Sada je: pon jun 16, 2025 12:29 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 35 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Legend of Atlantis 1-6
PostPostano: uto jul 04, 2006 6:30 pm 
Član foruma

Evo uploado sam po meni stvarno super dokumentarac,ako to mozemo tako nazvat.

Legend of Atlantis 1, oko 60 mb trajanje oko 1 sat

http://rapidshare.de/files/24936430/Legend_Of_Atlantis_1_-_Dawn_Of_The_Gods__Thule__Illuminati__2012__Shambala__Ufo__New_Age_.wmv.html

Legend of Atlantis 3,oko 30 mb, trajanje ,ja bar mislim da je oko 1 sat

http://www.megaupload.com/?d=2F3LKCLK

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 04, 2006 10:38 pm 
Administrator

Evo linkova za svih 6 epizoda:

http://64.207.10.99/downloads/info/Lege ... 0Atlantis/

Odlični dokumentarci - preporučam za pogledati !!!

=D>

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 13, 2006 10:43 am 
Član foruma

Evo i mojeg malog doprinosa ovoj temi. Nedavno sam odgledao svih 5 epizoda Legend Of Atlantis (epizode 5 i 6 su zapravo jedna, ali u 2 dijela). Ovo što sada slijedi su moje kratke zabilješke o tome što se govori u epizodama.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 13, 2006 10:48 am 
Član foruma

The Legend of Atlantis (5 episodes)

Legend of Atlantis 1 - Dawn of the Gods

- bića iz viših dimenzija koja poznaju tajne stvaranja došla su na Zemlju. Kreirana je ljudska rasa. U ljudska tijela se reinkarniraju duše koje su bile u tijelima na planetu koji je bilo između Jupitera i Marsa. Kroz stotine, pa i tisuće reinkarnacija ljudske duše se kreću putem prema višiim nivoima svijesti i višim dimenzijama. Ljudi su živjeli oko 1000 godina, nije bilo bolesti, i postojala je visoko razvijena spiritualna civilizacija, među ostalim i Atlantida. Ljudi su imali doticaj sa višim dimenzijama i razinama svijesti.
- govori Daniken - da je uvjeren da je postojala prije neka civilizacija (prije Sumera)
- nadalje, došlo je do neke korupcije, viša bića su imala potomke sa ljudskim ženama. Tu dolazi do "protjerivanja iz raja" i nastupa mračno doba ljudske civilizacije. Spominje se i da je došlo i do tzv. "pole shift" - promjene Zemljinog magnetskog polja. Rađa se egoizam i dolazi do odvajanja od više svijesti i znanja o tome da smo svi jedno sa jednim (univerzalnom sviješću, Apsolutom). Ljudi više nisu svijesni viših dimenzija i ostaju "blokirani" u trećoj dimenziji - materijalnoj dimenziji. Spominje se i rat i neka vrsta gravitacijskog oružja (atomskog).
- nakon uništenja Atlantide, stanovništvo se raštrkalo po svijetu i nastaju razne civilizacije, carstva i kraljevstva. Egipatsko carstvo je jedno takvo. Faraoni su kao neki potomci mješanaca između ljudi i viših bića. Stvaraju se tajna društva - Brotherhood of Serphat koji se dijeli na Brotherhood Žutog Zmaja + Brotherhood Crvenog Zmaja = Brotherhood of the Snake; i još postoji Botherhood of Light... Piramide su sagrađene zahvaljujući znanju Atlantiđana i njihovoj tehnologiji. Dark Brotherhood - pojavljuje se nakon uništenja Atlantide. Postoji i Brotherhood of Atlantis - dolazi do sukoba u Brotherhood-u -> atomsko oružje -> ratovi između gradova -> razorna atomska bombardiranja zbog kojih dolazi do promjene polova i Velikog potopa i kraja Atlantide. Taj polaritet bratstava dostiže vrhunac u II. sv. ratu. (GER, ITA, JAP vs GBR, FRA, USA..).
- Illuminati (bratstvo Sunca) i njihov polaritet Illuminali (bratstvo Mjeseca). Illuminati (svjetski vođe) su prevladali (simboli muškosti, Zmije, obeliski, piramide). Illuminati služe Brotherhood od Shambala i rade sa Red Dragon-om i žele uspostaviti NWO (Novi Svjetski Poredak). Brotherhood of Shambala je preko Illuminata stvorila na Zemlji različite religije - a svima njima je cilj isti - NWO.
- govori se i o Unutrašnjoj Zemlji (Agatha, Shambala) i da bi to mogao biti svijet koji je kao u drugoj dimenziji (nije ista frekvencija kao na površini Zemlje)
- u tim tajnim društvima je polarizacija, postoje dvije suprotstavnje strane... ali one su sve upravljane od još neke više razine koja ima svoju agendu i razvojni put za čovječanstvo
- govori neki bradati ufolog o Illuminatima (simbol svjetlost; Lucifer). Illuminati su poveznica između izvanzemaljaca i tajne vlade s ciljem NWO-a
- doba Vodeljaka (mislim) je prijelaz iz mračnog doba opet na višu razinu

