Sada je: sub jul 05, 2025 3:06 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 265 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto dec 12, 2006 7:41 pm 
Početnik

Sophia je napisao/la:
INDIGO,

Citat:
jako si mi poznat , nadam se da ta sjecanja ne izviru iz onih 1%, ili je u posljednje vrijeme, epidemija ljudi sa slicnim stilom pisanja i greskama u pisanju.
Posjedujes i ti znanje , koje kako rece izvire iz tebe ali dok ne naucis ili rodis LJUBAV U SEBI da vidis tu LJUBAV u svatkom drugom stvorenju, ma koliko to stvorenje spavalo i tebi se cinilo da je u onih 99%, nece ti biti dovoljno to sto si "probudjen".
Neki sanjaju cio zivot da su izabrani , posebni i nikad taj San ne vidi svjetlo dana na ovom Svijetu jer nisu bili dovoljno hrabri da shvate svrhu obe strane i tamne i svjetle ovog zemaljskog zivota.
Hvala na komplimentu, da posjedujem znanje ali iskreno receno ja ne posjedujem nikakvo "znanje" jos.

sorry ja sam mislio na Sofiju ali imate slično ime pa sam zabrljao.
U krivu si. No teško da mogu promijeniti tvoje razmišljanje isto kako ti ne možeš promijeniti moje jer moje zanje jest samoznanje, nije iz knjiga, postova ili bilo kakvog drugog medija.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 29, 2007 3:35 pm 
Član foruma

Društvo bazirano na pretpostavci da su svi ljudi jednaki, nalazi se u situaciji u kojoj pojedinac postaje ono što misli o drugima, tj ono što on misli da drugi jesu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 29, 2007 4:04 pm 
Član foruma

Jefferson je rekao:"Svi imaju jednaka prava pred zakonom".
(svi imaju jednaka prava pred zakonom=zakon je jednak za sve)

Nije rekao da su svi ljudi jednaki.

Ako bi Jeffersona pitali :"Što bi to značilo da je jednak!", on bi vjerovatno odgovorio ovo:"Jednak s kime?".

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 29, 2007 4:22 pm 
Član foruma

Uzmimo sada primjer da je netko uvjeren da su svi oko njega loši i da je uvjeren da mu na neki način žele učiniti nešto loše. Ako se ta osoba složila s tim da smo svi isti(jednaki), onda ona nema izbora i ona sama mora biti takva/(loša)/.

Postoji li zaista neka zločesta osobnost?

Postoji li zaista!!!

Vrh

Naslov: NOVI RJEČNIK ZA NOVO VRIJEME
PostPostano: čet mar 08, 2007 10:26 am 
Član foruma

NOVI RJEČNIK ZA NOVO VRIJEME

Sjećate se Orwelove 1984?

Genijalna knjiga – za one koji vole taj podžanr sf-a koji istražuje utopije/distopije i pokušaje da se konstruira savršeni svijet (ja obožavam takve romane). Iz te obitelji padaju mi na pamet još «Vrli novi svijet» od Huxleya, «Mi» od Zamjatina, «Fahrenheit 451» od Bradburya, a kod nas «Tamara» od Živka Prodanovića.

U svim tim romanima do savršenstva se pokušalo stići kroz totalitarizam. Što se, naravno, pokaže potpuno izopačenim.

Stvar postane nezgodna kad shvatite da u nekim aspektima svijet oko nas počinje nalikovati svijetovima iz tih romana. O jednom od tih aspekata u novom Nexusu piše David Icke. Riječ je , naime, o - riječima.

