Sada je: pon jun 30, 2025 1:23 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 139 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Adolf Hitler - Crni Magicar ili samo zaposjednuti psihop
PostPostano: uto feb 18, 2025 2:42 pm 
Član foruma

još jednom blagodarim!

sada prebaci na malo više pozitive i malih ličnih zadovoljština,da se stvari malo "iznivelišu"... :D

prvi put kad sam odista tek počeo spoznavati njihovu PRAVU SNAGU (i to spoznavanje i dalje traje!?),imao sam AHA! momenat koji nije bio nimalo ugodan,baš kao što ga je imala i dotična na 5:04,dotad sam ih,kasnije se ispostavilo dosta potcjenjivački posmatrao,yeah ok,bitni ste ali ne baš toliko!?...4:03

a potom je uslijedilo otriježnjenje kao na 5:35...my apologies!!...nema više potcjenjivanja!!

Vrh

PostPostano: uto feb 18, 2025 6:24 pm 
Član foruma

Je, je vec krenuo sa opustanjima..

Odlican film Kill Bill, ali ocito da Tarantino radi i za krivu ekipu.
Vecina filmova Miramax, vlasnici ovi iz dokumentarca, kao i film koji je radio Inglorious Bastards, Once upon a time in Hollywood, itd...

I da zaboravio napomenut da to kada sam citao i taj dio Gurdijev/Staljin. Imali su kao monolog njih dvoje gdje mu je G. rekao nesto u smislu sad cu na zdravo seljackom, a to je da krivo brijes.

Kad se dode k sebi trebat ce to sve malo kontemplirat pa slagat mozaik/kockice..

Vrh

PostPostano: sub feb 22, 2025 11:31 pm 
Član foruma

Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told

https://www.bitchute.com/video/oPA4bU5aYOji

Evo jos jedan dokumentarac na temu Hitlera. Traje skoro 6 sati.

Vrh

PostPostano: ned feb 23, 2025 5:57 am 
Član foruma

postoje tako odredjeni kritični momenti,poslije kojih stvari jednostavno više nikad nisu iste...i da to svojski poželiš,NE MOŽEŠ SE VRATITI UNATRAG...iako sam mislio da sam ih sve već manje-više proživio,pronadje se način da te ponovo opauči po glavi,takva nafaka ili šta je već u pitanju jarane moj...e pa,ovo je taj momenat...

a ti bastardi su veoma opasni i veoma,veoma dobri u tome što rade,i kad to probam ljudima kako-tako predočiti,uvidim da to nikako ne dopire do njih...ili nešto ne radim kako treba,ili mi jednostavno ponestane adekvatnih riječi...odista su vrhunski opsjenari...

Vrh

PostPostano: ned feb 23, 2025 9:44 am 
Član foruma

Idem pre neki dan ulicom , ovde u Nemačkoj ... i vidim one mesingane kocke ispred jednog ulaza. Dve tu, sa imenima i datumima i još nekoliko okolo. Niko to ne vidi, niti ima vremena da se mlati .
A ljudi i ne znaju da su to minijaturni spomenici proteranim i ubijenim Jevrejima.

Gledala sam (na preskok ) onaj dokumentarac na temu vladara Evrope i sveta i pod tim utiskom se mislim .. Pa pogrešne Jevreje ste potamanili !!! Ovi što im sad uspomene na postojanje gaze neki Afrikanci su verovatno bili nikogovići, žrtvovani za velike ciljeve megalomana iz Frankfurta. To je na 40 km od gradića u kome sam ja sad..

Koliko je božanska ili božija kreacija ogromna i nepregledna , još je veća ljudska kreacija i pohlepa koja joj je gorivo. Dok sam gledala taj dokumentarac kako su pravilii sistem modernog ropstva putem banaka i novca - razmišljam - kad je dosta ??? Koliko je jebeno dosta novca - kad sad već i sam štampaš pare i možeš da naštampaš kolko god oćeš.

Kako to ne može da se razvali ? Taj sistem koji je besmislen sam po sebi . Kolko dvoraca, avijona, kamijona , lambordžinija, satova, krzna , kavijara ti zaista treba ? Koliki je to ego , brate mili ??

