Sada je: ned jul 13, 2025 6:52 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: ned dec 15, 2013 9:19 pm 
Moderator

:thumbup: tako treba!
Pa održi misu iz kontrolirane ludosti.

Vrh

PostPostano: ned dec 15, 2013 10:30 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
:thumbup: tako treba!
Pa održi misu iz kontrolirane ludosti.

Najpre, hvala @promatraču na podršci, jer zaista nije lako govoriti zato što reči direktno utiču na svest. Reči jedne osobe moraju biti (sa gledišta ratnika) usmerene UVEK na sebe iako su kroz nekoga. To je zato što reč kao reč sadrži refleksiju. Refleksiju moramo biti kadri izdržati, jer u suprotnom zapašćemo u tugu i samosažaljenje. Iskustveno ovo što kažem je tačno i potvrdno u običnoj stvarnosti.
LUDOST je verovati REČI, no opet moraš se prihvatiti toga jer si idalje živ i tu si na zemlji.
Treba pokrenuti posebnu temu o IZVRŠNOJ REČI, zato što su to opet reči koje nastoje izvršiti određenu nameru.

Vrh

PostPostano: ned dec 15, 2013 10:48 pm 
Član foruma

Trebalo bi razumeti, da sve što smo kao prosečni ljudi - je naša REFLEKSIJA.
Stoga, treba preći u razradu stavova za odnose u interakcijama. Koncept koji nudi Kastaneda kazuje da je naj,naj,naj, bitnija ideja smrti...ta smrtonosnost zaista nudi čoveku mogućnost za kontrolisano ponašanja...to je zato, što u trenu umre video karaktera i probudi se percepcija potrebna za nastavak radnje. Naravno, ovo svojim rečima rekoh prema aktivnosti svoga bića.

Kontrolisana ludost zaista je teška, jer više ne deliš ljudskost s ljudima. Sve je to um. Dakle, nema tu šta čovek da nesme kada ima čisto razumevanje koje kaže da moraš činiti ljudske stvari zato što se OČEKUJU. I tada, odmah ti se probudi ljubav koja je samo karakter koji ćeš davati do daljnjeg, dok smrt ne pokrene ulogu koju TAJ DRUGI nameće na nesvesnoj bazi. Igrati karaktere je stavljati maske, jer to je nužno za interakciju. U akcijama interakcija ne smemo težiti da drugi zaustave svet jer bi videli vatrene lopte i odmah bi poludeli.

Vrh

PostPostano: ned dec 15, 2013 11:57 pm 
Član foruma

Možda ne treba da i ovo kažem: SLUH!
Sluh je osnovno sredstvo za kontr.ludost. Samovažnost je ukinuta, kako sam primetio, kada se šake učestalo nalaze slepljene za butine. Sluh, kada su ti šake na butinama, poziva stanje svesti kontrolisane ludosti. Tada si dostupan za interakcije sa rezervom ideje da to moraš da činiš što činiš. Nije ritual u pitanju. Same od sebe šake se nekako priljubljuju uz butine...valjda duh tako komanduje :D
Nije to uvek tako.
Sve zavisi koliko nas netko drži u sećanju kao raspoložive. Baš tako. Upamte nas po akcijama i najednom može se uočiti kako taj nad nama poziva sećanje u vezi nas. Video sam tako na desetine puta. Naročito kod poslodavaca. Dok kod roditelja nije ista polazna situacija. Za roditelje smo uvek deca je polazna situacija.

Sa roditeljima se mora biti smrtonosno ozbiljan u nameri, dok sa drugima, lako možemo videti njihovu nameru, čitajući je kao otvorenu knjigu. Podrazumevam da se treba biti utihnut svo vreme, izuzev popisa vrste činjenja.