Ništa to nije novo. Bezazlen izraz «konačno rješenje» za vrijeme Trećeg Reicha dobio je zastrašujuće značenje. Te dvije riječ sadržavale su smrt 6 milijuna ljudi. Orwellovi vlastodršci bili su u tom pogledu pošteniji od nacističkih vlastodržaca i skovali su nove pojmove poput Zločina mišljenja (čak i pomisliti da bi država mogla biti u krivu u bilo kojem smislu), Policmišljenja(engl. Thinkpol - policija misli čija je uloga eliminirati zločin mišljenja pomoću špijuniranja, nadzornih kamera, itd.), Crnobijelo (prihvaćanje svega što vlasti govore bez preispitivanja i, kao što je to Orwell opisao: «…lojalna spremnost ustvrditi da je crno bijelo kada partijska disciplina to zahtijeva. To također označava sposobnost da čovjek vjeruje da crno jest bijelo, štoviše, da zna kako crno je bijelo, te zaboravi da je ikada mislio suprotno».) Tu su zatim Pačji govor (govoriti bez razmišljanja, slično gakanju patke), Zločin lica (pokazati bilo koji izraz lica koji bi nadzorna služba Velikog brata mogla protumačiti kao da nešto skriva. Mogao bi to biti pogled zabrinutosti ili nedostatak reakcije na službena priopćenja odnosno izostanak ispravne reakcije na navodne 'pobjede', uključujući to da se ne slavi pobjeda u ratu), Dvomišlje (odbijanje ili nesposobnost da se uvidi kontradiktornost, kao i imati dva kontradiktorna uvjerenja istovremeno, te vjerovati da su oba istinita). Primjer ovoga zadnjeg je, kaže Icke, "sljedeći komentar momčine Georgea Busha":

-Vidite, mi volimo… mi volimo slobodu. A to je nešto što oni nisu razumjeli. Oni sve mrze; mi sve volimo. Oni djeluju iz mržnje; mi ne tražimo osvetu, mi tražimo pravdu iz ljubavi.

Ta izjava od nas zahtijeva, piše Icke, da vjerujemo kako je ljubav isto što i masovno ubijanje civila. Ovo je posve očigledna, nemoguća kontradikcija odnosno - dvomišlje.

Elementi Orwelovskog društvo pomalo su već oko nas. Najbolji dokaz za tu tezu je mali Ickeov rječnik koji slijedi. Manipulaciju jezikom, pojmove s lijeve strane smislili su profesionalci za politički marketing. Tumačenja s desne strane predstavljaju način kako da dešifriramo što se doista poručuje.

Američki interes: interes onih koji kontroliraju Sjedinjene Države, a svatko tko se opire tom nadzoru djeluje 'protiv američkih interesa'.

Nacionalna sigurnost: sigurnost vlasti u skrivanju njihovog Plana i kontrola ljudi kroz povećanu sigurnost kako bi se spremno dočekale fabricirane opasnosti.

Protuvladine skupine: bilo koja organizacija koja nastoji prozvati i izazvati državnu diktaturu. Stoga su osumnjičeni kao krajnje opasni anarhisti ili potencijalni teroristi.

Ekstremist: svatko tko govori bilo što što odstupa od države prihvaćenog obrasca (vidi također 'militant'). Za one na vlasti redistribucija bogatstva sa ultra-bogatih na one koji gladuju predstavlja 'ekstremizam'.

Teorija zavjere: svaka tvrdnja da oni na vlasti lažu i slijede Plan koji skrivaju od javnosti.

Desno i lijevo / Konzervativno i liberalno: izrazi smišljeni kako bi svako pitanje prikazali kao crno-bijelu opreku, te prikrili činjenicu da svaka rasprava ima više od dvije strane.

Izgradnja nacije: poslije bombardiranja i invazije na ciljnu zemlju postavite marionetsku vlast koja zastupa vaše interese, i istovremeno tvrdite da je to vlast koju je izabralo domicilno stanovništvo. Bit će to jamstvo da zemlja ide u smjeru koji vi diktirate, ali bez otvorenog nadzora s vaše strane.

Održavanje mira: okupacija zemlje pomoću strane vojske.

Mirovni proces: ostavljati dojam da se zalažete za mir, dok je u stvari riječ tek o međurazdoblju koje prethodi pokretanju daljnjih osvajanja kroz rat.

Oslobađanje: masovno ubijanje i terorizam usmjereni protiv civilnog stanovništva u ime zaustavljanja terorizma, što nema baš nikakve veze s ljudima koje ubijate ili ste ih doživotno osakatili.

Rat protiv terorizma: neprestano ponavljanje ovog procesa.

Napad: kada su Amerika i kompanija mete.

Odmazda: kada Amerika i kompanija napadaju.

Samoobrana: ubiti momka prije nego on stigne i pomisliti da bi ubio tebe.

Prilog za kampanju: mito

Obrazovanje: pranje mozga

Dobri građani: robovi koji ne protestiraju zbog toga što su robovi ili čak nisu ni svjesni da su robovi.

Jednakost: svakog učiniti robom.