I šta rade onda kad imaju para ko blata ? Ko su pedofili , silovatelji dece ( koje i čije dece ) ? Pa naravno svi ti ološi i zlikovci koji više ne znaju šta će od sebe i svojih usranih života i trauma - nego da se iživljavaju nad nedužnima . Ova planeta odjekuje od krikova te dece, jer se to odvija verovatno i sada - dok ovo pišem - i niko ništa ne preduzima po tom pitanju - mislim efikasno da bude ... piskara se o tome , ovde onde, snimi po neki dokumentarac , ali ispada da je i to više u cilju raspirivanja straha u populaciji , nego nešto konkretno ..

Eno pokojna kraljica koja nikad nije turila isti šešir na svoju glavurdu dva puta, bila je vlasnica imovine veće nego što imaju svi njeni biviši podanici zajedno . I ?

Kad će da padne taj sistem više ?

Srpska studentarija ima te namere - da sruši lopovluk , megalomane i krvopije - ali nemaju koncept. Ne pratim mnogo i ne znam koji su njihovi famozni zahtevi - ali mislim da je sve to rasipanje energije uzalud. Onoliki kilometri po zimi - za čije babe dušu ? Ili sam ja suviše istraumirana da bi mogla da razmišljam drugačije od njih koji se nisu ni rodili kad su padale bombe po Sebiji.

Od jutros vidim šta su radili Domagoju Margetiću koji je napisao knjigu Krvave balkanske milijarde.

Niko ga nije podržao , a pravo je čudo da ga nisu već i ubili jer se usudio da objavi šta stvarno rade političari.

Narod je stvarno stoka - ona blentava stoka bez vijuge i bez ideje šta bi radili da nema Vučića da im ispira mozak između reklama ...

Ja nemam nikakvu nadu za bilo šta . Svet je oduvek bio užasno mesto - dolina plača i tolko ..

Vrh

PostPostano: sri feb 26, 2025 2:08 pm 
Član foruma

https://www.bitchute.com/video/bUolO2hZ9gih

Vrh

PostPostano: sri feb 26, 2025 2:30 pm 
Član foruma

https://www.bitchute.com/video/LCa6trwelWCs

Vrh

PostPostano: sri feb 26, 2025 2:45 pm 
Član foruma

https://www.bitchute.com/video/B2wXkN6V5MoU

Vrh

PostPostano: čet feb 27, 2025 12:00 am 
Član foruma

Hitlerova najveća zasluga je,ako ništa drugo,što je PARAZITSKE OPSJENARE BAREM NAKRATKO IZVUKAO NA SVJETLOST DANA,i rastjerao tadašnju instaliranu verziju "woke" pokreta,sikter bagro šugava!! (ehmm,i stari Rim je imao tu vrstu "dekadencije"!?) ...pa su mu oni zauzvrat objavili rat o kojem se kasnije nije pričalo ni pod razno, da bi se vrlo brzo vratili u sjenu iz koje oni čitavo vrijeme vrlo umješno operišu (ima li ijedna "škola" na ovoj planeti koja je to spomenula u svojim povijesnim knjigama??)...tu njihovu objavu rata je i David Icke uočio i pisao u svojim knjigama,a inače je Dejvi imao fantastičnih,ali nažalost (iz nekog razloga) malobrojnih stvari o 2.svjetskom ratu!? kada čuješ riječ globalisti,a ti to odmah prevedi u opsjenare...

kako ide priča? imao je atomsku bombu koju NIJE upotrijebio!? (kao sadam husein sa biološkim oružjem!?)
šta još? imao je vanzemaljsku tehnologiju i NLO-e,koje eto isto NIJE upotrijebio!?
spasili nas "saveznici" u zadnji čas,bilo je baš za dlaku...

iako smo strpani u zatvor od 5.čula,i ništa paranormalno u zvaničnoj nauci ne postoji,odjednom je sve oko njega bilo okultne i paranormalne prirode!? sad odjednom to sve ustvari itekako postoji!?
svastika,ovo-ono,koplje sudbine,sveti gral,bla,bla,bla...lijepu su nam kosku bacili,drži ga Lesi eno ga tamo pa trči dok ne lipsaš...
šta je još ono bilo? kolektivna hipnoza na djelu gdje su ljudi padali u trans zbog njegovih govora?
da tako nešto zaista postoji,ONI BI TO ODAVNO SPROVELI U DJELO!?

