Lista je dugačka, ne bih mogao svih da se setim, ali lako ih je prepoznati po sledećem:
1. Kanalisanje
Svi koji kanališu poruke s kojima nas ubeđuju da smo uzvišena bića i da nas čeka raj, sa blagim osvrtima na 'loše momke' koji nas malo zezaju - tek da bude ubedljivije.
2. Organizovanje pokreta, sekti i veliki tiraž knjiga.
3. Ponavljanje detalja u beskraj, često kontradiktornih o istoj temi.
4. Kanlizator najčešće žena, široko iskežena kao da je upravo došla sa orgija u Plejadanskom raju.
5. Zajedničko svim dezinformatorima je da propagiraju kolektivno spasenje, ne obraćaju se pojedincima i njihovom ličnom radu nego podstiču kolektivna ubeđenja, (čitaj - hipnozu) uvek pozitivna jer to bolje deluje na ljude, više ih prvlači.
Čak i kada govore o ličnom radu na sebi to je opet u duhu navođenja na neki oblik kolektivizma. I nikada ne govore o pravom radu na sebi.
Shvatite jednom za svagda:
Nema kolektivnog spasenja.
Cela bitka na ovoj planeti se vodi oko ličnosti čovekove, a ne oko ljudi kao zajednice.
Kolektivno stradanje ljudi je samo kolateralna šteta u tom ratu oko čovekovog Sopstva, i energije (kundalini) koju svako sam za sebe mora osvešćenjem da probudi i aktivira.
To je sve u vezi sa SAP (Jačim antropičkim principom) po kome kosmos postoji baš ovakav kakav je sa svrhom stvaranja svesnog subjekta. Da je bilo koja fundamentalna konstanta kosmosa malo drugačija ništa ne bi postojalo što postoji, pa ni mi. Stoga ishod kosmosa se rešava i dovršava u svesnom (čitaj - prosvetljenom) subjektu.
Da bi se taj proces sproveo čovek mora da ima spoljni pritisak i prinudu. Ona je obezbeđena od strane Sirijusa i njihovih gazda, transparentrnih bića, koji su, pored čoveka, stvorili i Reptile i demone, za tu svrhu zbog čoveka, da nam budu paraziti i kontraši i da stvaraju pritisak na svest da bi se brže kristalisala.
Svi koji vam govore nešto drugo od ovoga što sam vam ja rekao su dezinformatori.