Demokracija: izabrana ili čak i neizabrana diktatura u kojoj većina često glasa za gubitnike. Pogledaj također tiranija neupućene većine.

Zločin: prekršiti zakon koji je usvojen bez naše suglasnosti ma koliko apsurdan bio.

Sloboda tiska: sloboda da se izvještava službena verzija događaja.

Nulta tolerancija: nasilje.

Slobodna trgovina: korištenje robovskog rada za izradu vaših proizvoda u najsiromašnijim zemljama svijeta što plaćate par centi, a zatim ih izvozite bez carinskih pristojbi u najbogatije zemlje gdje ih prodajete po najskupljim cijenama. Znači i baciti svoje jeftine proizvode na tržište bilo koje zemlje i tako uništiti lokalno gospodarstvo i sredstva za život najsiromašnijih naroda svijeta.

Konkurencija: natjecanje transnacionalnih korporacija kako bi se utvrdilo koja je najefikasnija u izrabljivanju globalne populacije.

Propaganda: sve ono što govore vaši protivnici zato što vi jedini govorite istinu.

Sloboda: ropstvo.

Zabavno, zar ne?

Iskrivljena uporaba ovih i drugih riječi, tvrdi David Icke, smišljena je s ciljem da u svijest, a posebice u podsvjesni um, usadi lažnu sliku stvarnosti. Takvom manipulacijom ljudi postiže se to da oni sebe i svijest doživljavaju na način kako to odgovara ambicijama njihovih lidera.

Da nisam sam vidio i čuo na Vijestima, ne bih vjerovao.

(Preuzeto sa Bloga Krešimira Mišaka!)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 25, 2007 11:21 pm 
Član foruma

Galaksija
Citat:
Problem je u tome sto smo svi mi manje ili vise programirani, ovako ili onako, ovdje i sada. Odatle proistice i pitanje: kako programirane licnosti mogu uopste objektivno razgovarati o mentalnim programima?

Razgovarati se uvijek moze...a "objektivno", sto je to? Vazno je razgovarati i izmjeniti misljenja, rijesiti se uopce tog nedostiznog objektivnog koji nas zaustavlja i prije nego sto pokusamo. Ja sam mozda jedina na ovom forumu koja je, eto, tako programirana da ne vjeruje apsolutno nista (nula, zero) u vanzemaljska bica u smislu INTELIGENTNA kao ljudi ili vise (dopustam mogucnost postojanja nekih oblika zivota), pa ipak, susrecem se sa istim pitanjima kao vi sto se tice "spoznaje", "matrixa" i ostalog. Posjecujem ovaj forum i rasprave jer mi to donosi pogled iz druge perspektive, a interesantna mi je i vasa specificna problematika. Po meni, najgora stvar na putu ka spoznaji je stajati stalno u istim paradigmama i plesti po jednom te istom ritmu. Sve se treba promotriti i to iz svih mogucih tocki gledista. Treba se upoznati sa svim "hipotezama".
Nastojim koliko mi je to moguce sudjelovati u raspravama "zaboravljajuc" na taj moj "back up" program, sto ce reci, nastojim prihvatiti neke vase pojmove kao misaone hipoteze, a potom ih reducirati na metafizicke pojmove. Ne smatram se da sam ja u pravu ili da ste vi, to je tako malo bitno kad smo svi u istom sosu, hocemo spoznati ono sto nam mozda i nije moguce...Ali valja pokusati...
Dakle, razgovor je moguc, a ako bas hoces objektivan, i sam razgovor je nemoguc...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 26, 2007 5:52 pm 
Administrator

Citat:
Ja sam mozda jedina na ovom forumu koja je, eto, tako programirana da ne vjeruje apsolutno nista (nula, zero) u vanzemaljska bica u smislu INTELIGENTNA kao ljudi ili vise (dopustam mogucnost postojanja nekih oblika zivota), pa ipak, susrecem se sa istim pitanjima kao vi sto se tice "spoznaje", "matrixa" i ostalog.

Pa prije par dana su ti i službene Francuske vlasti dale popis NLO interakcija kroz povijest Francuske!!! Bilo je i u novinama i na internetu...

Pitanje je sad koliko će se dugo održati taj "Nevjerni Toma"... ali, sad već u svojoj svijesti imaš program da oni postoje. Dokazivanje je ionako suvišno, to moraš doznati sama i sama sebi interpretirati na neki način. Ne vjeruj - saznaj!