Vrh

PostPostano: pon dec 16, 2013 12:25 am 
Član foruma

Hajd da pređem na otvoreno polje iskaza: ja uopšte ne grešim. No, to nije moja afirmacija niti sugestija, jer su situacije neizvesne. Kako sam video, neizvesno je zbog Dature (ženskog saveznika) koji ima sadržajne odnose u interakcijama nezavisne od akcija ljudi. Kao da to biće sporedno i nekako posredno očitava akcionu svest namere ljudi te se meša u odnose...bar mi se tako čini!...zato se mora voditi red, naročito ako baš ovako nešto čovek vidi...jer i oni vide odmah da je neko to video, te stoga znaju napasti. Kažem Datura jer nekako raspoznajem da je to baš to biće zato što mnogo zna da prisiljava čoveka na neke mentalne popise domena nepotrebnih u svrsi ljudskosti, a opet vezanih za njihovo ponašanje. Neznam dali je to letač iz priče, ali da je Datura to sam za sada jedno 80% siguran. Onaj dimčić muškarac, koji je pravičan IMA GA ali kao da nikako nesme bit naglašen osim ako je usmeren protiv nas u smislu da nam potvrđuje nas dok mislimo da je njegov glas ustvari naša refleks

Vrh

PostPostano: pon dec 16, 2013 4:23 pm 
Član foruma

Iz moje perspektive gledišta, konrolirana ludost nije tek puko glumljenje iz nekog fazona. To je više primoranost življenja na novi način. U sklopu novog načina mi smo orijentisani kao prosci na ulicama. Na takav način mi živimo jer smo raskinuli lance samosažaljenja. :D
Svako dalje delanje može stvoriti element sažaljenja, zato jer da bi smo delali moramo da unesemo sebe u taj proces. Naše delanje je posmatrano očima saveznika i oni pomno prate šta ostavljamo od sebe pri delanju. Nije naš sudac u glavi naš proizvod, strani glas nam ga evocira i time zarobljava jer moramo posvetiti pažnju tome što smo najpre čuli, a onda kao magijom postanemo sam sudac. Dakle, zbog tih bića se izvodi kontrolisana ludost da bi smo imali vreme u rezervi kako bi smo otkrili poreklo strane ugradnje i opredelili se za duboko utišavanje da bi smo očuvali svoj integritet u trezvenom stanju

Vrh

PostPostano: uto dec 17, 2013 10:08 am 
Član foruma

Pozdrav svima

Zanima me ako postoji objasnjene.Kada u toku dana gledam u nebo posle par sekundi oko mene se pojavlju sitne,svjetlece pokretne tacke .
Sta bi to moglo da znači s obzirom da to prvi put vidim?

Vrh

PostPostano: uto dec 17, 2013 10:42 am 
Član foruma

Gor Prichard je napisao/la:
Pozdrav svima

Zanima me ako postoji objasnjene.Kada u toku dana gledam u nebo posle par sekundi oko mene se pojavlju sitne,svjetlece pokretne tacke .

Pozdrav,

da li su to male svetleće tačkice koje se kreću vrlo brzo i sudaraju međusobno? Na način na koji je recimo u fizici/hemiji opisano haotično kretanje i sudaranje čestica?

Ako je to, nemam pojma šta je, ali ja to vidim oduvek :) i razlikuje se od:

http://en.wikipedia.org/wiki/Floater

mada vidim i te prokletinje.

Moramo pitati nekog oftalmologa ili stručnjaka za krvne sudove, a možda i psihijatra. :)

Vrh

PostPostano: uto dec 17, 2013 11:03 am 
Član foruma

Mislim da su to ipak ove ,,prokletinje" jer ih vidim samo na čistom nebu. Mada bilo je par slučajeva kada sam u sobi primijetio i veće svjetleće lopte,ali se nisu sudarale.
Psihijatar bi mi tek pomogao . :occasion5:
Hvala puno
Pozdav

Vrh

PostPostano: uto dec 17, 2013 11:08 am 
Moderator

Pogledaj ovo ako znaš engleski, možda je do znatiželjnih entiteta ili samo ljudi koji gledaju na daljinu. :)

Vrh

PostPostano: uto dec 17, 2013 11:31 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Pogledaj ovo ako znaš engleski, možda je do znatiželjnih entiteta ili samo ljudi koji gledaju na daljinu. :)

Mislim da njegov opis odgovara baš iskustvu koje sam imao,samo što su ove lopte bile više žute boje,a on ih je opisao kao plave. Taj prizor je trajao samo 15,20 sekundi.
Dosta zanimljivo
Zahvaljujem na postu

Vrh

PostPostano: uto dec 17, 2013 11:34 am 
Moderator

Crne loptice koje imaju plavičasti izboj, može se vidjeti i samo plavo, su po ovome od sivih, a ko zna kakvih sve posjetioca ima.

