Valjda? je napisao/la:
Otprilike je period od 2 meseca proshao, nema nikakvih promena. Sve isto. Nastavio bih eventualno jos jedan mesec, medjutim moram da prekinem jer idem u vojsku, pa ako me tamo ne pretvore u neku amorfnu masu ... probacemo ponovo
Ako nista drugo smirujuce deluje na organizam
Zakljucio sam jedino da izgleda za nekoga radi a nekoga ne, pod uslovom da su ljudi kojima "radi" potpuno iskreni kod svojih navoda - znaci da nista nisu "ulepsali". Ukoliko ne, cela stvar je chist placebo - znaci samo pozitivni psiholoski efekat koji je posledica autosugestije
Malo sam razocharan ... sve mi se chini i da je ta cela pricha oko "duhovnosti, chovekovih potencijala " itd spremna za kantu za otpadke
Truido sam se koliko sam mogao, mozda nisam dovoljno razvijen da bih pokrenuo potrebne procese,
Pa sve oko nas je "duhovnost, i čovjekov potencijal", sve je MISAO. Ogroman oceam ENERGIJE. A šta misliš što su naše misli? Pa naravno energija, čista gola fizika.
Nema tu nikakve skepse, to je to.
Svaka sumnja je kao otpor. Opet se vraćamo na zakone fizike, čim nekoj sili pružaš protusilu, otpor (tj.svoju sumnju u rezultate) automatski si usporio, onemogućio ili čak skrenuo prvobitnu ideju koju si imao u glavi...
Znači, i nesvjesni tračak sumnje dovodi sve u pitanje.
Stvar je u tome što se mi uvjeravamo da ne sumnjamo i previše se trudimo oko svega.... ali nismo dovoljno razvijeni da shvatimo da kočimo stvar nesvjesno, i da nesvjesno sumnjamo čak i prije no što smo išta zamislili...
Na žalost, jer snaga uma je najjača snaga univerzuma. Kontrola i kanaliziranje snage svojeg uma čovjeka može dovesti u neslućene dimenzije.