Objektivno bi bio: MOGUĆE je da nešto/sve postoji. Možda ja/ti i mi svi skupa to trenutno nemožemo vidjeti ili detektirati, izmjeriti, shvatiti... ali će to kad-tad isplivati kao "normalno" i toga ćemo uveliko biti svjesni.

Najbitnije je imati otvoren um prema novim/svim mogućnostima i tada će se brže saznavati stvari i brže postići veća svjesnost, a time i napredak.

Ako cijeli svijet gledaš iz perspektive kvantne fizike, da je sve brdo atoma i energije, međusobnih čudnih odnosa - onda uvidiš da je zapravo SVE MOGUĆE! ( naravno pod određenim uvjetima )

I mislim da je pojam OBJEKTIVNO = SVE moguće, zasad najbliža koncepcija koju trenutno razumijemo ( ovim našim 3 D mozgovima ).

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 28, 2007 10:34 pm 
Početnik

Iako bolna istina je tu!

Odlični postovi Sofija,Galaksija,Jack i ostali!

Sad treba posložiti kockice...

pozdrav :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 21, 2007 10:45 am 
Član foruma

Odličan članak o tome kako funkcionira propaganda:

http://home.att.net/~bob.wallace/howpro ... works.html

Neophodno je znati kako stvar funkcionira da bismo mogli postati imuni na njene napade. Tri osnovne poveznice njenog djelovanja su emocionalnost, pripadnost plemenu i samoljublje, i ona djeluje preko "Ahilove pete" animalističkih instinkta. Na to nisu imuni niti takozvani "racionalni i inteligentni intelektualci", jer taj naš R-complex u mozgu omogućuje najnižim pobudama da nadvladaju bilo kakvu težnju za istinskim nadvladavanjem matričnih zakona.
A tko misli da je stvar trivijalna, neka se samo promatra!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 09, 2007 6:43 pm 
Početnik

Citat:
Iako bolna istina je tu!Odlični postovi Sofija,Galaksija,Jack i ostali!
Sad treba posložiti kockice...pozdrav :)

Dobro,kocke imamo,koju cemo igru bacati? Sta cemo otkriti zaboga miloga? Da je ovo s cim sada raspolazemo vrhunac znanja i sad sve znamo jeli? Imamo obranu protiv "opakih" igraca,sto nam govori da smo spremni na novi izazov nevidjenih mogucnosti? Ako smo to prihvatili kao temelj odakle cemo ubudce stalno polaziti,tada nam nije potrebno pravo istinsko zanje nego sjena njegova,u lazima ispletena.Divim se vama dragi prijatelji kako ste se napunili optimizmom.Meni se cini da je i u ovim hipotezama apsolutno promasena materija,jer ovo cemo si onda postaviti kao ISTINU,nema potrebe da bilo sta osim ovih produkata transkripata i ostaloga bude prihvatljivo.Ipak nam je ovo prihvatljivije,nemoramo podnositi nikakve zrtve,a mozemo si zamisliti tak novi svijet bez obzira sta ce god tko suprotno kazati.Pozzzz.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 09, 2007 10:36 pm 
Moderator

Citat:
Divim se vama dragi prijatelji kako ste se napunili optimizmom.Meni se cini da je i u ovim hipotezama apsolutno promasena materija,jer ovo cemo si onda postaviti kao ISTINU,nema potrebe da bilo sta osim ovih produkata transkripata i ostaloga bude prihvatljivo.

Rekla bih da je poenta kako teme, tako i citavog sajta upravo suprotna od navedenog. Ne postaviti neke hipoteze kao istinu, upravo naprotiv: istraziti informacije, poglede na svet i iskustva koje izlaze iz okvira koje nam pruzaju manipulativna sredstva informisanja, kruti skolski sistem i falsifikovane verske knjige. :wink:

U apsolutnom smislu istina je jednostavna: Sve je Jedno. Medjutim, nase trenutno stanje svesti je veoma daleko od opazanja ove istine. Mozemo da je ponavljamo dok ne poplavimo, cinjenica je da percipiramo sebe kao pojedinacna bica.