Vrh

PostPostano: uto dec 17, 2013 11:41 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Crne loptice koje imaju plavičasti izboj, može se vidjeti i samo plavo, su po ovome od sivih, a ko zna kakvih sve posjetioca ima.

Sad kad se malo prisjetim, tek posle tog iskustva sam postao sve više zainteresovan za Castanedu i nagualizam uopšte.

Vrh

PostPostano: pet dec 20, 2013 12:38 pm 
Član foruma

bolje da si odmah po incidentu sasuo u sebe 2 rakije i nastavio kao da se ništa nije desilo 8)

Vrh

PostPostano: pet dec 20, 2013 6:28 pm 
Član foruma

Juče ujutru dok sam radio vježbe opet sam ih vidio,lagano su prošli kroz zid.
Mahnuo sam i rekao ćao,mislim šta ima tu da se kaže...ali posle dva minuta skroz zaboravim na taj događaj.
Ako popijem ujutru dvije čaše,sasvim je izvjesno da ću popiti i treću,pa bolje da ne probam ni prvu...
poz

Vrh

PostPostano: pet dec 20, 2013 9:50 pm 
Početnik

prekinuo si misu sa svjetlecim komarcima..odjebi

Vrh

PostPostano: pet dec 20, 2013 10:42 pm 
Član foruma

Pozdrav svima

To bi mogao biti problem sa očnim pritiskom.
Proveri.

Vrh

PostPostano: pet dec 20, 2013 11:39 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Pozdrav svima

To bi mogao biti problem sa očnim pritiskom.
Proveri.

Ma jok :D to su garantovano zračenja od spolja koja traže odgovarajuća iznutra...ali pošto ih ne nalaze, onda se vidi kako živahno uzmiču ili sleću ili cikcak kreću ili ...itd
Vidite, ako ukrstite oči i budete totalno smireni, možete da pozoveto neko od njih, verujte mi neka će zastati i imaćete osećaj kao da vas gledaju na tren, pa će izgledati kao da nastavljaju svoj put kamo su pošla :D proverio sam. Ako se uzne alkohol, onda kada se ukrste oči na svetlu vedrog dana, mogu se videti složenija jata kako se slivaju u naše polje.

Vrh

PostPostano: sub dec 21, 2013 9:00 am 
Član foruma

U redu je to,razumio sam. Nego makar jednom mjesečno pojave se ovi entiteti sličnu opisu sa videa koje je gore postavio promatrač...Jasne 3,4 svjetlosne kuglice,dosta uočljive,ali samo dok sam u zatvorenoj prostoriji.

Vrh

PostPostano: sub dec 21, 2013 11:42 am 
Član foruma

U redu je to,razumio sam. Nego makar jednom mjesečno pojave se ovi entiteti sličnu opisu sa videa koje je gore postavio promatrač...Jasne 3,4 svjetlosne kuglice,dosta uočljive,ali samo dok sam u zatvorenoj prostoriji.

Pa ne dolaze badava :D mora bit kakva razloga...Mi neznamo šta si ti predhodno radio!!? Kugle svetlosti su saveznici, i pošto dolaze to znači da su oni odabrali da ih ti vidiš, a ne vidiš ti njih svojom voljom. Sada si dužan da poštuješ njihova pravila.

Ispričaj malo o predhodnici dešavanja, dakle, kako je došlo do viđenja...kako si ušao u duhovnost?...itd??

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.