Sada je: ned jul 13, 2025 1:32 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 946 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: "Svinjska gripa" (Virus A/H1N1)
PostPostano: čet feb 25, 2010 12:10 pm 
Član foruma

brizolina je napisao/la:
Otprilike, kakav svinjki grip!!!
A, kada se samo setim ludila od pre mesec dana.
Prosto neverovatno.
Sada se vise ni epidemiliozi ne oglasavaju.
Brizolina :love3:

hehe :mrgreen: :wink:
ma jok,bilo je veoma verovatno,josh na samom pochetku
i to vrlo prosto,bar onima koji prate situaciju na terenu malo duze i malo shire je jasno da je agenda tekuca i visheciljna
al' eto,postoje i oni koji odushevljeni shto su gledajuci TV otkrili zaveru i one vidljive komadice agende(vidljive zato shto je neko hteo da bash tada postanu vidljivi) i tako odushevljeni se toliko fiksirali za taj deo zanemarivshi ostatak shire slike,da su u tome pronashli svoju Misiju i sa njom se potpuno poistovetili i pretopili i onda krenuli da spashavaju prvo samo komshiluk,pa onda chitav grad,pa domovinu,pa dalje na kontinente i spashavanje chitavog sveta,srecom tu je i internet i razni forumi koji su pretrpeli pravi cunami dushebriznih Izbavitelja :angel4:

shto se Agende tiche,svrha ove faze je ispunjena i sada je zatishje pred sledecu fazu i nove tekuce ciljeve,zato su se ucutali i epidemiolozi po medijima a i forumski Izbavitelji su zavrshili posao zbog kog su bili aktivirani i ne spashavaju nikog evo vec skoro 2 meseca,svakako,do sledece misije :blob: :blob: :blob:

zivi i zdravi bili :occasion5:
:love3: :love5: :love3:

Vrh

PostPostano: pon mar 15, 2010 12:17 am 
Član foruma

neznam da li je ovo vec ovdje postavljeno.

kao sto govre na skupovima za stradele poznatu rijec "da se ne zaboravi sopomena na..."
Zasto nikada ne koriste rijeci NIKAD SE NEPONOVILO its

Vrh

PostPostano: pon mar 15, 2010 8:46 am 
Član foruma

Pa nemaju što reći, jer će se ponoviti. Već sam u jednom od posljednjih postova na ovoj temi napisala da je tužno kako danas neki ljudi o toj "pandemiji" govore kao o nečemu što je bilo "ništa". Vjerujem da to ne može utješiti one koji su upravo radi "svinjske gripe" izgubili člana obitelji. I naravno, nitko neće odgovarati, ali ja kao čovjek mogu imati susojećanje i za onaj mali postotak onih koji su nahebali. I ne zaboravimo - ima i onih koji su se cijepili protiv nje, a povećan je i broj cijepljenih protiv obične gripe. Zar je to ništa?
Istovremeno nije mi žao što sam "sudjelovala" u praćenju događaja, komentirala, razmjenjivala savjete - prirodne lijekove, jer mislim da me upravo to, taj način promišljanja određuje u mom postojanju. I naravno razlikuje od njih.
I kao što sam tada dok se sve to skupa događalo mislila kako bez obzira na sve jako dobro znaju što rade - to mislim i danas.
Zar zaista mislite da smo mi koji mislimo da je riječ o "zavjeri" pobijedili? Da smo ih spriječili? Mislim da ne, jer nekako imam osjećaj da su to dozvolili, a jedna dobivena bitka nije pobjeda.
Bila je to generalna proba, ispitivanje javnog mijenja, nazovite to kako god hoćete - ispipali su bilo naroda....i ne mislim da to ne namjeravaju ponoviti. Stalno vrše pokuse na razne načine, ponekad je to virus, ponekad potres, ponekad nešto treće - ali sve je u konačnici isto - učinimo to i gledajmo reakcije. I gledaju i čine i dalje, sve što im padne na pamet. Zato i dalje mislim da trebamo biti oprezni (što ne znači biti u panici ili preplašen) samo mislim da je dobro i mudro znati što možemo očekivati....