U relativnom smislu istina, odn. percepcija objektivne stvarnosti/manifestacije Svega sto Jeste :wink: stoji u skladu sa stepenom svesti koju smo uspeli da razvijemo. Znanjem kojim dekodiramo opazanja i povezujemo ih. Emocijama kojima zauzimamo licni odnos prema stvarnosti i drugim bicima. Moralom kojim sve to primenjujemo u svom delovanju. (I koji je veoma daleko od onoga sto podrazumevamo pod propisanim, ili usvojenim, cesto veoma nemoralnim, pravilima ponasanja. Za ljubitelje „bacanja kockica“ preporucila bih preferans ne toliko za razvoj intelekta, koliko za savladavanje vestine pod imenom fer plej :wink: .)

Rad na transcendiranju ova tri centra je istovremeno rad na razvoju svesti.

I zato se „informacije uvek moraju brizljivo cuvati. U nasem pokusaju da shvatimo Univerzum, one dolaze odmah posle ljubavi i postenja.“ :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 09, 2007 11:08 pm 
Administrator

Citat:
Iako bolna istina je tu!Odlični postovi Sofija,Galaksija,Jack i ostali!
Sad treba posložiti kockice...pozdrav

Pa na to:
Citat:
Dobro,kocke imamo,koju cemo igru bacati?

Niti jednu. Ne znače ovo "kockice" one kockice za "Čovječe ne ljuti se"! To znači MOZAIK. Više kao Puzzle, slagalica... ili one kockice sa slovima s kojim slažeš riječi kao u križaljkama...

Nema tu "kocke", tj. hazarderstva, niti kakve "igre na sreću". Ne. Upravo suprotno. ZNANJEM ( sviješću, ljubavi ) se slaže ŠIRA SLIKA.

Sad, širu sliku shvati kao proširenu percepciju, veći kut gledanja... a ne kao neki Jumbo plakat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov: presedan
PostPostano: sri okt 17, 2007 6:39 pm 
Početnik

http://www.vecernji.hr/newsroom/blackch ... 4/index.do

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 08, 2007 11:22 am 
Član foruma

na sanskrtu riječ tamas znači-nepokretnost,neznanje,lijenost...,a ak pročitamo na arapski način(s desna na lijevo) kao recimo- sama,onda znači tišina uma..dakle ključ je u pravilnom korištenju obe polutke mozga.. :wink: ,

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 24, 2008 8:44 pm 
Član foruma

Citat:
ima ljudi koji su pokušali izaći iz iluzije, ali tek sam danas vidio kako ih se "vraća" u sistem natrag!!!

U tome i jest kvaka. Nema izlaska iz sistema – za LJUDE. Ono što izlazi iz sistema nije čovjek onakav kakvim ga "definiramo", znamo i prepoznajemo. Kad shvatiš i prepoznaješ sistem u svim njegovim "igricama" , sistem prvo postaje poput divlje zvjeri u kavezu. A zvjer je moćna, a kad je gladna, onda razara kavez i proždere te cijeloga. Stoga "tvoje" biće od istine mora jačati. Kao kad malo dijete uči hodati. Kad padne, digne se i nastavi dalje... Bez straha. Danas mi je sistem pokušao gutnuti "ruku"... Ok, još je tu... Idemo dalje, sutra ću odrezati nokte pa možda ih nanjuši i pojede. Takva je Velika Igra. Sistem neće umrijeti od gladi. Jedino možeš ti umrijeti za sistem.

Netko se hrani "nama". Pa "bože moj" i mi se hranimo nečim! Ali, netko se ne hrani Nama, već našim ILUZIJAMA, upravo onime čega se želimo "riješiti" ukoliko mu želimo izmaći. A ako te iluzije spoznamo kao takve, spoznajemo i otkuda su – od sistema, i red je da mu ih i vratimo (nazovite to rekapitulacijom u širim razmjerima). U početku tek tu i tamo, kasnije sve češće, moguće je početi pokušati "hraniti" sistem ISTINAMA, unutarnjom šutnjom, pukotinama u dijalogu. Nećete vjerovati, što više ga počnete svjesno "hraniti" tim "pukotinama", on kao da se smiruje i pušta vas, jer ne razumije. Tu i tamo baci kosku, i vi se uhvatite, pa nismo savršeni! Pa šta onda? Idemo dalje, nastavljamo svojim putem. Putem jačanja istine, unutarnje tišine. Metaboliranja Istine su VAN njegovog dosega, one su poput zena za njega, poput praznog dijela njegovog tanjura, a taj dio ga ne zanima. A vi postajete sve više "kamuflirani" i jedino slobodni stvarati sve veću i veću "unutarnju tišinu", postajati sve snažnija Istina...