Legend of Atlantis 2 - Secret Brotherhood

- nakon pada Atlantide (zbog polariteta u Brotherood-u (Shambala i Agatha) i njihovog dvoboja), „Brotherhood of the Snake“ je krojilo sudbinu i povijest čovječanstva i utjecalo na sve religije, carstva, kraljevstva i društvene sisteme
- Illuminati - Brothehood of the Light - muški princip
- Illuminali - Brotherhood of Moon - ženski princip
- kada se u ljudskom biću spoje ženski princip i muški, ljudi će opet biti besmrtni
- događalo se da se izvanzemaljski "male" zaljubio u ljudsku ženu i tada je bio protjeran od strane svojih (a i nastao je rat imeđu bogova - izvanzemaljaca). Takav izvanzemaljac je bio disident i tzv. "pali anđeo"(ili Pali Bog Atlantide) i bio je protjeran na Zemlju i postao je ljudsko biće. To su bili u Indiji plavi Arijci - i oni su bili kraljevi i vladari u Indiji. S vremenom se plava Arijska rasa izgubila.
- Nitsczhe je pisao o superčovjeku - Ubermensh i izgubljenoj Arijskoj rasi. Hitler je pročitao tu knjigu.
- Hitler je navodno bio iniciran od jednog novog reda Templara i bio je fasciniran Arijskom rasom Alantiđana. U svojoj glavi Hitler je skovao sliku svijeta bez zla (za njega su zlo svi ne-Arijci) i želio je da Arijska rasa opet vlada i vrati nekadašnji sjaj.
- Lanz von Liebenfels je u to vrijeme pisao o dvije rase na Zemlji. Jedna je plava Arijska rasa čiji potomci još i danas žive i postoje (svi plavokosi i plavooki ljudi). To je božanska rasa i nadrasa. Druga je niža rasa tzv. životinjska ljudska rasa koja ugrožava razvoj i dominaciju Arijske rase.
- tu filozofiju je u potpunosti prihvatio Hitler, te je želio osloboditi svijet od niže ljudske rase. Hitler je primio mnoga ezoterična znanja. Sebe je vidio kao Mesiju u borbi protiv zla i želio je ustoličiti nazad Arijsko carstvo kakvo je bilo za vrijeme Alantide.
- germansko Thula tajno društvo (od 1919) je smatralo da su najveće zlo Illuminati i Masoni, te Židovi. Nakon I. svj. rata članovima Tula društva (Nijemci) su predstavljena tajna znanja i zapisano proročanstvo o tome kako će završiti I.svj. rat - odnosno da će Nijemci izgubiti. To proročanstvo se nalazi u Tajnim rukopisima Cionskih mudraca ili Protokolima Cionskih mudraca (Secret scripts of the wise men of Zion ili The Protocols of the Learned Elders of Zion). Sadržaj tih protokola - San Cionizma: Veliki Izrael. Nacrtana je sljedeća shema: Hermes (Toth), Ammon, Ra, Osiris, Horus, Satan -> Egipatska mistična škola -> Sons of darkness || Marduk, Ball, Bel, Bul, Satan -> Babilonska mistična škola -> Sons of darkness || The Elohim, The Yahweh, Jesus Christ -> Židovska Kabala škola -> Sons of light -> Moses, Aaron, Joshua, Solomon ||| sve te 3 grane tvore Masone u starim vremenima do nastanka modernih Masona - The Great White Brotherhood - The Illuminati. Cionski mudraci su ILLUMINATI i sila koja financira sve svjetske političke sustave i ratove! Kada dođe do "zamora" čovječanstva od svih ratova doći će do nastanka NWO-a. Financirali su Napoleona, Staljina (komunizam)...
- 19. i 20. st - nastaje zanimanje za ezoteriju i Atlantidu i nastaju brojni okultni kultovi koji spremno čekaju Apokalipsu i nadolazeće Zlatno Doba. Svaka sekta smatra da je upravo ona koja će biti prosvijetljena i da će pridobiti nova znanja.
- Hitler je "trebao" dovršiti posao Agatha bratstva u ratu protiv Shambale (odnosno ILLUMINATA koje radi posao za njih). U to ga je uvjerio Dietrich Eckart. On je bio antimaterijalist kao suprotnost kapitalistima i marksistima. Jako je utjecao na Hitlera. Thula društvo je poticalo antisemitizam. Thula društvo je gledalo na Masone, Illuminate i cioniste kao diktatore koji kontroliraju svjetsko bankarstvo, te da ih se mora uništiti. Thula društvo je još trebalo pronaći političkog kandidata koji će ih zastupati i imati moć. I našli su ga u Hitleru. Thula je interpretirala Kristov govor, gdje Isus kaže da će kraj mračnog doba i njegov povratak doći kada se u jednoj zemlji rodi veliki vođa (njemački misionar -> Ger i Hitler) koji će osloboditi svijet. Članovi Thula društva su smatrali da su Kristovi sljedbenici i da se bore protiv Masona i Židova i da će kroz II. svj. rat osloboditi svijet od Sila Zla.
- nakon I.svj. rata Thula društvo je otkrilo kako su Illuminati financirali saveznike u ratu protiv Njemačke. Već je tada bilo "programirano" da će doći do II. svj. rata.
- Russel McCloud – „The black sun of tashilompo“ (novela o ratu Agathe i Shambale)
- nakon II. svj. rata - pretpostavka da se Hitler nije ubio nego podmornicama otišao negdje (Južni Pol). Nije bilo snimki njegovog tijela niti osoblja. Poznato je i da se jedna njemačka podmornica pojavila u Argentini 6 mj. nakon rata.
- III. svj. rat (isto predviđen u Protokolima Zionskih Mudraca) možebitni je religijski rat: muslimani i kršćani, nuklearni rat...

