila MOJA A.?
O: Primjetili ste brz rast broja imenjaka?
P: Da.
O: Kakve veze?!? Hmmm...
P: Neznam. Hoćete li mi pomoći kod ovog? Što je veza?
O: Zašto se daje ime?
P: Pa, njeno ime je A. i nazvali smo je A. jer je kratko i lako...
O: Tako ste lagano gurkani... sinhronicitet.
P: Postoji nešto što želite reći. hoće li više nego JEDNA Mt. A. eruptirati?
O: Zašto ne svi?
P: Da li je ta "erupcija" moje A. sve što će biti u tom području? Mislim, nebi mogla podnijeti više!
O: Da, ali tu su temeljni faktori koje treba daljnje ispitati.
P: Koji su neki od njih? Trebam nešto slijediti?
O: Duboki psihički profil povezanosti. Oni koji spavaju s velikim mislima čine ranjivost nad istim koji ih vide iz kombinacije svih tuđih!
P: Hoćete reći da moja A. spava s velikim mislima?
P: Što mogu učiniti da joj pomognem?
O: Treba glavno ispitivanje od onih koji imaju superiorniju i legitimnu psihičku moć.
P: Možete li dati savjet?
O: Naći ćete kroz neusporedive izvore.
P: Pa, trebam nešto da joj pomognem uskoro jer ono što se desilo prošli petak me je skoro ubilo... da li su ti klinci bili oteti?
O: Što ti je rečeno?
P: Da će OPS 4. denziteta pokušati povrijediti me kako god mogu. Da pitam ovo, koliko je zapravo alkohola A. popila?
O: Vidi zadnji odgovor.
P: Pa iz onog što su klinci rekli, morala bi reći, da. Ona je bila programirana na neki način?
O: Bila si maskirana.
P: Čime sam bila zamaskirana?
O: Spojenim silama.
P: Pa, dajte mi trag! Bila sam toliko zabrinuta da Ark bude zaštićen da sam dobila udarac na moju slijepu stranu.
O: I ako Ark želi putovati naširoko u tvojem društvu, možda bi trebao shvatiti da spoj sa zabitim mjestom nije mudro pod ovim okolnostima! Mislili smo sve što smo rekli kao odgovor tvojim pitanjima u vezi Meksika, i na načine na koje još možda niste ni zamislili!
P: Mislite da Ark i ja nebi trebali putovati u Meksiko i ostaviti djecu?
O: Upozorenje nivoa 1: ako putujete sami, vratit ćete se kući u kojoj će biti jedan stanar manje!!!
P: Da li to znači da ako putujemo bilo gdje?
O: Sve takve vježbe su ekstremno riskantne upravo sada. Morate vidjeti da se napad povećava kad netko dođe blizu izvjesnih platoa znanja, ali kad se jednom postigne, opasnost se ispari.
P: Da li neko drugo dijete, osim A.?
O: Moramo ti ovo reći. I onda se nadamo da ćeš zapamtiti. I mi to radimo radi naše brige i ljubavi. Ono što vi radite s ovim direktnim uljevanjem znanja je vaš izbor. Ali mi to jedino činimo kad postoji direktna prijetnja vašoj misiji. Kad je napad najjači, oni koji su najjača prijetnja OPS snagama, primaju ekstremno snažno i direktno programiranje dizajnirano tako da se oni unište ( sami sebe ). Isto se može dogoditi onima koji su najosjetljiviji i koji su blizu potencijalnih otkrića. Viđali ste to i prije. Vratit će se u periodičnim intervalima.
P: Da li je to sve što ste željeli reći u vezi toga?
O: Zasad.
P: Primjetila sam usporavanje kod moje ekspanzije svijesti. Ima li nešto što bi mogla ili trebala učiniti da se vratim natrag?
O: Ne brini, sve stvari kruže ( u ciklusima ).
P: Još nešto?
O: Savjetujemo da diskutirate u vezi poruka koje ste dobili večeras. Laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 08, 2007 10:42 pm 
Administrator

07.10.1997.