A za to je potrebna hrabrost i nepokolebljivost, besprijekornost...

Ima jedna zgodna priča, sad mi palo na pamet pa ću ju ovdje "c&p":

U Ž E

Ovo je priča o planinaru koji se želio uspeti na najvišu planinu. U tu je pustolovinu krenuo nakon dugih godina priprema. No kako je svu slavu želio za sebe, odlučio se popeti na planinu sam.

Počeo se penjati. Vrijeme je odmicalo i postalo je kasno. Umjesto da pripremi logor za noć, nastavio se penjati sve dok se nije smračilo.

Gusta je noć obavila planinske vrhove. Oko čovjeka sve je bilo crno. Nebo i mjesec prekrili su teški oblaci i ništa se nije vidjelo.

I dok se tako penjao, tek nekoliko koraka od vrha, okliznuo se i počeo padati velikom brzinom. Mogao je vidjeti samo crne točke i osjećati silu teže koja ga strahovito vuče dolje. U tim trenucima užasnoga straha pred očima su mu se odigravali svi lijepi i ružni trenuci njegova života.

Misleći o tome kako je blizu smrti, iznenada je osjetio kako ga snažno povlači uže kojim je bio vezan.

Tijelo mu je visjelo u zraku... samo ga je uže držalo. U tom je trenutku mogao samo uzviknuti: “Bože, pomozi mi! “

Iznenada se s neba začu duboki glas:
Što želiš da učinim?
-

“Spasi me, Bože! “
-

Doista vjeruješ da te ja mogu spasiti?
-

“Naravno da vjerujem! “
-

TADA PREREŽI UŽE KOJIM SI VEZAN...

Nastupio je trenutak tišine. Čovjek odluči držati se užeta svom snagom.

Spasilačka ekipa priča kako su idućeg dana planinara našli mrtva i smrznuta. Njegovo je tijelo visjelo o užetu za koje se grčevito držao...

SAMO TRI STOPE OD ZEMLJE...

A ti? Koliko si vezan za svoje uže?
Bi li ga pustio?

___

Možda je prva najteža stvar - prepoznati svoje uže (da ne kažem: užad)!

zen svima

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 24, 2008 11:34 pm 
Moderator

zen i tebi :wink:

sjajan post i odlicna prica =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jul 05, 2008 1:14 am 
Član foruma

Cudno! Ili nije?
akomoguja - 25. juni 2008. u 19.21

Pogledajte ovo
http://projectcamelot.org/norway.html

I malo prevoda

Pismo norveškog političara – bliži se kraj

Izvor: http://projectcamel ot.org/norway. html

Na stranici projectcamelot. org stiglo je pismo nakon postavljanja stranice posvećene Benazir Bhutto. Osoba koja je napisala pismo napisala je svoje pravo ime (koje su provjerili) i priložila svoje fotografije sa premijerom Norveške, kao i sa Benazir Bhutto. Ipak, ta osoba nije željela da se objavi ime. Sadržaj pisma slijedi u nastavku.

Ja sam političar iz Norveške. Želim reći da će se teške stvari desiti između 2008. i 2012. godine.

Norveška vlada pravi sve više podzemnih baza i bunkera. Na to pitanje su jednostavno odgovorili da je to radi zaštite ljudi u Norveškoj. Tražio sam informaciju kada će to biti završeno, a odovorili su: „Prije 2011. godine”.

Izrael čini istu stvar, kao i mnoge druge države.

Dokaz, da je ono što govorim istina, su fotografije sa ministrima koje sam upoznao. Oni sve ovo znaju, ali ne žele stvarati uzbunu i masovnu paniku.

Planet X dolazi i Norveška je počela skladištiti hranu i sjemena u području Svalbard i sjevernom polu uz pomoć SAD-a i EU. Oni će spasiti samo one koji pripadaju eliti i imaju moć, kao i ljekare, naučnike i sl. koji su potrebni za novi početak.

Ja već znam da ću prije 2012. godine otiči u područje Mosjoen, gdje se nalazi duboka podzemna vojna baza. Tamo smo podijeljeni u sektore: crveni, plavi i zeleni. Njima je ovo već naznačeno, a kampovi su već odavno napravljeni.