Legend of Atlantis 3 - Secret Prophecies

-"Ja sam glas u tebi. Ja sam sve u svemu. Ti si dio mene. Ja sam dio tebe. Kroz tebe sam proživio nebrojene živote i prošao nebrojena iskustva."
- došlo je vrijeme da se svako biće ujedini sa svojim višim Ja. Kozmička svijest (Kristova svijest) se nalazi u svakom živom biću.
- slijedi scena sa ljudskim medijem kroz kojeg govore Plejadijanci - kanaliziranje
- Sveti Gral - predstavlja potragu za Kozmičkom sviješću unutar samog sebe, razumijevanje više svijesti i tko smo mi zapravo
- jedna žena je govorila o tome kako su stanovnici Venere prešli na nivo više dimenzije
- kalendar Maja i godina 2012 - da će doći do rađanja planetarne svijesti. Na putu prema višoj dimenziji događat će se velike promjene na Zemlji. Pole shift.
- za vrijeme promjene Zemlja će kružiti između 2 energetska središta (Sunce i Saturn) u putanji broja 8
- da bi se "probudili" dolazit će do raznih kataklizmi na Zemlji. Neki govore da će neki dijelovi kontinenata doći pod more, a neki djelovi će postati novo kopno.
- određeni dio ljudi neće prijeći u 4-tu dimenziju zbog nedostatka pripreme za takav događaj. Takvi će se reinkarnirati na nekom drugom svijetu da bi tamo možda bili spremniji za prelazak u 4-tu dimneziju.
- nejasno je što će se dogoditi - nuklearni rat, velike ekološle katastrofe, prirodne katastrofe....
- loše i negativne strane EGA su - mržnja, zavist, ljubomora, želja za dominacijom, kontrolom nad drugima, ponos, arogancija...