P: Koga večeras imamo sa nama?
O: Aldronn.
P: Moje prvo pitanje: Ima li kakve šanse da će preuzeti neke akcije protiv Arka prije nego što on ode, prema svom planu puta?
O: Morate shvatiti da su akcije već bile poduzete protiv Arkadiusza, nastavljaju se i bit će poduzete protiv Arkadiusza, kao što je bilo određeno i kako je u procesu zauvijek. Zapamtite, svi događaji, kao što ih vi vidite, samo su takvi sa vaše točke gledišta, odnosno percepcije. Ne postoji prošlost ili budućnost. Sve je jedno.
P: Specifično, postoji li kakav plan da se pokuša spriječiti ga da dođe ovamo?
O: Ne kao takav. Prvo i prvo, treba znati, u svijesti onih koji su u materijalnim tijelima koji okružuju Arkadiusza, nemaju veliku svijest posljedica koje će nastati radi planova putovanja koje on ima namjeru ispuniti. Zato, to nije viđeno kao kritična točka. Pa ipak, planovi koji bi se mogli poduzeti, i koji su bili poduzeti, koji se poduzimaju, da bi se spriječila unija između tebe i Arkadiusza, su uvijek u procesu i daje im se energija od Arkadiuszove želje da ostane u prebivalištu uporišta u zemlji rođenja u ovoj inkarnaciji. To je taj emocionalan privjesak koji hrani tu energiju koja je zato korištena protiv njega. To se sada možda prekida, ali to neće biti vrlo ubrzo.
P: Možete li istaknuti koje su namjere u procesu kroz njegovu kćer A.?
O: Ne postoji definitivni plan kao što bi ga vi mogli primjetiti. Ta se situacija konstantno mijenja. Jedini i samo jedan cilj je nastaviti zarobiti njegov um, kao što je i bio. Zato, to je poput ciljanja pokretne mete, kao što bi vi to mogli reći.
P: Možete li mi reći što je učinjeno sa stvarima koje su ukradene iz njegove prtljage?
O: Stvari su još uvijek u posjedovanju onog tko ih je ukrao.
P: Hoće li ih ikada dobiti natrag?
P: Dakle, ti pokušaji su trošenje vremena?
O: Ne samo trošenje vremena, nego trošenje energije. Energija je daleko važnija jer ona postoji, a vrijeme ne.
P: Da li bi bilo poželjno da pokuša otići i doći ranije, ili je u rdu da ostane kao što je isplanirano?
O: To nije nešto što je od kritične važnosti, ali najmudriji tok akcije bi bio da održi snagu koja mu je potrebna da prođe kroz te planove koje sprovodi. To bi moglo pridonijeti povećanju energije koju troši.
P: Kako bi to mogli izvesti?
O: Mi to ne možemo izvesti. Samo Arkadiusz to može postići.
P: Kako?
O: Kao što smo spomenuli ranije, tu je umješan faktor emocija, koji netko može razumijeti ako ima suosjećajan pogled, kao npr. mi. Napuštanje nečije domaće države s mogućnošću da se nikada ne vrati, za nekog tko je u realitetu 3. denziteta, je posebno traumatski doživljaj. I kao takav, noramlno je da bića 3. denziteta čine svakakve pokušaje da ostanu vezani da bi zadovoljili emocionalnu potrebu za nekompletno odvajanje, pogotovo kad postoje druga bića 3. denziteta na toj fizičkoj lokaciji koje ona ostavljaju za sobom. Bez obzira na ono što ti je bilo rečeno u razgovoru, želja za ostajanjem u matičnoj zemlji je vrlo velika kod Arkadiusza. Nije ti bilo rečeno koliko je velika ta želja. U stvari, ti si bila vođena da vjeruješ da je ta želja minimalna. To nije slučaj. Zar to ne vidiš?
O: Sad, situacije koje to otkrivaju, će odrediti točno u kojim pravcima će sve to ići. Ali, naravno, netko bi trebao biti uvijek svjestan činjenice da ne postoji prošlost i budućnost, jer sadašnjost povezuje sve realitete.
P: Koje su vjerojatnosti tih događaja?
O: To bi bilo nepropisno postavljeno pitanje, jer je tok događaja lako kontroliran od onih koji su umješani u njih.
P: Dakle, to znači da A. forsira izbor između mene i njegove države?
O: Ne. Njeni ciljevi, kako ih ona vidi, čak iako nisu potpuno njeni, jesu ti da on ostane u njezinom posjedovanju, posjedovanju materijalnih dobara koje je izvedenica od posjedovanja njega, posjedovanje valute, što je neumoljivo povezano za njega i njegov realitet. Njeni ciljevi nisu, kao što ih ti vidiš, da ga forsira da odabere između njegove zemlje i tebe. Dilema izabiranja između njegove zemlje i tebe je unutar Arkadiusza, tj. njega samog.
P: Da li njegova kćer stvarno vjeruje da je on lud?
O: Pa, izraz "lud" je nebulozan, u najvećoj mjeri. Ali, na njegovu kćer je utjecala A. tako da vjeruje isto što i ona. Njena briga je također proizašla iz OPS želja; želja koje su financijske i emocionalne po prirodi. Također, tu je još strah od odvojenosti koji hrani OPS želje A., pa one rade u tandemu koji ima isti kraj, i na sve to još utječu iz viših denziteta, imenom 4. nivo denziteta OPS.
P: Koje su vjerojatnosti ili mogućnosti da Ark dobije poziciju u UCF-u, jednom kad dođe ovamo?
O: Vjerojatnosti su dobre, ali ovise o njegovim akcijama i onih koji ga okružuju.
P: Koje daljnje akcije može poduzeti da bi poboljšao te vjerojatnosti?
O: Pa, to bi stvarno trebalo biti očito. Kao i kod bilo koga drugoga tko pokušava postići poziciju na bilo kojem nivou, to je u rukama te individue koja želi postići taj cilj. To podrazumijeva efektivnu komunikaciju, isticanje ciljeva, sposobnost nagovaranja drugih potrebama koje trebaju biti ispunjene prisutnošću individua koje sudjeluju, izdržljivost, kontakte koji nisu nadjačani, asistencija kad je potrebna u komunikativne svrhe kad je netko u nedostatku nekih vještina, sposobnost za "prodavanje sebe", uglavnom to je najvažnije, i prepredenost koja je daleko efektnija. I onda je onima koji su cilj, omogućeno da budu svjesni i bolje vide vrijednosti onih koji traže taj cilj.
P: Promjena teme: prije 2 tjedna, moja A. bila je u bolnici. Imam nekih poteškoća kod razumijevanja onog što se dogodilo. Možete li mi reći što se stvarno desilo tada?
O: Savjetujemo da pitaš pitanja detaljno i budeš strpljiva radi slaganja slike koja to može analizirati efikasnije.
P: Dobro, djeca su rekla da su bili na putu kući i da su stali da bi posjetili te druge klince, ali nisu planirali ostati dugo, već krenuti ubrzo kući. Ali onda su odlučili da bi bilo u redu kušati okus tog likera koji su im ponudili. Koliko je zapravo A. popila svojom voljom?
O: Prvo i prvo, prije nego što to istaknemo, znaš da sama sebi možeš postaviti pitanja koja mogu podstaknuti i odgovore, koristeći vlastitu intuiciju. Molimo, analiziraj oblikovanje svog pitanja, da bi počela uviđati odgovor.
P: Pa, s obzirom da je ona rekla da su išli kući i da je rekla da će samo kušati okus, a brat se složio, ne mogu razumjeti zašto bi popila više nego što je i sama rekla, da će samo probati okus. A ona kaže da je probala okus i da se probudila u bolnici i da se ne sjeća što se dogodilo.
O: Dobro. Da li si razumjela našu izjavu i njeno istinsko značenje?
P: Ne, mislim da nisam.
O: Kao što ti znaš, pogotovo kod onih sa razvijenim psihičkim sposobnostima, kao što si ti, intuicija igra ulogu u formiranju temelja pitanja i odgovora, i odgovara na potragu. Sposobnost, kao što je često istaknuta, da se dođe do "dna" problema, jest uvelike ovisna o, prvo i osnovno, nečijoj intuiciji. Ti imaš vrlo jaku intuiciju.
P: Imam DVIJE intuicije, u vezi toga, ja sam razapeta između dvije.
O: Reći ćemo to uskoro, ali prvo moramo prijeći preko prve ograde da bi pokušali doći do iduće. Tvoja je intuicija vrlo jaka, zar ne?
O: Dobro, sad sebe zamisli u šumi, na jednoj čistini. Ti stojiš na toj čistini i okružena si čoporom vukova. Ti vukovi, u tvojem umu, predstavljaju blokadu. Blokada je emocija. Emocija je neophodna komponenta u životu 3. denziteta. Ona može biti od velike pomoći, ali također i velika prepreka. Normalno, u kritičnim situacijama koje su najbliže rubu egzistencije u 3. denzitetu, te emocije služe privremeno kao prepreke. Dakle, mi te molimo da si zamisliš te vukove koji te okružuju. I kao što će vukovi, kad im se obratiš hladnim i smirenim glasom, kad netko uzme dubok uzdisaj prema unutra i onda van, i zamoli vukove smirenim, uvjerljivim glasom da se jednostavno vrate u šumu, i da je sve u redu, i onda će se vukovi okrenuti i povući se, kao što vukovi i čine. To odstranja ometajući aspekt emocije, što dozvoljava intuiciji da postane jača. Onda, zauzvrat, nečije intuicije nisu "razapete". Da li vidiš taj efekt?
O: Sad kad smo prošli prvu ogradu, prikazat ćemo drugu pomoću toga da te pitamo koja ti intuicija ostaje?
P: Intuicija koja ostaje je nekako, iz nekog razloga, ta koja kaže da je ona popila podosta alkohola.
O: Sad, molimo budi svjesna činjenice, za koju već znaš, da unošenje alkohola za bilo koje biće 3. denziteta, između ostalog, donosi gubitak pamćenja, točno?
O: Sad, imaš dio odgovora. Drugu polovicu odgovora uključuje druga individua koja također ima stanište u tvojoj kući.
P: Njen brat J.
O: Točno. Tu mi vidimo prijevaru.
P: Dobro. Zašto bi mi on lagao?
O: Razapete emocije. Strah. Želja da ostane vjeran. Želja za zaštitom. Sve, naravno iluzorno, ali vrlo realne onima koji ih doživljavaju. Također, vidimo da je tamo bilo unošenja alkohola i oslabljelih prosudba. Ipak, ona nije ni blizu toliko unijela.
P: Dok je A. bila u bolnici, da li je napustila svoje tijelo?
O: Ne kako bi se netko svjesno mogao sjećati, jer normalno, dok je trauma nagli faktor, drugi fiziološki događaji se moraju poduzeti kad ovaj događaj završi. Dok je tu bilo prekida disanja, nije bilo prekida kardijalnih funkcija, kao ni prekida aktivnosti mozga. Normalno, barem jedan ili dva od njih moraju biti prisutni da bi biće 3. denziteta iskusilo izvantjelesni prijenos.
P: Da li je pokupila kakve privjeske dok je bila u bolnici?
O: Jedini razlog da negativno odgovorimo na to pitanje je taj, da su EKSTREMNI napori učinjeni nad njom, od strane drugih bića 3. denziteta, što je zaštitilo od takvog događaja.
P: Da li je imala privjesak prije toga?
O: Privjesci mogu, naravno, biti prisutni, ali ne trebaju biti stalni, po prirodi. Bilo je periodičnih privjesaka, kod osobe koju zovete A., i ona je podložnija brojnim negativnim faktorima nego ostali u njenom prisustvu. Ali, na sreću, bilo je tu i zaštite višeg reda koja je balansirala taj efekt dosad.
P: Zašto je ona podložnija nego drugi?
O: Ima veću osjetljivost. I kad govorimo o osjetljivosti, naravno, govorimo više nego samo na 3. nivou. Govorimo o 4. i 5. nivou također. I to bi trabalo također biti spomenuto da oni s višim profilom misija primaju veće napade, ali također imaju i veću zaštitu.
P: Zašto ona često ima osjećaj beskorisnosti i bezuspješnosti?
O: Pogledaj zadnja dva odgovora.
P: Dakle, radi napada?
O: Ne...
P: Radi osjetljivosti?
O: Da, zapravo, dok su osjetljivosti indirektno povezane, one nisu ista stvar.
P: Ima li nečeg što ona može napraviti, sama sebi, da bude sretnija i zadovoljnija?
O: Prvo, da prepozna osjetljivost kao normalno prirodno stanje bića i dio profila misije. Drugo, da nema strah od istraživanja osjetljivosti i većih značenja iza toga. Treće, jednom dok se broj jedan i dva postignu, nastaviti dalje prema većoj realizaciji profila svoje misije.
P: I što je profil njene misije?
O: To je dio procesa učenja.
P: Da li je bilo utjecaja od strane drugih osoba ili entiteta istovremeno kad se dogodio taj incident?
O: Pa, dosad bi trebala znati da je takav utjecaj uvijek prisutan. Pa ipak, on se reflektira često kroz entitete 3. denziteta.
P: Koji su entiteti posebno stimulirali ovaj događaj?
O: Tvoje pitanje je nejasno.
P: Rekli ste da takav utjecaj dolazi kroz entitete 3. denziteta...
O: Ne... rekli smo da je to najprepoznatljivije kroz bića 3. denziteta.
P: Da li je bio tko od kompanjona ili prisutnih, da li je bilo tko od njih bio pod kontrolom entiteta 4. denziteta koji je želio uzrokovati bol ili probleme meni ili A.?
O: Naravno! To je uvijek moguće u svim situacijama. Ta ranjivost mora biti prepoznata prije nego se netko nosi s njom.
P: Dakle, ona treba prepoznati da je ona cilj napada?
O: Ne samo da treba to prepoznati, već i svi ostali koji imaju utjecaja na nju, ili kroz nju, ili oni koji imaju najbolje namjere prema njoj - svi oni trebaju to prepoznati također.
P: Na kojem je nivou opasnosti ona trenutno?
O: Opasnost je smanjena zasad, ali naravno, ranjivost je uvijek prisutna. Netko to mora prepoznati, ne ignorirati, ne pretvarati se da će to proći, ne pretvarati se da to ne postoji.
P: A: Dakle, tamo nije bilo stvarnih uplitanja vanzemaljaca? Nitko nije otet te noći?
O: Ne, kako se za otmice popularno zna, ne.
P: Dakle, što se desilo kad sam tamo došla? Napila se i onesvijestila?
O: Dovoljno blizu.
P: Koliko sam zapravo popila?
O: Stvarna količina nije bitna. To je bilo dokumentirano. Netko matematički može izračunati iznos alkohola iz dokumentacije i drugih faktora. Ali naravno, treba se zapamtiti da, kad se unese alkohol, to može biti varljivo i kad se unese, uzrokuje oštećenje mentalnog i emocionalnog funkcioniranja što uzrokuje smanjenu svijest i pojam koliko se alkohola uzelo. Zato, velike količine se mogu unijeti bez da se to uvidi. U tvojem slučaju, gubitak pamćenja je direktno povezano s oštećenjem stanica u mozgu uzrokovanim radi uzimanja alkohola. Dakle, brisanje se desilo i činjenica jest da je to duboko i da se nemože vratiti kroz hipnoterapiju ili bilo kojim drugim načinom.
P: L: Dakle, ona je doslovno uništila neke od svojih stanica mozga?
O: Definitivno. Vrlo velik broj njih. Ne toliko da se funkcija može zamijeniti, naravno, ali je to dobro dokumentirano da alkohol ima taj efekt.
P: Imate li kakav savjet u smislu kako bi ona mogla biti pažljivija i kako prepoznati bilo koji utjecaj koji bi je mogao voditi do opasnosti?
O: Pa, to je poput traženja čarobnog čepa. Problem koji ovdje postoji je širok i ne može biti viđen na toliko jednostavan način tako da se on nacilja. Postoje mnogi emocionalni faktori, spiritualni faktori, manjak svijesti, postoji otpor, manjak znanja, emocionalne blokade; i to se sve ne dešava samo sa A., već i ostalima u njenom okruženju, također. I to su stvari koje će odnijeti mnogo napora kroz tok "vremena" da bi se uvidjele. Bilo kako bilo, mi osjećamo da je zasad kritična opasnost prošla. Neće biti drugih incidenata ovakve prirode ubuduće. Ali, temeljne stvari se još uvijek moraju riješiti. Te stvari uključuju pobunu, percepciju da se nije shvaćen, osjetljivost o kojoj smo ranije govorili, manjak komunikacije, manjak svijesti i u odnosu na druge u vezi višebrojnih faktora suočenja, sve se mora istaknuti. Treba biti strpljiv kad se netko nosi sa dušom višeg nivoa koja okupira tijelo 3. denziteta. Ta duša višeg nivoa je "viša" nego što imaju drugi za koje ti percipiraš da su tvoja djeca. Ona su sva na različitim nivoima, a ona je na najvišem nivou. Zato, netko ne može uočiti probleme brzo i sa nestrpljenjem. To jednostavno nije moguće i nebi se više trebalo pokušavati. Strpljenje je apsolutno od najveće važnosti ovdje, jer nagrade su enormne.
P: A: Izgleda da imam nekakvu vrstu emocionalnog kačenja za P. Ima li on loš utjecaj?
O: Utjecaji ne ostaju, krajnje, kod onih koji su u 3. denzitetu. Dakle, kad netko pita u vezi "dobrih utjecaja" ili "loših utjecaja", onda postoji manjak percepcije koja je potrebna da se razumije opseg situacije.
P: Da li će mi povezanost sa njime donijeti daljnju emocionalnu bol?
O: Bilo koju emocionalnu bol za koju osjećaš da će se desiti, uveliko je određena od tvoje strane i tebe. Imaš ogromnu snagu, ali je još ne vidiš. I za Lauru, veća svijest je potrebna u tvojem dijelu, za zaštitu tvoje djece. Napad će se rotirati od jednog pa do drugoga, i tako u krug. A. je već preživjela tu specifičnu rundu napada, sad će se on preseliti na drugog.
P: L: Kako im to mogu reći?
O: Što smo govorili ranije?
P: Kako to mogu spriječiti?
O: Mi želimo da ti daš odgovor na to pitanje.
P: Pa, govorili ste o tome mnogo stvari...
O: Ako ti ne odgovoriš na pitanje, razumijevanje nije postignuto. Što smo govorili ranije?
P: J.? A: Intuicija.
O: Sad zaista vidiš primjer snage za koju smo rekli da postoji u A. Ona ima točan odgovor, čak iako je prošlo "mnogo" vremena. Što smo rekli u vezi intuicije?
P: L: Rješi se emocija i koristi intuiciju.
O: Emocija se nemožeš otarasiti. Emocije trebaš kontrolirati. Govorili smo o kruženju vukova u šumi na proplanku. Vukovi su dio prirode. Netko se nebi trebao htjeti rješiti vukova, već samo imati s njima pozitivnu interakciju. Zato smo ti rekli da zatražiš vukove da se vrate u šumu, jer nema razloga da kruže oko tebe. Emocije su neophodne za egzistenciju u 3. denzitetu. One mogu biti asistencija, ili mogu biti poteškoća. Dozvolite im da budu asistencija i možete postići velike ciljeve. Ako im dozvolite da budu poteškoće, nećete vidjeti ono što postoji da bude viđeno.
P: Često imam intuiciju u vezi djece i kažem im da ne želim da idu tamo i tamo ili rade to i to. Ne želim biti vladar ili roditelj koji kontrolira. Pa ipak, kad istaknem nešto od toga, što je bazirano na mojoj intuiciji, optužena sam za te stvari.
O: Očito da to onda nije odgovor. Da li negdje postoji pitanje na koje nama odgovora?
P: Ne mislim da postoji.
O: Onda promisli korektno, jer svako pitanje ima odgovor. Pa ipak, prvi pokušaj odgovaranja nije uvijek uspješan. To ne znači da ne postoji odgovor na to pitanje.
P: Na primjer, te noći kad se to desilo, imala sam jak osjećaj da ona nebi trebala ići. Pokušala sam smisliti neki razlog da ona neide, i nije bilo razumnog načina da to kažem, ali znala sam ako jednostavno lupim šakom o stol i zabranim joj da ide van, ona će osjetiti bijes i srdžbu što bi jedino pojačalo njenu pobunu. To bi kreiralo još više problema koji bi se tada pojavili i nebi ih se moglo rješiti.
O: Onda, što bi rekla, što bi bio pozitivan smjer akcije koja bi bila bazirana na činjenici da si imala intuiciju?
P: Da ju zadržim doma.
O: Pa, to je kratak odgovor na pitanje.
P: Da joj objasnim kakav sam osjećaj imala u vezi njenog izlaska? Objasnila sam joj tu vrstu stvari već bezbroj puta. Djeca to neće čuti. Ona me optužuju da ih jednostavno želim kontrolirati na taj način. A: Ti imaš toliko intuicija! Ne mogu uvijek one biti točne. L: Mi živimo u vrlo opasnoj situaciji.
O: Sad, što misliš, što je ključ te dileme? Može li to biti djelotvorna komunikacija?
P: Pokušala sam komunicirati. Oni ne žele slušati. Oni ne žele vjerovati...
O: Pa ako pokušaš jedan način komunikacije i ne radi, ono što savjetuješ - bio bi najbolji smjer akcije.
P: Pokušala sam svaki pristup koji sam god mogla smisliti. To je poput kompletnog i cjelovitog otpora.
O: Postoji otpor koji se upravo sada dešava. Očito, nisi pokušala "sve" što si mogla smisliti. Ti sama sebi priznaješ da ne postoje takve stvari kao što su ograničenja... Sve što postoji su lekcije. Lekcije su ekstremno vrijedne i proces učenja nikad ne prestaje. Kad netko prepozna te faktore, taj dobiva i stavlja ih u djelotvorno korištenje.
P: Pa, svi smo bili pod napadom, fizičkim. Stvari vezane uz zdravlje su konstantna briga.
O: Prirodno. Napad će biti najveći u kritičnim točkama vaše egzistencije, kao što smo iznijeli dosljedno i uporno kroz 3 godine vaše percepcije vremena. Da li bi trebali očekivati nešto manje od toga? Mislimo da nebi.
P: Što možemo učiniti da ublažimo taj napad na zdravlje? Pokušali smo sve što je savjetovano, i onda još nešto više.
O: Nažalost, napad na zdravlje, u ovom slučaju, je direktno povezano sa cirkulacijom zraka u vašem domu.
P: Rješili smo to. Promjenila sam filtere, otvorila prozore, ugasila sistem, stavila antibakterijsko sredstvo u ventilaciju... sve.
O: Duboko unutar sistema ventilacije postoji vlažno područje sa stranim materijalom u njemu, koji je blizu centra ventilacijskog sistema. Morat ćeš kontaktirati nekog tko može naći taj dio i ukloniti ga, jer on sakuplja i reciklira materijale niskog 2. denziteta, čestice i mikrobiološke organizme.
P: Da li bi pomoglo da isključim na tjedan-dva?
O: To bi bila alternativa za zdravlje. Tvoj strah od peluda je preuveličan.
P: Dobro, isključit ćemo klimu na tjedan dana i koristiti ventilatore.
O: Primjetit ćete poboljšanje kod vašeg zdravlja skoro trenutno. Ono će početi i nastaviti se. Osim toga, svijest bi vam trebala istaknuti očito, tj. da je sad manja produkcija peluda u zraku nego u drugim dijelovima godine, tako da se ne trebate toliko bojati.
P: Dobro, jedne noći bilo je istaknuto da postoji neka povezanost svih imena A. i A. oko mene.
O: Pa, izjava je dana jednostavno radi refleksije na sinhronicitet koji je uvijek dan signal promjena koje su očite i bliske. Promjene koje nisu potrebne da budu opažene, bilo pozitivne ili negativne, ali uglavnom, promjene. Ovdje, tri individue s kojima si imala bilo direktnu ili indirektnu vezu, svi su imali isto ime.
P: Postoji li još nešto što bi mi još mogli reći u vezi zaštite djece?
O: Možeš li ponovo pročitati što smo rekli?
P: Da koristim intuiciju i da će napad rotirati.
O: Točno. Tvoja svijest je ta iz koje izvire zaštita. Neka tvoja svijest nebude koncentrirana previše na samo jedno područje. Ti imaš sklonosti da to radiš. Sve što postoji - samo su lekcije.
P: Da li bio dobar savjet za njih da idu u školu?
O: Takve zamisli su nebitne u većoj slici. Svijest je važnija od aspekta opasnosti koja rezultira iz napada. Od kuda dolazi napad i točno u kojoj situaciji je on uokviren, jest od sekundarnog značaja. Svijest o tom napadu koji se može desiti i koji će se desiti jest od primarnog značaja. I dalje, u tvojoj situaciji, budući da imaš petoro djece, naša izjava da će se napad rotirati od jednog do drugog, i tako dalje, je dobar savjet koje nebi trebala zaboraviti. I iz tvoje intuicije će proizaći zaštita i vodit će te kad će najviše trebati, sve dok emocije služe kao asistencija, a ne kao smetnja.
P: Zašto sam imala toliko djece?
O: To je ono što si izabrala na nekoliko nivoa.
P: To je vrlo velika odgovornost.
O: To je velika odgovornost, ali kao rezultat, naučila si mnogo lekcija. Prije ove inkarnacije, zahtjevala si "bržu traku", kako bi popularno rekli, za izdizanje na idući nivo. Bilo ti je rečeno, kao i svima koji su to zahtjevali, da bi takav izazov mogao zaista biti težak. I kao što je tvoj otisak duše karakterističan, odgovorila si da u tvojem slučaju, to nije toliko teško kako bi to drugi mogli percipirati. Ali, naravno, ti drugi koji su dali takvu poruku, bili su na višim denzitetima i zato, prirodno, imali su veću svijest i znanje.
P: Hoćete reći da sam zagrizla više nego što mogu progutati?
O: Pa, to bi bila pretpostavka, zar ne? Poslije svega, proces žvakanja još nije kompletiran, zar ne?
P: Ne. Ali to je vrlo velika briga koja nikad ne prestaje.
O: Pa, nikad nije ni bilo drugačije, zar ne?
P: Ne. Koliko njih od moje djece je bilo samnom u mojem neposrednom prijašnjem životu u Njemačkoj?
O: Pa, to nije od velike važnosti, ali budući da tražiš odgovor, jedno.
P: Koje?
O: Tvoja intuicija će ti to reći. Koje?
P: A. Ima li još nešto za Arka ili A., ili za mene, što bi zasad mogli reći?
O: Kad sastaviš pitanje na taj način, to je dosta teško i nejasno i svaki put to vidimo kao zabavno.
P: Znam... da promislim...
O: Ne... kad se tiče Arkadiusza, najveća opasnost je također emocionalna. Nije čudno. Emocije mogu pomoći ili otežati. On ti je već izrazio na posredan i zaobilazan način, da ga je strah ostaviti sve iza sebe. Ti strahovi su uvijek bili tamo, ali su bili ublaženi tajnom namjerom da nikad kompletno ne prekine veze sa svojom domovinom. To je nešto čega ti nisi bila kompletno svjesna, jer je namjerno bilo čuvano da ti ne saznaš. Rezultat takvih akcija, kao i u svim drugim prilikama, točno je ono što sada vidiš da se odigrava. To bi ti trebalo biti doata jasno, također. Sve od čega je on patio i od čega pati jest hranjeno energijom koju on daje kao rezultat tih emocija u konfliktu i zato, važnije, njegovu nemogućnost, ili da kažemo, nedostatak volje da kompletno i otvoreno podijeli te emocije i energiju s tobom. Postoji strah na njegovoj strani koji ima dvije strane. Na jednu ruku, tu je strah od odlaska na takav način na koji se više nikad ne može vratiti i strah, s druge strane, da ćeš ga ti kazniti radi iskazivanja takvog straha. Dakle, njegova želja da održi mir, on je to krio od tebe. Sad mu se sve to nagomilalo na hrpu. I krajnje, ako želi izbjeći napad, ili ga smanjiti na mjeru da može ići dalje, onda jedini izbor koji ima i kojeg je svjestan, radi svojeg vlastitog otpora, je taj da jednostavno ostavi i raskine SVE veze. To je nešto čega on tek sada postaje svjestan. Ali, još uvijek se nezna hoće li to biti postignuto ili ne. To kompletno ovisi o njemu.
P: Nešto za A.?
O: Kao što smo rekli, najveća opasnost je prošla zasad. I postoji otpor svijesti činjenici da je osjetljivost veća, potencijal snage je veći, sposobnost je veća, duša je jača jer je iskusila više inkarnacija i svi od tih drugih faktora. Ovo je teško vrijeme, kao što je i za sve u 3. denzitetu u tom periodu života, jer su tu pritisci koji dolaze iz 3. i 4. denziteta. I to je krajnji nivo cvjetanja ( odrastanja ) duše u svakoj inkarnaciji. Zato, postoji otpor, čak i prema ovim riječima. To je sve dio procesa učenja.
P: Pa, promatrala sam neke stvari i izgleda da čemu god se opiremo, da nam to prouzrokuje patnju.
O: To je istina, ali patnja dolazi u različitim intenzitetima.
P: I izgleda da je sve povezano s našim otporom prema onom što i tko smo U STVARI i s tim da radimo stvari iz smjerova viših nivoa, a ne emocionalnim programiranjem.
O: To je istina. Ave su lekcije i svaka lekcija je jedan korak na putu prema uniji s Jednim.
P: Osjećam da je moje učenje u zastoju.
O: Zastoji nisu neke velike brige sve dok su samo zaustavljanja za odmor na putu prema većim znanjima ili rastu. Rekli smo vam prije, i drugima, da gledate putokaze na putu, da čitate znakove na putu i razumijete njihova značenja. Ako to učinite, bit ćete daleko ispred bitke. I "bitka" je prigodni izraz, jer je bitka ono što rezultira iz napada, napada kojemu se opirete na progresivni i pozitivni način. Zato, ako netko želi biti ispred bitke, ako je uopće to moguće, alat za to jesu putokazi, a oni su SVUDA! Intuicija je jedan, sinhronicitet je drugi. Imate već dovoljno snage, znanja i svijesti da prepoznate putokaze. Jedino su emocije te koje mogu uzrokovati da se zamute ti putokazi. I to samo onda ako emocije, koje su prirodno stanje egzistencije bića 3. denziteta, služe kao poteškoće umjesto kao pomoć. I to je primarna lekcija za sada: uzeti te emocije, koje su savršeno prirodne, i zaposliti ih kao asistenciju ( pomagače ). Jednom kad se emocije koriste pozitivno, napredak u OPD 4. denziteta je moguć. Egzistencija emocija će ublažiti napredak i prijelaz u OPD 4. denziteta. Vama se možda to ne čini moguće neko vrijeme, ili je to nešto što vi zasad ne možete shvatiti, ali to ćete eventualno razumijeti.
P: Mogu li nešto učiniti da bi pomogla Arku u vezi svega toga?
O: Ne, kao što smo ti rekli, kod tog posebnog slučaja, to je njegova energija, što sve uključuje i isključuje. Drugim rječima, samo ON može učiniti ono što se mora učiniti ukoliko on istinski teži dostignuti ciljeve koje si je postavio. Ti nemožeš, na bilo koji način pomoći ili se umješati ili promjeniti situaciju.
P: Da mu ovo sve kažem?
O: Ostavit ćemo tebi da to odrediš. Nemožemo te voditi za ruke.
P: Da li je preporučljivo da mu pošaljem pisma kojima smo se dopisivali TR, JR i ja?
O: Pa, dozvolit ćemo da uvježbaš svoju intuiciju.
P: Pa jedini razlog da ih NE pošaljem jest taj, mislim, jer je on zabrinut kako će se događaji odvijati u budućnosti.
O: Pa, nisi li prošla kroz dugi put da bi odgovorila na pitanje?
P: Mislim da jesam. Zahvaljujemo vam se, puno hvala. Oh, imam još jedno pitanje: postoji li nešto što bi se moglo uzeti ili učiniti da prestanem sa ovom nikotinskom navikom?
O: Nikotinska navika, kako ju ti zoveš, je ona koja je svakako, prvo i osnovno, navika po prirodi. Najveći oblik napada koji rezultira kod takve navike je onaj sa psihološkog kuta gledanja. Najveći napor je koncentriran na fizičkim aspektima konzumacije nikotina, dok, zapravo, psihološki aspekti su ti koji hrane fizičke aspekte. Zato, netko može i će prestati uzimanje nikotina kad on to zaželi, i ni minute prije. Svi napori koji se prije toga poduzmu, bit će neuspješni.
P: Što se može učiniti, govoreći psihološki, da se dođe na tu točku?
O: To je dio procesa učenja. Što smo ranije govorili u vezi emocija? Netko mora koristiti emocije kao asistenta ( pomagača ).
P: Kako netko može koristiti emocije da mu asistiraju kod prekidanja nikotinske navike?
O: Što ti tvoja intuicija govori? Što je, na primjer, kod tvog realiteta, najveći razlog za želju da prekineš nikotinsku naviku?
P: Ark. Da ne stavljam ništa u atmosferu koja ga okružuje, što bi mu moglo naštetiti.
O: Dobro. Sad, koji je bolji način, da li da ti Ark pomogne kod prestanka nikotinske navike ( pušenja ), ili da pokušaš prestanak da bi impresionirala Arka kad on stigne? Poštenje je jedini najlogičniji pravac akcije i može se koristiti kao alat da se dozvoli Arku da ti pomogne na ljubazan način da prestaneš nikotinsku naviku bezbolno i efektno. Zar to ne vidiš?
P: Pa, bilo što je bolje nego ovo što sam radila i što sam prošla kroz nekoliko zadnjih mjeseci. Hvala vam. Osjećam se vrlo tužno što će Ark morati proći kroz toliku emocionalnu bol, posebno kod one u koju je umješana njegova kćer. To bi me strgalo.
O: Pa, to je prirodno i razumljivo, ali molimo te da pogledaš veću sliku, koja je trajala preko 14 i pol mjeseci, koja je veliki pomak u tvojoj i njegovoj svjesnosti, i to je veliki i glavni pomak u tvojim iskustvima, to je orijentir ( međa ), stepenica, putokaz, sve u jednom. I to je put koji je bio izabran, jest izabran i bit će izabran. Zato, tuga koja je dio mozaika, jest nešto što postoji, ali ne treba tu ostajati, već samo efikasno se nositi s njom i postupiti pozitivno i progresivno. I to će proći, također. Svi izbori su napravljeni. Sve što postoji su - lekcije.
P: Pa, sve ovo je dosta za probaviti, pa vam se još jednom zahvaljujem što ste bili sa nama.
O: Nema na čemu. Mi ćemo uvijek biti ovdje za vas.
P: Laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 15, 2007 10:35 pm 
Administrator