Krešo Mišak je lijepo objasnio da stvari postaju mnogo jasnije kad se stave prave naočare...pa su se svojski potrudili da nam stave naočare sa pogrešnom dioptrijom (manipulacija percepcijom)...

tako sad kroz prizmu gledanja kroz druge naočare,nešto mi je palo na pamet...
od tih vajnih pobjednika koji su se okupili na Jalti,ko je od njih ikad zauzvrat govorio pred tolikim brojem ljudi (50.000-80.000!?) koji su ga slušali u delirijumu?
ruzvelt? govno zvano čerčil? staljin?

ova prva dvojica samo preko radijskog obraćanja "naciji" (tj.budućem mesu za faširanje),a ovaj treći čak ni to?
ako ima negdje neki dokaz da su i oni pričali pred tolikim brojem ljudi,nek mi pošalje,nešto se i ne sjećam da sam ih ikad vidio u tom ambijentu...baš me zanima ko ih je to i u kolikom broju slušao?

jarane moj,da meni neko u kratkom vremenu učini da odjednom živim 3,5 ili 10 puta bolje,pa prvi bih izašao na ulicu da mu kličem u derilijumu...bolio bi me qrac jel on došao iz Kirgistana,Bolivije,Filipina ili pak bio i neki Eskim!? sve su to oni uspjeli izokrenuti,onom PRAVOM HIPNOZOM koja počinje od malih nogu...zato nam zauzvrat stalno pokušavaju predstaviti da je govno u stvari torta,samo što mi to još ne znamo!? a Nijemci su JAKO DOBRO ZNALI ko je zaista sproveo "boljševičku" revoluciju,za razliku od nas...zato ti pokušaji tamo nikad nisu ni uspjeli...mi smo zauzvrat imali "koordinatora i supervizora" zvanog moshe pijade (komunistička verzija meyera lanskog),da nam instalira program zvani Crveni habsburg,koji je krio kao zmija noge da je bio u španjolskom gradjanskom ratu,gdje je u stvari i zamijenjen za nesrećnog pravog Josipa Broza i gdje su se otarasili sve moguće konkurencije...

svojevremeno sam probao čitati memoare govneta čerčila iz doba 1.svjetskog rata,jedva sam pročitao prvi dio,dalje nisam mogao...bilo je evidentno da to poslušničko govno stalno laže...a njega sam bio izabrao baš zato što je imao vrlo aktivnu ulogu u 1.& 2.svjetskom ratu,ništa tu nije bilo slučajno!? po toj poslušničkoj droljetini,božićni fudbal se nije ni dogodio!?

čerčil:povijest će mi biti naklonjena!?
novinar:zašto to mislite?
čerčil:lično ću je napisati...jednom govno,(za)uvijek govno...staljin i ruzvelt to barem nisu ni pokušavali...

sada sam si postavio dva cilja da ih ubuduće probam pročitati...majn kampf i marxov kapital,čisto da malo osjetim vibraciju dotičnih djela...

Vrh

PostPostano: čet feb 27, 2025 10:32 am 
Član foruma

Surf76 je napisao/la:

jarane moj,da meni neko u kratkom vremenu učini da odjednom živim 3,5 ili 10 puta bolje,pa prvi bih izašao na ulicu da mu kličem u derilijumu...bolio bi me qrac jel on došao iz Kirgistana,Bolivije,Filipina ili pak bio i neki Eskim!? sve su to oni uspjeli izokrenuti,onom PRAVOM HIPNOZOM koja počinje od malih nogu...zato nam zauzvrat stalno pokušavaju predstaviti da je govno u stvari torta,samo što mi to još ne znamo!? a Nijemci su JAKO DOBRO ZNALI ko je zaista sproveo "boljševičku" revoluciju,za razliku od nas...zato ti pokušaji tamo nikad nisu ni uspjeli...mi smo zauzvrat imali "koordinatora i supervizora" zvanog moshe pijade (komunistička verzija meyera lanskog),da nam instalira program zvani Crveni habsburg,koji je krio kao zmija noge da je bio u španjolskom gradjanskom ratu,gdje je u stvari i zamijenjen za nesrećnog pravog Josipa Broza i gdje su se otarasili sve moguće konkurencije...

Ovo si dobro primjetio, jer bilo tko tko je gledao dokumentarac bi vidio da su njemci prije dolaska hice imali 6 milijuna nezaposlenih, pun kufer gladnih ljudi. U Berlinu je bila teska dekadencija svega od umjetnosti, seksualnosti itd... To mislim da je poznato za danas u Berlinu i sto se tamo desava.
Tako da, da i ja bi da mi je doso hico i napravio to sto je napravio uzvikivo svasta, i doceko gdje god stignem. I to sto kazes pa nisu njemu tisuce ljudi dolazili, eto zato sto je on neki madionicar.