Legend of Atlantis 4 - Return of the Lightmasters

- na kraju mračnog doba, izvanzemaljci kao nosioci svjetlosti bi se trebali vratiti na Zemlju
- 1952. god. je Galaktičko izaslanstvo posjetilo predsjednika USA Eisenhowera i upozorilo ga na opasnost nuklearnog naoružanja. Ali Einsenhowerove ruke su bile vezane zbog toga što svu moć imaju zapravo Illuminati.
- govori opet žena kroz koju govore Plejadijanci
- promjena koja će doći će biti u nama samima, mi sami moramo pojmiti i otvoriti našu svijest da bi otkrili tko smo mi zapravo, kako bi shvatili prirodu svemira, da postoje mnogi drugi svjetovi i mnoga inteligentna bića. Trebat ćemo podići razinu percepcije iz 3D koju sad imamo, u viši nivo percepcije i vibracije. S povećanjem vibracije (frekvencije) naša se svijest tada može osloboditi, te pojmiti i razumijeti Univerzalnu svijest. U 3D naša svijest je ograničena i nalazi se u kalupu i može pojmiti samo iluziju materijalnog svijeta (prostor-vremena).
- 1991. godine su se na raznim lokacijama na Zemlji okupili ljudi - tzv. Starborn ljudi - koji za sebe smatraju da su sa drugih svjetova, odnosno da su svjesni odakle dolaze i da su reinkarnirani sa zadaćom da na akupunkturnim točkama Zemlje pomognu Zemlji i ljudima u prijelazu iz mračnog doba (Engleska, Arizona - Brazil, Giza, Novi Zeland...). Okupljeni u krugovima su željeli otvoriti Zemljina energetska polja - čakre, tako da energija kroz njih teče prema univerzumu.
- krugovi u žitu su kreirali vanzemaljci na energetskim točkama na Zemlji u svrhu akupunkture same Zemlje. To su kodovi da bi se aktivirala frekvencija naših svjetlosnih tijela.
- denzitet je frekvencija na kojoj naše tijelo vibrira. S povećanjem frekvencije naše tijelo prelazi u svjetlosno tijelo u sljedećem višem denzitetu.
- postoji 7 čakri - čovjek ima 7 razina tijela, isto tako i Zemlja ima 7 planetarnih tijela. Tih 7 razina tijela se nazivaju i - 7 razina svijesti; - 7 dimenzija. U čovjeku postoji 7 čakri koje su 7 otvora energije koje privlače spiritualne energije iz kozmosa. Kod otvaranja čakri tijelo prima višu elektromagnetsku frekvenciju i time mu omogućuje da primi više energije. Treće oko ili Božje oko - kada se otvori Treće oko čovjek je spojen sa kozmosom. Oni koji uspiju doseći stanje otvaranja Trećeg oka se zovu Prosvijetljeni (Enlightened Ones). Oni mogu prijeći u više razine svijesti i napustiti fizičko tijelo.

Legend of Atlantis 5 - Battle of Armageddon, part 1 and part 2

- na energetskim mjestima na Zemlji su izgrađene piramide - Meksiko, Egipat, J.Amerika, Kina, Atlantski i Tihi ocean
- otvori na polovima - misija admirala Byrda 1947, i tajna mislija Tula društva. Byrd je opisao kako se približavanjem polu nailazi na travnate površine i razne životinje (mamute). Uglavnom postoji civilizacija i „ispod“ pola. Postoji i neka knjiga koja se otprilike zove „Tajni dnevnik admirala Byrda“.
- Agatha, Kina - podzemne spilje i ulazi - Shamballa
- navodni New Berlin (Južni pol). Dobili tehnologiju i napravili letjelice. Dio tih letjelica se u svijetu registrira kao NLO.
- ne postoji dualnost - ne postoji dobro i zlo. Sve u univerzumu je dio Apsolutne Svijesti i sve što postoji ima svoju svrhu. U svakome i u svemu je dio te Svijesti i zato nema ni dobra ni zla. Kao što ni Svijest nije niti dobro niti zlo, ona samo jest.

