Solaris je napisao/la:
Sve što je u ovom tekstu je smiješno svakome tko ne zna da osim povijesti i znanosti koja se javno izlaže, postoji i ona povijest i znanost koja se ne izlaže javnosti i spada u istinu. Mnoge “istine” koje spadaju u javnu domenu se mogu opovrgnuti u kućnoj radinosti. Barem znanstvene istine se mogu opovrgnuti samo koristeći se u razmišljanju kvantnom fizikom. Onaj koji vjeruje autoritetima, a ne provjerava istinu sam, koristeći svoje umne kapacitete(mada mu se ne čini da ne koristi vlastiti um i vlastitu inteligenciju), osuđen je na osobu koja živi u iluziji a ne u stvarnosti. Ovaj opis osobe koja vjeruje a ne zna, je identičan opisu kojim bi osoba koja ne zna opisala one koji znaju. I tu nema pomoći, ni jednome ni drugome. I, što je u tom slučaju istina?
Poziv na prepucavanje i mlaćenje prazne slame je prihvaćen. Ne valja uvijek propustiti dobru zabavu, zar ne?
Sent from my iPad using Tapatalk
Zato ti je ovo sto si sad napisao/la odlicno ali me to onda tim vise cudi ako ces ovim opravdati ono gore.
Putin se "presamuldio" - nije. Ko ima takvu proslost taj ce se tesko presaltati (ako je presamuldio - presaltao, integrisao).
Putin - lider covjecanstva - jos smijesnije (nije potreboi pisati zasto).
Putin - duhovni vodja (da, pogotovo kada se rokaju djeca u Halepu i to po onom "ma svijet ce reci da su to Ameri ionako oni vladaju cijelim svijetom pa je to propaganda. Dan te jebo, ko da Rusi nemaju propagandu nego samo Amerikanci).
Preispitaj ti to malo ljudino. Manje vijesti tipa "Pogledajte kakvo je naoruzanje Putin pripremio u slucaju rata" ili "Ruski avioni koje svijet nije vidio". Znam ja , da je za to kriv Rambo i dosadni Holywood pa se covjek okrece kontra toga ali sve sto ja hocu reci da i ovi sa istoka imaju svog Ramba i svoj Holivud i svoj dan neovisnosti i svog predsjednika koji spasava i putnike i avion od terorista.
Sjeti se i planirane akcije na ISIL?? Za 10 dana gotov. Rusi su sve uzeli na sebe i spremni da rijese stvar. Ljudi otovorili kladionicu pa se kladili kada ce pasti ta fantomska drzava i sta bi???
Nisu opalili metka prema Isilu! Svo vrijeme derali one opozicionare!
Taj tvoj zadnji komentar je meni 100 puta bolji od onog predzadnjeg (gdje taj Amerikanac teoretise sa "izgleda" , "moglo bi").
Nije prepucavanje. Zato argumentiram pominjuci Alepo i neaktivnost Rusije u vezi zarista u Siriji.
Supljiraju jedni, pa supljiraju drugi - samo je finta u tome koje medije vise citas. Ja - ili necu citati nijedne (proistocne ili prozapadne) ili cu citati i jedne i druge.