Pozdrav Alf :love6:

Vrh

PostPostano: pon apr 05, 2010 8:45 pm 
Član foruma

Eto nam i najnovijih vijesti: nije nas pobila svinjska gripa, ali iako su ljudi zazirali od cjepiva protiv nje, u većem su se broju cijepili (nego inače) protiv sezonske! Zvuči nevjerojatno - kao da ne znaju da ta cjepiva proizvode isti ljudi! I naravno, "stručnjaci" su sve opcije kad će koja "udariti" i dalje ostavili otvorene.....

http://www.vecernji.hr/vijesti/propalo- ... nak-121445

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: pon apr 05, 2010 10:06 pm 
Član foruma

alf je napisao/la:
Eto nam i najnovijih vijesti: nije nas pobila svinjska gripa, ali iako su ljudi zazirali od cjepiva protiv nje, u većem su se broju cijepili (nego inače) protiv sezonske! Zvuči nevjerojatno - kao da ne znaju da ta cjepiva proizvode isti ljudi! I naravno, "stručnjaci" su sve opcije kad će koja "udariti" i dalje ostavili otvorene.....

Draga Alf! A šta možemo?
Jel se sjećaš: " Jedino su Svemir i ljudska glupost beskrajni"!!!
:angel4:

:love3:

Vrh

PostPostano: uto apr 06, 2010 4:45 pm 
Član foruma

aamon je napisao/la:
alf je napisao/la:

Draga Alf! A šta možemo?
Jel se sjećaš: " Jedino su Svemir i ljudska glupost beskrajni"!!!
:angel4:

Znam dragi A. :D ali možda ovo na neki način ostane "zapisano" u nekoj povijesti za generacije koje dolaze..... :angel4:

znaš kao sve se srušilo, nestalo, kočija je donijela Spasitelja koji nije imao koga spasiti, a tada su u kršu ispod kamenja iskopali kompjuter koji je radio i bio spojen na Galaksiju i da ne dužim....shvatili gdje su pogriješili :blob:

Naravno da se šalim! Ali morala sam staviti tu informaciju baš zbog te gluposti!

Alf :love3:

Vrh

PostPostano: uto apr 06, 2010 5:14 pm 
Član foruma

alf je napisao/la:
Znam dragi A. :D ali možda ovo na neki način ostane "zapisano" u nekoj povijesti za generacije koje dolaze..... :angel4:

Upravo tako, najdraža moja A. :D !!!

Samo jedna je stvar u igri koju još mnogi ne razumiju...

MI SMO TA GENERACIJA KOJA DOLAZI!!!

:love12:

Vrh

PostPostano: pet apr 09, 2010 2:15 pm 
Član foruma

I još malo novosti:

http://www.vecernji.hr/zivot/cjepivo-se ... nak-122703

Vrh

PostPostano: pet apr 09, 2010 5:49 pm 
isključen/a

Ma ko se jos ovoga boji? :wink:

I onako ni jedan od onih scenarija umiranja velikog broja ljudi nije ispao istina. :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

PostPostano: pet apr 09, 2010 7:15 pm 
Član foruma

Rudar je napisao/la:
Ma ko se jos ovoga boji? :wink:

I onako ni jedan od onih scenarija umiranja velikog broja ljudi nije ispao istina. :mrgreen: :mrgreen:

Pa nitko se niti ne treba bojati - ali ovo je informacija- dobro je znati - zar ne?

I da se ne ponavljam - dovoljno je i tih tridesetak umrlih!!!!

Uloži malo truda pa pokušaj saznati koliko je tokom prošle godine ljudi umrlo od "obične" gripe - pa ćeš vidjeti da se nije radilo o djeci i mladim ljudima! Dakle - razlika postoji.

Vrh

PostPostano: pet apr 09, 2010 10:00 pm 
Član foruma

ipak ih je više ubija nikotin ili promet

nje bitno
ono što smo saznali jest slijedeće: u slučaju stvarne opasnosti tj. širenja virusa tipa španjolice, neće biti dovoljno vremena za razvoj cjepiva , i sa tim da će cjepivo biti jako upitno jer ne postoje cjepiva protiv stvarnih smrtonosnih bolesti, rezlog: nuspojave su preskupe i prečeste

hebali smo ježa

a pošto se to ne može predvidjeti, ostaje nam da uživamo u vremenu koje nam je dano
:toothy2:

Vrh

PostPostano: sub apr 10, 2010 4:11 am 
Administrator

Mislim da je dinamika mogla biti sasvim drugačija da se neki nisu nisu na vrijeme probudili i aktivno počeli voditi rat preko interneta. S tim u vezi, možda bi se moglo reći da je upravo internet odigrao odlučujuću ulogu u spiječavanju ove prevare, kao što je to uostalom i priznala predsjednica WHO, Dr Chan, što se može vidjeti - OVDJE

Tako, imamo ljude koji aktivno učestvuju u bitci a imamo one koji sjede u gledalištu, posmatraju šta se zbiva i komentarišu.