KRAJ

Eto to je to. Ja sam uživao u svim epizodama. Preporučam da ih odgledate ako ste u mogućnosti. Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 14, 2006 2:39 am 
Član foruma

e super si ovo napisao,mada ja opet ostajem zbunjen ! Gradovi ispod Agata i Shambalah, da li ti gradovi podupiru Illuminate i NWO ili ne ? Govori se o ratu izmedju ta dva grada, jesu li jedni dobri drugi loshi ili kako? I govori se kao Hitler je bio Thule i oni kao nisu se "mogli" sa Illuminatima...stvarno je konfuzno,toliko teorija tako malo pravih podataka... I ona teta koju nazivam Luda, kroz koju prichaju Kasiopejci totalno mi je ono full gloopo ispala... neznam tko jos "pushi" te fore i furke... odgovori su pozeljni,hvala :D :mrgreen: #-o =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 14, 2006 8:50 am 
Administrator

Citat:
I ona teta koju nazivam Luda, kroz koju prichaju Kasiopejci totalno mi je ono full gloopo ispala...

Nje uopće nema u ovim dokumentarcima... pa što si pomješao "kockice"???

Ma da... previše informacija za jedan prosječan ljudski mozak... :mrgreen:

Samo polako... hehe! Mic po mic...

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 14, 2006 11:01 am 
Član foruma

Cartman...
Brotherhood of Shambala podupire Illuminate. Illuminati su njihova produžena ruka. Brotherhood of Shambala kroz Illuminate kroji povijest čovječanstva i svjetske događaje s ciljem uspostavljanja NWO-a. Koliko sam skužio (što sam prije čitao i istraživao) Illuminati su financirali razne političke režime i izazivalo financijske krize i ratove.

S druge strane Brotherhood of Agatha su samo drugi polarite (suprotstavljena strana Shambali). Hitler je smatrao da treba dovršiti rat Agathe protiv Shamballe - odnosno protiv Illuminata, Masona. Thula njemačko tajno društvo je željelo uništiti Illuminate, Masone i Cioniste.
Mala digresija: To da Thula mrzi Cioniste je sasvim jasno iz dokumenta koji se može naći na netu a zove se " - "Čudnije od fatazije" od Albert D. Pastore-a. Tu se može pročitati kako su Cionisti imali svoje prljave prste u 1. i 2. svj. ratu. U oba rata su uvukli USA što je bilo presudno da oba rata Njemačka izgubi. Zato su Thula i Hitler mrzili Židove (Cionizam je židovski pokret; ali svejedno nisu svi židovi cionisti) i željeli ih iskorijeniti.

E sad koji su dobri, a koji loši... Ja ne gledam to tako. Oboje su zapravo (koliko to ja kužim, ako sam u krivu nek me ispravi tko zna) jednu stapenicu u piramidi niže od još neke elite iznad njih koja nemože kreirati svjetske događaje ako ne postoje ta dva polariteta (Agatha i Shamballa). Moraju postojati 2 strane koje će se boriti, ubijati i uništavati jedna drugu, držati čovječanstvo u stalnom ratu kako bi pod izgovorom "sigurnosti i slobode za sve" ograničavali ljudska prava, uveli jednu globalnu valutu, kontrolirali izvore energije i nafte, te ih skupo prodavali milijardama pijuna.

Cartman, pročitaj moj sažetak iz epizoda pažljivo i ako treba par puta. Mislim da bi trebao sve skužiti. Osim ako se prvi put susrećeš s ovom temom...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 14, 2006 12:46 pm 
Član foruma

mali oblak je napisao/la:
Cartman...
Brotherhood of Shambala podupire Illuminate. Illuminati su njihova produžena ruka. Brotherhood of Shambala kroz Illuminate kroji povijest čovječanstva i svjetske događaje s ciljem uspostavljanja NWO-a. Koliko sam skužio (što sam prije čitao i istraživao) Illuminati su financirali razne političke režime i izazivalo financijske krize i ratove.