01.11.1997. F., AK, TR, JR, Laura, Ark

O: Biominia.
P: Imamo ovdje slike sa aerodroma u Denveru koje je C. slikala na svom putu, pa bi mi možda željeli imati malo više razumijevanja tih vrlo bizarnih figura. Da li bi se trebalo gledati ovako ili preokrenuto ( naopako )?
O: Niti jedno.
P: Možete li nam dati neku interpretaciju ove slike? Prilično je čudna.
O: To je rektagon ( rectagon, prim. prev. ).
P: Što je rektagon?
O: Slika koja ujedinjuje mnoge pravokutne principe fotografsko-optičkog predstavljanja.
P: Što je svrha?
O: Ako netko dovoljno dugo gleda u njega, prijeći će nedobrovoljno u alfa stanje.
P: Dobro. Ako ode u alfa stanje, postoji li kakva vrsta poruke koju slika prenosi?
O: Nije u tome stvar!
P: U čemu je stvar?
O: Onda je taj otvoren za programiranje na nivou jedan!
P: A: Da li igra ulogu veličina slike?
O: Bolje djeluje kad netko bulji u samu fresku na zidu, nego gleda fotografsku prezentaciju iste. Tamo na Denverskom aerodromu postoje magnetski faktori koji igraju ulogu u situaciji.
P: Koja vrsta magnetskih faktora?
O: Umjetno oblikovane zrake poput valova.
P: Te zrake imaju efekt magnetizma?
O: Magnetizam.
P: A: Ako buljenje u tu sliku dovede u alfa stanje, kako dugo ono traje?
P: T: Koliko dugo trebaš gledati u sliku?
O: Svaka individua reagira različito.
P: Da li je izlaganje koje se ponavlja... da li je kumulativno?
P: Kad ste rekli neodređeno, u vezi vremena, da li ste mislili da to može varirati od pojedinca do pojedinca?
O: Neodređeno, jer faktor koji određuje, jest kasniji program.
P: Kako se program instalira? Postoji li nešto na aerodromu što instalira program? Što djeluje povezano s freskama na zidu? Da li je programira kroz slike? Ili je to u nekim valovima nosiocima? Ili je to u individui i slike ga jednostavno aktiviraju?
O: Proizlazi iz podzemlja kompleksa.
P: I ima li to nešto sa zrakama?
P: Dakle, drugim rječima, C. je mogla biti podvrgnuta nekom od tog programiranja pomoću toga što je išla tamo i provela dosta vremena gledajući te slike?
O: U njenom slučaju, ne, jer ste ju upozorili i zato je njeno svjesno stanje bilo u "svjesnom modu".
P: A: Da li je neka od ovih fotografija ili jedan element, značajniji nego ostali? Nešto na što bi trebali obratiti više pažnje?
O: Sve su od iste važnosti. Ali, obratite pažnju na male detalje. Vidjet ćete da proces otkrića nikada ne prestaje.
P: T: Pretražio sam internet da vidim ima li negdje za naručiti set tih slika i jednostavno nisam našao ništa. L: Da, C. je rekla da nije bilo ničeg niti u prodavaonicama suvenira, također. T: Pitao sam je to i rekla je da zapravo i ne ide u dućane s poklonima jer ona ne radi to što i ostali turisti. L: Dobro, što je na ovoj slici ( drži fotografiju )?
O: To je slikovita prezentacija suštine koncepta.
P: Suštine koncepta čega?
O: Otvorene kontrole.
P: Dakle, da li to znači da se neće koristiti otvorena kontrola, budući da ova, prilično ružna figura koja tu leži, izgleda mrtva?
O: Fazno.
P: Bit će kroz faze. T: Da li je Alex Christopher-ova opća ideja značenja tih slika točna?
P: T: Da li su moji odgovori, na ono što je ona rekla, točni?
P: Dakle ovo prelaženje zla je samo jedna od faza...
O: Vi bi trebali naučiti ono što možete, diskretno, u vezi Masonskih principa.
P: A: Želio bih znati da li Kasiopejci, zajedno sa drugim OPD bićima, sudjeluju u nekoj vrsti tog programiranja?
O: Nema potrebe za nas da sudjelujemo u programiranju.
O: Zato što mi ne kršimo direktivu slobodne volje!
P: T: To rade OPS 3. i 4. denziteta.
O: 4. većinom.
P: Sad, bili smo na pauzi prošlih par mjeseci, u vezi nekog posla, i sad smo imali grozni kvar na kompjuteru... Što je uzrokovalo da se moj kompjuter pokvari?
O: Manipulativno umiješavanje.
P: Koga ili čega?
O: OPS 4. denziteta.
P: Što je bio zapravo uzrok tog miješanja? Samo da mi neki tip raznese kompjuter?
O: Agenti i agencije su sveprisutne. Vi se krećete u pravcu gdje bi stečeno znanje bilo najviše kompromitirajuće, ako se podijeli s drugima. Već smo ranije predlagali da ovaj forum bolje služi kao edukacijski realitet za vas, a ne taj pomoću kojeg se rade napori da se educiraju svi ostali.
P: Koja je posebna žica, koju sam slijedio, uzrokovala problem?
O: Diskrecija otvara vrata sigurnosti.
P: A: U vezi tog manipulativnog miješanja, koja sredstva mi možemo koristiti da bi spriječili takvo miješanje u budućnosti, ako postoje kao takva?
O: Strpljenje sa "kvarovima". Zapamtite: kome vi vjerujete?
P: Nikome. Kome povjeriti popravak kompjutera ili kome vjerovati generalno?
O: Oboje. Idući put nemojte biti toliko brzi kod uzimanja ( kupnje ) kompjutera na kojem radite.
P: L: To je bio pakleni tjedan. Poginula nam je mačka, dobili smo prilično hladan odgovor sa UCF-a... jednostavno prilično loš prošli tjedan. I izgubila sam svoj prsten! I bila sam bolesna!
O: Previše.
P: Možete li mi reći hoću li naći svoj prsten i gdje ću ga naći?
O: Hoćeš.
P: Hoćemo li biti sigurni na putu u Gainesville, djeca i sve ostalo?
O: Zasad.
P: Ima li nešto što bi trebali učiniti, vezano uz UCF, još nešto osim onog što smo već isplanirali?
O: Za dobre stvari treba nastojati da se postignu... loše stvari su lako ostvarive.
P: A: Želim znati do koje mjere sam bio odgovoran za pad kompjuterskog sistema...
O: 0.
P: ( diskusija o padu sistema kompjutera )
O: Strpljenje, Laura, nije tvoja jača strana.
P: Pa, ovaj događaj je samo uzburkao vjetrove. To je kao da padneš na leđa ispod koji se nađe drvo. Potpuno sam strgana radi toga. Skoro sam izgubila volju za sve ovo.
O: Onda su OPS 4. denziteta pobjedili!
P: Oporavit ću se. Samo mi dajte malo vremena. A: Zbilja želim znati gdje i kako su OPS 4. denziteta povezani s 3. denzitetom i kako su uzrokovali uništavanje kompjutera.
O: Servis.
P: Mislite, serviser?
P: Tko je iza toga?
O: Već smo ti objasnili prije, Orion OPS.
P: Jesu li Lizziji ili humanoidne vrste?
O: Postoji nešto poput "zapovjednog lanca".
P: Dakle to može biti čovjek na kojeg se utjecalo implantima i kontrolom misli preko Lizzarda kojeg kontrolira Orion-ac... A: Možete li vidjeti neku predstojeću opasnost?
O: Netko uvijek treba očekivati opasnost.
P: A: Generalna pravila za bilo koga.
O: Ne! To znači za tebe više nego za druge!
P: Zašto su to rekli?
O: Arkadiusz, rekao si "generalna pravila".
P: L: Oh, dakle, govorili su specijalno za tebe!
O: I za tebe, Laura, također!
P: Puno hvala. T: F. i ja ćemo biti slobodni za to vrijeme!
O: Ne!
P: Možete li dati generalnu indikaciju u kojem bi smjeru bilo tko od nas trebao ići, govoreći o nadolazećim mjesecima istraživanja, ili neki poseban trag koji bi mogli naći na našem putu? Što raditi? Kojim putem ići?
O: Smješno nejasno pitanje!
P: Znam, ali pokušala sam! T: Rekao bih da nastavimo raditi ono što radimo i ne dozvolimo vanjskim utjecajima da upravljaju našim smjerom kojim idemo na putu.
P: A: Da li postoji nešto što radim krivo zasad?
O: Nejasno.
P: J: Ali, ne "smješno" nejasno! L: Dobro, ponuđeno ti je par mjesta kao učitelju. Da li je bilo koje od njih optimalno ili bi trebali tražiti nešto u drugačijem pravcu?
O: Strpljenje najviše isplati.
P: Da li to znači da on nebi trebao prihvatiti bilo koju od tih ponuda i čekati nešto drugo? Ali on to nemože učiniti. On mora odmah odgovoriti.
O: Sve što postoji su - lekcije.
P: Dobro, onda će podučavati! A: Dobro, želim znati zašto je ta SV Brana tiha? L: Mislim da je obmanjivala na početku. A: Dobro, želim znati da li je to slučaj.
O: Mogućnost za krivi put.
P: Bila je ili jest?
O: Oboje. Vodila bi u zamku.
P: T: Da, ta čitava situacija je bila začuđujuća. Potražnja koju sam sproveo za tu riječ je iznijela dosta vrlo čudnih stvari! L: Da, svakako. To je otvorilo velika vrata tonama stvari!
O: Očekujte ticala koja pokušavaju stići iz Poljske.
P: Koje vrste?
O: Legalna i ekonomske prirode.
P: Pa, ako ona stignu do ovdje, mi ćemo ih odsjeći! T: To je ono što želite napraviti s ticalima!
O: Nije tako lako poput toga.
P: Dobro, iznijeli ste to, to mora biti nešto, pa što ste nam željeli reći u vezi toga?
O: Podvostručite trud kod ovoga.
P: U smislu čega? T: Legalno i ekonomski?
P: Neznam što bi drugo mogli učiniti. Mi samo čekamo da prođe neko vrijeme pa da bi on mogao evidentirati. Očekujem NEŠTO da se dogodi jer oni nisu očekivali da on ode onda kad je otišao i to je vjerojatno bilo nešto malo prije nego je on čak i znao da će otići, a oni su imali savršeno dobar bolnički scenarij koji su smjestili. Da li je Arkova kćer u bolnici zbog nečeg ozbiljnog?
O: Ne. Samo katar debelog crijeva.
P: Dobro, rekli ste da udvostručimo legalne i ekonomske napore... da li tu nešto propuštam?
O: Strpljenje isplaćuje.
P: Da li je moguće otići u Meksiko i dobiti razvod braka? Dovoljno brzo? Da li je to ono što kažete? Znam da možete dobiti razvod bilo gdje i možete ga bilo gdje priložiti uz dobrog odvjetnika.
P: Da za odvjetnika?
O: Da. Oprez.
P: Dakle, trebamo vidjeti F.
O: Na vama je, nije loša ideja.
P: A: Da li udvostručavanje ekonomskih napora znači nešto više od toga da samo tražim posao?
O: Samo budi na vidikovcu za napore koji potkopavaju iz Poljske.
P: Dobro, mi smo na vidikovcu. Da li to dolazi iz nekog drugog izvora, osim A.?
O: Povezani. Laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 26, 2007 11:27 pm 
Administrator

08.11.1997.