Ljudi koji će ostati na površini i umrijeti zajedno sa drugima neće dobiti pomoć. Plan je da 2 miliona Norvežana bude osigurano, a ostalih 2,6 miliona će umrijeti.

Svi sektori i arke su povezani tunelima i imaju vozila kojima se može preći sa jedne arke na drugu. To je iz razloga da mogu biti u kontaktu jedni sa drugima.

Veoma sam tužan. Često plačem sa drugima znajući da će toliko mnogo ljudi saznati istinu prekasno. Vlada laže ljude od 1983. godine do sada. Svi važniji političari Norveške znaju za ovo, ali samo mali broj njih će to reći drugima zbog straha da bi mogli propustiti NOAH 12 vozila koja bi ih odvezla na sigurno mjesto.

Ako kažu ikome, zasigurno su mrtvi. Ali, ja više ne brinem za sebe. Čovječanstvo i druge vrste moraju preživjeti. Ljudi to moraju znati.

Sve vlade svijeta su zabrinute zbog ovoga. Za ljude koji se žele sami spasiti mogusamo reći da potraže pećine na visokim mjestima gdje mogu napraviti zalihe hrane za najmanje 5 godina, uključujući konzerviranu hranu i vodu.

Posljednji put govorim: „Bože, pomozi nam svima...”, ali znam da nam Bog neće pomoći. Samo svaka osoba pojedinačno može nešto učiniti. Probudite se, molim vas...!

Mogao sam vam pisati koristeći drugo ime, ali više se ne bojim ničega. Kada znate ovo pouzdano, postajete nesavladivi i nikakvo zlo vam se neće dogoditi kada znate da je blizu kraj.

Uvjeravam vas 100% da će se ovo desiti. Četiri godine su preostale do kraja. Nabavite oružje, napravite grupe za preživljavanje i pronađite mjesto gdje možete biti sigurni sa hranom.

Pitajte me bilo šta - ja ću vam odgovoriti koliko god znam o povezanosti Norveške sa ovim slučajem. Samo pogledajte okolo, svugdje se prave podzemne baze i bunkeri. Ljudi, otvorite oči. Pitate li vlade šta to prave, samo će odgovoriti: „To je samo skladište za hranu”. Zasljepljuju vas lažima.

Znaci prisustva vanzemaljaca su takođe tu i često vidim norveške elitne političare koji nisu ono što govore. Čini se kao da su kontrolirani u svakom pogledu.

Zapamtite da oni koji će biti u gradu i okolini su oni koji će biti prvi umrijeti. Kasnije će vojska počistiti ostatke preživjelih i imat će naređenje da ubiju bilo koga ko se usprotivi odvođenju u kampove gdje će svi biti označeni brojem.

Vidim da je na vašoj stranici spomenuta Benazir Bhutto. Njena smrt je tragična. Kao što vidite, sastao sam se s njom. Takođe sa fotografija ćete vidjeti da sam upoznao brojne političare i svjetske vođe.

Javnost neće znati šta se događa do pred sami kraj, jer vlada ne želi stvarati masovnu paniku. Sve će se desiti mirno, a vlada će samo nestati.

Ali ja kažem: „Ne idite mirno u noć. Preduzmite mjere da budete sigurno sa vašom porodicom. Dođite zajedno sa ostalima. Radite zajedno da nađete način rješavanja problema sa kojima ćete se suočiti.

S poštovanjem,

[Ime i dokaz identiteta je u prilogu]

Preveo: Adis Bečić

Datum objave: 09.01.2008.”

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 22, 2008 7:49 pm 
Član foruma

Ima li ovo ikakvog smisla :-k ](*,)
http://www.javno.com/hr/svijet/clanak.php?id=195246

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 22, 2008 7:57 pm 
Član foruma

kolos je napisao/la:

Meni osobno je to duhovito :)
Bilo bi još bolje da su to stavili u crkve.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 22, 2008 8:44 pm 
Član foruma

Citat:
No kršćanske su crkve i muslimanske udruge u prošlosti također zakupljivale oglasni prostor na autobusima, a neki ateisti drže da je došlo vrijeme da uzvrate.

Došlo je vrijeme da uzvrate i spuste se na razinu vjernika koji imaju potrebu nametat svoja uvjerenja drugima #-o ... piše da je medu njima i Richard Dawkins, onda znate koliko je sati....

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 265 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.