S druge strane Brotherhood of Agatha su samo drugi polarite (suprotstavljena strana Shambali). Hitler je smatrao da treba dovršiti rat Agathe protiv Shamballe - odnosno protiv Illuminata, Masona. Thula njemačko tajno društvo je željelo uništiti Illuminate, Masone i Cioniste.
Mala digresija: To da Thula mrzi Cioniste je sasvim jasno iz dokumenta koji se može naći na netu a zove se " - "Čudnije od fatazije" od Albert D. Pastore-a. Tu se može pročitati kako su Cionisti imali svoje prljave prste u 1. i 2. svj. ratu. U oba rata su uvukli USA što je bilo presudno da oba rata Njemačka izgubi. Zato su Thula i Hitler mrzili Židove (Cionizam je židovski pokret; ali svejedno nisu svi židovi cionisti) i željeli ih iskorijeniti.

E sad koji su dobri, a koji loši... Ja ne gledam to tako. Oboje su zapravo (koliko to ja kužim, ako sam u krivu nek me ispravi tko zna) jednu stapenicu u piramidi niže od još neke elite iznad njih koja nemože kreirati svjetske događaje ako ne postoje ta dva polariteta (Agatha i Shamballa). Moraju postojati 2 strane koje će se boriti, ubijati i uništavati jedna drugu, držati čovječanstvo u stalnom ratu kako bi pod izgovorom "sigurnosti i slobode za sve" ograničavali ljudska prava, uveli jednu globalnu valutu, kontrolirali izvore energije i nafte, te ih skupo prodavali milijardama pijuna.

Cartman, pročitaj moj sažetak iz epizoda pažljivo i ako treba par puta. Mislim da bi trebao sve skužiti. Osim ako se prvi put susrećeš s ovom temom...

Mali Oblače, hvala ti što si ovo odgledao i napisao za sve nas. No, jedno je sigurno - ovo je teža "zavala" upravo od onih "mračnjaka" koji i vladaju svijetom. Cilj je - zatamniti, oklevetati i totalno izokrenuti ono što je stvarna istina.
Nije do tebe, Mali Oblače, još jednom thanks na "prevodu" ali sam izvornik nema veze s vezom, vjeruj mi...klasično izokretanje svega što je dobro, pozitivno i istinito. To rade već hiljadama godina i nije nikakvo čudo što to opet tako podrobno i temeljito zaseravaju. izvini na izrazu...ali nemam zaista boljeg u ovom trenutku.

Pozdrav.
A.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 14, 2006 4:58 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Citat:
I ona teta koju nazivam Luda, kroz koju prichaju Kasiopejci totalno mi je ono full gloopo ispala...

Nje uopće nema u ovim dokumentarcima... pa što si pomješao "kockice"???

Ma da... previše informacija za jedan prosječan ljudski mozak... :mrgreen:

Samo polako... hehe! Mic po mic...

Ima u videu :D oni prichaju kroz nju,kasiopejci naravno.Pokusaj pronach u video zapisima, ta teta sjedi u baschi u nakom hotelu pored piramide. i da fakat previshe informacija,skrooooz sam zbunjen ostao ono fakat....

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 14, 2006 5:13 pm 
Administrator

Heh... nisi pažljivo gledao... to je Barbara Marciniak - koja je kontaktirala Pledijce, a ne Kasiopejce. Sjedi - 1. :mrgreen:

Ona je izdala Bringers of the Dawn - imaš ih tu prevedene u metafizici.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 14, 2006 5:28 pm 
Član foruma

:shock: :shock: :shock: e sad ga fakat jebi.... sad mi se sve pomjeshalo.Pa kako vi svi pratite te silne informacije, luminati,illuminati,masononi,thule,agatha,shambalah,klinci palci...jel vi koristite neke opijate ? :D zaboli me glava....

