Vicke_bg je napisao/la:
Pošto sada učim neurologiju, pa znam šta je trigenimus, mogu ti samo reći kako, ako imaš ikakvu dijagnozu. Uglavnom je to demijelinizacija samog nerva, ali može biti uzrok i nekog tumora ili čak da ga kosti lica priklješte. Ako su kosti, to onda samo hirurški, a ovo ostalo, srebro obavezno, zbog stvaranja stem ćelija, čišćenje jer tu demijelinizaciju mogu i virusi izazvati, znači MMS, urin i druge stvari... Toliko trenutno na osnovu sve što je napisano i što ja znam

CT je O.K., MR je O.K. , sve je o.k. osim što me boli. Nema tumora, nema pritiska.
Doktori bi da mi otvore glavu i pokušaju dekompresiju, a ako ne uspije i preživ da me šalju po d gama nož. JA neću da se igraju sa mnom.
Imao sam 2 kritična mjeseca ove godine (svaki 2. dan u hitu išao) ali malo po malo i sada samo ponekad pijem caffetin. Jbg. neće ovo zatišje vječno trajati pa bi da pokušam sada dok nemam prevelike bolove sa alternativom.

Kao što sam rekao bolove kontrolišem trenutno sam: Svaku noć disanje 4X4X4X4, meditacija i nema živciranja. Ukoliko popustim kočnice odmah moram do hitne jer ne mogu bol zaustaviti.
P.S.
Kakvo srebro spominješ? Prvi put čujem za to.