AAli koliko vidim proslost se ponavlja barem sto se dekadencije i nekih drugih stvari ticu. Aisto tako mi ovdje na balakanu se nismo rijesili komunjara, dalje vladaju samo pod drugom maskom. Zato nam i je to sto je. Mi ljudi smo stoka za njih kao sto smo bili prije. Sve su prodali i rasprodali, pitam se kome?

Zar nije isto cudan taj rat u ukrajini ako znamo da je jedan dio te Ukrajine bio Khazaria? Dali mozda to neke ima veze sa time!?

Poslije ovih izbora, normalne ljude u njemackoj se gleda ko zaostale, posebice one sa istoka te zemlje. Dok iz izvora koje cujem a to su ljudi koji su dosli nazad u hrvatsku a koji su bili dobri sa starim njemcima kazu da su to sve posteni i normalni ljudi, I da vecina njih zna sto se tada dogadalo mislim ovdje na drugi svjetski.

Isto tako tokom svih ovih godina su njemcima, najvise mladoj generaciji nabili jako jako veliki guilt trip....

Nakon svega ovoga osjecam se ko onaj lik iz knjige "Razgovori sa vragom" od Ouspenskog, gdje na kraju lik otide u rat a prije toga je brijo na duhovno.

Samo u mom slucaju postoji kvaka a ta je.. Dodem k sebi, sjetim se samog sebe i kazem poludio si, sve je to izvanjski sto trenutno utjece na tebe. I eto vraga mozda je na kraju dobro sto sam iscitavao to sve. A sa druge mozda i nije. Neznam vise....

Dali ste mozda skuzili/uocili kada svaki put neki njihov dode na vlast prije je to bio bio Biden, sada Trump da uvijek isplivaju neke druge vrste sranja a bogami i nekih drugih videa, u smislu ko je dobar tko je los. I tako nam svaki put serviraju nesto drugo. Novi problem novo rjesenje. Prije su bili krivi ovi, sad su ovi drugi. I tako u krug. A sve radi jedni te isti..

Jedni te isti izmislili demokraciju i komunizam. Pa si vi na kraju birajte sto ti pase. Pa na kraju dode Hico napravi bum, i etogac dovidenja...

Vrh

PostPostano: čet feb 27, 2025 11:42 am 
Član foruma

https://www.bitchute.com/video/dz5CwI3qQCNV

Jos jedan kratki kklipic sa nekog predavanja. Zanimljivo.

Isto tako u komentu jedan prilicno zanimljiv komentar sto se u zadnje vrijeme vrti oko lijeka za rak.
Pa evo copy/paste:

"THERE ARE MANY CURES FOR CANCER. A FEW THAT HAVE WORKED ARE IVERMECTIN, FENBENDAZOLE, METHELENE BLUE, HYDROXYCHLOROQUINE AKA QUININE, APRICOT SEEDS, PEROXIDE, CHLORINE DIOXIDE, FREQUENCIES... NO ONE SHOULD BE DYING OF CANCER TODAY. DO YOUR OWN RESEARCH, HEAL YOURSELF."

Pa ako netko hoce da prebaci tamo di je mjesto neka to i ucini.

Nixon knew. And they got rid of him
https://www.bitchute.com/video/W3f7cEfQsUSD

Did Gen. Patton say "We defeated the wrong enemy?"
https://skeptics.stackexchange.com/questions/36062/did-gen-patton-say-we-defeated-the-wrong-enemy

Vrh

PostPostano: čet mar 06, 2025 10:38 am 
Član foruma

Churchill traded away parts of the British Empire for 50 useless WWI-era destroyers—none of which saw real action. Then, desperate to drag the U.S. into war, he provoked Hitler into bombing London.

https://www.bitchute.com/video/yoTCa78DrpKS

Ovdje prica kako nema dokaza za plinskim komorama

https://www.bitchute.com/video/BgJB5d38vB7M

Uglavnom mogu reci da je zanimljiv ovaj covjek David Irving, ko ima vremena neka pogleda neka druga videa od njega, interesantno.