Pozdrav

Vrh

PostPostano: sub apr 10, 2010 10:05 pm 
Član foruma

galaksija je napisao/la:
...S tim u vezi, možda bi se moglo reći da je upravo internet odigrao odlučujuću ulogu u spiječavanju ove prevare, kao što je to uostalom i priznala predsjednica WHO, Dr Chan...

Pa da, naravno!

i kada sam to shvatio bilo mo je osobito drago!

Vrh

PostPostano: pon jun 14, 2010 9:00 am 
Član foruma

otkrivena topla voda

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/ ... tml?pos=n0

Vrh

PostPostano: pon jun 14, 2010 9:50 am 
Član foruma

Pitanje koje nitko neće otvoriti je sljedeće: koji su virus imali oni koji su umrli i da li je njihovu smrt možda proizveo Tamiflu - lijek koji su mnogi naši građani suprotno zakonu bez recepta kupovali u ljekarnama i samoinicijativno ga koristili! Mnogi ga i danas imaju na kućnim lagerima!

Zašto se o tome ne vodi diskusija?

I dalje mislim da je pitanje "svinjske gripe" vrlo važno za buduće događanje!

Ako ni zbog čega drugoga mogli bi dovesti u pitanje jaču pojavu chemtrailsa upravo u vrijeme najviše oboljelih u Hrvatskoj!

Dakle priča nije izdvojena od kompletnog događanja i nikako nije dobro maknuti je kao da nije postojala ili uzeti je samo kao "igru farmaceutske industrije" s ciljem veće zarade!

Tome u prilog ide činjenica da se od 20.4. više ne objavljuje na stranicama HZJZ stanje oboljelih. Do 20.4. uredno su bilježili sve one ljude koji su primljeni u bolnicu s tim simptomima!

Vrijedilo bi istražiti da li su s objavljivanjem statistike prestali jer je to naputak ili su samovoljno odlučili stati!

U isto vrijeme iz povjerljivih izvora saznajem da Zagrebom kola vrlo čudan bronhitis (kod djece!) - koji se vrlo teško dijagnosticira, te u čudu ostavlja liječnike koji na koncu ustanove da je riječ o alarmantnom bronhitisu koji vodi ka nespecifičnoj upali pluća. Istovremeno u bolnici se nalaze i djeca s teškim proljevom koji nije salmonela, ali tako izgleda po prvim simptomima, a daljnje pretrage govore da se radi o nekoj novoj? /staroj? bakteriji........

Vrh

PostPostano: sri jun 16, 2010 5:59 am 
Član foruma

I kod nas u Istocnoj Srbiji, ima dosta dece koja imaju problema sa respiratornim organima, svako drugo dete se inhalira, zatim neka cudna pojava jos cudnijih elergiskih reakcija, pazite sad ovo, na vazduh, ha! I naravno stomacni virus...svugde je izgleda isto...

Vrh

PostPostano: pet jul 02, 2010 10:36 pm 
Član foruma

Rasprava između liječnika i (ne nužno) pacijenata na forumu http://www.cybermed.hr/forum/bolesti_i_ ... fset%29/20

u kojem liječnik između ostalog kaže: 'Ja sam mislio, a i dalje mislim, da se od svinske gripe treba cijepiti.
I ne samo da to mislim ja, već to misli doslovce cijeli svijet. Ove jeseni, kada se stotine milijuna opet budu cijepile protiv sezonske gripe, u cjepivu će već biti inkorporiran i virus H1N1 svinjske gripe. I što da dalje raspravljamo?'

Ubacit će virus svinjske gripe u sezonsko cjepivo. Nije mi palo na pamet da to urade, ali psihopati uredno rade svoj posao.

Vrh

PostPostano: ned jul 04, 2010 1:48 pm 
Član foruma

pare su pare
eno su u Srbiji lječnici trpali extra doze citostatika u pacijente i dijecu da bi dobili koju paru od farmaceuta

Vrh

PostPostano: pon aug 09, 2010 6:36 pm 
Član foruma

Jane tvrdi da joj austrijska vlada želi smjestiti i da ju žele strpati u zatvor.

Vrh

PostPostano: uto aug 10, 2010 7:41 pm 
Početnik

Ženska mi je super, baš sam danas pogledala njezino gostovanje kod Mišaka. Interesantno je kako austrijski mediji izbjegavaju išta pisati i pričati u vezi nje, negdje sam pročitala da više ljudi zna van Austrije što se događa sa ovim slučajem nego oni sami, to je napisala neka Austrijanka :) Strašna kontrola medija...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 946 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.