O: Napponiz.
P: Jednom ste istaknuli da bi upotreba izvora za osobne potrebe uzrokovala to da on postane OPS korumpirani izvor. Sad, iz potrebe, izgleda, a to može biti samo moja perspektiva, da smo koristili ovaj izvor jedno vrijeme za osobne stvari i pitanja. Da li je to, na bilo koji način, korumpiralo tok informacija i imalo tendenciju da ga prevagne prema OPS smjeru?
O: Samo kad je prekomjerno.
P: I nadam se da ćete nas upozoriti ako u bilo kojoj točki postane prekomjerno, pa ćemo onda prekinuti, kao što ste nas vi već prije u prošlosti.
O: Da. Ark, jače pritisni, molimo.
P: Imali smo par interesantnih događaja nedavno, na našim putovanjima, zadnji je bio eksplozija gume na autocesti, poslije kojeg smo oboje imali neku vrstu opomene kroz prijašnje dane. I istog dana, a izgleda mi da je povezano, imali smo 2 susretanja s ljudima koji su nas pitali u vezi NLO-a. Jedan od njih je čak pitao Arka da li je on vanzemaljac. Dobro, to su bila 2 vrlo neobična incidenta. Da li je eksplozija gume bila neka vrsta napada ili umiješanosti?
O: Ne direktno.
P: Da li je eksplozija gume neka vrsta simboličkog događaja i da li je to bila neka vrsta značenja ili lekcije?
O: Napad je jedan od "pokrivajućih" načina.
P: Pa, jednom ste izjavili dasam bila "zamaskirana" i sad ste spomenuli izraz "pokrivajući". Možete li reći, molimo, o čemu se tu radi ili što to znači?
O: Nema potrebe za pretpostavljanje nijansi. Idući portal: French. Nebi trebali dopustiti ovome da vam "pobjegne", barem da to ne rezultira nepotrebnim srčanim udarom/bolom u srcu.
P: Kad ste rekli da nebi trebali dopustiti da "pobjegne", što ste mislili?
O: Nebriga? Otvara vrata potpunom dosadnom napadu... Mogućnost tragedije, ukoliko onaj koji je u delikatnom stanju, kao kod blizanaca koji su Blizanci, dovede do drastičnih završetaka.
P: Da li to znači da bi trebali pokušati spriječiti ga od objavljivanja bilo čega u vezi nas uopće?
O: Ono što to znači jest: držite se vrlo blizu i gledajte situaciju.
P: Govorimo o Tom French-u i njegovom članku?
O: Imate strepnje oko toga u zadnje vrijeme, pa ipak, ne činite nište. To je uznemiravajući trend koji se razvija.
P: Poslije onog kad sam pristala da on može pisati o meni, a on je potrošio ove dvije zadnje godine, intervjuirajući, itd., čak nisam sigurna da ću to moći zaustaviti. I ne želim biti suparnik s njim jer onda ono što će napisati - bit će negativno.
O: Nije li on obećao poslati ti kopiju prije objavljivanja?
P: Da, obećao je i nazvat ću ga da ga podsjetim na to, ili ću mu odmah pisati. Navodno bi trebala imati neki stupanj kontrole ili upisivanja.
O: To bi se "zaboravilo" ukoliko se ne komunicira, tj. zanemaruje.
P: Što bi posebno trebala gledati ili zahtjevati da se učini ili promjeni?
O: Znat ćeš što bi moglo uzrokovati štetu nedužnim osobama.
P: Još nešto u vezi toga? Dobro, mislim da je "maskiranje" i biti "zamaskiran" samo značilo da se napada iz svih i bilo kojeg pravca koji je moguć.
P: Da li je bilo kakvog posebnog značaja kod ovih dvaju smješnih susreta koje smo imali onaj dan kad nam je eksplodirala guma?
O: Pa, što vi mislite?
P: Neznam što bih mislila. Oba događaja bila su bizarna, ali drugi je bio najbizarniji jer je kombi zakuhao, zaustavili smo se da provjerimo ulje, momak se pojavio i pitao Arka da li je on vanzemaljac, kombiju ništa nije bilo i radio je savršeno kad smo putovali dalje. Bilo je zbilja smješno.
O: Promatra vas se kao nikad prije. I već smo vas upozorili da je to bilo ozbiljno. Pa ipak, vaša budnost još nije "uparena"!!
P: A: Zašto sam skrenuo sa ceste tog trena? Zato što sam bio umoran?
O: Treba biti više kao vojnik, manje kao zabavljač.
P: Što više možemo učiniti? I još uvijek živjeti u realnom svijetu? Mogli bi se zaključati u kuću i čekati sa Uzijima. Mogli bi montirati na kombi kupolu s mitraljezom.
O: To je mentalno, psihički... ne toliko materijalno.
P: A: Dakle, što mogu učiniti da bi izbjegao takve propuste u pažnji?
O: Ako je netko vojnik u rovu, koliko "dnevnih snova" ima dok se granate rasprskavaju posvuda unaokolo??
P: Dobro, mislim da smo shvatili značenje. Ima li još nešto u vezi ovoga?
O: Dobro. Uskoro ćete trebati "biti na vlastitim nogama" na izuzetnom nivou!
P: Postoje li još neke stvari koje mogu napraviti da bi povećala sigurnosni faktor, što se djece tiče?
O: To zahtjeva mnogo diskusije, jer tu gubiš bitku. Kao što znaš do sada, napad traži najslabiju kariku u lancu gdje će najjače napasti. I u tvojem slučaju, doista, djaca su vrlo slaba karika...
P: U kojem smislu? Zašto?
O: U mnogo "osjetljivosti" i radi zadnjeg odgovora.
P: Da li je zbog napomene u vezi diskusije? Da trebamo diskutirati s djecom više?
O: Slaba karika.
P: Radi slabe karike. Shvaćam. Samo da istaknem da sam samo ljudsko biće, osoba 3. denziteta, i da zbilja ne želim provesti cijelo svoje vrijeme u stanju konstantnog straha da se ne dogodi nešto strašno nekome od moje djece...
O: Nema straha kad je netko budan.
P: Dolazim do činjenice da je u redu za mene da budem budna i svjesna, ali ako to kažem njima, oni IMAJU slobodnu volju i mogu djelovati protiv svojih vlastitih najboljih interesa. Bojim se da će ignorirati moja upozorenja. Živim u konstantnom strahu od toga.
O: Ne ako diskutiraš s njima "na nivou".
P: Dakle, trebamo diskutirati sa djecom više i na njihovom nivou...
O: Izbjagnite pristup spuštanja.
P: Pa ne mislim da sam ikad postupala prema svojoj djeci na spuštenom nivou. Uvijek sam ih tretirala kao ljudska bića s mozgovima.
O: Tko su ljudska bića s mozgovima na podčinjenim pozicijama?
P: Razumijem.
O: Diskusija zahtjeva povrat i slobodan pripadajući dijalog.
P: Samo da istaknem da ako provedemo svo vrijeme diskutirajući s djecom o svim opasnostima na svijetu, pazeći na sve te opasnosti, misleći na njih i analizirajući ih, onda će nam ostati jako malo vremena za rad. Da li se ovaj projekt sastoji samo od toga da se preživi?
O: Krivo!!!
P: Puno je toga više kod toga nego samo preživljavanje.
O: Ustabilite kanal i tada on postaje "druge prirode".
P: A: Želio bih znati da li je ovo "uskoro" pitanje tjedna, mjeseca ili godine...
P: Možete li nam reći uz što je to vezano?
O: Sve mogućnosti, uključujući one drame koje se odigravaju na najvećem od svih nivoa.
P: Na najvećem nivou od svih? Život? Koji je to?
O: Nivo podrazumijeva promatranje, kao i participaciju.
P: Dakle, "najveći" bi bio onaj s mnogo pogleda i mnogo participacije ( sudjelovanja )? Da li ovdje govorite o količini?
O: Postaje "toplije".
P: Ja sam takva cmizdravka. Ja samo želim živjeti lijep i tih život i uzgajati ruže u vrtu.
O: Nedavno, Laura, postojalo je vrijeme kad si čeznula i predosjećala drugačije.
P: Da, ispričavam se. Ponekad sam jednostavno umorna. Sad, promjena teme: Micro Data me optužila da sam ukrala njihov hard disk! Da ne spominjem grozne stvari koje su učinili i video-karticu koju su ukrali... možete li mi dati neki smjer kako da se rješim tih ljudi?
O: Ubrzo, trebat ćeš naučiti umjetnost ne-konfrontacijskog društva.
P: Pa, nisam ja ta koja je kreirala ovu situaciju!
O: Ne govorimo o ničijem slučaju.
P: Dobro, govorili smo o tome da li trebamo ili ne drugi auto, da li da prodamo ovu kuću ili ne, ako Ark dobije posao u Orlandu i da li bi trebali uzeti zajam da bi popravili kuću pa bi a) ako ostanemo u njoj, bila bi udobna, ili b) ako ćemo ju morati prodati, ona bi se lakše tada prodala, pa bih željela znati što bi vi savjetovali budući da je ta djevojka radila toliko puno da bi sastavila taj ugovor o zajmu? Da li bi savjetovali da se sprovede refinanciranje i naprave popravci u kući?
O: Zeleno svjetlo.
P: Da li to znači da to napravimo?
O: Naravno.
P: Da li ćemo moći platiti?
P: Da li je moguće, ili da li se dešavalo da je netko iz Poljske kontaktirao ljude iz UCF-a, da bi širio laži ili prouzrokovao probleme?
O: Glavna stvar o kojoj bi trebali razmišljati je budućnost vezana uz ovo i sve što je povezano.
P: Ako je netko od tamo kontaktirao UCF da bi rekao ružne stvari, to bi definitivno imalo efekta na budućnost. Na koji način bi mi trebali gledati budućnost?
O: Samo budite obazrivi ( budni )!
P: Pa, također smo poslali CV ( životopis ) USF-u...
O: Kad ponovo pročitate ove transkripte, značenje i poruke će biti jasne.
P: Prošli tjedan pitala sam neka pitanja i istaknuli ste da nebi odgovorili na njih i imala sam utisak da je to bilo radi toga jer je prisutna druga osoba. Da li je to slučaj?
P: Također, u prošloj sesiji, dali ste komentar "prošli test". Željela bih znati na koji se to test odnosilo? Koji test se mora proći da bi se pomaknulo na idući nivo znanja?
O: To ćeš znati kad to dostigneš.
P: Dobro...
O: Da li želiš mnogo ponovljenih inkarnacija u 3. denzitetu?
P: Naravno da ne! Želim VAN iz ovog denziteta!
O: Onda očekuj mnogo testiranja.
P: A: Želim znati u vezi tog momka koji je pisao u vezi ciklusa Sunca... da li je on još jedan čudak?
O: Detaljnije.
P: Taj momak je poslao neke informacije koje govore o planetarnoj katastrofi vezanoj uz solarne maksimume koji su, zapravo, ista stvar na koju sam ja mislio 1985-te godine...
O: Na dobrom pravcu.
P: Ali onda, kad je Ark pitao za još informacija, momak je izbacio priče o božjem proroku, itd...
O: Skrivanje.
P: Stvar s religijom je bilo sakrivanje?
O: da.
P: Da li ON zna da je to skrivanje?
P: Dakle, on to zna i koristi je...
O: Zaštitini aparat. Odbacuje "pse".
P: Pa, sve je to lijepi i krasno, ali on također želi ponuditi instrukcija ljudima u vezi kako preživjeti takav događaj, koji on predviđa, i onda izbacuje religiozne stvari. Dakle, ako se on sakriva, on zbilja radi dobar posao od toga jer izgleda prilično realno.
O: Miješano.
P: A: Također je poslao opis stroja kojeg je on izumio za koji želi da mu pomognem u izgradnji. Da li je to najvažnija stvar kod toga svega?
O: Ne. Istražite dalje.
P: Savjetovala sam da bi Ark trebao reći momku da pogleda web stranice Kasiopeje ( http://www.cassiopaea.org/ ), i ako to može podnijeti, idemo od tamo... ali, naravno, Ark napravi bolje kad ne slijedi moje savjete...
O: U redu.
P: U redu da ne slijedi moje savjete?
O: Za večeras, laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 05, 2007 9:50 pm 
Administrator

15.11.1997. TR, JR, AK, F., Ark, Laura

O: Wiappahn.
P: Nagađam da ste slušali našu diskusiju, pa izložimo trenutno aktualno pitanje: da li je zasad sigurno za nas, da putujemo u Mexico?
O: Više preciznijih podataka.
P: Pozvani smo na konferenciju 30.11.-05.12. Ali ideja je da ostanemo 2 tjedna. Konferencija nije u Mexico City-ju, ali kad se vratimo, vjerojatno ćemo proći kroz njega.
O: Ciudad da Mexico.
P: Pa, zapravo, samo to znamo. Znamo da ćemo letjeti American Airlines-om, ali još neznamo broj leta.
O: Kad pitate: "Da li je sigurno?", bit pitanja je nejasna.
P: Razumijem. Da prijeđem na stvar, brine me to što ću biti toliko dugo odsutna od djece. Hoće li ona biti sigurna ovdje u kući i kako bi mogli minimizirati rizik OVDJE?
O: Povedi dvoje sa sobom.
P: Koje?
O: Što ti misliš?
P: A. i A. bi bili ti koje bih povela, mislim bar.
O: A.
P: A. i A.?
P: A. bi bila sigurna kod kuće?
O: Ona je izdržljivija.
P: Već smo odlučili da nećemo ići jer je sigurnost djece bitna, ali pojavile su se neke nove stvari u zdnjih par dana... ideja da bi Ark mogao dobiti razvod u Mexicu, dok smo tamo. Da li je moguće, vezano uz sve stvari što je rekao F., da bi MOGLI otići tamo i dobiti razvod braka?
O: Naravno! I vjenčanje također, ako poželite. Zapamtite, ceremonije se mogu održati bilo kada. Zakonski se mora učiniti "kad pokuca mogućnost".
P: Dobro, imate li kakav savjet u vezi puta, općenito?
O: Pitajte.
P: T: Postoji li nešto što bi Ark i Laura specijalno trebali znati u vezi tog puta?
O: Pitajte za detalje.
P: Imamo li kakvih detalja? Da li su ti detalji povezani s konferencijom koja će se održati i čega bi trebali biti svjesni?
O: Nismo to mislili.
P: L: Da li ćemo imati kakvih problema u avionu? Da li će avion imati kakvih problema?
O: Najvjerojatnije neće.
P: Posoje li kakvi problemi koje bi trebali vidjeti, neke opasnosti u hotelu?
P: T: Ima li kakvih detalja u vezi opasnosti i uvjeta...
O: Izbjegavajte lutanja...
P: Imate što za A. i A. i što bi one trebale ili nebi trebale osim izbjegavanja lutanja?
O: Ojačanje.
P: Ojačati fizički...
P: Vitamini i bilje...
P: T: Što je sa mentalnim i emocionalnim?
O: Nije toliko kritično.
P: Da li će tamo biti nešto ili netko posebno, koga bi trebali potražiti u vezi povezivanja ili da budemo lukavi prema špijunima i čudacima?
O: Nada de particular ( Budite detaljniji ).
P: Podstičete nas da pitamo detaljnije. Da li...
O: Budite svjesni zdravlja. Izbjegavajte pozive za "usputna putovanja".
P: T: Što je sa njihovim vlastitim usputnim putovanjem? A i L: Mi ne želimo...
O: U redu.
P: A: Postoji pitanje da li bi trebali kontaktirati Meksičku Ambasadu ovdje, i pitati u vezi legalnih detalja. Dakle, da li bi to trebali učiniti?
O: Ne može štetiti, ali moglo bi zbuniti.
P: T: Ako odete u hotelski bazen, ne ležite na vodi gledajući gore u nebo... Mexico City je prepun NLO-a... L: Slikat ćemo...
O: Da, mnogo NLO-a je u Mexicu. Cuernavaca je najintenzivniji prostor ( prozor za prelaze, windows ) na Zemlji.
O: Komplicirano, ali magnetsko/vulkanski utjecaji pridonose prisutnost super vrtloga...
P: L: Pa, ako nemožemo ići na bilo koja sporedna putovanja, što je najbolje za cure i za mene da radimo dok je Ark na predavanjima?
O: Istražite audio/vizualne mogućnosti kao i podatke dostupne za proučavanja. Biblioteka.
P: T: Morat ćeš budno paziti na cure da nebi odlutale...
O: Neće.
P: Jesmo li dovoljno pokrili tu temu? T: Što oni mogu učiniti da se zaštite usred masivnog NLO vrtloga?
O: Svijest.
P: T: Tko zna, možda zbilja kojeg vidite!
O: Preporučamo da učinite isto što i Meksikanci, i budite "pripravni sa kamerama".
P: A: Sada, želio bih pitati u vezi C. Odlučio sam ignorirati njegov problem s vjerom i ignorirati njegovu hladnu fuziju i pitati ga u vezi njegove nove fizike. Da li je bilo što od toga važno i ima li neke važnosti za mene? L: Sjeti se, naravno, što ti je napisao jedan dan... A: Da.
O: Ti možeš bolje.
P: A: Dakle, naučili smo nešto.
P: Dobro, želio bih znati nešto u vezi smrti onog momka, Marinov-a. ( Marinov motor! ) Da li je Marinov mrtav?
P: Da li je počinio samoubojstvo?
P: Da li je bio fizički gurnut sa požarnih stepenica?
O: On je žrtva visoko-sofisticirane posthipnotičke sugestije/umne kontrole.
P: Tko je odgovoran za instaliranje posthipnotičkih sugestija?
O: Zapovjedni lanac.
P: Dobro, OPS zapovjedni lanac. Tko je bio umješan, gledajući kod ljudi?
O: M1.
P: Što je M1?
O: Britanska Tajna Služba.
P: A: Što je bio glavni uzrok njegove smrti?
O: "Preosjetljiva" otkrića, uzrokovala bi "nestabilnosti".
P: Nestabilnosti čega?
O: Strukture moći.
P: Koja vrsta otkrića?
O: Teorijska fizika.
P: Na kojem specifičnom području?
O: "Ujedinjena teorija polja."
P: A: Nisam bio svjesan da je on radio u tom smjeru. On je više eksperimentirao nego teoretizirao, ali je surađivao sa drugim momcima. Posebno bih htio znati, da li je taj P. znao isto što i Marinov?
O: Ne kompletno, jer bi i on bio također mrtav.
P: T: Što je to otkrio taj momak, u Ujedinjenoj teoriji polja? Znam da nam to neće reći, ali možda nam mogu dati pravac u kojem da idemo. L: Pa, oni su to stavili pod navodnike, pa neznam...
O: Fuzija. ( merger, prim. prev. )
P: A: Želim znati da li je sigurno za mene da kontaktiram tog P. i da ga pitam neka pitanja?
O: Ovisi o situaciji. Bolje koristi sposobnosti koje imaš radi svojih vlastitih otkrića.
P: T: Da li je gospodin koji je upravo umro, naučio nešto u vezi spajanja Ujedinjenih teorija Polja? L: Ili spajanju faktora...
O: Problem je taj što su često ti naučnici previše pohlepni da bi podijelili to s drugima i objelodanili. Zapamtite: najteže je osvojiti Nobelovu nagradu kad se nalazite u grobu.
P: Da li je istina da je ostala svijetla točka na mjestu pada gdje je Marinov poginuo?
O: Ostatak supstance koja se koristi kod procedure kontrole misli.
P: Koja je to supstanca? I za što se koristi?
O: Fosforno-sulfatni amonij-klorid. Amonij-klorid sa korektnom formulom, može biti ušprican intravenozno da bi inducirao stanje super-sugestibilnosti kad se koristi u vezi sa prethodnim hipnotičkim programiranjem.
P: Dobro, osoba koju sam hipnotizirala prije nekoliko godina je opisala da je bila oteta, u podzemni kompleks blizu tvornice i dobila je neku vrstu svjetleće zelene tekućine inekcijom intravenozno. Da li je to slična supstanca?
P: Mislim da je nešto slično opisivala i Karla Turner.
O: Očito, ostaci na pločniku su tamo bili i rezultat tupog udarca u lubanju.
P: On je skočio zato što je bio isprogramiran i udarac u glavu je bio rezultat tog skoka na pločnik...
P: T: Da li su te ideje, programiranja koje je ovdje opisano, kod Laurinog pacijenta, kod opisanih doživljaja u knjzi Karle Turner, i što se događa i u svim drugim arenama, da li su one unutar realiteta vojnih otmica i scenarija, ili tajnih operacija otmica? Da li je to sve vezano uz ljudske otimače, a ne vanzemaljske?
O: Da, do izvjesne granice.
P: Da, pa S. je opisala svoje otimače kao vojnike, na NE vanzemaljce... T: Da i oteta je u Anclote-u i odveli su je u neku malu bazu...
O: Bez slučajnosti, blizu je bivša Stauffer kemijska tvornica!
P: A: Bio je još jedan momak koji je bio u kontaktu i sa Marinovom i sa P., i s kojim sam ja bio u kontaktu, ime mu je A. Da li on zna isto što je znao i Marinov?
P: Momak, čiju knjigu imamo, G., izgleda mi da on zna više od njih svih?
O: Pitaj specifično.
P: Da li G. zna detalje Ujedinjene Teorije Polja koji su skriveni od nas ostalih?
O: Više...
P: On zna više... Zašto se vi, momci, ne prestanete zezati i date mi Ujedinjenu Teoriju Polja?
O: Ne. Jer očito, netko bi te ubio.
P: Dobro onda, ne želim znati! Oprostite što sam pitao!
O: Otkrit ćeš sam, svojim sposobnostima, kad ćeš biti spreman.
P: Svojim eksperimentima, hmmmm... načini otkrivanja i dolazak ispod površine onog što se ovdje dešava na planeti... da li smo okrenuti prema dobrom pravcu i da li radimo neki napredak?
P: Postoji li nešto što bi mogli nadodati procesu?
O: Da, otkrijte! Dobro, "vrijeme" je za poći. Laku noć!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 10, 2007 10:34 pm 
Administrator

