nogard je napisao/la:
Apollo je napisao/la:
Aragorn je napisao/la:
Cini ti se. Neki postovi su pomereni u druge topike, pa se moze steci utisak da su obrisani.
Možda... al me tu i tamo zbuni post count pa mi je čudno... možda je do mene
čini mi se da si ipak u pravu! pogledaj ovo:
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=147&postdays=0&postorder=asc&start=40i sad u jednom postu J.G. pita:
"A šta ako se apsolutno ništa ne desi 2012. godine?
(pod tim podrazumijevam i sve slične datume asocirane sa "propašču svijeta", NWO-om, itd.)"i sad prati kako dva odgovora niže J.G. opet odgovara sa tim da quota Organskog portala od koga nema poruke u prethodnom postu!
ne vidim zašto bi se tekst od OP-a
"Mozda je to samo do mene ali ja ne vidim smisao ovog pitanja i uopce sta ti konkretno pitas. A sta bi se to pobogu desilo. " micao u neku drugu temu...
mislio sam da sanjaš o nekoj zavjeri, al sad sam i ja počeo
Naravno, moramo uvijek imati na umu da postoji i objektivna realnost s kojom naši snovi i pretpostavke veoma često nemaju mnogo toga zajedničkog.
U ovoj realnosti, neki članovi foruma, među kojima je bila i navedena individua, naprasno se naljute ili jednostavno zbog neslaganja s uređivačom politikom, odluče da ga napuste, s tim što prethodno požele da izbrišu sami sve svoje poruke. U istoj realnosti, one poruke koje nisu poslednje u nizu, ne mogu se potpuno obrisati, tako da oni tada obično dobiju impuls da ih pretvore u neku vrstu smeća (ostavljajući smajliće, tačke, neke nesuvisle parole itd.), tako da mi to onda moramo počistiti za njima. Ukoliko ih otkrijemo u momentu dok to rade, onda im ubrzamo odlazak uz pomoć isključenja a ono što su uneredili odstranimo, dok one njihove poruke koje nisu stigli obrisati, ostaju i dalje na forumu. Odatle i razlog za navedeni diskontinuitet u nekim temama. To su neke od stvari koje se ne mogu izbjeći.
Pozdrav