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jul 15, 2006 10:35 am 
Administrator

Ma ne...

I meni je to sve na početku izgledalo jako komplicirano i da toga "ima" toliko da neću moći shvatiti do penzije... ali vremenom, mozak ti se "uvježba" i može primiti puno veću količinu informacija za manje vremena. I tako, malo po malo, temelj znanja ti raste i povećava se. A kako je temelj sve veći i veći - možeš "izgraditi" na njemu sve veću i veću "zgradu".

Samo polako - ne forsiraj se. Upij koliko možeš u tom trenutku. Nemoj ić u overload jer možeš "pregorit"... :mrgreen:

Kreneš sa "lakšim" stvarima za shvatiti... David Icke i slično, pa tek onda kasnije kreneš sa Kasiopejcima, Bringersima i Ra materijalom ( a i drugim ).

A imaš i na glavnoj stranici Galaksije podosta prevedenog materijala i to je Galaksija jako dobro obradio i posložio, tako da se mnogi ne moraju sami mučiti povezivanjem velike količine materijala sa bezbroj stranica na internetu ( i iz raznih tekstova, knjiga i časopisa ).

:mrgreen:

Uglavnom, Legend of Atlantis ti super legne kad imaš potrebno predznanje. Isto je komplicirano učiti kvadriranje i korjenovanje kad nemaš predznanje iz množenja i dijeljenja...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 17, 2006 2:09 am 
Član foruma

I sve to kad iscitas ti nece pomoci da shvatis svoju sustinu samo ces od osnovnih matematickih operacija u Umnom smislu napredovati do integrala, prostorne geometrije i beskonacnih nizova a sustina se opet moze shvatiti i upotrebom + i -.
A mozda ces kad to sve savladas morati toliko informacija/dezinformacija izbaciti iz svog Uma da bi ponovo ucio hodati.
Tolike knjige i teorije su samo dokaz da ljudska fantazija nema granica a ponekad da postoji beskonacno namjera kojim se knjige i pisu.
I naravno ne treba ni mene slusati jer ovo je samo moje poimanje a ti Cartman najbolje nadji svoje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 17, 2006 1:18 pm 
Član foruma

Bombarduju Bejrut i ostale gradove Libanona. Niko nista ne preduzima.
Pa i nece preduzeti kada su oni vodje u svemu (sad sam pljunuo koliko mi se gade).
Molim Boga da ce "teroristicka" organizacija Hezbolah imati snage da im vrati udarac.
Uvuci ce Siriju i Iran u rat, umijesat ce ponovo ameriku kao i u WWI i WWII.
Napisali su da Vinci Code, punu lazi i prevare. Sada su ubacili u sistem igricu Da Vinci code, vrte novac, vrte planet kako hoce. Holivud je pod njihovom komandom.
Prosuli su lafinu da je Hitler na nasim prostorima ganjao Srbe, Jevreje i Cigane. Nije tacno. Srbe su ganjali Hrvati, Muslimane su ganjali I Hrvati i Srbi, a Cigane njih su takodje ganjali Hrvati, Hrvate su ganjali Srbi kao i od 1992 do 1995 na ovim prostorima. To takodje govore i logori koji su ostali poslije drugog svjetskog rata sirom Bosne, Hrvatske i Srbije.
Hitler je tamanio Zidomasonsku mafiju, i zao mi je sto nije uspio.
Svaki mu dan sve vise skidam kapu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 17, 2006 1:46 pm 
Član foruma

:offtopic: ali totalni!!!

Barone razumijem tvoju ozlojeđenost najnovijim razvojem događaja u Libanu ali probaj da se suzdržiš od nekih izjava na ovom forumu ili pokušaj pronaći neki drugi odgovarajući koji se bavi sličnom tematikom (vjerujem da ih ima jako mnogo), ubuduće ću obrisati svaki sličan post bez prethodnog upozorenja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 17, 2006 3:07 pm 
Član foruma

Citat:
Barone razumijem tvoju ozlojeđenost najnovijim razvojem događaja u Libanu ali probaj da se suzdržiš od nekih izjava na ovom forumu ili pokušaj pronaći neki drugi odgovarajući koji se bavi sličnom tematikom (vjerujem da ih ima jako mnogo), ubuduće ću obrisati svaki sličan post bez prethodnog upozorenja.