22.11.1997. F., Laura, Ark, AK

O: Astasia.
P: Napravili smo aranžman za Meksiko i izgleda da bi jedina kvaka u tome mogla biti da Ark ne dobije vizu na vrijeme. Imate li kakav savjet u vezi toga, kako bi to mogli rješiti?
O: Ubrzajte u meksičkom Konzulatu; objasnite to sa perspektive ekonomskog razvitka.
P: Što mislite pod "perspektivom ekonomskog razvitka"?
O: Ark-ovo prisustvo ovdje je dobrobit za njihovu zemlju.
P: Pa, to neće ići tako! Momci su nam već rekli da nesmijemo spomenuti ništa službeno ili konferenciju uopće, da je fizičar ili da je povezan sa fakultetom, u protivnom da ćemo upasti u takvu zamršenu mrežu iz koje se nećemo NIKAD izvući! I nikad neće dobiti visu ako spomenemo bilo što drugo osim činjenice da smo samo isključivo turisti!
O: Ako ti tako kažeš.
P: Pa, to nam je momak rekao. I on je to par puta već napravio.
O: Onda se bolje konzultiraj s njim.
P: Pa, ne trebate se ljutiti. Stvar je u tome što sam željela da visa prođe glatko. Ima li kakav trik da to učinimo?
O: Plati ( payola, prim. prev. ).
P: Dobro, ako ćemo morati, podmitit ćemo nekoga. Koga bi trebali podmititi?
O: Xavier.
P: Tkogod on bio! Još nešto u vezi putovanja u Meksiko? Da li će A. biti u redu ovdje?
P: Hoće li J. biti ovdje u redu?
P: Dakle, što bi mogla učiniti da poboljšam šanse da J. bude bolje ovdje?
O: Izaberi A.
P: Da učini što?
O: Da bude njegov iznajmljeni čuvar.
P: Ufff! Svatko se mora podmititi ovih dana! Još nešto u vezi ovog putovanja? Da li bi trebali ići iznajmljenim automobilom ili uzeti kombi?
P: Koje, prvo ili drugo?
O: Dva.
P: Uzeti kombi.
O: Ne, oboje.
P: Oboje, što?
O: Obje opcije u vezi kombija.
P: Dobro. Pa, nedavno sam razgovarala s mojim bratom, i dobro znate kakva je situacija u vezi njega, žalio se u vezi stvari koje su bile onakve kakve su bile dok je živio tamo. Dakle, primjetila sam da je to bilo drugačije kad je prodao svoju kuću i preselio se. Rekao je da tamo nije bilo šanse da to napravi. Rekao je to sa dubokim uzdahom i groznim hladnim osjećajem ostavljanja. Što se, specifično, ovdje dešava?
O: Njegova žena "nosi hlače".
P: Dobro, hoće li to ostati ovako zauvijek?
O: Sve dok su vjenčani.
P: Dakle, u biti, sve dok će biti vjenčani. I to nije moja stvar, dakle nemam više pitanja. Prošle godine ste istaknuli da bi se C. trebala preseliti s planina ove godine. Izgleda mi to da je ona prilično tvrdoglava i da želi ostati tamo, iako se mnogo žali u vezi toga... da li još uvijek predviđate...
O: Ona hoće. Dajte joj zimu "za njeno nezadovoljstvo".
P: Dobro. Naučila sam neki dan da je sveučilište Montpelier osnovano i da su pojedinci koji su ga pohađali bili Albertus Magnus, Thomas Aquinas, Roger Bacon, Arnold od Villanove, Ramon Llul, kao i Michl Nostredame. Sad, uz činjenicu da su ga sve te osobe pohađale, svi oni izgledaju povezani nekako sa gradom Cologne. zapravo, Albertus Magnus se preselio u taj grad, a bio je učitelj Thomasa Aquinasa. Oba su pisala u vezi "glava koje govore" i očito, Albertus Magnus je izveo nešto poput čuda uz Rhine ( rijeka Rajna ) u polju... da li je to bilo, ikako moguće, polje djeteline ( alfalfa )?
P: I to je NAŠE polje djeteline?
P: Rečeno je da je 3 godine normalno razdoblje koje je potrebno za učenje kad se nastavlja "bijelim putem" ili "mokrim putem" ( white or humid way, prim. prev. )? Da li je to u biti istina? 3 godine za transformaciju?
O: Ovdje, "vrijeme" služi kao iluzija.
P: raymond Lully je navodno transformirao veliku količinu metala u zlato za Edwarda II u Engleskoj. Da li je Raymond pretvarao za Edwarda u 1311. ili 1312. godini?
O: Jedina metoda kojom se to može postići koristi visoke melodične zvukove, koje se iznosi dok si u stanju transa.
P: Iznešeno iz čega, ljudski glas?
O: Iz unutrašnjeg centra.
P: Pa, natrag na moje pitanje, da li je Raymond pretvarao metale u zlato? Navodno je postojao neki specijalni tretman kojeg je Edward dao Lully-ju i znamo da je Edward II bio lukav neprijatelj...
O: Ako se koncentrirate na sadašnjost za ovakve odgovore, udio realiziranog će uveliko premašiti očekivanja.
P: Pa onda, vratimo se na sadašnjost: John Klauder je malo špijunirao za nas na UCF-u i naučili smo da je selekcija sužena na 4 kandidata i nitko nezna tko su. Navodno, bit će intervjuirani idući tjedan. Neznam kako je to moguće budući da je to početak tjedna Dana Zahvalnosti ( praznik ). Ali, ako je to slučaj, još uvijek nismo dobili nikakvu naznaku od njih. Neki savjet u vezi toga?
O: Kao i uvijek, kad imate sumnje, pođite izvoru.
P: Kojem izvoru? Vi ste izvor. Nemožemo ih ništa pitati radi toga što je to politički nekorektno.
O: Nećemo ni mi, jer je to duhovno nekorektno.
P: Također sam poslala pismo Betty u USF.
O: Južna Florida.
P: Neznam što će se desiti ovdje... Oh, John Dee je navodno imao vizije anđela Uriel-a koji mu je dao visokopolirani crni kamen koji je konveksan i kad je buljio u njega da je komunicirao sa drugim realitetima. to zvuči slično kao i psihomantium. Dobro, ta bića bi se pojavila na površini kamena i otkrila sve tajne u budućnosti. To nije izmišljen kamen jer on sad leži u Muzeju Britanije. Pa ipak, kasnije se zakačio sa Edward Kelly-jem koji je bio, očito, kompletno umjetnik u varanju. Koju vrstu bića su Dee i Kelly dobili kroz njihov polirani kamen?
O: 4. denzitet.
P: OPS ili OPD?
P: Da li je Eugenius Philalethes nadimak Thomas Vaughan-a?
P: Što je "primarna materija" za alkemijski proces?
O: H2O.
P: Što? Ark: Voda može biti u raznim stanjima.
O: Teška voda.
P: Što je teška voda? Ark: Umjesto normalnog vodika, imaš vodikove atome sa dva neutrona. Ona se koristi kod nuklearnih elektrana. L: Dobro, ako je to primarna materija, što je, filozofski, živa koja ide uz to?
O: Kriva "staza".
P: Koja je prava staza?
O: Vidi nekoliko odgovora prije.
P: Nije duhovno korektno da na to odgovorite?
O: Ne, zvuk, Laura, zvuk! Vidi Leed Skallen.
P: Kako netko proizvede taj zvuk?
O: Dali smo ti djeliće; sad, "složi ih".
P: Pa, rekli su da je primarna materija ono što je kreirao Bog i ono što je čvrsto zarobljeno unutar tebe, sebe i da je koje biće Božje lišeno toga - umire. Dakle, došla sam do ideje da je ta primarna materija - krv, koja je povezana sa molekulom hemoglobina, koja je...
O: Od čega se sastoji ljudsko tijelo? 77 posto ... čega?
P: Pa, vode...
O: Bingo!
P: Pa, kako netko promjeni vodu u svojem tijelu u tešku vodu i kakav efekt to ima na sistem?
O: Vidi prethodne odgovore!
P: Da li je to jednostavno, recimo otići u trans i mumljati "oooooom"?
O: Na dobrom tragu, ali u nedostaku destinacije.
P: Ima li to nešto s kostima... koristiti kosti u tijelu kao rezonatore?
O: Jednostavno ponovo pogledajte kad će to biti pogodno. Nagađanje će vas izbaciti iz kolosjeka.
P: Trebam trag u vezi tog zvuka...
O: Dano vam je to.
P: Pa, razmišljala sam u vezi DNA, srži, krvi, hemoglobinu, magnetitu i činjenici da se krv proizvodi u srži kostiju, a simbolizam lubanje i prekriženih kostiju je također simbol Rosie ( crvenog ) Križa, a slika krvi pelikana - to mi je samo dalo na razmišljanje da je krv važna. Ima li krv nešto s tim unutrašnjim zvukom ili zvuk mijenja krv?
O: Ništa više o ovome.
P: Još nešto za nekog od nas za večeras? Svi smo zbilja umorni.
O: Dobro, laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 15, 2007 11:40 pm 
Administrator

31.12.1997.