Vrh

PostPostano: čet mar 06, 2025 10:44 am 
Član foruma

Ovaj engleski svećenik Richard Nelson Williamson isto tako se suprostavlja tezi o holokaustu i demantira.

https://www.bitchute.com/video/74RyWfRaNA3V

Vrh

PostPostano: pet mar 07, 2025 11:37 am 
Član foruma

https://www.bitchute.com/video/vMbAfQzqpXw0/

neki drugi pogled na "monstrume" ovog svijeta:

2:59:15 kaligula
3:04:18 gadafi
3:15:00 idi amin koji na 3:23:07 pominje knjigu
4:02:23 i naravno hitler

valjda su oni "monstrumi" samo zato sto su nam oni tako rekli,sve je to divno i krasno,ali kad je vec zaista tako...zasto se onda ovaj svijet ni za mikron ne krece naprijed??

ostale zanimljivosti:
59:52 interesantna lobanja
1:14:09 Bobby Fischer,koji je inace rodjen kao "njihov", no medjutim u njegovom je slucaju ipak LJUDSKA komponenta preovladala,pa su ga posto je "njihov",naravno proglasili ludakom...
1:27:12 tribe
2:17:19 majstori manipulacije i penetracije
4:37:58 izvod iz trumanovog dnevnika

Vrh

PostPostano: pet mar 07, 2025 1:47 pm 
Član foruma

Razmere kontrole nam nikad neće biti pokazane ! N I K A D ...

Ispada da mi treba da budemo presrećni što smo živeli u ovom , relativno zaostalom delu sveta pa im nismo bili baš toliko interesantni za njihove eksperimente.

Ništa nije slučajno - iako to povremeno prikažu kao takvo. Svaki vođa ( lider ) bilo čega je pod kontrolom u piramidi moći.

Ja nisam fan hip hop muzike i Paf Didija , čak nisam ni znala za njega do skoro . Skandal oko njega je izbačen u javnost prošle jeseni, kad su ga uhapsili posle upada FBI u njegove dvore.

Sad je u zatvoru i protiv njega je podneto na stotine tužbi za seksualna iživljavanja raznih vrsta.

Zucka se o nekoj listi poznatih ličnosti koji su učestvovale u njegovim bahanalijama ali ništa još nije objavljeno - sem što se manje ili više podgreva priča o razmerama perverzije ovog prosečnog crnca. Nazivaju ga mogul hip hopa i on je milijarder ( bio ) što neće biti kad mu advokati i ostali razgrabe imovinu.

blablabla ...

Za njegov uspon je odgovoran (beli ) JEVREJ .

Njegov pad i javno poniženje i medijsku egzekuciju sprovode takođe Jevreji .

Priča u pozdaini je - sravniti sa zemljom njegovu izdavačku kuću i njega i sve njeogve pristalice i poklonike da bi AMAZON preuzeo sve to u oblasti muzike - jer je već preuzeo propali MGM studio i u bankrotiranu i ruiniranu firmu upumpao milijarde dolara investicije. AMAZON - Jeff Besos i njegovi pajtaši i upravljači iz senke će zauzeti dodatni medijski prostor i jjoš više vedriti i obačiiti muzičkom i filmskom scenom .

TA DAAAA !!

Ništa novo pod kapom nebeskom. U Holivudu su takve priče o usponima i padovima i peglanju tih istih padova - skandala i seks afera - kao dobar dan i postoje od kad postoji i holivud. Kao što postoje i Jevreji koji umeju i mogu da zataškaju bilo šta ... ubistva , zavere , skandale ..

Mogu da uzdignu koga hoće isto tako mogu i da ga uništa kad im se ćefne. Imaju špijune i saradnike u svakoj pori AMerike. a i Evrope , prilično.

I sve na ovom svetu služi samo jednoj jedinoj svrsi - njihovom bogaćenju .

Prvi rat, drugi svetski rat - svaki rat i svaki vođa neke države - sve je pod njihovom kontrolom.
I Hitler je bio njihova tvorevina - iako se činilo da deluje za bele Nemce - tzv Arijevce - kod njih je to uspelo tako dobro da se primi jer su tako odgajani , disciplinovani , poslušni, i požrtvovani za bilo šta što im se naredi.

Zelenski - njihov proizvod isto kao Kim il Jung koji drži Severnu Koreju pod svojom čizmom i kao i naš degenerik Vučić i ostale dahije sa ovog područja .. Ovi naši nisu direktno pod palicom najviših krugova, nego imaju svoje hendlere nižeg ranga - ali moćnije od pojedinih država ..