:?: fingolfin :?:
Sta to i ti policajac ovdje :?: =D>
Da cestitam na unaprijedjenju :?:

Sto se mene tice brisi odmah, ja cu pisati ono sto mislim da trebam i gdje trebam da pisem. Ovo je i onako forum slobodne volje. Zar se ne tezi slobodnoj volji?
Nego tko je jos promovisan za cajkana na ovom forumu?
Procitaju ljudi par knjiga i unaprijedjenje, eh taj Balkan.
Care, bez uvrede nisi samo ti u pitanju, ali to je tako, pa brisi odmah kad procitas, a ja cu opet pisati ono sto mislim, i necu mijenjati nick kao jedan dobar dio clanova na ovom forumu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 17, 2006 4:39 pm 
Administrator

http://www.galaksija.com/forum/viewtopic.php?t=846

Evo u ovoj temi može da bude sve "po propisu"... :mrgreen:

Nema frke...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 17, 2006 6:45 pm 
Član foruma

Barone o meni možeš da pišeš (i da misliš) šta god želiš, neće mi smetati vjeruj mi i naravno da neću to brisati, već ću brisati uvrede, provokacije i sve ono negativno što može da ometa normalan rad ovog foruma a ja ne samo da sam uvjeren već i znam da i ti to isto želiš (normalan rad foruma), pa bih te zamolio samo za mrvu tolerancije jer obojica možemo do u nedogled, ti da pišeš što god želiš a ja to sve da brišem, i šta sa tim dobijamo?

Ajmo se vratiti temi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 17, 2006 7:16 pm 
Moderator

Ekipica koja danas plasira Da Vincijev kod i slicnu sund literaturu je na istoj liniji sa ekipicom koja je i prethodni Kod, Bibliju, falsifikovala. Npr. sastavila onaj politicki pamflet pod nazivom Matejino jevandjelje.
Ta ista ekipa je dovela i Hitlera na vlast. Ili neko mozda veruje da je priprosti austrijski moler na mesto kancelara Nemacke dosao zahvaljujuci svom blistavom politickom talentu. I da je njegova marginalna stranka preko noci odnela pobedu na izborima, a zatim i sve ostale stranke pocistila sa scene, tako sto je uspela da okupi sam cvet nemacke inteligencije. :?:

Ja se nadam da niko iskreno ne veruje da se u ovakvim konstalacijama radi o istinski suprotstavljenim stranama. Te lazne podele sluze samo da bi se animirala raja. Mislim, mozda te strane i veruju da su suprotstavljene, ali je istina da iza obe stoji ista „elita“ koja kreira sve svetske sukobe.
Sadasnje ratne operacije su takodje njihovo delo.

Inace, antiseminitizam mi je oduvek bio fascinantan fenomen. Zli Jevreji kuju zavere vec hiljadama godina, sva sreca sto uvek ima dovoljno budnih i hrabrih, koje neke sitnice nece zaustaviti u nameri da spasu svet. Odlucnih npr. da celu Evropu zapale ne bi li par milioncica Jevreja ubacili u gasne komore. Mislim, sve zaverenika. Zaista za skidanje kape.
Cudi me samo da ti zli Jevreji uvek najvise postradaju u tim svojim zaverama. Mora da su mnogo glup narod :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 18, 2006 10:21 am 
Administrator

Citat:
Ja se nadam da niko iskreno ne veruje da se u ovakvim konstalacijama radi o istinski suprotstavljenim stranama. Te lazne podele sluze samo da bi se animirala raja. Mislim, mozda te strane i veruju da su suprotstavljene, ali je istina da iza obe stoji ista „elita“ koja kreira sve svetske sukobe.
Sadasnje ratne operacije su takodje njihovo delo.

Upravo to možemo vidjeti u Legend of Atlantis dokumentarcima. Dobro su tamo to opisali...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 35 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.