P: I koga imamo večeras sa nama?
O: Yxtorra.
P: Uskoro nas čeka posao za koji osjećam da nas iskorištava izvođač koji radi na našoj kući. Znam da ste rekli da krenem i sredim kuću, ali mislim da to taj momak neće učiniti. On ima novac, a ja još uvijek stojim sa praznom torbom.
O: Onda budi "nesnosna".
P: Mislite da maltretiram, galamim i da se žalim?
O: Ne, pomogni mu. Što je s onim "kotačima koji škripe"?
P: Pa ako to učinim, da li ćemo vidjeti energiju koja će sve okruživati i situaciju u kojoj će sve biti u redu i dobro napravljeno, bit će sve završeno i ja ću biti sretna sa tim poslom?
O: Dvoje od troje; ti izaberi.
P: Dobro, nešto u vezi situacije na što bi trebala paziti specijalno?
O: Dozvola.
P: Njegova dozvola? Njegov broj dozvole? Još nešto?
P: Dobro, iduća stvar. Sad kad smo mu dali sve naše novce i sad smo švorc, a imamo mnogo stvari o kojima se trebamo pobrinuti u Januaru. Što vidite, ili što bi nam mogli dati kao znakove u vezi zaposlenja ili potencijalnog dohotka, koje bi mogli aktivirati trenutno?
O: Lekcija koju ste naučili, zašto ste dali sav vaš novac kao predujam - slijedi !!
P: Dobro, lekcija je naučena. Sad, savjet!
O: Pogrešno! Brzopleta si po prirodi.
P: Pa, nema SAV novac; ima još uvijek novca na čuvanju kod treće stranke...
O: Koliko se planova dogovorilo?
P: U vezi čega? Ugovornih stranaka ili posla?
P: Posla?
P: Pa, kod ugovaranja, nazvala sam mnogo firmi koje neće raditi na mojoj kući zbog starosti. Zbunjena sam!
O: Samo ti možeš zbuniti sebe.
P: Ark: Možete li dodati nešto u vezi ovoga, nešto što bi mi mogli učiniti, a nismo razmišljali o tome?
O: Samo ako pitate.
P: Neznam kako. L: Da li će nam se javiti iz UCF-a?
O: Trebali bi uzeti "ciljanje truba". Pogrešno je da vi mislite da vi nemate kontrolu, krajnju.
P: Dobro, u vezi kontakta, o kojem cilju govorite?
O: Postignuće pozicije.
P: Pa, mislili smo napravit nešto krajem Novembra, ali ste rekli "strpljenje isplaćuje". Dakle, mi smo čekali da vidimo što će ispasti. Dakle, nismo napravili nikakve definitivne korake, misleći da će se nešto otvoriti, pa ipak, vidimo da ćemo trebati nešto poduzeti u vezi ovoga.
O: Novembar je bio Novembar. Strpljenje je bilo potrebno da bi se izbjegao vremensko nepodešeni prolaz.
P: Dobro, dakle sad je vrijeme da ih kontaktiramo i nešto kažemo?
P: Još neki savjeti?
O: Budite snažni; prodajte se.
P: Želim pitati da li je pad slike i zaustavljanje sata bio rezultat dolaska Arkove majke i njeno prenošenje poruke?
P: Da li je ona u redu?
P: Da li je ona završila ono što je trebala?
O: Prekompleksno radi koncepta ovog medija.
P: Budući da nismo imali sesiju od kada smo otišli u Meksiko, željela bih istaknuti da nismo bili u mogućnosti dobiti razvod u Meksiku, niti smo mogli dogovoriti bilo koju drugu vrstu legalnog manevra. Dakle, zašto ste nas hrabrili da to učinimo? Nismo postigli ništa osim što smo potrošili novce!
O: Glupost!
P: Pa, što VI možete reći da smo postigli, osim što je Ark održao svoje predavanje i osim što smo se zezali okolo i proveli se predivno...
O: Da...
P: Da li će nešto iskrsnuti iz tog putovanja u Meksiko, nešto što mi još ne vidimo?
O: Čekajte i vidite.
P: I nismo vidjeli niti jedan NLO, osim možda jednu malu mrlju na fotografiji koju sam slikala kroz prozor aviona. Gledali smo i tražili neki, ali ih nije bilo! Bila sam vrlo razočarana!
O: Smješna ženo! Znaš ti bolje! Ono što vi vidite i ono što percipirate u vašem 3. denzitetu, u vašoj svjesnoj memoriji - to su dvije različite stvari! Zašto je A. bila bolesna? Zašto joj je curila krv iz nosa?
P: Nismo nikome spomenuli da joj je curila krv iz nosa i nikad prije joj nije curila krv iz nosa. Shvatili smo da joj je to od toga što je u avionu. Dobro, dakle, što se desilo?
O: Hipnotizer. Ne ti.
P: Da ju odvedem kod hipnotizera koji nisam ja?
O: Da. I ti također.
P: Pa, bila sam bolesna kad smo tamo stigli, onu noć. Bila sam toliko bolesna da sam se tresla. Morala sam u krevet. Dobro, još nešto što bi rekli u vezi Meksika?
O: Ne, ukoliko ne pitaš.
P: Da pitam jedno pitanje. Da li se nešto desilo u Miami-ju, u zraku, ili kasnije kad smo sletjeli?
P: U Miami-ju?
O: Istraži.
P: Ark: Kako to možemo istražiti bez odlaska kod hipnoterapeuta?
O: Nikako baš.
P: Rekli su da to ja ne radim. Zašto?
O: Potrebna je objektivnost.
P: Ark: Želio bih znati da li je sve to bilo važno, jer se mnogo stvari dešava koje nisu važne za budućnost?
O: Važno je. ( pauza za Novu Godinu )
P: Sada je 1998. Momci, imate li kakva predviđanja ili komentare za Novu Godinu?
O: U Pensacoli, kao samo jedan primjer, još uvijek je 1997.
P: Jako lijepo! Dobro, dakle nije Nova Godina na čitavom globusu i tu ste ukazali na vrijeme. Pa ipak, ubrzo, svatko će se složiti da je 1998. godina i onda će biti, zapravo, 1998. g. Dakle, imate li za one koji čekaju nešto u vezi nadolazeće godine? Naravno, znam da svi vidovnjaci i kanali užurbano stavljaju sva svoja strašna predviđanja u vezi fotonskog pojasa, nul-zona i čega god... čitava nova serija datuma će proizaći, očekujem...
O: Nisi li već umorna od ovakvih bala?
P: Da, ekstremno sam umorna od takvih stvari, ali vi ste dali prilično dobra predskazanja u prošlosti, a neka su bila mrtvo kriva. I govoreći o skroz krivim predskazanjima, da pitam: u jednom slučaju ste rekli da je broj ljudi koji su preživjeli Noah-ov potop bio 19 miliona, a u drugom slučaju ste rekli 119 miliona. Sad, koji je iznos točan?
O: Oba.
P: Pa, ne mogu biti oba!
O: Da, mogu... sve je onako kako promatrač percipira.
P: Mislim da sam vas voljela više dok ste bili malo više linearni!
O: Nikad nismo bili linearni. I to nije za vas. Ništa više nego što je za izvršni program kompanije koja proizvodi platno ( ? don diapers, prim. prev. )!
P: Da, ali... Osjećam se kao da samo kružimo unaokolo i dobivamo nejasne odgovore. Da, mi razumijemo neophodnost takvih odgovora u nekim slučajevima, ali tu su i druge stvari s kojim bi se htjeli pozabaviti malo izravnije.
O: Vi dolazite u nevolju kad pitate i pretpostavite prirodu odgovora.
P: Pa, još uvijek to ide prema...
O: Ne, ne... Dovedi svoju majku da ti čita!
P: AK: Želite da ja pročitam odgovore? Da se vratimo?
O: Priroda.
P: A: Imamo ideju da neke od sesija stavimo na internet. Da li je to dobra ideja?
O: Dobro, ali knjiga izgleda prosperitetnije ako uključuje participaciju svih triju od vas. Internet, kad se koristi oprezno i propisno, vodi do toga. Arkov kredibilitet se poboljšava, a ne smanjuje.
P: Dakle, drugim rječima... Arkov kredibilitet se povećava? Da koristimo Arkov kredibilitet? To ste mislili?
P: A: Mislim da je ideja ta da bi se mogao bojati koristiti svoje ime u smislu da bi mogao izgubiti svoj kredibilitet i rekli su da to nije slučaj...
P: Dobro, to je bilo jedno pitanje...
O: Ti si rastući kvantni fizičar i kao takav imaš mogućnost da budeš "pionir".
P: A: Da, postojao je fizičar koji je radio sa Ra, zašto je on umro, što je bilo iza toga?
O: Zapitaj sebe u vezi onog na što ti sumnjaš.
P: Pitam seba na što sumnjam i sumnjam na to da je bio utišan kao Marinov. Da li je to bio slučaj?
O: Intuicija je neophodna i vrijedan alat kod pionira.
P: Iduća stvar je ta da smo diskutirali o stavljanju nekih informacija u vezi smrti Marinova na Skywatch...
O: Tko vas je pokušao zaustaviti?
P: Nitko, ali moja intuicija govori da nebi trebali.
O: Točno. Ark zna za oprez koji je prijatelj podržavanja života. Laura zna "baciti oprez u zrak" kao svoja zemljakinja! Balans = savršenstvo.
P: Ali! Kako možete biti u balansu između davanja i ne-davanja informcija o Marinovu na Skywatch? A: Balans znači staviti nešto, ali ne neophodno to...
O: Da li Laura želi imati svoje voljene kidnapirane?
P: Ne, ja ne želim imati svoje voljene kidnapirane!
O: Budi oprezna i strpljiva.
P: A: Želim vas ispitati malo momci. Jeste li spremni?
O: Kad nismo?
P: Dobro. Sad, jednom ste rekli, kad smo pitali u vezi Ra materijala, i dali iznos od 63 % točnosti. Da li to i sad potvrđujete?
P: Sad, želio bih znati kako ste dobili taj broj 63, kako ste to izračunali, zašto je to 63, a ne 62 ili 64?
O: Proces predviđanja uvijek se lomi na matematičke procese, koji su jedini istinski univerzalni jezik.
P: Ali želim znati koji ste matematički proces koristili da bi dobili taj broj 63?!
O: Zbroji ukupan broj objavljenih riječi; podijeli ukupni zbroj brojem prikazanih točnih konceptualizacija.
P: Dobro, ako imamo 100 riječi i 25 su korištene u opisima koncepata koji su točni, da li je to na što ste mislili?
P: Dobro, kako određujete točnu konceptualizaciju? Kako odredite da li je dana riječ točna?
O: Pomoću istinitosti izdavača.
P: Dakle, riječi, iako one mogu značiti različite stvari, istinitost govornika može dati...
O: Da, jer ako se promatra u stanju čiste ne-predrasude, nivo točnosti će biti korektno percipiran.
P: Možemo li poći, riječ po riječ, kroz Ra materijal, ukloniti nekorektne riječi i ostaviti samo ono što je korektno?
O: Nema potrebe iz upravo danog razloga.
P: Dobro, želim pročitati rečenicu: "Prvo, Velika Piramida je formirana otprilike prije 6000 vaših godina" ( The first, the Great Pyramid was formed approximately 6000 of your years ago, prim. prev. ). Želim proći kroz to riječ po riječ. Riječ "The", točna ili netočna?
O: Točna.
P: "First" ( Prvo )
O: Netočno.
P: "The".
O: Neutralno.
P: "Great" ( velika ).
O: Točno, u ovom slučaju, radi konvencionalnog sporazuma.
P: Sad, opisali ste riječ "the" kao neutralnu, ali u matematičkom algoritmu koji ste dali za proračun, niste spominjali neutralne riječi, pa što radite s neutralnima?
O: One pripadaju u 37 % jer ne mogu biti prebrojene subjektivno kao točne.
P: "Was" ( je )
O: Točno.
P: "Formed" ( formirana )
P: "Approximately" ( otprilike )
P: 6000.
P: "Of"
O: Neutralno.
P: "Your" ( vaših )
P: "Years" ( godina )
P: Dobro, ako primjenimo istu formulu na kasiopejski materijal, koji postotak ćemo dobiti?
O: Nije na nama da to izmjerimo.
P: Dobro, dali ste, s obzirom na piramidu, sljedeću rečenicu: "Velika Piramida je izgrađena od Atlantiđana prije 10643 godine". Da li je ona točna?
O: Ne kako ste je izjavili.
P: Pitanje je bilo: koje je godine izgrađena, a odgovor je bio prije 10640 godina. I da li je to točno? Da li je to netočno dok čitamo originalne transkripte? L: Da, mislim da je tu problem. Potvrdio si Ra materijal u točki koja je kontradiktorna onome što si dao sam sebi!
O: Problem nije kod "nas", problem je pokušaj uspoređivanja različitih okvira uspoređivanja.
P: Dobro, pročitajmo rečenicu riječ po riječ...
O: Nema svrhe, jer još čak i niste postigli točno čitanje koje je pripadajuće zapisanom. Zapamtite!! "Okviri uspoređivanja". Tražite tragove u izrazima definicija.
P: Ne razumijem što govorite. Ili je sagrađena prije 10643 godine ili je sagrađena prije 6000 godina.
O: Glupost je pojačana žurbom.
P: A: U ovom materijalu...
O: Formirana/izgrađena... vi mislite da je to ista stvar, ha???
P: Bila je izgrađena prije nego što je formirana? A: Prema Ra materijalu, nije uopće bila izgrađena, već formirana pomoću misli... Pa, mi govorimo o činjenicama, brojevima.
O: Ako je vaša kuća na broju 5555 na Malibu Aveniji rekonstruirana, onda ona poprima novi izgled ( formu ). Sad, ponovno pročitajte rečenice iz pitanja pažljivo.
P: "Prvo, Velika Piramida je formirana otprilike prije vaših 6000 godina. Onda, redoslijedom, poslije tog izvođenja pomoću misli, izgradnje ili arhitekture velike piramide, koristeći više lokalan ili zemaljski materijal, a ne misao iz materijala da bi se izgradile ostale piramidalne strukture". Sad, Kasiopejci kažu: "Velika piramida je izgrađena od strane Atlantiđana prije 10643 godine". Problem s tom rečenicom je - mi nismo specifični - mi znamo da smo mislili da je Velika piramida u Gizi. Dobro...
O: Ne, Laura, ne, ne, ne, ne!!!!!
P: Ako je vaša kuća prepravljana u 1998., da li je onda kad je sagrađena? Ne, to nije onda kad je izgrađena. Da li je rečenica koju si izvadila iz teksta rekla Atlantiđani? A: Da, prvo si pitala kad i onda tko...
O: Potomci Atlantiđana, ne Atlantiđani!!
P: Ne, jednom je bilo rečeno od strane potomaka, a jednom je bilo rečeno od Atlantiđana. ( provjerili smo pronašli da je rečeno "Potomci Atlantiđana, a NE Atlantiđani ) Možemo li koristiti ovaj proces da bi analizirali sav materijal?
O: Možete, ali stariji sugrađani čekaju njegovo kompletiranje.
P: Ima li neka stvar u vezi tog pitanja točnosti, koju bi trebali spomenuti? Jedna glavna stvar jest: prisustvo izvjesnih osoba. Neke sesije su bile točnije od drugih, što je ovisilo o tome tko je bio prisutan...
O: Shvatili ste!!!
P: Zato, bilo bi teško pristupiti ocjenjivanju točnosti Kasiopejaca, njih samih...
O: Bingo! ( pogodili ste )
P: Ali mi MOŽEMO pristupiti samom materijalu, imajući na umu da neki dijelovi mogu biti točniji od drugih...
O: 71,7 %.
P: Dobro, to se odnosi na korupciju radi drugih ljudi, greškama kod zapisivanja, rekonstrukciji, itd. I isto se odnosi na Ra materijal... A: Dobro, pretpostavimo da imam rečenicu da je Velika piramida izgrađena prije 10000 godina, ali da je stvarno izgrađena jučer, i vi bi dali 70 % točnosti toj izjavi.
P: Ali samo jedna riječ je netočna...
O: Vi tražite konkretnu formulu unutar vakuuma apstrakcije. Jedini način da se dobije točno mjerenje je da se pričeka dok ćete moći uključiti ukupan zbroj svih riječi, onda odrediti točnost kao postotak ukupnog. Sa zbrojem svih riječi i svakom pojedinačnom riječi, kao jedinicom mjerenja. I na to, do idućeg puta, laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 19, 2007 9:53 pm 
Administrator

17.01.1998.

P: Dugo se nismo čuli. Pozdrav.
O: Lopsiatza.
P: O kroz kuda prenosite?
P: Kao što znate, imamo...
O: Ovo nije dobra ploča.
P: Znam. Da li bi trebali raditi sa ravnom Ouija pločom? Da li bi vi preferirali tu?
O: Na vama je.
P: Prvo pitanje: zašto smo usred tolike grozne zbrke? Stvari bi trebale biti bolje!?
O: Zar ne očekujete da postoji nemir popraćen kod 1. nivoa promjena kvantnog života?
P: Prvi nivo promjena kvantnog života? Mislite na promjene koje su već uticale ili promjene na koje se NADAMO da će utjecati?
O: Oboje i prijelaz između.
P: Dakle, to je neka vrsta 1. nivoa promjene kvantnog života, u neku ruku. Da vas pitam, imamo neku vrstu panike u vezi situacije oko posla jer izgleda da onaj u Orlandu nije upalio, UFL nema nekih stalnih zaposlenja, a ništa nismo postigli niti kod USF-a izgleda. Zasad, ništa. Kroz nekoliko mjeseci, ovdje ćemo vidjeti nezaposlenost!
O: Sve će biti rješeno. Ključ za nečije prodavanje jest: netko ima prednost tko projicira svoje vrijednosti u Sveučilišni sistem Floride i zastupnicima; Državi samoj. Zapamtite, vaša publika jedino može vidjeti "glumca na pozornici" kad se svjetla pravilno fokusiraju na njega. Također, publika i ne dolazi ako "predstava" nije propisno oglašavana. Također vam preporučamo da protresete grmlje preko svojih advokata za imigraciju da bi dobili neophodne ubrzavajuće procese kod toga. Ako to oni neće učiniti, onda nađite druge!
P: Napravili smo svašta!
O: Ponovo kontaktirajte "Enterprise Florida".
P: Dobro. Vidjet ću što će se dogoditi. Sad, u vezi A.-inog auta. Što se desilo tom momku koji je udario njen auto? Uništio je njen auto i zato i njen život.
O: Nije napravio takvu stvar.
P: Pa znam to! Ali ona plače i misli da je njen život gotov. Mi smo potpuno sretni, bar ja tako mislim, da ju još uvijek imamo sa nama. Zašto tri nesreće unutar godine dana?
O: Mračne snage uvijek napadaju najslabije, ili najranjivije, karike u lancu.
P: Da li je momak zapravo zaspao?
O: Blizu. Hipnotizirajuće stanje.
P: Dobro. Što mogu učiniti, ili bilo tko od nas, A., ili bilo tko, da izvuče propisnu lekciju iz totalnog uništenja A.-inog automobila?
O: Priopćavamo standardni odgovor.
P: Znanje štiti.
P: Dobro, još nešto specijalno u vezi linije napada kroz ovaj konstrukcijski projekt?
P: Pa, kad najurim tog momka, da li će mi zadavati probleme?
O: Neke.
P: Ark je otkrio da kad je dobio plaću u petak, da su promijenili ugovor. To je sve unutar prošlih par mjeseci. Oni sprovode rutinu prekopčavanja kroz sva područja.
O: Borite se za svoja prava. Pođite izvoru originalnog obećanja i dobijte potvrdu. Dovedite K. u vezi toga kao saveznika.
P: Dobro. Još neki savjet kako dobiti dozvole koje trebam?
O: Pogledaj služnost.
P: Što?
O: Ponovo ispitaj sudske spise u vezi interesantnih anomalija koje bi trebale raditi u tvoju korist.
P: Ne razumijem. Još neki trag u vezi toga? Pa, vratimo se na situaciju za posao. A: Kad sam došao ovdje, nadao sam se da ću dobiti nekakav posao i vi ćete nam pomoći momci i onda ćemo raditi stvari koje su važne, i dosad, sa svim znanjima koje imam, činjenica je da sve sange rade u tom smjeru da jednostavno ništa ne mogu učiniti. Ima li neke nade?
O: Da, naravno. Ali moraš prihvatiti da će se sve otvoriti korak po korak i nećeš imati luksuz da znaš unaprijed što će se dogoditi. Sve što postoji su lekcije. Možeš izabrati da gledaš na to kao avanturu, ili kao mučenje... Imaj vjere i više se naspavaj!!! Manjak toga hrani kemijski debalans unutar tebe, i zato vodi do depresije.
P: Pa, uvijek sam volio biti siguran i možda bi trebao poduzeti neke korake prije nego što dođe kraj života?
O: Sarkazam ti neide! Sve će biti u redu za tebe i mi to nebi rekli da neznamo da će i tako biti.
P: Postoji značenje kod pokušavanja integriranja toga u fiziku, i radi koncepta denziteta izgleda da ima nešto u vezi s psihičkim i sviješću, nisam to mogao naći, sve dosad, kako da kažem, kako da to povežem...
O: To ima veze sa percepcijom i sposobnošću za opažanje, što je uveliko određeno genetskom strukturom. Vaš realitet je kreiran vašom sposobnošću da ga razumijete. Val dolazi jer mnogi traže "maturiranje".
P: Hoćete reči da mi zapravo, u nekom smislu, kreiramo val?
O: I obratno.
P: Da li su ti denziteti nešto što može biti definirano u fizici, kao podjele realiteta kod kojih se neke značajnije promjene dešavaju, recimo, granica jednog denziteta koja znači početak drugoga?
O: Ovo, kao i mnogo drugog, jest toliko teško vama za shvatiti jer imate vaš ograničeno viđenje. Zapamtite, vi vidite denzitete ispod vašeg prilično dobro. Ali oni ne percipiraju vas onako kako vi u stvari jeste.
P: A: Rekli su to u fizici, da mi imamo jednu sedminu jednadžbe... L: Kad su to rekli, govorili smo o čestici antimaterije u vezi materije i smjeru vremena, pa se to odnosilo na jednu sedminu jednadžbe. A: Ali, na ono što sam mislio jest da životinje, minerali, da su oni opisani pomoću samo jedne fizike koju smo naučili u školi. Mi ne vidimo to kao drugačiji denzitet.
O: Samo radi toga što znate da su tamo. Vi ne možete mjeriti to što je iznad vašeg nivoa! Radi percepcije, kad koristite instrumente za mjerenje koji samo mogu mjeriti ono što vi percipirate.
P: Mi smo kreatori formi. Mislim, nije Priroda ta koja kreira; to smo mi koji vidimo poredak u potencijalnom kaosu. I mi vidimo više nego životinje, kao što i izgleda. Da li je to što ste mislili pod tim, da je viši denzitet u mogućnosti vidjeti više uređenosti?
O: Pa, blizu, možda, ali vi pokušavate pomoću ogledala vidjeti van.
P: Ono što pokušavamo razumijeti jest: opisali ste 7 denziteta. Tri fizička, tri eterična i jedan u sredini koji je varijabilan. Ono što mi pokušavamo saznati jest neki način da to iskažemo matematički. Neki način na koji bi to razumjeli kao univerzalan jezik matematike. Jer ako bi to mogli učiniti, matematički govoreći, to bi pomoglo našem razumijevanju i sposobnostima percipiranja.
O: Da, ali prvo morate otkriti dio slagalice koja nema ništa s matematikom. Trebali bi imati vašu najbolju sreću da pronađete matematičku formulu dok ste u "stanju spavanja", ili pod hipnozom, ili kod meditacije prije psihomantiuma.
P: Ark Lauri: Što to ima sa D.? Govorili ste njoj. Sumnjam u vezi toga - ako to ne otkriva previše. tko je ona u stvari? Ima li netko iza toga tko se skriva i pokušava izvući nešto iz tebe? Pitanje jest: da li su moje sumnje opravdane?
O: Uvijek je mudro biti oprezan. Kad vas netko novi kontaktira, najbolje je saznati nešto u vezi njihovog osobnog života i njegovoj pozadini, da bi se izmjerila povjerljivost.
P: Ali, što je s tom D.L.?
O: Pitajte nju! ( u ovoj točki, nisko je preletavao helikopter, očito je počeo kružiti iznad naših glava i taj zvuk se nastavio do kraja sesije )
P: A: Sad, želim se vratiti fizici. Imamo ovaj dokument momka iz Francuske koji govori o antigravitaciji i veže to sa dvostrukom strukturom univerzuma; da je antimaterija samo locirana, ne u našem univerzumu, već u drugom univerzumu... ( anomalije na traci idućih nekoliko sekundi )
O: Dva su međusobno razmjenjiva, više kao ionski izmjenjivač.
P: Dva su razmjenjiva, ali to je o nama. Očito smo napravljani od materije, a ne antimaterije, ili postoji drugo mi koje je sastavljeno od antimaterije? Mislim da nismo međusobno razmjenjivi. Mi očito živimo u univerzumu materije, a ne antimaterije.
O: Razmjenjivi.
P: Dimenzija petlje, Kaluza-Klein... kad sam pitao u vezi ekstra-dimenzija, odgovor je bio taj da ne postoje "ekstra" dimenzije, ali sam zaboravio terminologiju, tamo u toj teoriji Kaluze-Klein, gdje se govori o tim dimenzijama u petlji, toj 5. dimenziji. Pitanje jest: to je put prema Ujedinjenoj Teoriji Polja ( UTP ) i želio bih imati trag, da li je dodavanje te petlje, ili cilindrične dimenzije, ispravan korak?
P: Dobro, ovo je dovoljno.
O: Dobro, osjećamo da vas sad ispituju, ili stvaraju smetnje, pa moramo ići. Laku noć.