Vrh

PostPostano: sub mar 08, 2025 10:48 am 
Član foruma

Surf76 je napisao/la:
https://www.bitchute.com/video/vMbAfQzqpXw0/

neki drugi pogled na "monstrume" ovog svijeta:

2:59:15 kaligula
3:04:18 gadafi
3:15:00 idi amin koji na 3:23:07 pominje knjigu
4:02:23 i naravno hitler

valjda su oni "monstrumi" samo zato sto su nam oni tako rekli,sve je to divno i krasno,ali kad je vec zaista tako...zasto se onda ovaj svijet ni za mikron ne krece naprijed??

ostale zanimljivosti:
59:52 interesantna lobanja
1:14:09 Bobby Fischer,koji je inace rodjen kao "njihov", no medjutim u njegovom je slucaju ipak LJUDSKA komponenta preovladala,pa su ga posto je "njihov",naravno proglasili ludakom...
1:27:12 tribe
2:17:19 majstori manipulacije i penetracije
4:37:58 izvod iz trumanovog dnevnika

Preskocio sam prvi dio jerbo sam upoznat sa tom tematikom,. Pa krenuo na drugi, prava bomba!!!

Matrona je napisao/la:
Ja nisam fan hip hop muzike i Paf Didija , čak nisam ni znala za njega do skoro . Skandal oko njega je izbačen u javnost prošle jeseni, kad su ga uhapsili posle upada FBI u njegove dvore.

Sad je u zatvoru i protiv njega je podneto na stotine tužbi za seksualna iživljavanja raznih vrsta.

Sto se hip hopa tice bilo je puno ljudi koji su znali neke stvari i pricali o stvarima koje se nisu smjele pricat.

Neki od njih su:
Tupac Shakur
Prodigy iz Mobb Dep-a
Dmx
Ice Cube itd da ne nabrajam. Zato su neke i ubili, isto pod raznim "okolnostima".

Matrona je napisao/la:
Prvi rat, drugi svetski rat - svaki rat i svaki vođa neke države - sve je pod njihovom kontrolom.
I Hitler je bio njihova tvorevina - iako se činilo da deluje za bele Nemce - tzv Arijevce - kod njih je to uspelo tako dobro da se primi jer su tako odgajani , disciplinovani , poslušni, i požrtvovani za bilo šta što im se naredi.

Zelenski - njihov proizvod isto kao Kim il Jung koji drži Severnu Koreju pod svojom čizmom i kao i naš degenerik Vučić i ostale dahije sa ovog područja .. Ovi naši nisu direktno pod palicom najviših krugova, nego imaju svoje hendlere nižeg ranga - ali moćnije od pojedinih država ..

Nisam siguran jesi li pogledala neke od ovih dokumentaraca..

Vrh

PostPostano: pet mar 14, 2025 10:08 am 
Član foruma

https://www.bitchute.com/video/z3br51TvsCWo

Vrh

PostPostano: pet mar 14, 2025 4:13 pm 
Član foruma

Nisam, jer nemam pet sati da to gledam, a ni živce da gledam nešto tolko dugačko .. Mislim da ti nisu tačni ovi tajminzi ---
na primer - gadafi - na nekom minutu - nije gadafi nego nešto za vakcine ..

Još jedan dan sam u Nemačkoj i sutra idem kući !

U međuvremenu gledam seriju Isabel - o španskoj kraljici koja je proterala Jevreje iz Španije za vreme svoje vladavine . ( pa su došli čak do Sarajeva, otuda )

Nije mi baš jasno ko je luđi - dal oni sa manijakalnom kontrolom svega na planeti ili katolički popovi i glavešine ....... šta su sve radili u vreme inkvizicije - to je nezamislivo . i rade i dan danas u ime Jezusa ...

Granice ljudske zlobe, pohlepe i ludila zaista ne postoje .

Pitam se šta će sutra da bude kad se vratim noćom u Srbiju ??? Nešto me jeza podilazi od mogućih scenarija , a moja ćerka će biti tamo i ne pomažu moja upozorenja da ne ide jer se neko zlo sigurno sprema .

Živi bili pa videli šta će sutra da bude ..

Vrh

PostPostano: sri mar 19, 2025 1:55 pm 
Član foruma

https://www.bitchute.com/video/q4xlOOPThobU

https://www.bitchute.com/video/4O8lrU32tKxD

https://www.bitchute.com/video/fq2xRlugyIE2/

Vrh

PostPostano: sri mar 19, 2025 2:11 pm 
Član foruma

https://rumble.com/v6puwuu-hn7-33-germany-did-not-start-wwii.-there-can-be-no-peace-without-truth..html

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 139 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.