upravo sam se probudio iz jednog lucidnog sna pa pišem da ne zaboravim.zadnji put mi se to dogodilo prije mnogo godina.da krenem: zaspo sam i sad sam u jednoj poznatoj ulici u đakovu.prva stvar- sam sebi govorim da sam sto posto svjestan. dolazim do jednog srednjovječnog čovjeka i molim ga da ako je on jedan od "dobrih" da mi pomogne održat ovo stanje što duže. šta se dešava? ovo nije bio onaj doživljaj kad si svjestan svega i nemožeš odredit vlastite granice.ovo je bio jedan "lokalni" trening.neke važne stvari sam doznao upravo.
u snu stvari radim pomoću misli iako nenaviknut na to hodao sam uokolo fizički.npr kad bi fokusirao misli na nešto , ja to se jednostavno dogodilo (ali um mora bit čist bez "primjesa" drugih misli).primjer: pogledam u nebo i vidim zvijezde (ali nekako nije ni dan ni noć) i krenem ja prema njima levitirati.odjednom strah i sumnja u sebe -"pa ja ču se razbit dole od beton ko palačinka" i tad osjetim "leptire u trbuhu" (kao ono kad na klackalici kad dođete do gore pa idete sad nazad pa se sve "uznemiri" u trupu). dobro sad padam ali ne ozljeđujem se. ovo je ekstremno važno : moramo imati vjere u sebe i vjerovati da smo apsolutno svemočni. ja nisam imao vjere pa nisam mogao do zvijezda nego padam jer mislim da to ne mogu ili ne zavređujem.ma mi zavređujemo SVE. (nedavno sam gledo govore Alex Collier-a
na youtubu pa je ovo bio "trigger" za san vjerujem). dok sam sanjao, zanimljivo mahnito sam tragao za drugima koji su svjesni da "sanjaju" ako uopće sanjaju i nisu moja projekcija.
stalno su se pojavljivali neki likovi ali nisu obečavali.evo kako sam ih testirao: jedan klinac sa igrališta kojeg zovemo Stipa dođe do mene i mi nešta pričamo, ja ga pitam za provjeru koje je moje ime i prezime, a on izvali neko stoto ime pa sam znao da fušari. to sam ponovio na nekoliko osoba i ista stvar. bilo je još pokušaja letenja ali kad bi došao u visinu krovova ili više javi se nekaki programiran obrazac -"ti to nemožeš"- koji me sputava iako bi želio letjeti visoko.
za ovo je potrebno puno rada u snu da bi se prevladalo , a kamoli u ovom fizičkom svijetu.(ne mislim na letenje

)
bio je tamo i party na ulici- odjenom se stvorio.plešem s prijateljicom iz osnovne škole i super se zabavljamo kad ona kaže more ići. bila je gužva i zaista se osječalo stvarno(guranje kroz ljude i sl.).ona je pobjegla i odjednom spazim dva policajca.to sad može biti slikovit program -ti policajci. bio sam u snu i manifestirao neke stvari. nije to lako jer traži koncentraciju i fokus misli.ne znam zašto ali stvorio sam onaj Stihlov stroj za raspirivanje lišća u parku i pokušao učiniti da levitira.uz tešku muku sam uspio da malo poleti. ovo mi je dokaz dovoljan da još jače ustrajem jer sam vidio i doživio neke zakonitosti o onom svijetu iz prve ruke.
Alex Collier tvrdi -a nemam mu razloga ne vjerovati (pogledajte intervjue-youtube)- da greysi,reptili i ostala banda trebaju tehnologiju da bi manifestirali a mi ljudi to radimo iz glave i PRIRODNO i zato smo smatrani posebnima i rijetkima (ne treba da nam ego odma skoči). također nas smatraju za "Genetic Royalty". stvoreni smo od 22 različite rase koje potiču iz različitih svjetova i različitih ekosistema. dna i stanična memorija čuvaju memoriju svih rasa i mi smo prema tome ekstremno bogati i moćni što se manifestacije misli tiće (imamo veliki "pool" podataka) , a to će biti svakodnevica u 4. denzitetu. mašta- najjače oružje uz napmenu da treba moći održati fokus misli na našem cilju. možda vam zvući da sam super uzbuđen ili nešto sl. , ja sam upravo imao neke važne uvide u ono što čitam zadnjih godinu dana.(LKJ,RA,Galaksija,Znanje i još toga).ovo sam naučio: MORAMO IMATI RESPEKTA ZA SEBE I VJEROVATI U SEBE (ŠTO NIJE TAKO LAKO).
evo nadam se da sam prikazao neke stvari i siguran sam da će pomoći. mislim da ću odsad počet vježbati inducirano lucidno sanjanje da nastavim "trening". sam si svoj trener/ica i to je važno- mi smo važni! reptili i banda nas žele jer smo plijen prve klase kakvog nema ni blizu na ovim i širim prostorima.oni su majstori ratovanja mislima i smatraju ih (Andromedanci npr.) ULTIMATIVNIM RATNICIMA- pogotovo oni što imaju vijenac roščića naglavi , ti su posebno opaki. mi smo bezbroj puta "opakiji" i gaće im se zatresu kad pomisle da se mi potpuno osvijestimo što se mora i hoće dogoditi. sve naznake su da kroz par godina ili čak ove dolar pada i stvara se kaos i ratovi što naravno rezultira sa -NWO- novim svjetskim poretkom. ne treba se bojati tih idiota. jedna važna stvar je da svaki dan MISLIMO - a to stvara realitete- da će ishod biti povoljan za nas i prije svega da mislimo i ponašamo se u skladu s intuicijom. to se zapravo dešava i ne moramo se puno truditi jer mi smo uvijek nekako tamo gdje bi i trebali biti,zar ne? što više ljudi MISLI u tom pravcu to bolje. primjer: Collier navodi da kad bi svi ljudi jedan moment ili dva premjestili svoj fokus misli sa svakodnevnih osobnih i globalin drama, tajna vlada i njen šugavi monetarni sustav bi se raspao jer nebi imali energije i mi bi to odma shvatili i radili i dalje u tom pravcu i tako se u ovom fizičkom svijetu uvjerili da mi stvaramo realnost. kad nam je foku s na dramama mi ih hranimo energijom(energija teće tamo gje je fokus!) taj naš "negativni" fokus stvara "negativne" svjetove i baš takve reptili i banda žele i trebaju. prema tome ne smijemo misliti da je svijet loš i da je stanje mizerno i bez perspektive jer to će rezultirati upravo time! pomaknimo fokus misli na nas i na činjenicu da mi upavljamo ovime svime jer to je tako. mi možemo gamad otjerati samo kad bi htjeli , a oni ne bi imali izbora nego podvit rep i bjež dok nismo najebali. eto zato ratovi, siromaštvo, glad i bijeda svud oukolo-da se stvaraju "negativni" realiteti koji prema nekim zakonima metafizike postaju ili se ubacuju u naš hologram- naš svijet.
odsada ja sam čvrstog stava i još ču žešće s ljubavi stvarati pozitivne realitete gdje mi ostjarujemo i manifestiramo , a ne drugi imjesto nas.
SELF RESPECT I VJERA U SEBE JER MI SMO ASOLUTNO SVEMOČNI I TO JE STO POSTO TOČNO.
pozdrav! Edmund