Vrh

Naslov: Laura odgovara pitanjima čitalaca
PostPostano: ned maj 20, 2007 3:19 pm 
Član foruma

LAURA ODGOVARA PITANJIMA ČITALACA:
KASOPEICI I RA

Komentari čitaoca:

Vi imate fascinantnog materijala na vašem Website-u. Primjetio sam nevjerovatnu sličnost između materijala koji ste vi kanalisali Kaseopeaca i Ra materijala, koji su kanalisani kasnih 70-ih i ranih 80-ih, posebno u pogledu različititih denziteta, i službi samom sebi i službi ka različitim orjentacijama. Da li ste svjesni toga, i da su Kaseopejci ikada komentarisali ovo.

Laura odgovara:

Da, i, važnosti ovog slučaja, u jednoj od ranih seansi Kaseopeaca, (koja na žalost nije bila snimljena jer u tom stadiju eksperimenta nismo snimali, ali smo zato sačuvali bilješke) rečeno nam je da je „Ra materijal“ bio vrsta „važnog“ onoga što je trebalo biti dato nama. Svi smo izašli van i počeli sa čitanjem toga.

Sa izuzetkom, kao što sam naglasila negdje vani, u redu da podržim “viši nivo” kontakta, određena stanja su morala biti viđena, i određene analogije su bile dobivene iz našeg znanja fizike, uključujući i elektroniku. Ja sam analizirla Ra kontakt u jednom značajnom produžetku, i poredila odrđene stvari sa našim eksperimentima, i mislim da Karla, prema aktuelnom “kanalu” je bila mnogo više od “temelja” ili “više od toga” (govornik je napravio dobru analogiju) koja je iskoristila signal koji je pokupio Don kao “antena/prijemnik”. U našem slučaju, to je takođe istina. Frank je “temelj”. On može kanalisati sve vrste stvari skoro čitav dan.

Uzela sam dug vremenski period rada sa Frankom da “kreiram kruženje” tako da se moglo “primiti i iskoristiti” više ili manje sam. To je bilo izazvano činjenicom da je moj analitički um u stanju neprestalnog pregledanja i to je bio jedini put da se kreira “balans” stanja između hemisfera mozga. Možete raći da je to bila vrsta bio-varenja treninga da bi se bilo u mogućnosti primiti i ocijeniti simulacije.

Ra meterijal je bio takođe “grupa napora” zapanjujuće važnosti kao blještavi trag u prelamanju iza fizičkih materijala dostavljenih na vrijeme. Na žalost Ra grupa nije provela više vremena u opštenju za “napad i zamračenje” ishoda četvrtog denziteta STS je mogla da spriječi smrt što sam ja shvatila kao “Ra antena/prijemnik” Don Elkins. Skoro sam istraživala o tome tokom dijaloga sa nekoliko drugih koji su zainteresovani za Ra materijal:

07-24-99

Q: Skoro sam imala dijolag sa momkom na netu u poslednjoj nedelji ili sa nekim ko je vrlo dobro upućen u Ra materijal. Poslao mi je veliki spis volumena 5. Ra knjige, što je bio materijal koji nije bio pušten ranije. Čini se da je tokom vremena kada je Don Elkins pitao neka pitanja različitim konspiracijama i 4. denziteta STS manipulacije i nekim drugim omiljenim nemilosrdnim predmetima, koji su bili neka vrsta presude načinjene od strane te grupe, ili članova te grupe, te taj predmet nije bio prikladna linija ispitivanja za jedan STO kanal. Oni su bili, očigledno, zabrinuti da budu “fokusirani” na “negativne aspekte” zbog toga nisu bili u “ljubavi i svjetlosti”. Takva pitanja i pravci takvog ispitivanja su bili, zato, obeshrabreni ili složni od strane te grupe da ne budu zahtijevani da prate. Don Elkins JE, u svakom slučaju, počinio samoubistvo. Možete li nam reći zašto?

A: Samoubijstvo je izbor trnovitog puta za cilj zatvaranja realizacije i stišavanja buke.
Q: Volio bih to razumjeti. Ovdje, ovi narodi imaju taj čaroban kontakt sa Ra…

A: Kontakt sa Ra ne uključuje i mogućnost napada.
Q: Zašto Ra nije sproveo njemu informacije neophodne da razumije da je on bio pod napadom, i koja vrsta napada je to bila, i kako se nositi sa tim?

A: Pitanja nisu bila postavljena, i to bi bilo kršenje Slobodne Volje, to jest izbor da se fokusiramo samo na “Ljubav i Svjetlost”.
Q: Znači, zato što su bili tako fokusirani na aspekte ljubavi i svjetlosti…

A: Nema pozitivnosti bez negativnosti. Tu je uvijek negativnost prisutna, bez obzira primijetili to ili ne.
Q: Znači, vi govorite, ako nije primijećeno, postavimo ga na tablu tako da govori, da je to vrsta koja “te grize” bez obzira na sve? Što će se, jednom i manifestovati, i ako osoba ide do ekstremnog u pojmu ljubavi i svjetlosti, negativnost će doći na zadnja vrata? Tako da taj negativni fokus na “Ljubav i Svjetlost” efektno postaje tama?

A: Blizu.

Postojalo je nekoliko drugih pominjanja koja mogu biti interesantna:

10-23-94
Q: (L) Mi želimo da znamo o ovom Ra materijalu od Elkins, Rueckert i McCarty, koji nam sugerišete da pogledamo; I odakle Ra materijal dolazi?
A: Nas.

Q: (L) Hoćeti reći da Ra materijal dolazi kroz čist kanal?
A: Da, u relativnom pojmu.

12-05-94
Q: (L) Da li su 6-ti denziteti Oriona znani kao Prolazni Putnici?
A: Da.

Q: (L) Znači postoje Prolazni Putnici koji su STO kao što su STS?
A; TP su: “lutalice”

Q: (L) A šta su lutalice?
A: TP.

Q: (L) Dobro, ideja o Lutalicama, po Ra materijalu, je 4-ti ili 5-ti denzitet bića koji su izabrali da se vrate nazad u treći denzitet da nam pomognu. Da li će to biti ista vrsta Lutalica?
A: 5-tog ili 6-tog denziteta.

10-07-94
Q: (L) Dobro, ko je kreirao Kasiopejce?
A: Vaši odlični drevni preci.

Q: (L) Da li ta bića imaju ime? I kako se zovu?
A: Prolazni putnici.

10-22-94
Q: (L) Sada ste pomenuli kreatora vaše grupe kao odlične drevne pretke zvane prolaznim putnicima, koje je značenje tog pojma i ko su ta bića?
A: Prolazni putnici nisu bića. Prolazni putnici su objedinjeni misaoni oblik.

Q: (L) Zašto se zovu prolaznim putnicima?
A: Zato što prolazi kroz sve oblike realnosti. I oni odskaču naprijed iz Ujedinjenog oblika postojanja.

11-16-94
Q: (L) Spomenuli ste nešto prošle noći kada smo izgubili traku o ekspanziji zvijezda koje su bile korisne za kreaciju. Možete li nam dati nešto o tome aspektu?
A: Transdimenzionalna atomska remolekularizacija.

Q: (L) Šta je remolekularizacija?
A: Biti razuman.

Q: (L) Razumnost od čega ka čemu?
A: Kompleksno. Sudar denziteta.

Q: (L) Sudar jednog denziteta sa drugim. Kojeg? Da li to znači da je to bila tačka u prostoru vremenu gdje čista energija može formirati oko određenog načina rada misaonih formi i tako postati od solidne važnosti?
A: Zatvaramo.

Q: (L) Da li je to tranzicija energije iz viših denziteta u treći denzitet ili određena vrsta cjelokupnog sadržaja traumatičnih događaja univerzalne energije?
A: Subjektivno.

Q: (L) Da li je to oblik smrti?
A: Smrt i rođenje su jedno te isto.

Q: (L) Da li je to bila potreba da se bude na planetu sa umirućom zvijezdom da bi remolekularizacija imala mjesto?
A: Ako je treći denzitet remolekularizacija.

Q: (L) Ako majka planeta gdje je ljudska rasa prvobitno i posijana, izgori, ili se pretvori u pepeo, ja bih volio da znam kako je izgorjela?
A: Ekspanzija zvijezda.

Q: (L) Pa, ako zvijezda ekspanzira, mora ekspanzirati skoro, da li je to tačno?
A: Vrijeme ne mjeri tako, zato što se to desilo u toj kraljevini.

Q: (Koja kraljevina je to?
A: Vrijeme/prostor iskrivljenja.

Q: (L) Šta misliš pod vrijeme/prostor iskrivljenja?
A: Suviše komplikovano ali ti već imaš neko razumijevanje tog koncepta.

Q: (L) Znači, zvijezde ekspanziraju i majka plantea se pretvara u pepeo. Ako je to bio slučaj, to znači da mora pretvoriti u pepeo veoma blizu tačke, koristeći vremensku beskonačnost, kada su ljudska bića bila kreirana?
A: Nemožeš čak ni koristiti slobodno.

Q: (L) Hoćeš li mi pomoći odavde. Pokušavam da shvatim zašto, ako je taj planet bio pretvoren u planet, zašto su ljudka bića bila začeta tamo… šta je bilo poenta donijeti biće među bića na planet koji je bio veoma blizu da postane pepeo… Hrskavo mjerilo…
A: Dobro. Sada: “Potres” za vas. Nije postao pepeo još.

Q: (L) Dobro. Šta je ovo? Rekli ste nam da je postao pepeo… Da je izgorio… Koja je prava priča ovdje?
A: To će biti u isto “vrijeme” kada vi odete u četvrti denzitet. Ljudska rasa je vjerovatno formirana na D Ahnkiar.

Q: (L) Šta ste mislili pod tim da je ljudska rasa vjerovatno formirana na tom planetu? Jeli je to zto što je taj planet ustvari ovaj planet?
A: Ne. To je zatvoreno kraljevina velikog ciklusa.

Q: (L) Da li govorite da su ljudska bića bila kreirana na tom planetu u to određeno vrijeme?
A: Da, jest. Vaša rasa je formirana tamo.

Q: (L) Kako?
A: Kraljevskim prelazom razumijevanja?

Q: (L) Da li vi govorite da su tijela četvrtog denziteta bila formirana tamo…
A: Ne. Trećeg.

Q: (L) Postojala su tijela trećeg denziteta… Da li ćemo mi napustiti tijela u kojim jesmo i preći u drugo tijelo?
A: Vi se razilazite… Mislite pažljivo ,,,,,, Kraljevine, derivativ, realnost, Ciklusa.

Q: (L) Znači da je ljudska rasa bila formirana na tom drugom planetu u današnje vrijeme…

Q: (L) I u to vrijeme na kreljevskoj granici prelaska, taj drugi planet će onda postati pepeo… Izgoriće…

Q: (L) Gdje će onda ljudska bića otići kada su formirana na tom drugom planetu u vrijeme prelaska kraljevske granice?
A: Na zemlju predaka…

Q: (L) Oni će otići u zemlju predaka? Ne razumijem!
A: Vrijeme ne postoji kao što znate; sve je samo lekcija za kolektivnu savjest.

Q: (L) Znači nakon zatvaranja ovog velikog ciklusa sve će ponovo početi iz početka.
A: Ne baš; kao što vidite, početak ne postoji.

Q: (L) Da li će mnogo duša na Zemlji da se reciklira u ta nova tijela koja dolaze na Zemlju?

Q: (L) Kao predak čovjekolikog djeteta?
A: Da. Q: (L) i učiniti ponovo čitavu stvar iz početka?

Q: (L) Znači, drugim riječima, mnogi ljudi će se vratiti na skalu jedan?
A: Blizu.

Q: (L) Da li je to kazna?
A: Ne. Priroda.

Q: (L) Da li će neke od duša, u toj tačci, preći u viši nivo denziteta?

Q: (L) Možete li mi dati postotak toga?
A: Ne. Otvaramo u ovom pojmu.

Q: (L) Sada, vraćanje na planet, ako je o nekoj tačci ciklusa, tijela su bila generisana na tom planetu, ko ih je donio?
A: Prelazak kraljevina.

Q: (L) Nije znači ko, nego šta?
A: Sve je ko i šta.

Q: (L) Dobro, prošle noći ste pominjali nešto u vezi prelaznih putnika koji su vukući ta tijela sa tog planeta donosili ih na Zemlju. Da li je to tačno?

Q: (L) Da li su onda ti prelazni putnici kraljevina?
A: Da. Tako ste i vi.

Q: (L) Da li vi momci znate šta vi radite sa linearnim umom ovdje?
A: Limenke od crva?

Q: (L) Pretpostavljam “crvi R Nas”.

08.11.96
Q: (L) Dobro, pošto se Ra materijal smatra vrstom primjera za Kasiopejski materijal, možete li nam dati postotak tačnosti tog materijala?
A: 63 %.

