Last December je napisao/la:
Recite mi nesto.
Moram priznati da vise nemam snova, kao vjerovatno i vecina vas koji ste odrasli. Ali ja zelim ponovo da sanjam, zelim da ponovo budem dijete.
velika je razlika izmedju NEMATI SNOVA i NE SECATI SE SNOVA KAD SE PROBUDISH
malo si pobrkao stvari koje se neuporedivo razlikuju,razlika je tolika da koshta zdravog razuma,chak i zivota
chovek koji vishe nema snova ne postoji
iako zanemaren,taj deo nasheg postojanja je od presudnog znachaja za odrzavanje balansa nasheg postojanja ovde,u ovom zivotu,a samim tim i zdravog razuma koji nam je neophodna alatka za uchenje 3D lekcija i uspeshan zavrshetak ove shkolice koju zivotom nazivamo
chak shtavishe,jedna od najokrutnijih metoda muchenja ljudi nije nabijanje na kolac i slichna fizichka izivljavanja,vec upravo deprivacija od sna
dakle ne govorim o deprivaciji od spavanja,koja je blazi oblik maltretiranja zarobljenika,da se slomi otpor,volja i sl.
govorim o deprivaciji iskljuchivo od sanjanja
subjekt je prikljuchen na EEG aparat,kada se promeni frekvencija mozdanih talasa na pochetku faze sanjanja,opshte poznate kao REM(rapid aj muvmant)faza,subjekt biva naglo probudjen,i tako svakih nekih sat vremena,REM faza traje nekoliko sekundi i ponavlja se presecajuci fazu dubokog sna nekoliko puta,na otprilike svaki sat za vreme stabilnog perioda dubokog sna
ova metoda se chesto koristi i u programiranju,subjekt se drzi na samoj ivici ludila jer se u takvom stanju najlakshe daunloduju svi potrebni programi
ako ovo nekome ne izgleda okrutno inaf,da malo proshirimo infoskrin
vec posle par dana posledice po nervni sistem su duboke i trajne,
ne da mi se traziti,ove sam lekcije uchio pre 15-tak godina ali chini mi se da je broj dana pre totalnog raspada sistema i totalnog ludila subjekta jednocifren,nekih desetak dana maksimum
poredjenja radi,
koliko je to rapidno ko kashikara u mozgu,
najteze psihoze,recimo na pr.shizofrenija,potrebno je par decenija da dodje do potpunog raspada i gubitka zdravog razuma,chak i najgalopirajuca verzija - hebefrenija treba da drma mlad mozak 3-5 god.da bi srushila sve unutra,
bez snova sve se to desi za 10 dana
tako da prijatelju,nishta ti ne brini
sanjash ti svake noci,samo se snova ne secash
i nisi jedini,i meni je to problem,veoma retko se setim shta sam sanjao
dete u tebi postoji uvek,samo se trebash setiti