Q: (L) 63% pa, to je prilično dobro, uzimajući u obzir Faktor Buke Slobodne Volje! (J) To nije loše! (T) Dosta od ovoga su veoma dobre stvari… (L)Možete li nam govoriti malo više o konceptu Lutalica postoji li nešto o Lutalicama što nam možete reći, što će nam pomoći da ih identifikujemo?

www.joschua.org

Vrh

Naslov: nastavak Laurinog odgovora
PostPostano: ned maj 20, 2007 7:19 pm 
Član foruma

LAURA ODGOVARA; Kaseopejci i Ra

A: Specifičnost, moliću.

Q: (L) Dobro, da li je tačan pojam obavještenja da su Lutalice bili individualci koji su osjećali da su otuđeni u svjetski sistem?
A: Da, ali su se mogli djelimično prilagoditi.

Q: (L) Dobro, da li su oni imali ponekad fizičke…
A: Sklonost ka fizičkom.

Q: (T) Sklonost ka fizičkom? Oni nisu voljeli fizičnost? Ali bili su ovdje! (J)Samo zato što su ovdje ne moraju to voljeti! (L) Dobro da li je to uvijek ključ?
A: Da. Q: (L) Imali nešto o njima nešto što (J) Čekaj, ja imam drugo pitanje. Sklonost ka fizičnosti, da li to podrazumijeva da oni ne vole činjenicu da je u trećem denzitetu sve fizičko, i oni je popravljaju, suprotno višim denzitetima, gdje je njihova varjabilnost?
A: Treći denzitet “sav” fizički.

Q: (L) Pa postoji duševno… (J) Ja to razumijem ali fizičko tijelo samo od sebe je popravljeno. (L) Dobro, ne mislim o tome šta će oni dobiti (J) To je ono što ja pitam. (L) Ja mislim da ono što oni dobiju je kao lijepa divizija između nekoga koji je fokusiran na fizičku senzaciju koja je suprotna duševnoj ili mentalnoj ili emocionalnoj senzaciji i što daje smisao nagovještanja.

Q: (L) I to je nešto o čemu sam čitao u toj knjizi, prije neki dan, o čemu oni govore, tijelo je životinje, a duša je duh. On govori da životinjski ljudi teže ka životinjsdkim iskustvima, i veličaju ih, i oni stimulišu svoju fizičku senzaciju/emociju i izmučeni duševnom stranom tako da jedni rastu snažni i snažniji i duševna sorta kolapsira u malenu loptu…
A: Treći denzitet urođenici namjeravaju da se koncentrišu na produžetak, otkrivanje, u fizičko.

Q: (T) I dječak, koji se otkriva upravo sad! Veliko otkrivanje se dešava sada. I svaki dan je sve više intenzivirano. (J) Mislim da je poenta koju sam pokušavao da napravim jeste ostajanje na trećem denzitetu, da li bi mi nedostajala varjabilnost fizičnosti? (L) Dobro, Lutalice su, zapamtite, bića šestog denziteta. Oni su ne-fizički.
A: Manjina.

Q: (T) Manjak duhovnosti?
A: Da. Nedostaje mi. Ne toliko “nedostaje”, kao što je velika poteškoća nepravda.

Q: (J) Da, kao što biste postali slijepi, nedostajala bi vam mogućnost da vidite, itd… (T) Ako ste imali ne-fizičkog, ili ste ograničeni, propustile ne-fizičko.

Karla je uključila neke od Kasiopejskih komentara u njenu nadolazeću “džepnu knjigu za Lutalice”.

I ja ću reklamirati vezu na njihovoj strani, na koju sam mislila radeći ovo dosta dugo! Hvala na podsjećanje!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 23, 2007 11:50 pm 
Administrator

24.01.1998. F. Laura, Ark, AK.

O: Azaha.
P: Imamo nekoliko stvari večeras za pitati, prva je: zašto je A. odlučila odseliti se na način kako je to učinila?
O: Hormonalno.
P: Gdje je ona?
O: Sa drugima.
P: Znam da je s drugima.
O: Provjeri zapisane brojeve telefona.
P: Pa, samo bih htjela znati da li je u redu.
P: Također bih htjela znati zašto je odlučila to napraviti na način koji bi me mogao povrijediti?
O: Nije to bio cilj.
P: Druga tema. Ta mala djevojčica koja je izgubljena, Sabrina... roditelji izgleda da imaju nade. Da li su vanzemaljci oteli dijete Aisenberg-ovih?
P: Što se desilo s Sabrinom Aisenberg?
O: Iznenadna smrt.
P: Što je uzrokovalo nesreću?
O: Bačena je.
P: Tko ju je bacio?
O: Neće biti otkriveno. Možete vi to dokučiti!
P: Dobro. A: Želim pitati u vezi fotografa. L: Da, onaj koji je slikao A. Da li je on bio svarno onaj, kako se i predstavio?
P: Da li je imao neke skrivene motive?
P: Diskutirali smo o kampanji ovog projekta prema javnosti. Kao što smo diskutirali, da li je u redu da požurujemo?
O: Bolje sa sveučilištima.
P: Što time mislite?
O: Prvo kontaktirajte njih.
P: Dobro, napisala sam pismo USF-u. Da li mislite i na sva ostala sveučilišta u državi?
O: UCF i USF i FIT.
P: Što je FIT?
O: Florida Institute of Technology ( Tehnološki institut u Floridi ).
P: Dobro, njih kontaktirati prve i onda nastaviti s projektom.
P: Drugim rječima, dati im mogućnost i ne privući pažnju na sebe?
O: Da! Rekli smo da protresete grmlje, a ne da ga pokosite!
P: Dobro. Istovremeno uz događaje vezane uz Sabrinu Aisenberg, čitala sam knjigu o Churchill-u, Hitleru i Rudolf Hess-u. Izgleda da taj pisac kaže da čovjek u Spandau zatvoru NIJE bio Rudolf Hess. Da li je to točno?
P: Što se desilo sa Rudolfom Hess-om?
O: Poginuo u padu aviona u Škotskoj.
P: Umro je? Da li je objavljen taj pad aviona?
P: On je UMRO u tom padu?
P: Tko je bio momak koji je iskočio padobranom?
O: Nije.
P: Izmislili su čitavu priču?
O: Ne, samo Hess-ovo preživljavanje, radi vrijednosti propagande.
P: Pa to je bizarno, što bih drugo mogla reći o tome... Ali, to je također još jedna opcija koju autor knjige NIJE razmotrio. Ali, što je sa farmerom koji je vidio momka s padobranom koji je iskočio iz aviona?
O: Tako su oni rekli.
P: Pa, nagađam da nisu mogli namjestiti čitavu stvar. To bi čak bilo i JOŠ zbunjujuće!
O: Pravi Hess nikad nebi popustio zlostavljanju.
P: Hmmm. Da li je Hess uistinu letio za Škotsku?
P: Da li je Hitler znao da je Hess bio u avionu?
P: Dakle, morali su uvjeriti Hitlera da je Hess preživio da bi ga zavarali da misli kako su oni planirali?
O: Hitler je vjerovao da je Hess poludio, ili da je uistinu poginuo.
P: Pa ovo je bizarno pitanje, ali morat ću ga postaviti. Da li je Hitler bio homoseksualac?
P: Pa, ova knjiga navodi da je imao neobične odnose sa Rudolfom Hessom. Ali drugi kažu da je bio kompletno asketa u SVIM područjima.
O: Knjiga ima i drugih neistina, također.
P: Pa, mislila sam da je čitava stvar ineteresantna. Da li je Hitler imao dijete?
P: Pa ova knjiga nekako prikazuje Hitlera kao ne tako lošeg momka, a Churchill-a kao istinskog lošeg momka.
O: Dezinformacije u svrhu zavarivanja.
P: U redu. Govoreći o dezinformacijama, postoji mala izjava koja opisuje bivšeg astronauta Edgar Mitchell-a, poslana od strane Skywatch-a, koja kaže da je on rekao da "avion izrađen ljudskom rukom koji ima mogućnosti ili karakteristike, koje se generalno dodjeljuju NLO-ima, POSTOJI, ali NIJE dio vojnog arsenala". Da li je to točno?
O: Ne ono što on kaže.
P: Što mislite pod time? Da sam ja to istakla netočno?
P: Pa, što je istina u ovom slučaju?
O: Nije napravljen ljudskom rukom.
P: Pa, bili ste u pravu. On NIJE rekao ljudskom rukom. Rekao je da je tehnologija POSTOJALA. A: On je govorio o reverznom injžinjeringu, i mislio na to da smo mi u mogućnosti proizvesti tehnologiju, a reverzni injžinjering podrazumijeva da je to učinjeno na Zemlji. Naravno, to NE podrazumijeva da tu nije bilo pomoći od negdje drugdje.
O: Blizu. Ponovo pročitajte.
P: Dobro, rekla bih da je to izrečeno VRLO oprezno. A: Iduća stvar koja je rečena jest ta da bi se napravili ti avioni, ili štogod to bilo, da nisu potrebne crvotočine, niti vremenske petlje, niti druge dimenzije, što podrazumijeva da je sve to tehnologija 3. denziteta. Da li je bio korektan kod te tvrdnje?
O: Nije rečeno da je sve 3. denziteta.
P: U neku ruku, to je podrazumijevao, ali kazivao je na to da je sve to standardna fizika i injžinjering.
O: 3. i 4. Ponovno pročitajte.
P: Dobro, hoćemo. Da li je on osoba koja je znala o stvarima o kojima je govorila?
O: Blizu toga.
P: A: Sad, želio bih pitati u vezi momka iz Engleske, koji se bavio antigravitacijom, koji je umro sa 76 godina, nakon što je kontaktirao NASU i poslije svih tih eksperimenata koji su kazivali da je proizveo antigravitaciju. Sumnjam da njegova smrt nije bila prirodna. Eric Laithwaite. Da li je on otkrio tajnu antigravitacije?
O: Do izvjesne granice.
P: Da li je njegova smrt, recimo to ovako, potpomognuta?
P: Zašto nam se nije javila Sue B.?
O: Nije više zainteresirana, jer ste se opirali zamci.
P: Dakle, bila je to zamka. Da li sam korektna kad mislim da oni, kao grupa, ne egzistiraju u SAD, već negdje u Evropi?
O: Egzistiraju kao ogranak.
P: A: Dakle, to je ogranak KGB ili bilo čega. L: Kao ogranak čega?
O: NSA.
P: Dobro, dakle, pružali smo otpor toj zamci. Koliko ih ima?
O: Gledajte, uočite, slušajte.
P: A: Želim znati koja je bila svrha te zamke. Što se trebalo postići?
O: Smanjivanje vaše energije u psihičkom labirintu. Uzrokovati da pođete na "lov na divlje guske".
P: A: Zašto bi oni htjeli da idem na lov divljih gusaka, rađe nego da radim zajedno sa njima? L: Mislim da ne žele da radiš s njima...
O: Ili da nađeš nešto značajno.
P: Iduća stvar: otkrili smo da vjerojatno možemo dobiti razvod u Dominikanskoj Republici tako da potpišemo punomoć advokatu i da ga imamo kao predstavnika tamo, da bi mogli imati status neženja, ali nesmijemo imati nekretnina. Da li se to, u stvari, može izvesti?
O: Bolje gledajte u to dublje.
P: U redu. Da li je razvod braka u Floridi najbolji način zasad?
O: Dobro, ali vas mi nemožemo voditi za ruke.
P: Znam to. Samo mislim na razne opcije i možemo li imati barem neke tragove? Nadam se da možemo kontrolirati i izbaciti greške u bilo kojem procesu.
P: A: Jedinu stvar koju trebamo znati jest: hoće li nešto zaustaviti ovaj loš period što je prije moguće?
O: Da, laku noć.
P: Čekajte malo! To je bilo pitanje! Ne možete reći samo "hasta la vista"! ( doviđenja )
O: Najtamnije je prije svitanja.
P: Pa, definitivno je bilo vrlo mračno.
O: Imajte vjere! Laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 24, 2007 11:19 pm 
Administrator

31.01.1998.

P: Koga imamo večeras s nama?
O: Oorg.
P: Večeras smo umorni i imamo par brzih pitanja. Ark se osjeća kao da gubi svoje vrijeme. Možemo li imati mali uvid u ovu situaciju?
O: Određenije.
P: On provodi toliko mnogo vremena na podučavanja, tako da nema vremena za druge poslove i zbrka je u kući i potraživanja klinaca - mene - čini se da ga sve drži dalje od bavljenja nečega za svoj posao, što bi MOGAO i učiniti da ne podučava.
O: Možda bi mogao probati "na samo" na neko vrijeme.
P: On bi možda trebao to učiniti?
O: To bi pomoglo, inače, problemi će se povećavati.
P: Kažete da bi ga trebala odvesti u Gainnesville, ostaviti ga tamo, doći kući i brinuti se za kuću i klince?
O: Ili tako nekako. Sjetite se, mi vam ne govorimo što da učinite. Jedino vam dajemo prijedloge.
P: Možete li nam kazati zašto je situacija onkava kakvu sam je upravo opisala?
O: Napad.
P: Pa, ako je napad dizajniran da nas drži razdvojeno, oni pobjedjuju...
O: Ne da vas drži razdvojeno.
P: A: Imam teoriju da je sve ovo što nam C's govore - da je to samo test - da se sve učini koliko god je to moguće teško - tako da smo umorni i imamo previše stvari za učiniti - da je to samo test...
O: Blizu, međusobno povezano.
P: Možete li nam dati bilo koji smjer stvari koje bi mogli napraviti da ublažimo stres na poslu?
O: Riješit će se samo od sebe.
P: Možete li nam reći tko je zapravo bila osoba koja je nazvala policiju prošlog tjedna?
P: Zašto kažete 'neodređeno'?
O: Jer reći nešto drugo bi stimuliralo nerazumne reakcije koje nastaju iz strastvenih emocija.
P: A: Ja bih volio znati da li postoji bilo koja prijeteća financijska katastrofa, koju možemo nekako spriječiti?
O: Nema katastrofe.
P: U redu, tako, ja bih trebao otputovati do Gainesville-a i vratiti se...
O: USF.
P: Pa, ja sam pisao B.C., ali do sada nismo dobiil ništa natrag...
O: Hoćete.
P: Nadam se. A: Da li su spomenuli USF jer bi mi trebali učiniti nešto više od toga što smo učinili do sada?
O: Uvijek.
P: Ja neznam što bi drugo radili…
O: Čuvajte se negativnih posljedica po zdravlje koje dolaze od meksičkog srebra.
P: Kao na primjer?
O: Anomalije u krvi.
P: Da li se to odnosi samo na mene, Arka, A**, A****, svi mi nosimo meksičko srebro?
O: Svi.
P: Što bi trebali napraviti? Ne nositi taj nakit?
O: Odlična ideja!
P: A: To je moguće. Bolje ikad…. nego nikad. L: Imate li još neke "dragulje" mudrosti? A: Želio bih pitati o monopolima. Da li monopoli postoje?
P: Moje misli su bile, da ako monopoli postoje, jedini način na koji oni mogu postojati je da negdje, pod nekim uvjetima, postoji suprotni pol…. Mislim, oni nemogu postojati u trećem denzitetu bez da su dio jedne dualnosti… A: Da…
O: A treći denzitet zaklanja tako mnogo istina.
P. Da li kažete zaklanja u smislu da skriva monopole od toga da ih mi promatramo?
O: Mjerljivost.
P: Skriva ih od naše mjerljivosti.
O: Psihomantium.
P: Ok, da li je psihomantium nešto što koristi monopole? Kada koristimo ogledalo, da li vidimo i drugu "polovicu" njih?
O: Prozor prema mnogim pogledima.
P: Pa, radim na tome! Ja se kao prvo moram pobrinuti za kuću! A: A da bi se pobrinuli za kuću, moramo raditi na ovim monopolima, dobiti Nobelovu nagradu za ove monopole...
O: Previše se raspršujete posvuda.
P: Ja znam da raspršujem sebe posvuda.
O: Ali, vi ste sretniji sad.
P: Osim u vezi sa A***. Ja sam vrlo nesretna zbog A***. Želim plakati u vezi toga cijelo vrijeme.
O: Oduvijek je bila karmički ispunjena konfliktima.
P: Što je priroda karme?
O: Zamjena uloga.
P: Natrag na monopole. A: Davno prije, savjetovali ste da bih se trebao vratiti nečemu što sam radio davno i što sam napustio, kao mnoge druge stvari. Monopoli su bili jedna od stvari i nedavno sam otkrio drugu, automat. Svemir je poput računala i u početku je postojala 'riječ.' Da li bih trebao raditi na monopolima privremeno i završiti s tim ili je to nešto vrijedno truda da i dalje nastavim sa proučavanjima? Pomozite, molimo.
O: Vi trebate proučavati vrijeme.
P: U čemu je "caka" koju možemo pojmiti iz "proučavanja vremena"?
O: Oba napora će donijeti rezlutate ako se istražuju simultano. Vikendi će vam ovo i pokazati, kao i večeri koje će uskoro biti u novom okruženju, ako nastavite korektno. Vi ste u osnovi na pravom putu, samo imajte strpljenja i vjere. Sada, mi vam predlažemo da se u budućim sesijama posvetite puno više stvarima koje su od univerzalnog značaja, nego što rješavaju ili na koncu konca olakšavaju, osobne probleme. Hvala i laku noć.

( Thnx to Tina )

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 735 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 37  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.